![]() |
Re: Dacia MRU revine
ce s.a intamplat cu jantele care erau inainte?
|
Imi place ca masina s-a pastrat bine....dar jantele astea nu se potrivesc deloc cu stilul masinii,ai putea incerca niste canade late sau cu orice altceva care ar da bine. bafta si sa ai grija de ea;)
|
frumoasa rau masina...da impresia de un Challenger SRT :D:-) dar nu ai probleme cu politia ca nu ai bari de protectie? oricum par o prostie, dar ce sa le faci, daca capu lor de plin de dobitoceala. Vezi pe unde mai are rugina sa nu ai surprize mai tarziu...
|
Quote:
|
o masina foarte frumoasa bafta
|
Frumoasa foc dacia asta;)
|
Cand mi-a zis marius ca ti-sa rupt lonjeronul am ramas ceva de genu :shock:,
Te rog eu personal daca ai timp sa faci o poza unde s-a rupt lonjeronul si l-ai schimbat, ar trebui sa se vada sudura nu de alta dar masina a stat undeva cam la aproape 6 luni in service unde lucra marius si de nenumarate ori eram si eu pe acolo ajutandul cu una alta la masina. Din cate stiu masina avea podeaua+lonjeroanele muuult mai bune decat la una din 2003. Avea o singura "gaura" la contra-aripa dreapta spate. Asta era singura ei GAURA. |
Quote:
|
Quote:
Stiu ca planetara de pe dreapta era praf ,era de asteptat sa cedeze. |
Felicitari pt munca depusa , arata foarte bine , culoarea e superba. Ai grija de ea si multa bafta!
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
va salut...masina este de vanzare....800 de euro......cateva poze....un singur defect are nu merge caldura....trebuie schimbat caloriferul......
|
Salutare. Te`am sunat sambata pe la pranz si am vorbit despre masina. Stau pe langa tine pe aici am trecut duminica si am vazut-o.Sunt interesat de ea. Lasa un id de mess sa mai discutam te rog . Mersi
|
Quote:
|
frumoasa rau dacia asta, imi place foarte mult. Face banu!
|
Masina numai este de vanzare.....o voi pastra......cel mai bn......oricum nu eram sigur 100%...dar cel mai bn este sa o pastrez....
|
Quote:
|
ma bucur ca ai facut acesta alegere..si eu am vrut sa o vand pe a mea...am o dacie 1310 1.6 din 95 si tot asa e un pic modificata..am avut N oferte, dar le-am refuzat, pana la urma m-am decis sa o pastrez. Dacia ta e prea frumoasa si pacat sa nimereasca pe mana unor neghiobi care habar n-au cu ce se mananca o dacie tunata cu gust. Pastreaz-o si eventual mai poti face ceva la ea una alta.. ce-ti place tie. Din partea mea arata foarte cool!
|
Quote:
Te astept intr-o vineri pe la noi...sa vedem MRU-ul :oops: |
Credca dupa ce o vindeai regretai foarte mult, bine ai facut ca, nu ai vanduto ma bucur
|
Quote:
|
pe 10.01.2011 ai postat c-o vinzi si pana pe 17.01.2011 te-ai razgandit ?? niceeeeeee
inca cateva posturi... |
Quote:
|
Quote:
Nu asta am vrut sa mentionez. Cred ca omu a dorit doar sa faca putine valuri nu s-o vanda...sau poate mai nou asa se face cand vrei sa vinzi o masina si nu stiu eu!! ps. mai sunt minim 5 exemple pe acest forum si culmea, doar la sectiunea Dacia , care au procedat la fel! Sa fie un fel de trend ?? ps O sa incerc si eu :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
kreasta incearca sa dai edit la mesaje sa nu mai faci posturi unu dupa altu;)
|
Quote:
|
Quote:
|
se poate face.....trebuie doar sa stii unde sa apelezi.....si pe bune....
|
Quote:
|
cred ca aia ar avea motive sa se lege de bari ca nu le are, si manerele de pe spate la usi, in rest eu nu vad ce problema ar avea masina sa nu treaca ITP-u...si totusi daca merge cu ceva relatii, nu ai treaba.
|
principalele probleme pentru itp la masina sunt: toba,barile,motorul,probabil usile din spate,nu stiu daca zice ceva ca e lasata masina.....ps stie cineva de unde imi pot cumpara si eu niste bari cromate??
|
Quote:
|
felicitari pt masina
am visat si eu mult la ea cat era de vanzare itp se trece ca e foame mare in tara asta bare crom??? nu isi au rostul si ar arata ca naiba +ca nu ai de ce sa le mai prinzi....pentru 1mil nu are rost sa te murdaresti pe maini... sper s-o pastrezi in continuare, sa nu ajunga pe la cartofi.... "succesuri" |
ziceai ceva un de dublucorp de nova ca ai pe masina:?:
|
numai are carburator dublu....a avut dar imi facea multe figuri...si am preferat sa mi pun unu simplu....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:49. |
- Copyright 2026 4Tuning