Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   UFO Customs (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/214927-ufo-customs.html)

haralex 01-11-10 09:39

Re: UFO Customs

Quote:

Originally Posted by roby200687 (Post 3773453)
jante si suspensie neparat, las haion si eleoron.. i jeep masina ...

o sa vina si alte jante si suspensie :> ... da momentan am avut un incident neplacut si cu ocazia asta am zis ca modific si haionul ;)

CristianD 01-11-10 10:24

Marti aveti intalnirea de grup sau ai vreme sa imi areti bara?
undeva pe la 20:30 (dupa ce ies de la fotbal :P )

alexufo 01-11-10 12:00

ne vedem marti seara dupa fotbal:D

Vladutzzz89 01-11-10 13:46

10 Attachment(s)
O lucrare mai putin "cunoscuta" Vw Vento
- bara fata spate clean
- praguri
- usi clean
- jante vopsit+buza polish
- lambo doors (date jos)
si urmeaza alte lucruri

plank 02-11-10 18:34

5 Attachment(s)
pofti de va serviti....poze cu compacu lu' Plank :D....proaspat vopsit..maine se monteaza barile pe masina dupa care revin cu alte poze...totu e verde frate :))

RIcKO 02-11-10 20:05

bravo plank ......foarte tare :D

motzu 02-11-10 22:12

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR8)

plank 03-11-10 21:12

treaba ii asa, de nuanta ca si culoare, de cum arata pe masina pot sa zic ca is FFF multumit...ii exact ce mi-am dorit si ce vroiam sa iasa....si cum imi imaginam k va iesi cu bandoruri scoase barile cat mai simple fara badouri rotunjite frumos capoata haion, cat mai simplu...dar..este acel dar:)) tzin neaparat sa pun in paranteza( tzio trebuit tuning fraere(adika ma refer la persoana mea)) :))...in 2-3 locuri sa tras culoare si se vede pata, si a facut poc la numar pe haion...vor fi refacut no stress....iar luna asta sper sa si vreau sa vad CJ 88(sau cat a fi) PLK :X si nu promit da vreau ca dupa ce mi-o inmatriculez la intalnirea cu clubu sa dau de baut:))

RIcKO 03-11-10 21:49

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3782795)
treaba ii asa, de nuanta ca si culoare, de cum arata pe masina pot sa zic ca is FFF multumit...ii exact ce mi-am dorit si ce vroiam sa iasa....si cum imi imaginam k va iesi cu bandoruri scoase barile cat mai simple fara badouri rotunjite frumos capoata haion, cat mai simplu...dar..este acel dar:)) tzin neaparat sa pun in paranteza( tzio trebuit tuning fraere(adika ma refer la persoana mea)) :))...in 2-3 locuri sa tras culoare si se vede pata, si a facut poc la numar pe haion...vor fi refacut no stress....iar luna asta sper sa si vreau sa vad CJ 88(sau cat a fi) PLK :X si nu promit da vreau ca dupa ce mi-o inmatriculez la intalnirea cu clubu sa dau de baut:))

voi fi prezent:d
P.S vezi dk ti-a ramas putina vopsea.....vreau sa te vad cu un nou look:))))

FAST&FURIOUS 04-11-10 05:49

Quote:

Originally Posted by plank (Post 3782795)

A meritat tot efortul, masina a iesit senzationala.
Felixitari&Bafta!!!

tigermotorsport 04-11-10 06:17

1 Attachment(s)
bravo palnk, sa o vedem pe strazi;)
in curand un nou proiect la vama ozn-urilor...

BogdanWRC 04-11-10 07:04

20 Attachment(s)
O lucrare A-Z UFO Customs + Sound Customs: Fiat Punto 8)

Enumar cateva din firmele care se gasesc pe masina: LSD-doors, Digital Desings, PowerCell, KW , Novitec, FK, PowerTech ..si multe altele..alaturi de un exterior Ufo Customs

Primele poze prezinta masina in starea actuala..restul sunt ceva mai vechi. Masina v-a primii cat de curand noi modificari..de amploare pot zice ;) recomand UFO Customs..stay tuned :arrow:

CristianD 04-11-10 12:14

1 Attachment(s)
UFO,
oare ?

werwceul 04-11-10 12:24

doar n-ai turbat de tot...?

CristianD 04-11-10 12:51

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3784127)
doar n-ai turbat de tot...?

arata naspa ?

alexufo 04-11-10 13:20

se poate:D .. e putin extrem.cere si laterale si bara spate

CristianD 04-11-10 13:45

tu ai terminat desenul ala ? :D

alexufo 04-11-10 14:08

ne auzim deseara

alexufo 05-11-10 12:25

6 Attachment(s)
jante CR reconditionate+polish 17" 9,5 spatele..frumos

Vladutzzz89 05-11-10 13:57

super:X:X

MixMaster 05-11-10 20:09

ciao. cu o revopsire m-ai putea ajuta? As vrea sa o fac prin martie mai exact. Pe golful meu. E modelul scurt in 5 usi. In principiu as vrea aceeasi culoare, adica negru, dar as fi curios si de un negru sau un gri mat. Cam cat m-ar costa si ce ar insemna ca si timp de executie?

werwceul 05-11-10 22:46

cristi gusturile nu se discuta, dar cum spunea ufo, trebuie pragur, spate, jenti, etc etc sa arete ok, ca daca-i pui numa spopileru ala fata o sa arete ca si spoileru lui eaglefly_away de acum 5-6 ani :)) spoileru fata imens, spate de serie :)):D:D:D:D

Eagle_flyaway 06-11-10 10:15

ha ha .... spre informatia ta vectra avea si praguri si spoiler spate si alte detalii mai mult sau mai putin importante :-P

werwceul 06-11-10 10:47

stii bine ca a fost o perioada cand doar ala imens in fata il aveai, si dupa 2 ani ti-o terminat spatele ufo... :))
nu asta conteaza, conteaza ca tie ti-a placut, restul este can-can :P:D:D:D

alexufo 06-11-10 11:20

nu ma ocup de vopsire dar am un vopsitor foarte bun si de cuvant . cel ce a vopsit vento gri mat . te pot pune in legatura cu el si vezi de preturi

si pentru cristi este o bara de crx pregatia de spate..tre doar sa ii placa:)))

Eagle_flyaway 06-11-10 14:08

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 3789293)
stii bine ca a fost o perioada cand doar ala imens in fata il aveai, si dupa 2 ani ti-o terminat spatele ufo... :))
nu asta conteaza, conteaza ca tie ti-a placut, restul este can-can :P:D:D:D

Hai ma ca nu era asa imens .... suspensia sport facea ca distanta pana la pamant sa fie doar 10 cm :twisted:

si masina avea pe ea eleron si praguri inainte de spoilerul fata .... caci spatele indeed a aparut dupa indelungi asteptari :lol:

UFO spor la treaba!

roby200687 07-11-10 09:47

oricum era uratica vectra :)))

werwceul 07-11-10 12:13

hai ma skodaboy ca nu-i asa urata, suspensia de 10cm face diferenta :D:D:D:D:D

ps: vectra lui nui imi placea.

Ufo, eu tot astept sutica aia o data pe strada, ca din negru lucios, o iesit negru mat, din negru mat o iesit cu usile invers...dar cand ii gata?
gata asa incat un timp sa nu-i mai faci nimic :P

BogdanWRC 07-11-10 15:00

nu mai este sutica din pacate :sad:

roby200687 07-11-10 17:11

era da vis vectra :) bari, praguri, aparatoare de noroi, jante :)

MixMaster 07-11-10 23:18

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 3789361)
nu ma ocup de vopsire dar am un vopsitor foarte bun si de cuvant . cel ce a vopsit vento gri mat . te pot pune in legatura cu el si vezi de preturi

si pentru cristi este o bara de crx pregatia de spate..tre doar sa ii placa:)))

ok. Perfect. Multumesc. Atunci pastram legatura. Cand ma hotarasc iti dau un semn. Sau daca vrei da-mi de pe acum un nr de contact, o adresa ceva.

alexufo 08-11-10 01:19

ai pm ..

CristianD 08-11-10 11:16

Alex,
masina mea urla dupa bara fata, eu urlu dupa jante, bara fata, spate si praguri, dar cand urlu eu mai tare ma plezneste peste fata protofelul :(
Cand si daca imi iau banii de la asigurari cu siguranta o sa fac tot dupa ce am urlat mai sus :D
Pana una alta deseneaza bara fata, dar sa te gandesti si ca pe viitor o sa trebuiasca sa se asorteze cu pragurile si cu spatele, plus evacuarea care tre sa o fac cap coada.

alexufo 08-11-10 11:28

hai maine seara la meeting si iti arat desenul,ok??

CristianD 08-11-10 12:54

vin, doar ca iara o sa vin de la fotbal si nu pot sta cu voi la bar.

Sebi 08-11-10 19:07

Nenea moderator, sticky daca se poate, multumim!

cimitza 24-11-10 11:02

o vopsire jante r15 cat costa?

alexufo 24-11-10 16:20

salut ..ai pm

cimitza 25-11-10 10:57

2 Attachment(s)
poze cu jantele

alexufo 25-11-10 11:52

se pot face..ai pm

All times are GMT +2. The time now is 05:44.

- Copyright 2026 4Tuning