![]() |
Re: BBS Style 5
Cine stie sa ne zica si in ce dimensiuni s-au fabricat, ET si J ?:oops:
|
Quote:
|
OK, multam' .....cred ca este de ajutor...
|
3 Attachment(s)
BBS Style 5 RC 090, on E36
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
style "5":arrow:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
BBS RC 040 (7.5x17 ET 41) :D
|
aveti cumva poze cu bbs style 5 pe 17 cu 8 j toate 4 puse pe un bmw e39 ? as vrea sa achizitione un set si nu stiu cum ar araata ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
5 Attachment(s)
joaca cu style 5
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:shock::arrow:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
SAU.....
|
2 Attachment(s)
SAU CUM?! :D:D:D
:paper: |
1 Attachment(s)
BBS Style5 on Golf4??!!
|
RC si RS sunt modele de jante modulare.
jantele modulare sunt net superioare calitativ jantelor dintr-o bucata. inclusiv procedeul de fabricare difera un pic fata de o janta normala. RC din 2 bucati, RS din 3 bucati. reconditionarea unei asemenea jante nu e joaca de copil: demontand si motand o janta e necesara centrarea ei, lucur ce nu e defel usor. fiind un model clasic, nu se potriveste pe orice masina. in general dau bine: pe seria 3 pana la modelul e46(nu pe orice varianta de sasiu), pe seria 5 pana la modelul e39. pe seria 7 pana la modelul e38, pe seria 8(e31). pe modele noi de bmw ar arata ... in ciuda timpului 8) o janta BMW Styling 5(echivalent bbs rc) este undeva la 18 milioane bucata, noua, nepolishata. o janta RS ... poate depasi lejer o mie de euro, functie de mai multi factori(model buza, model suruburi, marime etc) inclusiv finisajele. pentru unii sunt frumoase, multora li se par urate. depinde de gusturi binenteles! |
Desi este un model mai vechi de janta recent a prins si la noi , pana acum nu spuneau nimic cand erau pe cate un seria 5 cu balon pe 50 si cauciuc mult prea lat.
|
10 Attachment(s)
***Enjoy:***
|
frumos ,insa nu vad Style 5...vad doar RS-uri
|
true...
bad post! |
4 Attachment(s)
ON:arrow:
|
Salutare! Am si eu o intrebare, sper sa ma ajutati. As vrea sa imi achizitionez un set de jante BBS RC 090 17" 8J ET 20. Intrebarea este daca intra pe E36 fara sa atinga in aripi? Ms
|
Quote:
Ca sa le pui ai nevoie de inele de centrare, anvelope mai mici (205 sau 215) - asta ca sa arate si bine, si aripilie un pic roluite pe spate. Asteptam poze cu ele pe masina! Bafta! |
6 Attachment(s)
acum vreo 2 ani aveam pisica din primele poze si ma rugam de unu sa-mi de-a 200e pe jante iar acum nu gasesti sub 500:lol:
|
:)) dragut photoshop-ul in ultima poza cu aia neagra,bandourile de pe bari erau personalizate,aveau semnale pe led in ele?:))
|
Quote:
|
Quote:
Nu-i cam joasa? :twisted: |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Proaspat montate! :D Urmeaza sa fie coborata saptamana viitoare! :D
Restu` e CanCan! :paper: |
Quote:
p.s. -semnalele din bara sunt cu bec sau led? -sunt pe original si ce dimensiune au? -este optiune doar pentru US? |
tie ti-am trimis bandourile cu semnal?
neaparat un drop ca arata cam dubios asa.;) |
Quote:
Frumos.Keep up the good work!:-) |
Quote:
cu led, cu bec? se gasesc separat? |
| All times are GMT +2. The time now is 06:53. |
- Copyright 2026 4Tuning