![]() |
re: Tico - MKO
Quote:
P.S; cat iei sa imi faci si mie stop'uri si semnale x4 fata si spate cum le ai tu...(dupa ce iau stopul stanga spate ca asta actual e putin muscat din el....) ??? PM me :-P |
1 Attachment(s)
Geamurile sunt luate de pe forum de la un baiat cu tico cu 300 ron.
Daca o ia stramb ori este vreun surub slabit ori la macara...ori la sinele de ghidaj verticale sau este dusa sau stramba. Cel mai bine o dai jos vezi care-i treaba, daca are joc mare alta noua. Se mai poate face un reglaj dintr-un surub atunci cand este uzata, il ridici putin mai sus. Ti-am atasat o poza (singura care am gasit-o pe google spre sa iti dai seama despre care surub este vorba) Attachment 1710670 Ai PM... :) |
Ms Domnu' GEO... insa la mine pleaca exact din partea cealalta... adica pleaca din stanga spre dreapta ca si cum da sa cada intr-o parte....
|
Da stiu asta e problema la toate ....cand le ridici se duc spre fata. Daca stau bine sa ma gandesc nu stiu sigur care surub din alea 2. Oricum este ala care iti permite sa-l reglezi. Spor la surubarit :D
|
Mie imi pleaca spre exterior. Adica usa e curbata spre plafon, dar geamul meu se duce drept in sus, la 90 de grade, daca nu il dirijez cu mana.
|
a se discuta pe topicul de tico :)
cred ca e usor offtopic pt masina lui George :) ( omu are geamuri electrice functionale ) |
ms fireburn. puneti problema pe club tico....si discutam acolo ce si cum.
|
7 Attachment(s)
poze noi :D
|
De ce nu vopsesti si manerele care deschid usa din interior tot cu negru mat?Sa file lafel cu ornamnetele care acopera motorasele de la geamuri.
|
Quote:
keep up the good work :D |
Quote:
Quote:
|
Pai ca sa tina vopseau pe plastic matuiesti plasticu cu o hartie fina ceva de 2000 apoi stergi cu degresant si dai inainte cu primer plastic si apoi vopsea si lac si rezista fara probleme:lol:.Am vazut ca ai prieteni care lucreaza in service sigur nu o sa fie priblema sa-ti vopseasca si tie doua manere cand vopsesc o bara ceva acolo.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Exista un lac special care nu e lucios, este doar pt protectie. In alta ordine de idei poti sa vopsesti linistit manerele urmand metoda mea si fi sigur ca nu se decojesc, eu am vopsit la opel manerele interioare si 1 an nu au avut nimic, dupaia am dat-o :D . Dai manerele jos le matuiesti cu o laveta abraziva speciala(gasesti la vitan la targ si costa 4 lei), dupaia degresezi cu degresant, dai cu plastofix (costa 16 lei tubu, este la sprei si gasesti la vitan), dai cam 3 maini la fiecare 5 minute cate una dupa care vopsea negru mat santo (gasesti in auchan, 11 lei tubu), la fel cate 3 maini la cate 10 minute mana si va fi totul ok, tine garantat .
|
Suna interesant....:bong::peace:
|
Scuze asa aminteles eu?Scuze pentru neintelegere.Greseala mea;)
|
Quote:
PS: nu am apucat sa trec pe la turci, promit ca trec maine...(jante + instalatie) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Pai nu stiu nimic de spreiul ala, eu am folosit numai santo, si a rezistat incredibil de bine si la exterior in conditii grele (aplicat pe bara fata si mers toata iarna) pe plastice, dar aplicat dupa metodele de mai sus.
|
Vopsea Primer, pentru plastice :P
|
Exista lac mat chiar si la spray, costa 25 de lei, dar inainte de vopsire se cere o degresare si primer, ori fuller, ca sa nu se cojeasca!
bafta!:-) |
Mersi. O sa caut un primer ca vreau sa vopsesc mai multe elemente de plastic :D si sa pun in aplicare niste idei care le am prin cap (am vazut la un range rover sport si mi-a placut la nebunie ) :P
|
Quote:
|
Salut, frumoasa masina... o intrebare am, ai lupe in farurile de tico stock ?! cu striatii ?! Mai vezi ceva in fata ?!
|
Poti s-a pui te rog o poza cum bat noaptea?:???: de mult m-a tin s-a pun dar nustiu ..pana nu vad cum bat parca am o retinere, tot la lupe ma refer:-)
|
Quote:
Vino vineri la IKEA si vezi live 8) |
Quote:
Quote:
Lumina fata de farurile vechi cam de 2-3 ori mai multa si distanta 2-3 ori mai mare. Vezi ca ai un PM :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1748701Attachment 1748702 Imi poate face cineva rost de niste ornamente de lupe? Sau stie cineva de unde pot sa cumpar asa ceva? |
10 Attachment(s)
Update...new pics:
|
frumoase poze... dar astea nu sunt de pe vremea cand aveam eu capota alba :P ? :))
|
Pai sunt noi puse pe topic, ca ele sunt facute mai de mult :D
|
Bai boss ai zis ca iti faci si tu stopurile alea altfel, sa schimbi ledurie... Vezi ca o sa iti dau un PM mai incolo putin :D
|
O sa imi fac dar deocamdata nu am timp. Am de lucrat la proiecte pt fac...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning