![]() |
Re: this is the car
o intrebare scurta:puteai trece prin fata la sindicat cand erau puse damburile alea?
|
asta l-am intrebat si eu cand erau puse :) nu putea
|
nu puteam cand au pus alea mari
|
nucule eu am scos folia ca sa se vada frumos interiorul
iar daca vretzi careva folie omologata ca sa nu mai luatzi amenzi sunatzi-ma |
Quote:
|
pe fatza este o folie da parca e punga
degeaba o pui.pui omologata pe spate si pe fatza de bazar si te lasa papanasii astia in pace deobicei |
Quote:
|
Mai baieti......chiar cat ajunge asa sa foliez masina(omologat)?chiar as "intuneca" asa megane-ul.....ca dacia, nush dak merita inca....
|
e o bijuteri
|
daca nu s-a mai zis nimic despre masina asta, acum ca are un nou proprietar, va iesi o masina care va fi respectata in oras. Sper sa reusim sa reinviem masina asta. chiar merita. vom deschide un nou topic cu lucrarile la masina. In curand va accepta si provocari :)
|
Eu il provoc primul daca isi pune motor de 3000 :-P
|
Quote:
|
Cand a zis la toti s-a referit chiar la toti. Da nu odata.:lol:
|
Pai la cati sunteti... tre sa fac credit la banca p 50 d ani si de bani sa iau "binzin"
|
dar macar o sa fim noi bucurosi :))
|
hai cu let-ul
|
hai cu vlt-ul:)
|
nu stii la ce ma refer cand zic let :)
|
Sincer, nu prea. Ma gandeam ca e numarul vreunei masini de pe aici. Dar ma scuzati.:)
|
schimba motorul pe fosta astra a lui aem ?? :D
|
2.0 sfi turbo
|
Quote:
|
Astra acuma e a unui tovarash bun de al meu. avem planuri mari pt ea dar momentan nu le pot spune. dupa ce o terminam o sa punem un istoric cu poze. si eventual cine va dori ne va putea provoca la o liniuta fara nici o problema. raspundem ca de obicei provocarilor :))..... bafta multa la toata lumea. cu respect
|
Te provoaca un 1000RR ! :))))
|
Gabi ia-o mai usor. A zis ca "cine VA dori ne VA putea provoca". Vorbea la viitor ca masina inca nu e gata, dar tu nu mai ai rabdare.:lol:
|
2 Attachment(s)
This is the new car!! In curand vom face un thread cu istoricul lucrarilor la masina... dar dupa ce va fi vopsita masina
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumim oliver. Sterge cat mai repede postul asta. Cine l-a citit, deja nu mai are curaj sa se dea cu ea. Prea multe detalii tehnice. Eu ti-am zis pe privat ca sa nu vada toti, ca altfel puteam sa postez aici. Si sa stii ca o sa ajunga sa faca orice masina din oras dupa cateva reglaje.
Mai pun si eu o poza cu bestia. |
Quote:
Mi se pare lasitate din partea lui sa nu zica ce modificari are pe masina. Bravo Oliver !;) |
Mie aseara mi-a zis proprietarul sa nu punem poze sau sa dam detalii despre motor. A zis ca exteriorul nu conteaza, dar sa nu dezvaluim inca motorul pe forum. Oricum nu stiti inca exact cati cai are.
|
1.din cate stiu mad..si u inca esti un copil..2.normal k mash baga..;)
|
ce e asa de speriat..
daca e let are 204 sau maxim 260 de cai :) acu draq stie cat are la roata...in ce hal e motoru,turbina..etc. |
Iti zic eu ca are mai mult...
|
Quote:
din ce stiam eu ala pana in 260 cai face fata...dupa aia aerul se incalzeste prea tare si apar probleme la detonatii... da...este dino...daca nu stie unde e, il astept eu la intrarea in iasi si il duc pana la stand..banuiesc ca si propietarul e curios cat are:) |
palam aia de intercooler e racitor de ulei defapt:)
|
Quote:
nu'mi zi ca si ala tot de ulei e :) |
Ala care se vede in fata, jos, dupa bara e racitorul de ulei, dar are si intercooler.
|
Quote:
oricum...felicitari pt masina! |
Zici ca se da si cu RS-uri? :)) doar ca nu are numere de BT
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:37. |
- Copyright 2026 4Tuning