![]() |
Re: audi 80 b3
3 Attachment(s)
revin cu alte poze
|
Arata super masinuta .
|
Merci :D
|
asta e noua ta bara de la emil? arata super asa
|
Da da , de la domnu' Emil , urmeaza sa cobor masina la sol , bara spate de b4 facuta clean (astupat cu fibra bandoul) si poate daca am ceva noroc gasesc niste jante pe 16 cu buza lata.. :) dupa ce termin exteriorul o bag la vopsit , pana atunci nu se merita ca se mai tot retuseaza pe ici colo
|
Quote:
mersi |
3 Attachment(s)
Scuze pentru absenta ... masina este inca in viata si o duce bine :)
|
Sa o conduci multi km fara incidente. Frumos Audi, imi place maxim bboy-ul.
Sunt de parere ca arata mai bine cu jantele negre. |
Merci frumos , ar arata frumos cu multe alte chestii schimbate la ea , dar ce sa fac ... criza ... plus ca acum are o sora mai mica ( un TICOzaur ) , la care lucrez si o sa ii fac prezentarea cand o sa fiu de parere ca arata decent schimbat :oops:
|
Frumoasa masina;)
vezi ca am un b3 de dezmembrat daca ai nevoie de ceva sa imi dai un PM |
pai lasa-mi niste poze si te anunt :)
|
Da click pe link de la semnatura :D
|
vrei niste jante ieftine pe 15 pt audi 80?
Uite link aici : https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...08-mokanu.html Lasa-mi un PM daca te intereseaza. Stima! |
7 Attachment(s)
hashu , interesante jantele , dar momentan nu stau bine la capitolul finante .. , astept sa cumpar de la vanos saptamana asta unele lucruri ..stie el ce imi trebuie mie acum :oops:
niste poze cu masina in starea actuala si cu surioara ei mai mica, a iubitei ( inca se lucreaza la ea , urmeaza sa ii fac niste bari mai dragute ...dar momentan nu dispun de timp si bani ) |
daca ai de gand sa faci si cabrioletu tot asa o sa regret ca tzil dau sper sa nu iasa asa bine glumeam
spor la treaba in continuare ca mai ai multa bafta |
cabrio-u cand ajunge aici , o sa intre la revizie generala , de la a la z :oops:
|
Quote:
spor!! |
Asta este primul lucru , dupa urmeaza sa ii pun o grila replica rs2 , sa duc jantele la o reconditionare , daca nu sunt argintii degeaba , farurile la cromare ca nu imi place cum se vede "joey mod" . Plafonul retapitat piele alba , de la motor ii pastrez blocu motor pentru serie , in rest schimbat tot . Bara pe spate pusa noua si facuta clean (aia mi se pare prea patratoasa si...cam uratica) , bara pe fata ranforsata cu un strat de fibra pe dinauntru si vopsita la culoara masinii , lafel ca si cea de spate... Evacuare directa de la serpisori cu o toba finala doar , un polish si dupa sa vedem ce mai bate (bucsi si alte dracii) . Masina asta alba a intrat in posesia mamei mele (echipata cu roti de iarna) .Iar eu imi voi face damblaua cu ce imi ramane , totusi raman la ideea cum ca masina de zi cu zi ramane tico-ul ...consumul , iar cabrio-ul cand se face mai cald sau chiar si cand e mai frig , la o intalnire audi ceva :oops: ( toate mentionate mai sus sunt in plan , nu o sa le fac pe toate odata , dar cu timpul o sa fie facute , cum imi permite si bugetul si munca )
Ideea este sa ma vad cu masina in fata casei pe numele meu , de acolo restul este de la sine inteles :lol: |
Treaba cu cabrio-ul a picat , lipsa de fonduri . Raman cu babuta pana ma pun pe picioare cu banii
|
9 Attachment(s)
Revin cu niste poze dupa o perioada de lenevit :oops:
La masina se tot lucreaza , cu toate ca vremea nu tine cu niciunul din noi |
Cand am vazut pozele m-am gandit:si-a cumparat omul super nova?
Pacat de masina.Parerea mea,nu inseamna ca am eu gusturi bune. Masinile astea arata exagerat de bine SOCK,cu componente STOCK daca se poate impecabile.(daca nu sunt finante,un far nou HELLA pe an este un progres) Daca se doreste ceva deosebit se poate adopta varianta unui kit care a fost varf de gama in momentul respectiv(s2,rs2,competition,GTO) Cu respect, |
Farurile sunt originale audi sunt pe coupe-urile b4 ,doar ca le-am facut eu rama de pe dinauntru neagra , aia se poate face oricand lafel ...dar mie imi place mai mult asa ... Bara fata este tot de pe coupe , i-am facut buza jos stil de s2 , bad boy-ul l-am facut deoarece capota de b4 a fost cumparata sh si a fost lovita pe masina veche si nu era perfect dreapta . Stopul de pe spate este original de audi hella smoked l-am facut doar clean , iar bara de pe spate este tot originala b3 si nu am impopotonat-o am facut un model cat de clean posibil .... gusturile nu se discuta :-)
Din punctul meu de vedere singurele chestii care sunt in plus fata de alte modele audi 80 sunt clemele de pe capota,dar si alea au scopul lor , nefiind doar de forma . Capota in urma accidentului si-a pierdut un pin de prindere , cel de pe interior si nu mi se inchidea capota cum trebuie :oops: |
La capota ma refeream.Asa o impresie ciudata lasa...
|
Nu stiu ce sa spun , mie imi place :-) , cu toate ca si una originala de b4 cu o grila replica de rs2 s-ar vedea dragut , dar nu dispun de atatia bani incat sa imi cumpar inca una acum ca sa vad cum se pupa una cu alta , am altele care sunt mai importante decat o parte de estetica ....Toate la timpul lor :D
|
1 Attachment(s)
http://www.s2forum.com/forum/showthread.php?t=55243
Nimic deosebit insa este frumos.Cu buget redus,fara nici un compromis... |
Bogdane, forumul asta se cheama 4Tuning, nu? :-)
|
Si tu ai dreptate :)
|
Nu te-ai gandit la o priza de aer tiuning ptr capota si un eleron cat tot portbagajul , la inceput arata finut rau si de bun gust acum are aruncate la "misto" doua galeti de chit bara pare ciopartita de un croitor miop ..intr-un cuvant urat tara dar astea sunt gusturile, e inteles gresit fenomenul "tiuning" dar fiecare face ce vrea cu bani si masina lui ....pace
|
Quote:
|
Nu un thread deschis te face "reisar" asa cum nu o folie si niste led-uri pe pozitie se numeste tuning, am o balana dacie 1310 din `96 care ma duce din punctul A in punctul B in parametri normali ..si de cunoscut il cunosc mai bine decat iti cunosti tu buzunarul si partea cu muncitu la masina .:))..:))).:)))...
|
gtt:
Daca nu iti place masina poti sa o declari intr-un mod mai elegant. Nu fi niciodata sigur ca stii ceva foarte bine.Totdeauna se gaseste o persoana care te intrece. |
Quote:
|
Masina nu este gata nici pe departe , sunt sigur ca atunci cand o sa fie gata vopsita si lasata pe burta si cu toate elementele de la exterior terminate o sa va schimbati parerile unii dintre voi
Gtt , nu cred ca isi avea rost comentariul tau anterior , nu mi se pare normal ,dar in fine ... Ideea este ca nu sunt nici miop si iti multumesc pentru insulta si nu are nici doua galeti de chit , bara pur si simplu nu a mai fost finisata deoarece nu am avut parte de vreme frumoasa...Plus ca am avut un lucru care era de o mie de ori mai important de rezolvat......caldura,deci imi cer scuze daca masina mea te dezgusta sau mai rau...Cat despre aluziile de "reisar" si altele de genul asta : nu , nu va avea niciodata vreun eleron sau vreo priza de aer . Fiecare chestie inceputa pe masina nu a fost facuta de dragu de a iesii in evidenta sau de a ma da mare ,daca tie nu iti place hobby-ul asta poti sa faci ce vrei. Eu personal nu toti dispun de timp si de bani precum altii care isi duc masina intr-un service specializat si in 2 zile isi iau masina cu body kit-ul gata. Mie mi se pare mult mai frumos sa lucrez eu la ea , sa depun efort cand o finisez si atunci cand este gata satisfactia este pe masura , sper ca intelegi ce spun :-) . O zi frumoasa , Liviu. |
Am curaj sa bag mana in foc ca masina asta nu va fi gata nici odata , bad-boy-ul este cat de cat oke , ciocu ala de rata (buza) la bara fata nu da bine deloc , stopul tot acoperit cu 3 galeti de chit deja masina nu mai are personalitate seamana cu espero . dacia super-nova , si finisata partea din spate tot urat va da ..un plus ptr folie ....in rest :blahblah::blahblah::blahblah::blahblah::blahblah: :blahblah:
|
La toata lumea scrie locatia.
Gtt este de la:"mare,soare si vapoare".De obicei la mare daciile ruginesc din cauza salinitatii.Probabil ca in timp ce gtt posteaza rugina rontzaie pofticioasa din lonjeroane.. Nexer,cred ca gtt este o cunostinta de a ta care iti pune rabdarea la incercare... |
Quote:
|
Eu personal nu te cunosc si sunt de parere ca "gramada asta de fiare" este o masina foarte buna si va fi gata , iti garantez
|
Nu stiu in ce masura au unele persoane dreptul de a critica , cand ei nu au schimbat singuri un bec in far , la masina s`a lucrat si inca se lucreaza eu unu personal mi`am pus amprenta pe masina alaturi de ion(nexer), intradevar pana s-o utilizeze el era" un morman de fiare" dar usor usor prinde forma si linie , eu l-am sfatuit sa mearga pe OEM+ o suspensie joasa (care asteapta caldura, este pe stoc) si operatiunea cea mai importanta trebuie vopsita ,din cauza factorilor climatici si varsta vopselei arata urat, dar timpul le v-a rezolva pe toate ..rezultatul final speram sa fie unul placut ochiului..stima Adrian
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cateva modificari .. :D
M-am decis sa merg pe oem , am vopsit buza de la bara , am curatat semnalizarile , am facut farurile cum erau originale si am montat pe spate stopuri rosii . Acum astept sa imi ajunga si stopurile de pe aripa si heckblade-ul de pe haion ( plasticul din spatele numarului de inmatriculare) si cu primii bani va urma si o bara de spate . Nu m-am decis inca , nu stiu daca mi s-ar potrivii una de b4 ....astept niste idei , multumesc :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:34. |
- Copyright 2026 4Tuning