Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Provocari (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/21201-provocari.html)

dj_ice 15-04-08 22:33

Re: Provocari

oricum ar fii, chip da sau nu..stock sau nu.....ne dam...ca asta inseamna competitia...acceptarea provocarii...da siadimet accept provocarea :)))) numa ca stau prost cu timpul.... dj_ice2001 id meu de mess...da un buzz...sa vb privat

TIGER Cupra/GTC 02-05-08 12:20

sal,am un coleg cu o astra gsi 2.0l 16v,150cp+mici modificari(evacuare+filtru),si m a intrebat dak vrei sa incerci cu el,da msj pe privat,sau la parculet deseara

cosmingt60 02-05-08 19:00

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1510606)
sal,am un coleg cu o astra gsi 2.0l 16v,150cp+mici modificari(evacuare+filtru),si m a intrebat dak vrei sa incerci cu el,da msj pe privat,sau la parculet deseara

ce-ai facut cu seatul ai reusit sa-l faci?am inteles de la ceki ca n-a putut s-a scoata mai mult de 225-230 de cai ,da ori cum merge bine pentru 230 cp

TIGER Cupra/GTC 03-05-08 01:34

nu l am facut inca,mie debitmetrul actual nu merge deloc, eu practic merg fara el, am comandat unul dar pe codul de cupra de 210cp si mie imi tre ptr aia de 225cp,ca cu debitmetrul asta nou ptr cupra de 210cp merge execrabil de prost.oricum dupa ce rezolv cu debitmetru ori o vand si mi iau cupra noua la 0 km,ori o fac pe asta cu turbina garret 2860rs sa o duc la vreo 330cp(la cati nervi masina tre sa incerc si asta),tu ceva noutati la golf?

dj_ice 03-05-08 14:04

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1510606)

la cine te adresezi?

cosmingt60 03-05-08 19:43

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1511847)
nu l am facut inca,mie debitmetrul actual nu merge deloc, eu practic merg fara el, am comandat unul dar pe codul de cupra de 210cp si mie imi tre ptr aia de 225cp,ca cu debitmetrul asta nou ptr cupra de 210cp merge execrabil de prost.oricum dupa ce rezolv cu debitmetru ori o vand si mi iau cupra noua la 0 km,ori o fac pe asta cu turbina garret 2860rs sa o duc la vreo 330cp(la cati nervi masina tre sa incerc si asta),tu ceva noutati la golf?

AM FOST CU IA LA BUCURESTI AM TINUT-O VREO TREI ORE PE DINO SI N-A PUTUT SA SCOATA MAI MULT DE 192 CP SI 500-510 NM ASTA CU INJECTOARELE DE 150 CP SI SOFTUL TOT DE 150 MERGEA CA DRACU MAI ALES CIND ERA SUBTURATA ACUM AM TOTUL DE 130 CP CU SOFTUL CARE MI LA FACUT CEKI ACUM 1 AN SI AM OBTINUT 204 CP SI 526 NM IMBUNATATIT DE DATA ASTA MASINA EU ZIC CA TRAGE BINE NUMAI CA PATINEAZA GROAZNIC DE TARE,ORI CUM O PREGATESC DE VTM

alinWRC 09-05-08 17:33

Quote:

Originally Posted by dj_ice (Post 1512437)
la cine te adresezi?

salut ,la tine se referea posesorul de 325 coupe.cand vrei opreste-ma si vedem ce facem.....

dj_ice 09-05-08 21:40

ok, sapt viit ca mi-a plesnit rulmentul de pres.

siadimet 10-05-08 20:33

Quote:

Originally Posted by alinWRC (Post 1524363)
salut ,la tine se referea posesorul de 325 coupe.cand vrei opreste-ma si vedem ce facem.....

Poate ar trebui sa incercam noi doi,ca la legale intram in aceeasi grupa,nu?

dj_ice 12-05-08 15:51

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 1526286)
Poate ar trebui sa incercam noi doi,ca la legale intram in aceeasi grupa,nu?

incercam..... am schimbat kit ambreiaj...unde ne vedem?eu ies in seara asta pe la 22:00

TIGER Cupra/GTC 25-05-08 23:41

sal din nou,astept care vrea sa se dea cu leonul cupra r al meu,in sfarsit saptamana viitoare este gata,asa k astept competitori,preferabil peste 200cp

crystyvik89 02-06-08 13:50

si eu am peste 200cp dar nu vad ce rost are sa ne dam:lol:

TIGER Cupra/GTC 18-06-08 15:59

sal,sa stie toata lumea k a fost un accident k opelul gtc si a luat bataie de la bmw 120d,oricand astept msj pe privat sa ma intalnesc cu bmw ul sa vada ca isi ia lejer 2 masini,cu respect. seat proud owner

sa se inteleaga nu se implica seatul ci opelul

TIGER Cupra/GTC 26-06-08 15:03

Re: Diverse Discutii

sal,astept in continuare bmw ul 120d,sau orice alt bmw,eu am doar un seat leon 1,8l

daniwmk 26-06-08 15:25

am fost la legale la buzau dar nu am vazut leonul nici astra ...

crystyvik89 26-06-08 16:02

Pentru ca Leon-ul nu a fost gata,iar eu nu am putut sa particip din anumite motive.Imi pare foarte rau ca nu a putut sa participe niciunul dintre noi,dar n-au intrat zilele in sac,asteptam in continuare evenimente pe masura celui din 22 iunie:D

DragosT 26-06-08 17:45

La sfarsitul lui septembrie urmatorul, speram ca mai bun si mai mult decat acum, din toate punctele de vedere. Pana atunci insa se mai anunta curse interesante pe la Calarasi de exemplu.

giubau_v8 26-06-08 18:05

la calarasi unde asteptam buzoienii noastri sa demonstreze ca avem si noi masini capabile si soferi capabili...poate ne mobilizam si facem galerie

siadimet 28-06-08 12:06

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1598780)
sal,sa stie toata lumea k a fost un accident k opelul gtc si a luat bataie de la bmw 120d,oricand astept msj pe privat sa ma intalnesc cu bmw ul sa vada ca isi ia lejer 2 masini,cu respect. seat proud owner

sa se inteleaga nu se implica seatul ci opelul

colegule,toata lumea trebuie sa stie ca nu a fost nici o greseala.120 d ,daca e ala care cred eu,mergea mai tare asta iarna decat masina mea cu 1 masina,deci era normal sa bata opelul tau.cat despre leon,nu a mers niciodata spectaculos pt caii pe care ar trebui sa ii aiba,si oricum,este una dintre masinile alea care merg tare,dar numai cate o cursa,pt ca se strica destul de des.ai scris ca astepti orice bmw.535 diesel,care are aceeasi cai cu masina ta,il mai astepti?

crystyvik89 28-06-08 13:06

Da a fost o greseala cu Opelul pt ca eu l-am condus si nu stiu sa-i dau la fel de bine ca fratele meu,si au fost maxim 2 masini,ba chiar am fost cu juma de masina in fata ultima data,cat despre leon,bagati-va mintile in cap,asta e masina adevarat nu dieselurile voastre chipuite,am condus seatul si am vazut ce poate.

TIGER Cupra/GTC 28-06-08 20:06

siadimet,am facut masina in sfarsit si merge fara probleme acum,se pare k inainte problema era data de turbina, era cam lesinata,cat despre 535d il astept oricand cu cea mai mare placere,momentan pe masina am un soft mai slab ptr noua turbina k nu fac fata injectoarele,dar sapt viit rezolv si asta(pun injectoare k pe tt ul czr)si ii pun un sogt mai rau,bafta

siadimet 30-06-08 01:22

Quote:

Originally Posted by crystyvik89 (Post 1617877)
Da a fost o greseala cu Opelul pt ca eu l-am condus si nu stiu sa-i dau la fel de bine ca fratele meu,si au fost maxim 2 masini,ba chiar am fost cu juma de masina in fata ultima data,cat despre leon,bagati-va mintile in cap,asta e masina adevarat nu dieselurile voastre chipuite,am condus seatul si am vazut ce poate.

Tinere,treaba e cam asa:120 diesel ala are 163 cp plus soft,opelul tau are 200 cp plus soft,si totusi te-a batut.cred ca tu ar cam trebui sa-ti bagi mintile in cap,pentru ca tu esti cel care a vazut prima data curse la mine si la altii cu dieseluri chipuite.cred oricum ca e destul de misto sa lauzi masina fratelui tau.momentan,seatul ala nu are nici un rezultat spectaculos cu o masina de grupa ei,asa ca mai bine mai exerseaza treaba cu sofatul,si nu mai da tu altora indicatii(gen bagat mintile in cap).la cursele de la buzau,s-au dat cateva dieseluri din buzau,dar rachetele astra gtc si leon cupra nu.si parca la fel a fost si la braila.dar poate nu mai tin eu minte bine,pt ca eram prea ocupat sa particip,cu dieselul.

DragosT 30-06-08 08:12

Pastrati-va in limite normale cu afirmatiile. Nu sunteti nici reprezentanti ai vreunei marci nici posesori de prototipuri. Aici va lansati doar provocarile, cu toate ca mai simplu e direct pe strada ca nu-i orasul mare. Daca va e de lauda, stergem orice post in acest sens, mai ales ca nu vin singure. Nu se dau nici premii nici femei pentru asa ceva.

PS: pana una alta un diesel a castigat anul asta la Le Mans, dar asta nu inseamna ca sunt cele mai performante ori fiabile motoare din lume, fapt care oricum nu are relevanta la liniute.

crystyvik89 30-06-08 17:59

Quote:

Originally Posted by siadimet (Post 1620444)
Tinere,treaba e cam asa:120 diesel ala are 163 cp plus soft,opelul tau are 200 cp plus soft,si totusi te-a batut.cred ca tu ar cam trebui sa-ti bagi mintile in cap,pentru ca tu esti cel care a vazut prima data curse la mine si la altii cu dieseluri chipuite.cred oricum ca e destul de misto sa lauzi masina fratelui tau.momentan,seatul ala nu are nici un rezultat spectaculos cu o masina de grupa ei,asa ca mai bine mai exerseaza treaba cu sofatul,si nu mai da tu altora indicatii(gen bagat mintile in cap).la cursele de la buzau,s-au dat cateva dieseluri din buzau,dar rachetele astra gtc si leon cupra nu.si parca la fel a fost si la braila.dar poate nu mai tin eu minte bine,pt ca eram prea ocupat sa particip,cu dieselul.

Sa-ti aduc aminte ca ai luat bataie de la astra de atatea ori?Si cand era stock chiar si a ta chipuita!

siadimet 01-07-08 07:46

Quote:

Originally Posted by crystyvik89 (Post 1621579)
Sa-ti aduc aminte ca ai luat bataie de la astra de atatea ori?Si cand era stock chiar si a ta chipuita!

ai zis bine,de atatea ori,dar nu mereu.si vb de o masina de 163 de cai si 1700 kg.masina ta,intr-o cursa legala intra in grupa total diferita de a mea,si totusi,cand era stock,imi cam mirosea fumul,si acum,daca ai un om in masina,se intampla la fel.si oricum,tu nu m-ai intrecut niciodata,si nici nu o sa o faci prea curand.trebuie sa mai si stii sa mergi cu masina,nu e suficient sa ai masina buna.

TIGER Cupra/GTC 01-07-08 11:05

nu inteleg dc atata cearta,mai bine vb nu fapte,dak e siadimet sa incerci cu opelul condus de fratemiu,e cel mai bine zic eu,si dak vrei putem sa incercam si cu seatul,dar te rog sa ma crezi k acum intr adevar alearga,astept msj,bafta,iar in leg cu participatul la braila sau buzau,seatul nu a fost gata m au tinut mai mult baietii la mastertuner

p.s: astept cu nerabdare 535d

nota: acum exista functia edit pe timp nelimitat..te rog incearca sa eviti multi-posturile.....daca vrei sa adaugi ceva la ce ai scris folosesti frumos functia edit...valabil pentru toata lumea

crystyvik89 01-07-08 13:30

Deci siadimet,in primul rand a ta numai 163cp nu are si in al doilea rand nu am zis ca eu te-am facut ci astra,este o mica mare diferenta.

alinWRC 03-07-08 22:31

durere mare pe forumul asta ,nu pot decat sa ma amuz ,lasati tastatura si sa vedem masinile la treaba. ..

TIGER Cupra/GTC 15-09-08 18:48

provoc orice bmw,k astea imi plac,k par sportive,dar sa aiba motor peste 2500cmc sa nu ard carrera 100 de pomana,dak vine vreun m ceva ma dau fara probleme si acum si dupa vreo 2 sapt cand trec la un nou upgrade( apropo am doar un 1,8l turbo )

shadowro 15-09-08 19:23

am vazut un leon negru la buzau care fugea foarte foarte bine. care stie ce si cum ?

giubau_v8 15-09-08 21:23

e al lui tiger cupra gtc daca te referi la cel de duminica de la accelerare

TIGER Cupra/GTC 14-10-08 23:11

provoc orice masina din buzau,cu exceptia porsche,astept vreo confirmare,am doar un 1,8l turbo pe un seat

giubau_v8 15-10-08 11:09

am auzit ceva de un break rosu...cik ar fi rapid..poate te pune cineva in legatura cu el...ca si eu sunt curios

bz_26_zzz 15-10-08 20:38

2 Attachment(s)
de break asta e vorba?

DragosT 16-10-08 15:47

Dacia are motor de volvo (r5gtt-pleaca de la 120cp) si este de vanzare. Provocarea vine de la un Cupra de peste 200 cp stock (+multi altii). Niciun sens...

TIGER Cupra/GTC 17-10-08 12:12

cine cunoaste posesorul evo ului ala 9 din oras?poate reusesc sa ma pun in legatura cu el sa incercam o data

GabeL_Bz 18-10-08 01:20

Sunt vreo 3 mi se pare....

alinWRC 11-11-08 23:21

vad ca s-a lasat linistea hai ca inca mai merge ,nu a nins inka ,astept orice aspirat pana in 200cp ,si chiar si diesel .bafta

razvansecu 16-03-09 12:13

Quote:

Originally Posted by TIGER Cupra/GTC (Post 1813300)
cine cunoaste posesorul evo ului ala 9 din oras?poate reusesc sa ma pun in legatura cu el sa incercam o data

il stiu eu .iti las un pm cu un nr de contact mai pe seara

TIGER Cupra/GTC 21-03-09 16:29

colegu cu evo a zis k se da doar la legal racing,au inceput legal racing prin toata tara, el nimic.....

All times are GMT +2. The time now is 01:55.

- Copyright 2026 4Tuning