![]() |
Re: Noua taxa poluare 2011
Quote:
Din pacate acum e taxa de poluare si nu mai merge. Quote:
Sincer le doresc moartea tuturor jegurilor de oameni de la conducere care nu mai stiu de pe ce sa traga bani. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Oricum pana la urma cat maresc taxa de la 1 ianuarie? Ca peste tot sunt diverse speculatii, eu ultima oara am auzit de 50% in principiu.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
LE: uite http://buzznews.ro/2010/11/24/taxa-a...50-de-la-anul/ dar pana nu apare in monitorul oficial degeaba :D |
O sa apara si in Monitorul Oficial !
Acum ii inteleg de ce maresc taxa : m-ai apare un producator auto pe piata romaneasca . Atat au putut face , cred : mariti taxa = protectie din partea statului . :shock: |
Daca continua tot asa o sa dai mai mult pe taxa decat pe masina...
|
Parerea mea este ca masinile la mana a 2-a vor avea o crestere a pretului actual de vanzare , datorita tocmai mariri taxei de .......cum se mai cheama !
|
Quote:
oricum dam mai mult pe taxa decat de pe masina ....pt un corrado platesti mai mult decat valoarea masinii |
Si se intreaba de ce preferam noi (cetatenii) sa le inmatriculam pe bulgaria....:rolleyes2
|
Quote:
|
pot sa stiu si eu de unde ai informatiile referitoare la termenele de valadilitate pentru rar si pentru decizia cu valoarea taxei de la finante?
eu am programare la rar pe 28 dec la ora 19 asa ca sunt la limita. si totusi daca am rar-ul dar nu reusesc sa obtin "hartia" de la finante in acesta an, pot sa-mi iau adio de la taxa pe 2010, nu? (cu un motor de 1995 din 2000 pot sa o duc la dezmembrari sau in bg :sad:) |
Pai de la rar mergi direct la finante sa-ti faca calcularea cat ai de plata , si-ti spune nenea de acolo in cat timp o poti platii . Eu in ziua in care am fost la fisc , atunci mi-a dat si decizia . Incearca totusi sa faci sa-ti iei decizia pana la sfarsitul anului !
Succese !!! |
ms, sper sa reusesc.
|
am fost la finante si mi-ai zis ca decizia de la ei nu are termen de plata, ei o incaseaza oricand, problema e la politie cand o inmatriculezi, o iau de buna sau nu?
o sa ma duc si la polie sa intreb si o sa va tin la curent. |
Quote:
cred ca functionara aia nu si-a baut cafeaua de dimineata si debiteaza prostii :)))))) |
A mai fost cineva sa inmatriculeze vreun e36 care cum sunt taxele, cu adevarat uriase? sau...
|
Quote:
Sa vedem cum va fi. O sa postez :) |
Astept sa imi zici cu adevarat toti bani care te'a dus pt inmatriculare
|
lasa frate ca mergem la BG daca statu roman nu doreste banii de la noi ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Norma de populare : EURO 2
Capacitate: 2000 cm3 Prima Inmatriculare: 3/1994 Taxa specifica CO2: 0 Taxa specifica pe cilindree: 12 Cota de reducere: 90 Vechime: Peste 14 ani TAXA: 2,400.00 EURO Curs schimb: 1 E = 4.2655 RON TAXA: 10,237.20 RON deci unde ajungem? ne strangem din toate partile ( ne luam de la gura cum vine vorba) sa ne cumparam o masina din germania intre 2000 si 3500E si dam la taxa 100 de mil? E BATAIE DE JOC!!! mai bine dam frumos 500E la vecinii nostri bulgari si am facut afacere! |
Quote:
total de acord cu tine. Si la bulgari am inteles ca s-au marit taxele dar pertotal undeva la 20 e(impozit,asigurare etc) . Noi...mergem inainte |
Eu o am deja de la frati nostri de peste Dunare, dar eram curios cam cat sa facut taxa.
Ma gandeam ca masina fiind depreciata ar iesi la 600 Euro sa scumpit cu 50 % deci are ajunge undeva la 1000, oare o fi corect ce gandesc sau visez :D |
Asta e frate am fost la R.A.R. ! Si ghici pentru ce nu l-am luat. Oglinda dreapta sticla crepata si anvelope neomologate. Ce am pe masina sunt 235/45/ZR17, iar ca sa fie bine trebuie sa pun 205/60/R15. CUM *** SA MA PICE PENTRU ASA CEVA. As fi recunoscator daca ar avea careva din cluj niste jante pe 15 dimensiunea de mai sus pentru 1 ora cat fac raru , ca nu are rost sa cumpar doar pentru r.a.r.
|
Quote:
|
Quote:
|
Stiu ca a mai intalnit un coleg de-al nostru , problema asta cu rotile . Din ce imi amintesc , este ca a trimis o solicitare la bmw , in Germania , iar cei de acolo au raspuns prin fax cu o hartie ce dovedea dimensiunile si indicele .
Ce pot sa zic , este sa mergi la noi in Romanica , la Bavaria si sa expui problema avuta la rar sa vezi ce raspuns iti dau ei si daca te pot ajuta intr-un fel . O rezolvare mai rapida ar fi cu niste table , treci rar-ul , inscrii masina dupa care mergi inapoi la ei sa-ti treaca alte dimensiuni in carte ; sau nu ! Succes ! |
Quote:
|
am visat eu ? sau am auzit la radio ca noua taxa o sa fie doar pentru masinile cu capacitate cilindrica de peste 2000 cm3? iar restul sub 2000 cu cea din 2010 ?
|
Quote:
PPL datimi roti pe 15 205/60 1 ora sa fac raru :D |
eu o am pe BG de ceva timp si nu am avut nici cea mai mica prb pana acum ... m-a oprit politia fara motiv o singura data dar atunci era filtru ptr toata lumea ... in rest canci ... nu au treaba cu mine ... inainte sa o inscriu toata lumea ma speria ca o sa am prb cu politia mereu ..ca pana mea ... e uita ca nu am si sunt fff multumit ca platesc 150€ pe an asigurare , itp , impozit si comisionul omului .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning