Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Tico - MKO (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/214217-tico-mko.html)

yneedlove 25-10-10 12:59

re: Tico - MKO

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3753358)
Azi am terminat de montat incalzirea in oglinzi, instalatia + instalatia de la geamuri electrice + poze :D
Mai trebuie umblat putin la macaraua de pe dreapta pentru ca urca putin cam greu in rest merge ok.

Sal.. cat te-au costat ca sa pui geamurile electrice? eu am probleme cu geamul de pe stanga/sofer...se ridica...apoi da sa o ia cash...asa ca...as cam schimba geamurile cumva....

P.S; cat iei sa imi faci si mie stop'uri si semnale x4 fata si spate cum le ai tu...(dupa ce iau stopul stanga spate ca asta actual e putin muscat din el....) ??? PM me :-P

georulz 25-10-10 14:05

1 Attachment(s)
Geamurile sunt luate de pe forum de la un baiat cu tico cu 300 ron.
Daca o ia stramb ori este vreun surub slabit ori la macara...ori la sinele de ghidaj verticale sau este dusa sau stramba. Cel mai bine o dai jos vezi care-i treaba, daca are joc mare alta noua.
Se mai poate face un reglaj dintr-un surub atunci cand este uzata, il ridici putin mai sus. Ti-am atasat o poza (singura care am gasit-o pe google spre sa iti dai seama despre care surub este vorba)
Attachment 1710670
Ai PM... :)

yneedlove 25-10-10 16:41

Ms Domnu' GEO... insa la mine pleaca exact din partea cealalta... adica pleaca din stanga spre dreapta ca si cum da sa cada intr-o parte....

georulz 25-10-10 18:52

Da stiu asta e problema la toate ....cand le ridici se duc spre fata. Daca stau bine sa ma gandesc nu stiu sigur care surub din alea 2. Oricum este ala care iti permite sa-l reglezi. Spor la surubarit :D

SKR* 25-10-10 19:31

Mie imi pleaca spre exterior. Adica usa e curbata spre plafon, dar geamul meu se duce drept in sus, la 90 de grade, daca nu il dirijez cu mana.

Fireburn_03 25-10-10 22:24

a se discuta pe topicul de tico :)
cred ca e usor offtopic pt masina lui George :)

( omu are geamuri electrice functionale )

georulz 26-10-10 18:47

ms fireburn. puneti problema pe club tico....si discutam acolo ce si cum.

georulz 01-11-10 19:52

7 Attachment(s)
poze noi :D

luciang 02-11-10 07:51

De ce nu vopsesti si manerele care deschid usa din interior tot cu negru mat?Sa file lafel cu ornamnetele care acopera motorasele de la geamuri.

_Bj_ 02-11-10 08:43

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3776337)
poze noi :D

foarte tare masina :shock::shock:
keep up the good work :D

georulz 02-11-10 12:45

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3777485)
De ce nu vopsesti si manerele care deschid usa din interior tot cu negru mat?Sa file lafel cu ornamnetele care acopera motorasele de la geamuri.

Petru ca nu cred ca o sa tina vopseaua dar m-am gandit si eu la varianta asta. Poate o sa reziste mai mult daca le dau si un lac :) dar nu o sa mai fie mate

Quote:

Originally Posted by _Bj_ (Post 3777608)
foarte tare masina :shock::shock:
keep up the good work :D

Tnx man. Probabil o sa mai umblu pe la ea in primavara. Deocamdata poate doar o sa vopsesc bara fata negru mat si sa slefuiesc zgarieturile.

luciang 02-11-10 20:27

Pai ca sa tina vopseau pe plastic matuiesti plasticu cu o hartie fina ceva de 2000 apoi stergi cu degresant si dai inainte cu primer plastic si apoi vopsea si lac si rezista fara probleme:lol:.Am vazut ca ai prieteni care lucreaza in service sigur nu o sa fie priblema sa-ti vopseasca si tie doua manere cand vopsesc o bara ceva acolo.

yneedlove 02-11-10 22:13

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3778240)
Petru ca nu cred ca o sa tina vopseaua dar m-am gandit si eu la varianta asta. Poate o sa reziste mai mult daca le dau si un lac :) dar nu o sa mai fie mate

Tnx man. Probabil o sa mai umblu pe la ea in primavara. Deocamdata poate doar o sa vopsesc bara fata negru mat si sa slefuiesc zgarieturile.

Ooooo ai prieteni vopsitori...

pustiu_FUG 03-11-10 08:31

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3778240)
dar nu o sa mai fie mate

De ce s-a numai fie mate?

georulz 03-11-10 09:33

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3779697)
Pai ca sa tina vopseau pe plastic matuiesti plasticu cu o hartie fina ceva de 2000 apoi stergi cu degresant si dai inainte cu primer plastic si apoi vopsea si lac si rezista fara probleme:lol:.Am vazut ca ai prieteni care lucreaza in service sigur nu o sa fie priblema sa-ti vopseasca si tie doua manere cand vopsesc o bara ceva acolo.

nu stiu cine ti-a zis tie ca am prieteni care lucreaza in service :D

yneedlove 03-11-10 14:39

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3779697)

EL ....:-P

georulz 03-11-10 23:15

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3780692)
De ce s-a numai fie mate?

Pai de la lac prinde luciu, daca nu ii dai lac se zgarie vopseaua...

Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3781488)
EL ....:-P

Doar tie :D...nu si lui lucian

sebastyan2001 03-11-10 23:35

Exista un lac special care nu e lucios, este doar pt protectie. In alta ordine de idei poti sa vopsesti linistit manerele urmand metoda mea si fi sigur ca nu se decojesc, eu am vopsit la opel manerele interioare si 1 an nu au avut nimic, dupaia am dat-o :D . Dai manerele jos le matuiesti cu o laveta abraziva speciala(gasesti la vitan la targ si costa 4 lei), dupaia degresezi cu degresant, dai cu plastofix (costa 16 lei tubu, este la sprei si gasesti la vitan), dai cam 3 maini la fiecare 5 minute cate una dupa care vopsea negru mat santo (gasesti in auchan, 11 lei tubu), la fel cate 3 maini la cate 10 minute mana si va fi totul ok, tine garantat .

yneedlove 04-11-10 06:59

Suna interesant....:bong::peace:

luciang 04-11-10 14:09

Scuze asa aminteles eu?Scuze pentru neintelegere.Greseala mea;)

georulz 04-11-10 17:33

Quote:

Originally Posted by sebastyan2001 (Post 3783210)
Exista un lac special care nu e lucios, este doar pt protectie. In alta ordine de idei poti sa vopsesti linistit manerele urmand metoda mea si fi sigur ca nu se decojesc, eu am vopsit la opel manerele interioare si 1 an nu au avut nimic, dupaia am dat-o :D . Dai manerele jos le matuiesti cu o laveta abraziva speciala(gasesti la vitan la targ si costa 4 lei), dupaia degresezi cu degresant, dai cu plastofix (costa 16 lei tubu, este la sprei si gasesti la vitan), dai cam 3 maini la fiecare 5 minute cate una dupa care vopsea negru mat santo (gasesti in auchan, 11 lei tubu), la fel cate 3 maini la cate 10 minute mana si va fi totul ok, tine garantat .

O sa incerc mersi mult pentru indicatii. O intrebare am: stii cumva daca este bun Spray-ul negru mat de la duplicolor la 20 lei tubu mare?

PS: nu am apucat sa trec pe la turci, promit ca trec maine...(jante + instalatie)

yneedlove 04-11-10 19:24

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3784368)

No problem ....u r a TICO driver..... :bong::tetter::rockon::bat:

georulz 04-11-10 19:33

Quote:

Originally Posted by luciang (Post 3784368)

Stai linistit nu e nici o prob. Ideea era ca, cunosc pe cineva...dar ia bani :P

yneedlove 04-11-10 19:36

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3785229)
Stai linistit nu e nici o prob. Ideea era ca, cunosc pe cineva...dar ia bani :P

Face munca buna.,...de calitate...pe bani putini.....??? :-P

sebastyan2001 04-11-10 19:42

Pai nu stiu nimic de spreiul ala, eu am folosit numai santo, si a rezistat incredibil de bine si la exterior in conditii grele (aplicat pe bara fata si mers toata iarna) pe plastice, dar aplicat dupa metodele de mai sus.

SKR* 06-11-10 05:12

Vopsea Primer, pentru plastice :P

pustiu_FUG 06-11-10 18:33

Exista lac mat chiar si la spray, costa 25 de lei, dar inainte de vopsire se cere o degresare si primer, ori fuller, ca sa nu se cojeasca!

bafta!:-)

georulz 08-11-10 11:50

Mersi. O sa caut un primer ca vreau sa vopsesc mai multe elemente de plastic :D si sa pun in aplicare niste idei care le am prin cap (am vazut la un range rover sport si mi-a placut la nebunie ) :P

yneedlove 08-11-10 18:08

Quote:

Originally Posted by georulz (Post 3794512)
Mersi. O sa caut un primer ca vreau sa vopsesc mai multe elemente de plastic :D si sa pun in aplicare niste idei care le am prin cap (am vazut la un range rover sport si mi-a placut la nebunie ) :P

Obsedat mic...e TICOOOOOOOO :-P:-P:-P

PrietenCuTine 09-11-10 09:42

Salut, frumoasa masina... o intrebare am, ai lupe in farurile de tico stock ?! cu striatii ?! Mai vezi ceva in fata ?!

pustiu_FUG 09-11-10 09:54

Poti s-a pui te rog o poza cum bat noaptea?:???: de mult m-a tin s-a pun dar nustiu ..pana nu vad cum bat parca am o retinere, tot la lupe ma refer:-)

SKR* 09-11-10 15:41

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3797370)
Poti s-a pui te rog o poza cum bat noaptea?:???: de mult m-a tin s-a pun dar nustiu ..pana nu vad cum bat parca am o retinere, tot la lupe ma refer:-)

Pai a dat faza lunga din IKEA si a dereglat un avion care tocmai ateriza in Baneasa :lol:
Vino vineri la IKEA si vezi live 8)

georulz 09-11-10 20:35

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 3797352)
Salut, frumoasa masina... o intrebare am, ai lupe in farurile de tico stock ?! cu striatii ?! Mai vezi ceva in fata ?!

Mersi :D Da lupele sunt de range rover cu tot cu instalatie(deci nu HID) montate de mine in farurile de la tico. Singurul inconveninent este ca geamul de sticla a farului original diminueaza putin din lumina si da efect de blurr (nu se vede linia aceea dreapta pe care o fac lupele). Vad perfect in fata si nici nu sunt deranjante pt ceilalti din trafic.

Quote:

O sa fac niste poze, dar din poze nu prea iti dai seama. Daca nu ma crezi vino la intalnire vineri pe 12 si ai sa te convingi.
Lumina fata de farurile vechi cam de 2-3 ori mai multa si distanta 2-3 ori mai mare.
Vezi ca ai un PM :D

yneedlove 19-11-10 22:17

Quote:

Rupe tot... fitza ce sa mai....

georulz 21-11-10 10:41

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by yneedlove (Post 3827057)
Rupe tot... fitza ce sa mai....

Am gasit niste poze mai vechi 8)
Attachment 1748701Attachment 1748702

Imi poate face cineva rost de niste ornamente de lupe? Sau stie cineva de unde pot sa cumpar asa ceva?

georulz 09-12-10 23:51

10 Attachment(s)
Update...new pics:

Fireburn_03 10-12-10 11:53

frumoase poze... dar astea nu sunt de pe vremea cand aveam eu capota alba :P ? :))

georulz 10-12-10 12:29

Pai sunt noi puse pe topic, ca ele sunt facute mai de mult :D

B-99-SAA 10-12-10 12:33

Bai boss ai zis ca iti faci si tu stopurile alea altfel, sa schimbi ledurie... Vezi ca o sa iti dau un PM mai incolo putin :D

georulz 10-12-10 13:11

O sa imi fac dar deocamdata nu am timp. Am de lucrat la proiecte pt fac...

All times are GMT +2. The time now is 21:03.

- Copyright 2026 4Tuning