![]() |
Re: UFO Customs
Quote:
|
Marti aveti intalnirea de grup sau ai vreme sa imi areti bara?
undeva pe la 20:30 (dupa ce ies de la fotbal :P ) |
ne vedem marti seara dupa fotbal:D
|
10 Attachment(s)
O lucrare mai putin "cunoscuta" Vw Vento
- bara fata spate clean - praguri - usi clean - jante vopsit+buza polish - lambo doors (date jos) si urmeaza alte lucruri |
5 Attachment(s)
pofti de va serviti....poze cu compacu lu' Plank :D....proaspat vopsit..maine se monteaza barile pe masina dupa care revin cu alte poze...totu e verde frate :))
|
bravo plank ......foarte tare :D
|
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR8)
|
treaba ii asa, de nuanta ca si culoare, de cum arata pe masina pot sa zic ca is FFF multumit...ii exact ce mi-am dorit si ce vroiam sa iasa....si cum imi imaginam k va iesi cu bandoruri scoase barile cat mai simple fara badouri rotunjite frumos capoata haion, cat mai simplu...dar..este acel dar:)) tzin neaparat sa pun in paranteza( tzio trebuit tuning fraere(adika ma refer la persoana mea)) :))...in 2-3 locuri sa tras culoare si se vede pata, si a facut poc la numar pe haion...vor fi refacut no stress....iar luna asta sper sa si vreau sa vad CJ 88(sau cat a fi) PLK :X si nu promit da vreau ca dupa ce mi-o inmatriculez la intalnirea cu clubu sa dau de baut:))
|
Quote:
voi fi prezent:d P.S vezi dk ti-a ramas putina vopsea.....vreau sa te vad cu un nou look:)))) |
Quote:
Felixitari&Bafta!!! |
1 Attachment(s)
bravo palnk, sa o vedem pe strazi;)
in curand un nou proiect la vama ozn-urilor... |
20 Attachment(s)
O lucrare A-Z UFO Customs + Sound Customs: Fiat Punto 8)
Enumar cateva din firmele care se gasesc pe masina: LSD-doors, Digital Desings, PowerCell, KW , Novitec, FK, PowerTech ..si multe altele..alaturi de un exterior Ufo Customs Primele poze prezinta masina in starea actuala..restul sunt ceva mai vechi. Masina v-a primii cat de curand noi modificari..de amploare pot zice ;) recomand UFO Customs..stay tuned :arrow: |
1 Attachment(s)
UFO,
oare ? |
doar n-ai turbat de tot...?
|
Quote:
|
se poate:D .. e putin extrem.cere si laterale si bara spate
|
tu ai terminat desenul ala ? :D
|
ne auzim deseara
|
6 Attachment(s)
jante CR reconditionate+polish 17" 9,5 spatele..frumos
|
super:X:X
|
ciao. cu o revopsire m-ai putea ajuta? As vrea sa o fac prin martie mai exact. Pe golful meu. E modelul scurt in 5 usi. In principiu as vrea aceeasi culoare, adica negru, dar as fi curios si de un negru sau un gri mat. Cam cat m-ar costa si ce ar insemna ca si timp de executie?
|
cristi gusturile nu se discuta, dar cum spunea ufo, trebuie pragur, spate, jenti, etc etc sa arete ok, ca daca-i pui numa spopileru ala fata o sa arete ca si spoileru lui eaglefly_away de acum 5-6 ani :)) spoileru fata imens, spate de serie :)):D:D:D:D
|
ha ha .... spre informatia ta vectra avea si praguri si spoiler spate si alte detalii mai mult sau mai putin importante :-P
|
stii bine ca a fost o perioada cand doar ala imens in fata il aveai, si dupa 2 ani ti-o terminat spatele ufo... :))
nu asta conteaza, conteaza ca tie ti-a placut, restul este can-can :P:D:D:D |
nu ma ocup de vopsire dar am un vopsitor foarte bun si de cuvant . cel ce a vopsit vento gri mat . te pot pune in legatura cu el si vezi de preturi
si pentru cristi este o bara de crx pregatia de spate..tre doar sa ii placa:))) |
1 Attachment(s)
Quote:
si masina avea pe ea eleron si praguri inainte de spoilerul fata .... caci spatele indeed a aparut dupa indelungi asteptari :lol: UFO spor la treaba! |
oricum era uratica vectra :)))
|
hai ma skodaboy ca nu-i asa urata, suspensia de 10cm face diferenta :D:D:D:D:D
ps: vectra lui nui imi placea. Ufo, eu tot astept sutica aia o data pe strada, ca din negru lucios, o iesit negru mat, din negru mat o iesit cu usile invers...dar cand ii gata? gata asa incat un timp sa nu-i mai faci nimic :P |
nu mai este sutica din pacate :sad:
|
era da vis vectra :) bari, praguri, aparatoare de noroi, jante :)
|
Quote:
|
ai pm ..
|
Alex,
masina mea urla dupa bara fata, eu urlu dupa jante, bara fata, spate si praguri, dar cand urlu eu mai tare ma plezneste peste fata protofelul :( Cand si daca imi iau banii de la asigurari cu siguranta o sa fac tot dupa ce am urlat mai sus :D Pana una alta deseneaza bara fata, dar sa te gandesti si ca pe viitor o sa trebuiasca sa se asorteze cu pragurile si cu spatele, plus evacuarea care tre sa o fac cap coada. |
hai maine seara la meeting si iti arat desenul,ok??
|
vin, doar ca iara o sa vin de la fotbal si nu pot sta cu voi la bar.
|
Nenea moderator, sticky daca se poate, multumim!
|
o vopsire jante r15 cat costa?
|
salut ..ai pm
|
2 Attachment(s)
poze cu jantele
|