![]() |
Re: Machetele mele (moto) - Cozmescu Alin
1 Attachment(s)
Urmatoarea macheta va veni cu o prezentare detaliata cand mai da soarele si la Buzau. Deocamdata o singura poza cu ea. Macheta este primita de la iubita mea cu ocazia zilei indragostitilor. Este Un Ducati GT 1000 Solido la 1/18. Este o macheta executata foarte bine si arata foarte bine. O prezentare mai detaliata urmeaza... . Ceea ce vedeti in spate este alta noua achizitie de data aceasta cumpara de mine:lol:. Insa ramane supriza.
|
Gata baieti, ma iau si eu sa prezint machetele mele.... ca prea s-au adunat multe.:D
|
Motocicletele de la Solido sunt realizate excelent, raportul calitate/pret fiind foarte bun!
Daca iti plac HD-urile iti recomand sa incerci un ERTL. Costa cam 100 ron, poate mai mult, dar sunt printre cele mai detaliate la 1:18 si au foarte multe componente metalice. |
Cu siguranta am sa incerc si pe cele de la ERTL mai ales ca produc motociclete din aria din care eu colectionez.
Deocamdata doresc sa vand moto de curse la 1/24 IXO.... . La 20 euro bucata eu le dau cu 20 RON dar nu se inghesuie nimeni... |
Hai ma cu prezentarea la Ducati asta ca ii foarte frumos:D!
Si...Suburbanul ala cand ni-l arati? |
Am sa va arat eu altceva in loc de suburbanu ala....
|
Quote:
|
Quote:
Prin bunavointa domnului Vlad mi-a daruit o macheta foarte draga mie, de la o marca deasemenea foarte draga:D |
Ma sa nu te prind ca dai foc la Suburban ca te bat:lol::lol:!
Dami-l mie daca nu ti-l palce:D. Hai cu prezentari!! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning