Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia MRU revine (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/213693-dacia-mru-revine.html)

Sonny™ 22-10-10 23:47

Re: Dacia MRU revine

ce s.a intamplat cu jantele care erau inainte?

schumi_86 23-10-10 01:20

Imi place ca masina s-a pastrat bine....dar jantele astea nu se potrivesc deloc cu stilul masinii,ai putea incerca niste canade late sau cu orice altceva care ar da bine. bafta si sa ai grija de ea;)

Thomas Everywhere 23-10-10 11:07

frumoasa rau masina...da impresia de un Challenger SRT :D:-) dar nu ai probleme cu politia ca nu ai bari de protectie? oricum par o prostie, dar ce sa le faci, daca capu lor de plin de dobitoceala. Vezi pe unde mai are rugina sa nu ai surprize mai tarziu...

NightClubRacer 24-10-10 00:11

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3749432)
nu a primit nicio bara....cateva poze....

aha am auzit eu aiurea. Arata bine masina, bafta si sa ai grija de ea!

B 37 GPC 25-10-10 07:42

o masina foarte frumoasa bafta

SOLENZAXJG 25-10-10 12:43

Frumoasa foc dacia asta;)

PDV_1989 25-10-10 15:05

Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA.

kreasta_style 25-10-10 16:23

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3755465)
Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA.

salut....lonjeronul s a rupt pe partea stanga....urechea sau ceva de genu asta...nu prea ma pricep la mecanica...mi s a rupt si capu de planetara era iesit....si alte componente de la planetara....

PDV_1989 25-10-10 21:58

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3755727)
salut....lonjeronul s a rupt pe partea stanga....urechea sau ceva de genu asta...nu prea ma pricep la mecanica...mi s a rupt si capu de planetara era iesit....si alte componente de la planetara....

Din ce se vede in primele poze am vazut eu cumva bascula sudata ?
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze.

Cosminel HAD 26-10-10 17:45

Felicitari pt munca depusa , arata foarte bine , culoarea e superba. Ai grija de ea si multa bafta!

kreasta_style 27-10-10 18:02

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3756988)
Din ce se vede in primele poze am vazut eu cumva bascula sudata ?
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze.

in prima pagina pozele cu ea la mecanici....a fost inainte sa cedeze lonjeronul...si inainte sa cedeze eu i am facut planetarele...si numai bateau numai avea nimik....iar planetara a cedat ce a de pe stanga(unde s a rupt lonjeronul...dar nu din cauza planetarei....ci din cauza lonjeronului...)iar bascula nu e sudata probabil unde ai vazut tu akolo era niste vasilina pe bascula...

kreasta_style 10-01-11 17:32

10 Attachment(s)
va salut...masina este de vanzare....800 de euro......cateva poze....un singur defect are nu merge caldura....trebuie schimbat caloriferul......

Adi218 10-01-11 19:28

Salutare. Te`am sunat sambata pe la pranz si am vorbit despre masina. Stau pe langa tine pe aici am trecut duminica si am vazut-o.Sunt interesat de ea. Lasa un id de mess sa mai discutam te rog . Mersi

DJBOSS 10-01-11 20:55

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3720129)
28 mil(fara asigurare):D

Merita toti bani :lol:

Thomas Everywhere 10-01-11 20:59

frumoasa rau dacia asta, imi place foarte mult. Face banu!

kreasta_style 17-01-11 18:01

Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....

Sonny™ 17-01-11 18:08

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3994782)
Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....

eu ti.am zis ca asa este cel mai bine, ma bucur pentru alegerea facuta si ai grija de ea:twisted:

Thomas Everywhere 17-01-11 18:35

ma bucur ca ai facut acesta alegere..si eu am vrut sa o vand pe a mea...am o dacie 1310 1.6 din 95 si tot asa e un pic modificata..am avut N oferte, dar le-am refuzat, pana la urma m-am decis sa o pastrez. Dacia ta e prea frumoasa si pacat sa nimereasca pe mana unor neghiobi care habar n-au cu ce se mananca o dacie tunata cu gust. Pastreaz-o si eventual mai poti face ceva la ea una alta.. ce-ti place tie. Din partea mea arata foarte cool!

NXdev 17-01-11 18:41

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3994782)

Foarte buna alegere ;), daca o vindeai, iti parea rau dupa un timp...stiu din proprie experienta :D.
Te astept intr-o vineri pe la noi...sa vedem MRU-ul :oops:

DJBOSS 17-01-11 20:11

Credca dupa ce o vindeai regretai foarte mult, bine ai facut ca, nu ai vanduto ma bucur

Sonny™ 17-01-11 20:39

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3994924)
Foarte buna alegere ;), daca o vindeai, iti parea rau dupa un timp...stiu din proprie experienta :D.

sa il iei si pe kreasta in club...;)

B-61-KYS 17-01-11 21:46

pe 10.01.2011 ai postat c-o vinzi si pana pe 17.01.2011 te-ai razgandit ?? niceeeeeee
inca cateva posturi...

PDV_1989 17-01-11 21:48

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3995736)
pe 10.01.2011 ai postat c-o vinzi si pana pe 17.01.2011 te-ai razgandit ?? niceeeeeee
inca cateva posturi...

Nustiu cine va cumpara o masina care nu poate trece identificarea,itp "valabil",motor "omologat" :))

B-61-KYS 17-01-11 21:53

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3995744)
Nustiu cine va cumpara o masina care nu poate trece identificarea,itp "valabil",motor "omologat" :))

Nu asta am vrut sa mentionez. Cred ca omu a dorit doar sa faca putine valuri nu s-o vanda...sau poate mai nou asa se face cand vrei sa vinzi o masina si nu stiu eu!!
ps. mai sunt minim 5 exemple pe acest forum si culmea, doar la sectiunea Dacia , care au procedat la fel! Sa fie un fel de trend ??

ps O sa incerc si eu :)

DJBOSS 17-01-11 21:59

Quote:

Cum nu poate trece" itp-u " ? cine-l tine sau cel tine :lol::lol::lol: costa mai mult dar trece cu brio :lol::lol:

PDV_1989 17-01-11 23:48

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 3995799)
Cum nu poate trece" itp-u " ? cine-l tine sau cel tine :lol::lol::lol: costa mai mult dar trece cu brio :lol::lol:

Daca se duce sa il faca pe bune nu are cum sa il ia. Poate sa il ia cu minim 500-1000ron itp pe bune s-au poate sa dea 150ron sa il aibe doar pe talon ca si acum.

kreasta_style 18-01-11 02:29

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3994924)

sigur....dar sa mi zici unde?

kreasta_style 18-01-11 02:35

Quote:

Originally Posted by B-61-KYS (Post 3995775)
Nu asta am vrut sa mentionez. Cred ca omu a dorit doar sa faca putine valuri nu s-o vanda...sau poate mai nou asa se face cand vrei sa vinzi o masina si nu stiu eu!!
ps. mai sunt minim 5 exemple pe acest forum si culmea, doar la sectiunea Dacia , care au procedat la fel! Sa fie un fel de trend ??

ps O sa incerc si eu :)

crezi ce vrei....nu pot sa comentez la asa ceva....ca sa poti zice asa ceva despre mine trebuie sa ma cunosti inainte.....dar daca tu crezi ca asta am vrut sa fac....asa o fii poate stii tu mai bn decat mn.....peace...

kreasta_style 18-01-11 02:37

Quote:

cumparatori au fost destui crede ma....azi trebuia sa vina un baiat sa o ia care a fost sa o vada vineri....dar in ultima clipa m am razgandit....si nu regret nicio clipa....ps itp ul ala ''valabil'' asa am cumparat masina....fiindk vanzatorul nu mi a zis nimik.....

Sonny™ 18-01-11 03:12

kreasta incearca sa dai edit la mesaje sa nu mai faci posturi unu dupa altu;)

kreasta_style 18-01-11 03:14

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3996455)
kreasta incearca sa dai edit la mesaje sa nu mai faci posturi unu dupa altu;)

nu stiu cum sa fac sa fie intr un singur post cand vreau sa raspund la mai multi useri?????helppp...?

DJBOSS 18-01-11 11:16

Quote:

Originally Posted by PDV_1989 (Post 3996263)
Daca se duce sa il faca pe bune nu are cum sa il ia. Poate sa il ia cu minim 500-1000ron itp pe bune s-au poate sa dea 150ron sa il aibe doar pe talon ca si acum.

Cu 150 lei face tot :lol::lol: hai maxim 200 dar nuprea cred

andreigame 18-01-11 11:29

se poate face.....trebuie doar sa stii unde sa apelezi.....si pe bune....

DJBOSS 18-01-11 11:30

Quote:

Originally Posted by andreigame (Post 3997131)
se poate face.....trebuie doar sa stii unde sa apelezi.....si pe bune....

asa este andrey ai dreptate ;) numai ma mira nimic in tara asta

Thomas Everywhere 18-01-11 12:30

cred ca aia ar avea motive sa se lege de bari ca nu le are, si manerele de pe spate la usi, in rest eu nu vad ce problema ar avea masina sa nu treaca ITP-u...si totusi daca merge cu ceva relatii, nu ai treaba.

kreasta_style 18-01-11 14:42

principalele probleme pentru itp la masina sunt: toba,barile,motorul,probabil usile din spate,nu stiu daca zice ceva ca e lasata masina.....ps stie cineva de unde imi pot cumpara si eu niste bari cromate??

Thomas Everywhere 18-01-11 15:06

Quote:

Originally Posted by kreasta_style (Post 3997691)
principalele probleme pentru itp la masina sunt: toba,barile,motorul,probabil usile din spate,nu stiu daca zice ceva ca e lasata masina.....ps stie cineva de unde imi pot cumpara si eu niste bari cromate??

motorul de ce? nu este omologat? Eu stiam ca motorul acuma e piesa de schimb chiar si la dacii, numai ca daca nu ai factura da! s-ar putea sa ai probleme..dar de omologat merge. Toba? cat de tare urla toba? depaseste 100 db? am si eu toba sport si nu m-a pus sa o dau jos, poti intra pe profilul meu si sa vezi dacia mea. Eu am schimbat capota doar ca m-au obligat ca nu am voie sa am badboy style... Ca e lasata la sol, nu zice nimeni nimic, numai sa nu ti-o harscaie aia acolo la ITP cum mi-au facut mie, a mea e lasata mult la sol. Dar cu siguranta iti spun ca problemele principale vor fi barile, manerele de la usi din spate, si semnalizarile pe fata inegrite si pe spate ..iti vor cere geamuri clare, asa am avut si eu, dar am renuntat de tot la ele. Bafta ce sa zic...dupa ce iei ITP-ul ai putea sa le dai jos :D ma refer la bari.

bv58bar 18-01-11 23:52

felicitari pt masina
am visat si eu mult la ea cat era de vanzare
itp se trece ca e foame mare in tara asta
bare crom??? nu isi au rostul si ar arata ca naiba +ca nu ai de ce sa le mai prinzi....pentru 1mil nu are rost sa te murdaresti pe maini...
sper s-o pastrezi in continuare, sa nu ajunga pe la cartofi....
"succesuri"

MH-03-VRG 19-01-11 10:22

ziceai ceva un de dublucorp de nova ca ai pe masina:?:

kreasta_style 19-01-11 11:24

numai are carburator dublu....a avut dar imi facea multe figuri...si am preferat sa mi pun unu simplu....

All times are GMT +2. The time now is 16:49.

- Copyright 2026 4Tuning