![]() |
Re: B 89 Wrc
chiar ff tare!!!felicitari super masina!!
|
cea mai frumoasa masina de pe forum dupa parerea mea. daca cineva zice ca dacia e urata sau ca nu se poate tuna ... i-as arata masina asta si cu siguranta si-ar schimba parerea. daca ar faceo sa fuga la fel de bine cum si arata o sa fie kickass :)
|
salut ... frumoasa rau .. poze cu interiorul ceva ai ? :)
|
salut.
nu conteaza,bine k iti vedem si noi masina paici. in curand sper sa pun si eu bicla .oricum,masina e super.ai vb |
felicitari pentru masina este intradevar fff frumoasa si sa speram ca vei face motorul la fel ca "batranii de pe coasta"
tine-o tot asa |
prea smechera daciutza !!!!
|
in ceea ce priveste jantele ce modificari ai facut fata-spate ?
|
Quote:
|
pe spate nu exista nici o modalitate de a schimba doar tamburii fara sa fie schimbata puntea?
|
Quote:
|
asta daca ii gasesti
|
vand puntea spate de pe masina mea asa ca licitatie lol
|
Quote:
|
Super masinutza....nu am mai vazut o dacie asa frumoasa de mult! foarte bine arata! Intrebare: Cat de dure sunt suspensiile?
|
foare tare, probabil cea mai.....
am o intrebare si o nelamurire: cum arata la interior? si ce fuzete de papuc cu 4 prezoane ai folosit?! |
cu 5 nu cu patru
|
cum zici tu...
eu am vazut ca ai jante in 4 prez si d-aia am intrebat iar fuzeta in 5 de papuc stiam ca nu se potriveste la rulment |
super tare wrc-ule bafta in continuare
|
Quote:
|
Mai vazusem si eu o poze cu masinutza si am ramas impresionat ...
cea mai tare dacie din romania dupa pararea mea la aspect exterior ceva ce a iesit cu un total bun gust, felicitarii |
superba...niste poze noi...daca e si la interior...:evil:
|
Quote:
|
superba masina:D
M-ai convins sa ma apuc sa-mi fac si eu masina. Sper sa iasa bine..Nu ca a ta ptr ca nu am timp si bani sa fac ceva asa frumos. Cum te descurci fara bari prin oras? La rar cum faci ? :D |
misto masina ... vazuta live... mi se pare mai frumoasa pe strada decat in poze (exceptand barile) ce mai ai de gand sa`i faci? o copie SGM ar merge (ca motor) ??
P.S.: vezi ca nu`ti merge stopu` pe frana dreapta spate :) |
ce se mai intampla pe la ea? Cum merge ITP??
|
S-a rezolvat. Acum ca are ITP inca 2 ani, Dacia Rally Team pregateste niste mici surprize ;)
|
pai mult asteptatele surprize sa apara mai repede
|
Wrc-ule te-am vz acum nush kt timp prin berceni (pe linia lu 102),aveai bari! D C? :sad: ii sta super nashpa
|
Quote:
|
stopul pe frana nu merge ca trebuia sa le dau motive sa se ia de mine
|
salut la toata lumea
tare faza cu stopul si inacelas timp ingenioasa sper ca nu sint nepoliticos da ai avut cumva masina lovita frontal acu ceva timp ori am vazut io alta asemanatoare |
Quote:
|
ha ha ha .Era saraca putintel lovita,dar acum e sublima :D i-a trecut raceala
|
Very nice, am vazut-o mai bine la cora :)
|
dap nice.......da sa o fii auzit la buzau......aia da smecherie.......respect WRC pt tot ce ai facut la buzau......:)
|
5 Attachment(s)
World Rally Car.
|
frumoasa.......
|
Quote:
|