Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Machete in lucru - DrifterGT (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/210807-machete-lucru-driftergt.html)

InSidE 15-10-10 09:25

Re: Machete in lucru - DrifterGT

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3728322)
Înseamnă că ori nu ai făcut tu cum trebuie macheta ( ceea ce cred 100% ) ori proprietarul maşinii era paralel cu tot ce înseamnă tuning ...mă cam îndoiesc că în străinătate sunt maşini urâte ...am văzut ce au străinii şi dacă vezi una urătă ...vezi odată la .....mult timp :)

Da , probabil o să fi nambăr uan la kitsch tuning :) Tuning-ul este de apreciat cânt de făcut cu bun gust ;)

Foarte buna replica MDB.:D

DrifterGT 15-10-10 12:10

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3728322)
Înseamnă că ori nu ai făcut tu cum trebuie macheta ( ceea ce cred 100% ) ori proprietarul maşinii era paralel cu tot ce înseamnă tuning ...mă cam îndoiesc că în străinătate sunt maşini urâte ...am văzut ce au străinii şi dacă vezi una urătă ...vezi odată la .....mult timp :)

Da , probabil o să fi nambăr uan la kitsch tuning :) Tuning-ul este de apreciat cânt de făcut cu bun gust ;)

Asta ar insemna sa dam in judecata MAISTO ALL STARS pentru kitsch la range nu ?

Ca din cate am inteles tuning'ul cu bun gust este apreciat , si range'ul meu nu a fost...

In fine tot ce o sa mai modific nu o sa mai postez pe forum ca nu are rost ... pe bune!

Multumesc ;)!

PS: Numai romanii sunt obsedati cu kitsch , daca o masina arata diferit e kitsch , atunci hai sa fie toate la fel sa vedem cum arata , presupun ca atunci vor fi frumoase nu ?

DTH 15-10-10 13:55

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3728983)
Asta ar insemna sa dam in judecata MAISTO ALL STARS pentru kitsch la range nu ?

Ca din cate am inteles tuning'ul cu bun gust este apreciat , si range'ul meu nu a fost...

In fine tot ce o sa mai modific nu o sa mai postez pe forum ca nu are rost ... pe bune!

Multumesc ;)!

PS: Numai romanii sunt obsedati cu kitsch , daca o masina arata diferit e kitsch , atunci hai sa fie toate la fel sa vedem cum arata , presupun ca atunci vor fi frumoase nu ?

Înainte să te ataci ...mai bine te documentezi ce înseamnă TUNING că totuşi suntem pe un forum de tuning ..deci ai de unde să înveţi ;) Şi ţin să te contrazic dar românii chiar se pricep la tuning ...;)

FED express 15-10-10 15:31

MDB chiar are dreptate sincer am vazut masini modificate cu gust in alte tari dar nici romanii nu sunt mai prejos.Adevratele masini modificate cu gust frate, cu gust.O sa-mi para rau ca m-am bagat si eu dar ce sa fac...sincer Alex, trebuiau niste jante care sa scoata masina in evidenta(macheta, pardon), frumusetea ei.Eu nu cred ca cea dupa care te-ai inspirat avea asa jante.(da-ne o poza sa vedem)...nu toti au gust la tuning sa stii, de acea peste tot in lume exista masini modificate cu gust si fara gust, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne certam pe tema asta.Fiecare are gusturile lui, este macheta ta si ai dreptul sa o modifici dupa bunul tau plac:!:.Incearca sa pui niste jante mai normale si sincer cauciucul ala pare prea gros pe spate, zici ca e de offroad, parerea mea este sa modifici putin is susupensiile.
Nu trebuie sa te superi ca doar aici suntem prieteni si asa e rostul unul dintre rosturile comnuitatii, sa invatam unii de la altii asa ca nu fi suparat:mrhappy:

2010 15-10-10 16:00

A pus omul poze cu masina reala mai sus..

FED express 15-10-10 16:15

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3729491)
A pus omul poze cu masina reala mai sus..

stiu ca a pus, dar sincer nu mi se pare ca seamana.

strada 15-10-10 18:02

Salut drifter .Acum am vazut si eu ca ai un passat la modificat.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar nu prea da bine stilul abordat cu macheta asta.Inceacara sa elimini numarul lipit pe bord,boxele din spate jantele mari si da o alta culoare mochetei.Jantele cromate pe 21' ai putea sa le pui pe q7 si sa inversez rozile(cele de pe passat pe q7 si cele de pe q7 pe passat,dar sa le micsorezi cauciucul).Sper sa iti fie de folos sfatul meu si sa o termini cat mai repede sa facem un battle.Numai bine si bafta.

DrifterGT 15-10-10 19:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3729437)
MDB chiar are dreptate sincer am vazut masini modificate cu gust in alte tari dar nici romanii nu sunt mai prejos.Adevratele masini modificate cu gust frate, cu gust.O sa-mi para rau ca m-am bagat si eu dar ce sa fac...sincer Alex, trebuiau niste jante care sa scoata masina in evidenta(macheta, pardon), frumusetea ei.Eu nu cred ca cea dupa care te-ai inspirat avea asa jante.(da-ne o poza sa vedem)...nu toti au gust la tuning sa stii, de acea peste tot in lume exista masini modificate cu gust si fara gust, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne certam pe tema asta.Fiecare are gusturile lui, este macheta ta si ai dreptul sa o modifici dupa bunul tau plac:!:.Incearca sa pui niste jante mai normale si sincer cauciucul ala pare prea gros pe spate, zici ca e de offroad, parerea mea este sa modifici putin is susupensiile.
Nu trebuie sa te superi ca doar aici suntem prieteni si asa e rostul unul dintre rosturile comnuitatii, sa invatam unii de la altii asa ca nu fi suparat:mrhappy:

Atunci cel stock de ce mai e ? De monster truck ? Suparat ...? nu sunt

Quote:

Originally Posted by strada (Post 3729733)
Salut drifter .Acum am vazut si eu ca ai un passat la modificat.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau dar nu prea da bine stilul abordat cu macheta asta.Inceacara sa elimini numarul lipit pe bord,boxele din spate jantele mari si da o alta culoare mochetei.Jantele cromate pe 21' ai putea sa le pui pe q7 si sa inversez rozile(cele de pe passat pe q7 si cele de pe q7 pe passat,dar sa le micsorezi cauciucul).Sper sa iti fie de folos sfatul meu si sa o termini cat mai repede sa facem un battle.Numai bine si bafta.

Tocmai ca macheta este visinie ca si cea 1:1 , si nu am cum sa ii dau alta culoare , din pacate jantele de pe Q7 sunt de 24" ... deci , nici macar nu incap acolo...

O sa caut alte jante de la o macheta 1:24... mai frumoase .... si mai mici

Mi'a fost de ajutor si incerc sa schimb ce ai spus... Multumesc!

PS: O poza pentru fed ca zicea ca la jantele astea au cauciucul de off road l , si cum era stock ;)!

FED express 15-10-10 19:14

cauciucu ca si cauciucu dar daca alea originale ar fi mai mari si spitzele mai departate sa vezi ce bine ar fi dat.In cazul de fata mergeam pe alea originale si le vpseai poate si tot iesea mai bine parerea mea.Sa vad cum o schimbi...:rolleyes:

DrifterGT 23-10-10 21:13

4 Attachment(s)
Acum sa va arat o macheta care vroiam sa o fac piese de diorama ... dar m'am razgandit .

O poza cum era inainte si cum e acum :D , sper sa va placa :D!

FED express 23-10-10 21:23

nu-i rea schimbarea, bravo.vad ca e nismo, ca Silvia fosta mea:lol:

cruizer11 23-10-10 21:31

Era pacat sa o dezmembrezi mai bine ca ai lasat-o asa:D

DrifterGT 23-10-10 22:08

1 Attachment(s)
Si un mic teaser pentru maine :)!

bobo-wow 24-10-10 08:55

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3751404)
Si un mic teaser pentru maine :)!

bai dar te pricepi pe aici la tuning nu gluma RESPECT ALEX:hug:

DrifterGT 24-10-10 13:47

7 Attachment(s)
Multumesc bobo :D :D

Ce am mai schimbat pe la M5'ul 1:18...

Ar fi un intercooler, plasa metalica la aerisirile fata, filtru aer K&N rosu, bara cu conducta pentru NOS, 2 Butelii de NOS, Vopsit evacuarile din crom in rosu-negru (un fel de negru cu rosu in relief), Pus sistem audio Custom Shop.

Sper sa va placa micile schimbari:). Tot ce e pus pe el se poate da jos in 1s, daca e ceva nepotrivit, doar spune'ti si incerc sa iasa bine!

DrifterGT 28-10-10 12:24

2 Attachment(s)
BMW 645Ci 1:24 Welly Modificari

-Vopsit capacul motorului in rosu
-Vopsit pe la interior niste detaliie (butoane...)
-Evacuarea spate cu buza rosie
-Faruri Negru-Rosu cu Angel (sau ma rog... asa ceva trebuia sa iasa , vezi ultima poza)
-Plasa metalica aerisiri grila fata.
-Stopuri smoked (vopsita partea cromata in negru de sub sticla)
-Scos placuta [645ci]

Audi R8 1:24 Maisto Modificari

-Vopsit bord in 2 culori (maro/negru)
-Vopsit pe la motor cate ceva cu negru
-Jante negru lucios
-Pus autocoloant pe chestia aia de langa usa (aerisire cred...)
-Banda leduri verde in faruri
-Halogene rosii la faruri
-Eliminat numar grila fata

InSidE 03-11-10 10:32

R8 mi se pare mie sau e facut in bataie de joc?Maisto sti sa faca machete de toata jena!!

DrifterGT 03-11-10 18:06

Mi se pare destul de ok :). Nu se compara cu cmc ;) dar totusi e Maisto

bobo-wow 04-11-10 18:04

Imi place tuningul la R8 discret si frumos bravo domnul Alex

DrifterGT 08-11-10 02:13

1 Attachment(s)
M5 1:18 TUNING TEMPORAR !

Am incercat sa vad cum arata aceasta masina cu niste decaluri :).

Modificari ar fi :

-Decaluri autocolante (se dau jos in 1minut daca nu a iesit bine)
-Sistem audio portbagaj (maisto custom shop)
-Suspensie low ! (scos arcurile si lasat rotile la maxim, SE INVART!/VIREAZA! , nu a afectat cu nimic)
-2 Tuburi NOS
-Mocheta
-Partea de jos a bordului vopsita in rosu
-Schimbat ceasuri bord din cele stock in unele BLUE PLASMA.
-Schimbat lcd central cu un dvd
-Pus plasa metalica la prizele de aer fata
-Pus intercooler.

Nimic din ce e pe ea nu ramane asa , se poate schimba ! Astept pareri/sfaturi ... :???:

DrifterGT 08-11-10 13:30

1 Attachment(s)
M5-ul a revenit clean la exterior! Ce s'a pastrat au fost :

-Ceasurile plasma
-Culoarea rosie sub bord
-Suspensia lasata
-Tuburile de nos
-Sticker 4Tuning
-Sistem audio
-Intercooler
-Plasa metalica aerisiri

DrifterGT 11-11-10 16:30

1 Attachment(s)
Mercedes 300SL Bburago 1:24...

Era intr'o stare proasta, cromul aproape sters. Interiorul intr'o culoarea urata...

Modificari minore:

*Vopsit toate partile cromate in rosu aprins
*Pus la portbagaj "fundal" + 2 boxe
*Scos ceasurile vechi si pus un speedometru nou :).
*Vopsit interior in rosu (unele parti)
*Vopsit grile laterale in negru mat
*Scos "gentile" acelea de plastic si montat un lcd de 32"
*Adaugat mocheta neagra
*Suspensie micsorata (cat s'a putut)

FED express 11-11-10 16:41

ba da urat l-ai mai putut face:sad: bari rosii...mai bine lasai cromul cum ar fi fost el.portbagaj cu sistem audio sony la o clasica din '54...:lemon:
urat, urat.Nu vad de ce ai facut barile alea chiar rosii...putei macar sa iei spray crom daca tot ai vrut sa-l vopsesti.pacat de macheta:-|
interiorul mochetat, grilele negre astea da, dar restul:no::no::no::no: pacat:-|

DrifterGT 11-11-10 16:50

Stii vorba aia nu ? "nimic nu e batut in cuie" :)

2 suruburi si un spray crom ma desparte de ale revopsi :) aaa... si vre'o 3 minute :).

Sistemul audio... si ala se poate da jos :).

Si eu la bari am ramas putin cam pe ganduri :) oricum le vopsesc :) poate toata macheta.

Negru mat toata :). Vad eu :D.

DrifterGT 13-11-10 14:17

1 Attachment(s)
Un tuning discret de care eu sunt multumit:). acum urmeaza parerea voastra :).

Interior:

*LCD
*Podea din fibra de carbon
*Sistem nos+ornamente carbon
*Butoane vopsite in crom
*Portbagaj cu 2 subwoofere incorporate in fibra de carbon
*La motor ornamente de carbon + tevile de la nos

Exterior:

*Numar inmatriculare [UNIQUE]
*Discuri frana+etrieri
*Suspensie hidraulica (se poate regla in 2 modele, unu mai lasat (aproape lipita , si unul la 0.5cm , se vede in prima poza , cea de pe fata fiind la 0.5cm si cea de pe spate aproape lipita de podea :), iar in ultimele poze e egala:).

FED express 13-11-10 14:54

da, imi place:!: frumos lucrat acum.bravo.imi plac firele rosii de la motor:wink:

BlackTiger 13-11-10 22:50

1 Attachment(s)
M5 Upgrade:twisted:
Poza la cererea lui Alex

DrifterGT 22-11-10 14:16

1 Attachment(s)
Daca tot nu avea mocheta sls-ul, am pus carbon :).

DTH 22-11-10 14:22

Arată urât ...zici că e linoleum :shock: + că nu am văzut maşini cu carbon în loc de mochetă ....poate doar la kitsch :confused2

DrifterGT 22-11-10 17:45

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3833982)
Arată urât ...zici că e linoleum :shock: + că nu am văzut maşini cu carbon în loc de mochetă ....poate doar la kitsch :confused2

Bine macar ca nu am pus covor :lol:. Cat despre interior... hmm, pai decat acel plastic ieftin arata mai bine cu "linoleum"ul asta :).

Oricum ii bag o mocheta neagra, asta a fost asa de "test"...

PS: Si un prieten cu 350z are presuri din carbon :lol: posibil sa para penibil dar arata foarte bine in realitate :).

Numai ca romanu in loc sa dea 300 lire pe unu din carbon da 10ron in bazar pe unu din cauciuc :evil:.

Oricum... fiecare de gusturile lui :) o sa fac bine si o sa ii pun mocheta la macheta... M'am lamurit ca nu da chiar bine acel "carbon".:sad:

alynex 22-11-10 18:18

Arata mai uratel ca nu respecta scara.Normal trebuie sa fie mult mult mai marunt.Poate reusesti sa il modifici.
In rest modificarile imi plac,
Bafta in continuare:D!

DrifterGT 22-11-10 18:22

Scara se rezolva dintr'un simplu resize :), o sa incerc in seara asta. Multumesc :)

e30_eVG3n 24-11-10 20:27

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3833982)

Daca tu zici ca GT-R R35 e kitsch, nu mai zic nimic... deci exista covorase din fibra de carbon... apropo, si cei care fac kitsch-tuning nu folosesc carbon ;)

DTH 24-11-10 20:54

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3834514)
Bine macar ca nu am pus covor :lol:. Cat despre interior... hmm, pai decat acel plastic ieftin arata mai bine cu "linoleum"ul asta :).

Oricum ii bag o mocheta neagra, asta a fost asa de "test"...

PS: Si un prieten cu 350z are presuri din carbon :lol: posibil sa para penibil dar arata foarte bine in realitate :).

Numai ca romanu in loc sa dea 300 lire pe unu din carbon da 10ron in bazar pe unu din cauciuc :evil:.

Oricum... fiecare de gusturile lui :) o sa fac bine si o sa ii pun mocheta la macheta... M'am lamurit ca nu da chiar bine acel "carbon".:sad:

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 3840993)
Daca tu zici ca GT-R R35 e kitsch, nu mai zic nimic... deci exista covorase din fibra de carbon... apropo, si cei care fac kitsch-tuning nu folosesc carbon ;)

Mă refeream la imitaţie de carbon ...nu carbonul original în sine :) Nu m-am exprimat eu cum trebuie dar puteaţi şi voi să vă daţi seama că nu e greu ...una e să pui carbon original şi alta e imitaţie ...nu zic că trebuia să pui original pe o machetă dar nici colantul ăla că arată fix ca un linoleum şi asta este părerea mea :)
Nu ştiu unde am zis eu e30_eVG3n că R35-ul este kitsch şi aici vorbim de machete eu doar am uitat să precizez că nu am văzut IMITAŢII de carbon ca preş în vre-o maşină ( poate doar la kitsch ) data viitoare o să mă exprim mai bine :)

DrifterGT 24-11-10 21:02

e30_eVG3n, la fel are si prietenul meu cu 350z :).

Acum pe bune, imitatie sa nu pun ca arata nasol... ma gandesc sa dau vre'o comanda de carbon pentru 1:18 ce ziceti ?

Daca eu am vrut carbon in interior, autocolantul e urat, cel real nu exista, care e a 3-a varianta ?

DTH 24-11-10 21:18

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3841120)
e30_eVG3n, la fel are si prietenul meu cu 350z :).

Acum pe bune, imitatie sa nu pun ca arata nasol... ma gandesc sa dau vre'o comanda de carbon pentru 1:18 ce ziceti ?

Daca eu am vrut carbon in interior, autocolantul e urat, cel real nu exista, care e a 3-a varianta ?

Păi din moment ce nu ai alte alternative de ce nu renunţi şi pui mochetă sau de ce nu accepţi şi alte sfaturi negative că văd că te ataci ...eu mi-am spus părerea personală şi aşa rămâne ...un kitsch ! Ţie dacă îţi place este treaba ta poţi lăsa imitaţia sau poţi începe lucrul cu un material bun pentru o mochetă calumea , poţi lua exemple de la Eddy , dacă nu aveam pe forum de unde să ne inspirăm ziceam , în fine ...depinde de tine , eu mi-am spus părerea ţi-am dat şi sfaturi ...acum faci ce vrei cu ea dar nu este nevoie să te ataci :lol:;)

DrifterGT 24-11-10 21:46

1 Attachment(s)
Mocheta stiu sa pun destul de bine, asa ca nu ar fi asta problema. Daca te uitai cu cateva pagini in urma vedeai la M5 ce mocheta i'am pus. Doar ca am zis sa mai schimb ceva inafara de banala mocheta... care o au toate masinile. Si cum si in realitate vezi una cu carbon la 1mil de masini am zis ca si pe macheta sa fie la fel. Dar se pare ca nu a iesit fix ce vroiam. Gandindu'ma la a 3-a solutie ar fi tot o "imitatie" de carbon cu o textura pentru 1:18 (sper sa o nimeresc).

Cat despre reflectia sa... in realitate nu arata ca un linoleu... arata ok, doar ca autocolantul este lucios + flash da impresia asta.

Am tinut cont de toate parerile de pe aici daca ai observat... dar totusi am spus si eu parerea mea...

Ramane sa vad ce iese cu textura... si daca si atunci nu iese bine ma dau batut si ii pun mocheta...

Multumesc de sfaturi.

DTH 24-11-10 21:53

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 3841310)
Mocheta stiu sa pun destul de bine, nu trebuie sa ma iau dupa x sau y. Daca te uitai cu cateva pagini in urma vedeai la M5 ce mocheta i'am pus. Doar ca am zis sa mai schimb ceva inafara de banala mocheta... care o au toate masinile. Si cum si in realitate vezi una cu carbon la 1mil de masini am zis ca si pe macheta sa fie la fel. Dar se pare ca nu a iesit fix ce vroiam. Gandindu'ma la a 3-a solutie ar fi tot o "imitatie" de carbon cu o textura pentru 1:18 (sper sa o nimeresc).

Cat despre reflectia sa... in realitate nu arata ca un linoleu... arata ok, doar ca autocolantul este lucios + flash da impresia asta.

Am tinut cont de toate parerile de pe aici daca ai observat... dar totusi am spus si eu parerea mea...

Ramane sa vad ce iese cu textura... si daca si atunci nu iese bine ma dau batut si ii pun mocheta...

Multumesc de sfaturi.

Nu am zis că nu ştii am zis să te inspiri :) Una este carbonul original şi alta imitaţie ( nu există comparaţie ) între cele două :) Dar nu am zis că arată a linoleum din cauza reflexii sale...ci după cum arată :lol: nu neapărat că luceşte dar când m-am uitat la machetă mi-a lăsat aceiaşi impresie când am văzut la kitsch tuning un mertzan cu , covoraşe "persane" în loc de preşuri :D În fine , baftă pe viitor cu proiectul :lol:

cruizer11 24-11-10 21:59

Ai putea,pentru a evita acel efect de linoleum,sa modifici textura,facand mai mici detaliile.Nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun,imi este greu sa ma exprim cum trebuie:???:

DrifterGT 24-11-10 22:06

E foarte simplu de facut. Trebuie sa micsorez acele "cuburi"... deoarece acum sunt prea mari... nu ?

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning