![]() |
Re: vw golf 2... in progres
salut!
ma poate ajuta cineva cu un motor de g2 (de preferat carburatie)? sa nu mai zic si EZ :D ... sau, in alta ordine de idei.. are cineva de vanzare vre-un motor de g2? |
Quote:
am de vanzare un motor de 1.3 benzina carburator + cutie ... informatii : ym: zib3r |
Quote:
thanks ... man :) |
Quote:
ms de sfat ... la asta ma gandeam si eu ... !!! ... dar am fost la dezmembrari si nu am gasit decat 4 motoare ... si din pacate fiecare era terminata ... prajita ... etc... fum ... si alte chestii ... si pompa era testata !!! daca stie cineva un motor de mk3 DIESEL in stare buna ... astept PM :) thanks incaodata ... |
cineva ma poate ajuta cu portiere fara triunghi? please ...
|
Te-ai hotarat pana la urma la culoare?
|
Quote:
da Geo.Rosu FERRARI :) ... sapt asta termin cu antifonatu ... e o lucrare a naibii de grea :( ... si today merg la prietenu`meu (vopsitoru) sa vad cand are ceva liber ... !!! |
broncos a ales o culoarte nemetalizata.Ar merita un rosu perlat dar e destul de scumpa vopseaua dar cred ca e senzatie.Oricum MK2 -lu broncos e super tare cu rosul ala
|
Quote:
|
Jantele conteaza foarte mult.Eu la a mea nu aveam toate alea puse si cand iam pus jantele sa schimbat total.Oricum bafta la treaba si asteptam poze
|
Quote:
|
Pai mai bine iti dau siteul firmei de la care am luat eu jantele k au configurator si le vezi direct pe masina.Vezi ceti place si daami un mesaj pe pm poate aflu niste preturi.
Site configurator : http://www.point-s.de/popup_felgenberatung.html |
Quote:
Mersi Geo :D o sa te invit la o bere pe capota ... cand va fi gata ... :D |
Daca vii in buc se aproba.Da mai bine o cola ca sunt cu masina :D
|
Deabia astept sa vad cum va iesi!
apropo pai pune niste poze (mai actuale),daca nu te superi! |
Quote:
|
asteptam sa vedem!!!!;) spor in continuare!!
|
te-ai gandit ce sistem de esapament ii pui?? uite cand treci prin oradea eventual ne intalnim sa-ti arat un catalog de tobe........parerea mea k sunt cele mai bune au garantie pe viata sunt facute state;)si are firma respectiva mag in oradea...;)
|
mai vedem ... mai am de lucru ...
|
LUCREZ de dim pan ` diseara ... si incet incet se vede ceva facut :D ... urmeaza poze ... ;)
|
si yo vreau sa vad poze sa vad cum a iesit masinutza....abia astept...bafta in continuare...
|
sunt fff.mandru acuma :P ieri mi`am adus acasa motoru Diesel de mk2 turbo :D ... dar deja vreau sa schimb turbo compresorul ... am cumparat unu de pe mk3 ... dar as vrea sa stiu daca sunt cunascatori in leg daca tre` sa fac ceva modificari in plus ... ;) apropo ... masina e la vopsitor in garaj ... de sapt viitoare "sper ca incepe sa lucreze" ... :P deci va rog daca stie careva ce modificari in plus tre` facute ... astept pareri si sugestii ... :P
P.S. Have a nice day :D |
zib3r ... ai un id de mess ?:D
ps: golf rulz :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. protuning lasa pm cu ce te`am suparat ...si lasa tu motor`ul meu diesel ... :) chiar nu ai nici o treaba ... ;) |
Fiecare cu ce-l doare. Asa cum si altii umbla numai cu motoare rotative de suna ca o masina de tuns iarba...asa si el e cu diesel. Motorul diesel are acceleratie de la 0 la 60km/h mai buna decat cel pe benzina (de acelasi litraj) pt k are mai mult cuplu!
Oricum Ziber....sa pui si tu poze cu ea vopsita.....abia astept sa o vad si eu |
Traiasca diesel-ul.Unii se mai gandesc si la utilitatea masinii cand o modifica.Poate omul umbla mult cu masina si trebuie un consum bun.Pana la urma e alegerea lui.
Bafta in continuare Ziber si sa faci si tu niste poze. |
Quote:
si care e treaba cu 0-60km/h, asa se calculeaza acum? praf tata, praf sunteti... duceti-va inapoi la taiat lemne in padure ca incurcati traficu pe aici. zib3r, spor la treaba. asa am inceput si io cu golfu meu, era jalnic :) |
baietiilor ... masina e la vopsit aproape deja de 2 sapt ... sincer va spun habar nu am cand va fi gata ... dar maine promit poze pe care le`am facut inainte de vopsit ... :)
P.S. Respect |
Quote:
P.S. Mersi :) |
Quote:
|
cum ajungi la 90 cai cu motorul de 1300cmc?
|
omu a cerut pareri ,nu reclmatii legate de motorul diesel sau sugestii in schimbarea motorului in unul pe benzina! ziber fa cum am zis pe mess cauta un interculer care merge la fix pe motorul TD pe care zici ca l-ai luat si o sa ajungi aprope de puterea care o vrei! nu cauta sa faci improvizatii de pe golf 3 pe 2 ca nu prea cred ca o sa reusesti! oricum bafta si spor la treaba ca mai e mult .......
|
fratilor pe sfarsitu saptamanii masina va fi gata cu vopsitu ...
din pacate am fost plecat 5 zile ... P.S. vopsitoru cand slafuia masina ... a gasit rugina la portiere ... asa ca a trebuit sa astepte pana cand am adus acuma portiere din italia .... :( ce sa faci e o masina veche ... :( sper acuma ca va fi gata odata ... ca mor fara ea ... ceao |
Quote:
P.S. Respect |
Quote:
Nu...nu ma gandeam la benzina aspirat Vs diesel turbo.....ma gandeam doar la benzina V Diesel turbo....Daca ai fi fost asa "cunoscator" ai stii ca un diesel turbo nu are ce cauta langa unu benzina turbo. In primul rand sunt 3 teste GENERALE pe care orice review de masini serios le aplica pt acceleratie: 0-200, 0-100 si 0-60. La 0-60 la golf Mk2 cutia in 4 trepte, trece prin prima viteza si jumatate din a doua.....folosesti mai mult turatiile medii decat cele ridicate (deci cuplul nu puterea)......si dupa cum vezi el nu este interesat in putere mare pt ca probabil ca nu isi bate masina pe toate drumurile. Si in cazul in care nu ai observat il incurajez pe ziber pt ca obtine ceea ce isi doreste si e fericit omul. Pt ca si eu am cu totul alt gust la masini decat marea majoritate a pasionatilor auto si ma oftica persoanele incapabile sa vada lucrurile dintr-o alta perspectiva. |
nu ca as tine cu smith, dar ce e aia "doar benzina"? benzina daca nu e turbo, e aspirat, ca sigur nu te refereai la wenkel. care e si ala un fel de aspirat.
asa ca....lumineaza-ne.... |
anyway ... :) lasam discutiile de fara rost ... cu`i nu`i convine ca am DIESEL POWER ... sa se arunce de la etaj ... iar cu`i place ... sa vina si sa admire masina ... cand va fi gata ... sper ca pe sfarsitu saptamanii viitoare ... !!! :)
so chill out :D P.S. Respect ... P.S. Mersi Nicknamed13 ... masina va fi condusa zilnic ... asta fiind vorba 5 km pana la facultate ... so eu ma mandresc cu ce am ... Deoarece nu mi`a dat taticu bani sa`mi iau golf5 GTI ... sau audi A6 ... cum se lauda altii cu masinile lor ... pt care n`or muncit ... sincer i don`t give a f**k pe asemenea oameni ... deci cu`i nu`i place asta e ... eu ma mandresc cu golfu meu din 84 ... stiind cat am muncit pt masina si cat am investit pana acuma ... urmeaza minten o lista ... :) so take care on teh road ;)) coming soon BH - 85 - NOR ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:58. |
- Copyright 2026 4Tuning