![]() |
Re: DACIA 1300
deocamdata mai am de cumparat multe piese si dupa aceia ma apuc de caroserie :D
|
2 Attachment(s)
:D o achizitie noua...
|
salut, marfa masina, ma bucur ca mai sunt pasionati prin valcea de dacii....kilometraju iti indica bine ? vad ca l-ai modificat...unde stai prin valcea?
|
kilometraju inca nu lam probat pentru ca nu am pus cutia de viteze si deocamdata imi cumpar piesele :)
eu stau in ostroveni ;) |
Quote:
|
deocamdata mai mult de lucru la ea..
|
da, succes si fa-o calumea!!!
|
1 Attachment(s)
ieri am fost la dezmembrari si am luat un radiator de opel astra diesel :)
|
ce radiator e asta? ptr racit uleiu? cat te-a costat?
|
da ! e de ulei mi la dat unu de la dezmembrari pentru ca il cunosc :lol:
|
bravo, ce mai ai de facut? ai rezolvat tinichigeria? motoru ramane tot de dacie sau?
|
Mai am sa montez fuzete in 4 prezoane dar nu stiu ce sa pun.
La caroserie nu umblu acum poate la anu, nu stiu si motoru asta ramane ca imi place :D |
Quote:
|
dar de unde ai facut rost de Bord CN4? ce modificari ai facut pe la instalatie ca sa-l montezi? ai pus si aeroterma lui?
|
de la dezmembrari la Raureni, ma costat 150 ron la fara aeroterma aia dar o sa o pun si pe aia inca trebuie sa fac rost fuzete ca sa trec pe fata in patru prezoane :)
|
Quote:
|
e frantuzeasca?
|
Quote:
|
aha eu credeam ca pana in '79-'80 au fosta facute cele frantuzesti oricum sunt bune si astea chiar daca sunt facute de romani si vorba ta se aude bine sunetul motorului
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Eu la anul vreau sa-mi cumpar dacie pe injectie, bineinteles va suferi modificari, estetic prea putin, dar Dacia dupa 2000 e altceva fata de carburator. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
masina nu e frantuzeasca :| si asta ma enerveaza, ce am frantuzesc pe ea e blocu motor, si cutia de viteze atat iar dupa modificari mai are axu cu came renault 12 ts cutia de viteze in 5 trepte de la renault 18 gt, setul motor, pompa de binzina si cam atat.
Despre uni oameni nu ma intereseaza ce zic dar cei care au vazuto sau mirat ca nu au vazut asa ceva prin valcea si miau spus uni mecanici ca sunt singuru de care au auzit sa modifice o dacie asa de mult, problema e ca nu stiu daca ma accepta astia la RAR sau ARR cu toate modificarile :-/ |
Quote:
Te pot omologa, dar iti baga masina in niste teste mari si o sa platesti si bani multi...la toate modificarile nu stiu daca face masina cat face omologatul. Pe mine ma costa 500 Roni capota si cand am auzit, am dat-o jos si am pus alta. |
pentru bad boy look nu te-a primit la R.A.R. ? esti primul care spune asta. sunt multi care au bad boy look si nu s`au plans de asta.
|
Quote:
|
daca le dai spaga la RAR iti accepta multe dar daca nu ai ce umbla am vazut tot un baiat pe forum ca s-au legat de el ca nu avea manere la portiere si a pus niste portiere cu manere cand sa dus la RAR dar apoi lea pus inapoi pe cele fara oricum cei de la RAR sunt cum sunt ...
si nu prea ai ce le face decat cu spaga se rezolva |
oi vedea pana la urma
|
Quote:
Vandame daca ai relatii ceva sa te puna bine si ceva noroc sa poti trece de ei, dar mai tarziu o sa te prinda pe drum si daca nu o ai in regula fac ei pe dreaq in 4 si iti gaseste ceva sa-ti dea amenda. Ca la mine s-au ofticat cand am intervenit cu relatii si m-au prins si m-au frecat calumea...da capota, jos dute ia alta, vopseste-o, plus amenda si certificat suspendat. Succes! |
frate astea sunt prostii sa nu te primeasca la R.A.R. pentru manere ...pentru capota, mai auzisem pe cineva pentru prelungirea de bara ... eu i-as intreba unde se precizeaza cate manere are dacia :lol: din cate am inteles nu iti mai trebui nici autorizatie pt folie pe geamuri spate...insa daca te opresc tot iti cer autorizatia. TRAIM IN ROMANIA !
|
vandam scz pentru off topic...
|
Quote:
|
Quote:
|
mda...ce sa zic asa e la noi.vandam din cate am inteles motorul este tot de dacia insa umblat putin la el...singura prob la tine sunt rotile....treaba e sa nu te vada cu flanse ca nici nu se uita la tine, iar legat de motor nu cred k o sa il desfaca ei sa vada ce ai tu in el ....si oricum s-ar uitat ca prostii ca habar nu au:lol:. bafta in continuare.
|
Quote:
|
Quote:
|
spor la lucru , e o masina care merita da tot mai bine mergea de incercai sa lasi pe ea tot ce e original
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning