![]() |
Re: Bmw M3 E30 M5 !!!
1 Attachment(s)
nu, rezervorul este constructie speciala de la firma matthes, mai am roata de rezerva, fiindca cele 15 kg spate/jos echilibreaza masina, raportul de greutate fata/spate este aproape 51/49 %...asta cu rezervorul plin,...
ma gindeam la un sistem cu evacuare dubla stinga dreapta, dar atunci intradevar trebuie indepartata mulda pentru roata de rezreva... Attachment 137696 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
|
doamneeeee! cum o fi sa stai itre atatea m3-uri???!!1 :-)
|
Nu am mai citit de mult discutia deoarece am fost plecat, se pare ca spiritele s-au linistit, asa e frumos, cred ca ar fi fost mult mai ok daca dan m3 ar fi lasat putin de-oparte superioritatea morala care i-o dadeau cele 10 m-uri din parcare... si si-ar fi prezetat frumos masinile, la inceput mi-am aducs aminte de un peronaj plecat in spania care-si cumparase un audi a6... I N C R E D I B I L. Oricum, il felicit pe acest om care dovedeste daca mai trebuia, ca e30-ul, m sau nu, este o legenda, si o masina de luat in seama chiar si dupa 23 de ani de la fabicarea primului model.
Multa bafa |
anul acesta intradevar se sarbatoresc 20 de ani de m3,...
interesant ca un m3 e30 din 89-90 este mult mai scump decit un m3 e36 din 96-98, cu toti cei 321 CP care ii are modelul mai nou,... iar pe circuit, un e30 cu 300 CP bine setat nu ii acorda nici o sansa la un e36, poate sa fie si tunat la 360 CP,... :rolleyes2 |
jantele strica tot aspectu masinii...no offence
|
Vrea sa pastreze lookul original omu ... daia are jantele alea ;)
|
salut, am ajuns acasa la münchen, multa treaba sa aranjam masinutzele...
"jantele alea" BBS RS 1 in 18" costa "numai" vreo ~3500 euro si au fost facute "numai" 200 de bucatzi... :rolleyes2 |
si daca is scumpe si editie limitata le scuteste de faptu ca is nashpa?
|
Quote:
P.S. Mie imi plac chiar mult, si se asorteaza cu masina . |
frate mii de felicitari pentru bolizii pe care-i detii,eu vin des pe la munchen ca am un frate acolo si as vrea sa ne intalnim la o bere sa vorbim ca si eu sunt pasionat de bmw dar in mod special de e30.mi-am facut si eu un e30 frumusel zic eu cu motor de m5 e34 cel de 3,6 316 cp,eu vreau sa vin peste vreo 2 sapt in munchen si daca vrei sa ne intalnim sa vb lasa-mi un nr de telefon ca sa te sun cand ajung,multa bafta in continuare si tine-o tot asa esti super tare frate!
|
sa inteleg ca ai plecat din cta? Imi pare sincer rau ca nu am citit pana la capat ...incepusem sa ma enervez de atatea certuri
|
salut, am mai tras o tura, inainte sa intre ursuletzul la hibernat;)
|
2 Attachment(s)
|
foarte tare poza...bine si masina e tare ....
|
super tari pozele.... felicitari... cred ca acum nu mai sunt indoieli ca pozele sunt luate de pe net... sau ca nu este dan proprietarul....
|
Salut Dan!Respect pt munca si pasiunea pe care o depui!Am si eu un ursulet!Deocamdata cu o herghelie de ponei!E echipat cu un 2.7 eta,chiuloasa si injectoare de 2,5!Probabil ca banuiesti cam ce ar urma!Am o rugaminte!Luna viitoare o sa ajung in Germania!In Frankfurt!As vrea daca poti sa imi spui cam la ce bani se invarte un motor S14 B25 complet(cutie,instalatie)Multumesc si multa bafta in continuare!
|
salut, un motor s14 la bmw costa 11000 euro, la mina a adoua trebuie sa calculezi cam 3000 euro...
recomand sa ramii la motorul de 2.7 cu piese de 2.5 si sa mai tunezi un pic, ajungi la 200-220 cp... si ai cuplul maxim mult mai mare;) :rolleyes2 |
Multumesc frumos pt raspuns!Cred ca o sa raman pe varianta de 2.7 turbo!Acum sa vedem daca gasesc pe cineva sa il faca!Salutari din Romanica!
|
2 Attachment(s)
si sa mai dus si alt ursuletz la hibernat, see you tuning world 2007 ;):)
Attachment 158079 Attachment 158080 :peace: |
:peace: bv man jos palaria
|
doamne ce frumoase sunt,cum sa nu iti placa masina asta este superba.
|
si jantele fagure dau chiar f bine pe masina, nush care zicea k nu-i plac...
pfuuuiii k is mortale :) |
Cam asa e....cam asa e....:D
Ursul e prea tare....si jantele la fel...;) |
Nu imi vine a crede ce vad 3-M-3 un singur propietar ! Super tare sa le stapanesti sanatos si poate in viitorul apropiat te vedem cu toate prin RO la vreun show ceva ....
|
cam greu cu toate...da macar cu una... :)
avand in vedere si starea drumurilor noastre..nush cate sanse avem...da speram:-P |
intradevar, drumurile noastre nu sint de bmw...si sa ma plimb in bucuresti inter-romana-victoriei si retur, nu stiu...
poate daca o sa vopsesc una din ele, sa fac o calatorie prin RO. am mai adunat niste poze: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1160038443 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1160038657 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1160038657 https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1159877998 :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
Super tare poza ...cred ca este cea mai tare poza pe care am vazut-o pe acest topic SUUUUPEEEER .... AR 99 BMW macar ca cehii sa ajungem si noi dar cu taxele de mediu nu prea avem sanse sa ne aducem masini linistiti din ...eu RO pa :sad:
|
Quote:
|
la care motor te referi? s14 sau m20 ??
un m3 de la frumusel la frumos te duce la ora actuala intre 10.000 si 20.000 euro; cabrio si sport evo sint intre 20 si 30. bafta. :evil: |
s14 de 2500? :shock: :shock:
|
later edit: evo 3 are 2.5l.. nu stiu la ce ma gandeam.. :(
|
un motor s14 2.3 te costa la BMW 11000 euro, deci un s14 2.5 (evo3) prelucrat dupa toate regurile artei la vreo 300 CP / 8000 ture te duce
la 17-18! vorbim numai de motor !!! daca aveai intradevar intentia, l-ai fi cumparat pe cel rosu din cluj, noul propetar ma contactat deja si se pare ca masinutza a ajuns in miini foarte, foarte bune. in plus un m3 nu se poate introduce in circulatie, neavind nici macar euro 1... mai asteapta 10 ani si poate o iei ca masina de epoca ;) :rolleyes2 |
ja,ja.. sommer ist schon vorbei und unsere lieblinge werden fuers winterschlaf vorbereitet :(
hab alle seiten durchgelesen und......wuensch dir weiterhin viel erfolg. |
ah...urari de bine pt la iarna..:)
|
ja, ja,...jetzt kommt der winter...
azi mai i-mi vad copiii inca odata... si poate trag o fuga la bucuresti la weekend... dar cu taromul;) mai am un alpine ivda 310 rb in buzunar !!! si un monitor plafon 10" ! la o bere si la o intelegere?!? |
Un M20 de 2,5 nu ai in buzunar?:)
|
Nu........
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning