Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   matiz din ploiesti..... (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/20914-matiz-ploiesti.html)

T@zMania 30-07-06 16:35

Re: matiz din ploiesti.....

Quote:

Originally Posted by Dinu-KKK
De unde ai luat ma husele alea !!!!!!!! tariiiiii !!!!!! appp nu le vinzii ???? :D si cu dungile lasale asa ca nu strica ......... si cu tobele alea.... de unde le-ai luat de la ``Gay For Funnnnnnnn`` :D i-ati draq mai mariiiii

ca sa imi pun mai mari trebuie iar sa modific.....mai ai si tu rabdare....;)

bodyspeed 30-07-06 20:38

Quote:

Originally Posted by T@zMania
poze.....va las pe voi sa-mi spunetzi parerile...ramane sa astup vechea gaura din spoiler unde era tzeava de esapament....se aude bine:)...prea bine:);)

super evacuare ti-ai facut... schimba radical aspectul..imi place.... felicitari si eu tot pe mijloc am pus la oltcit... super da dar sunt mai mari ;)
astept noi modificari ..bafta

T@zMania 30-07-06 20:39

1 Attachment(s)
un film....cum se aude toba....calitatea sunetului si a imaginii lasa de dorit,e facut cu telefonul:(

T@zMania 30-07-06 20:41

Quote:

Originally Posted by bodyspeed
super evacuare ti-ai facut... schimba radical aspectul..imi place.... felicitari si eu tot pe mijloc am pus la oltcit... super da dar sunt mai mari ;)
astept noi modificari ..bafta

tziam vazut olcitul miercuri in craiova erai la servici....si erai ocupat... tu esti tipul cu ochelari?.....erai ocupat ca am vrut sa stam de vb...si eu eram foarte grabit....mi-a placut evacuarea ta si tapitzeria la interior super marfa.....promit ca data viitoare cand trec in craiova vb..;)

shantzu 31-07-06 11:42

7 Attachment(s)
pozele de sapt trecuta ;)cele facute noaptea ;)
scuze de intarziere :rolleyes2

mih21 31-07-06 12:01

Se aude frumos la evacuare :)

Dinu-KKK 31-07-06 15:16

bah Shantzule la a 5-a poza ce s-a inamplat i s-a strict insigna de teleportare lu tazz ??????? ca numai la el si la Picard am mai vazut asa ceva :))

shantzu 31-07-06 15:36

1 Attachment(s)
cam asha ceva kkk-ule ;)
masina cu jenti albe ;)

tavisor 01-08-06 12:26

5 Attachment(s)
arata super tare felicitari , pun si eu niste poze cu interiorul masini si exterior inainte sa fie modificata . :D

T@zMania 01-08-06 12:28

Quote:

Originally Posted by shantzu
cam asha ceva kkk-ule ;)
masina cu jenti albe ;)

mie mi se pare ca da bine cu jentzile albe...;)

T@zMania 01-08-06 12:30

Quote:

Originally Posted by tavisor
arata super tare felicitari , pun si eu niste poze cu interiorul masini si exterior inainte sa fie modificata . :D

tavishor imi lasi si mie nr de tel?plz ca vreau sa vb de bara fatza....

tavisor 01-08-06 12:30

T@zMania lasa-mi tu numaru de telefon si o sa te sun eu in legatura cu bara fatza de matiz . Ok si bafta in continuare la matiz-ul tau ;) .

T@zMania 01-08-06 12:37

Quote:

T@zMania lasa-mi tu numaru de telefon si o sa te sun eu in legatura cu bara fatza de matiz . Ok si bafta in continuare la matiz-ul tau ;) .

0723881377....nr personal...
0746243959...nr de la firma...
astept cu nerabdare..;)
merci ptr incurajari:)

tavisor 02-08-06 12:38

10 Attachment(s)
Astea sunt pozele cu matizul

mih21 02-08-06 17:07

Cred k e cel mai tare matiz pe care l-am vazut.
De unde ai luat kitul...si cat te-a costat?

c3-mad 02-08-06 18:01

arata frumos ..incep sa vad buburuze din ce in ce mai frumoase :shock:

Dinu-KKK 02-08-06 18:28

parca ar vrea sa te manance :d tare orikum

tavisor 03-08-06 11:30

Bara fatza cred ca este vanduta , inca nu stiu sigur astept un raspuns de la T@aMania iar bara spate este de vanzare , iar tot kitul (bara fata, spate , praguri si eleron) a fost cam 310 euro. ;)

mih21 06-08-06 15:27

Te-a oprit pana acum politia pentru neoane sau stopurile alea negre? :D

tavisor 06-08-06 15:39

am fost oprit de politie , dar nu sau legat niciodata de mine pentru neoane sau stopuri ,doar simple controale si mici amenzi pentru radare :lol:

mih21 06-08-06 15:46

Zi-mi si mie te rog...cat costa urmatoarele si daca poti sa mi le trimiti si mie:

- Pleoape far ca ale tale
- Praguri laterale
- Flapsuri buclier (de la bara)

Bafta

tavisor 08-08-06 10:39

Pleoapele sunt facute de un amic sunt unice,Pragurile au fost 1 mil iar flapsurile 600000.

T@zMania 09-08-06 23:16

tavi bara arata super mai ales ca am vazut-o si ''live''....eu unul sunt hotarat,dar acum am ceva pb cu masina care e la doctor,vb dupa ce iese din spital;)

tavisor 10-08-06 10:50

Sa dai spaga la doctor ca alfel nu o face bine))),iar cu bara cand te decizi ma anunti.

T@zMania 10-08-06 17:15

Quote:

Sa dai spaga la doctor ca alfel nu o face bine))),iar cu bara cand te decizi ma anunti.

nu o sa te uit;)

T@zMania 03-09-06 21:46

8 Attachment(s)
am schimbat din nou evacuarea....poze noi....si am pus si niste stikere...

topser 03-09-06 22:38

cumva vad acolo rugina ? :(:(:(

T@zMania 03-09-06 22:52

Quote:

Originally Posted by topser (Post 541848)
cumva vad acolo rugina ? :(:(:(

din pacate vezi bine.....in primavara e programata la ''doctorul stomatolog'' sa o scape de ''carii''.....are probleme doar la aripile din spate....tinichigerie si vopsita din nou dupa care urmeaza bodykitul exterior....deja se lucreaza la el;)

quick_5hifter 03-09-06 22:57

fara suparare, dar legat de stickerele alea, eu unul nu sunt prea incantat...gandeste-te ca va trebui sa le dai jos daca iti faci vreo modificare pe masina - sau chiar s-o vopsesti...poate nu-mi plac si din cauza ca nu sunt deloc adeptul lor, in fine...am speranta, totusi, ca stickerele macar reprezinta componente care sunt pe masina ta in prezent ;)

T@zMania 04-09-06 18:59

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 541878)
fara suparare, dar legat de stickerele alea, eu unul nu sunt prea incantat...gandeste-te ca va trebui sa le dai jos daca iti faci vreo modificare pe masina - sau chiar s-o vopsesti...poate nu-mi plac si din cauza ca nu sunt deloc adeptul lor, in fine...am speranta, totusi, ca stickerele macar reprezinta componente care sunt pe masina ta in prezent ;)

doar o parte din ele......:(sper sa urmeze cat de curand si celelalte.....

CT99WUW 05-09-06 09:54

daca Oz , Pilot ,Brembo , Sparco ar mai fii sanse sa apara pe viitor pe masina ta.....nu prea cred , ca o sa o bagi in WRC .......so think about it....aceeasi parere o am si eu , si anume sa renunti la "pomelnicul" de pe usa.Salutari

T@zMania 09-09-06 00:24

acum si tu.......wrc-ul o sa cada....nu aveam ce pune in loc....;)in fine era vb doar de ceva deosebit fatza de alte matizuri care sa reuseasca sa o scoate putzin din anonimat...atata tot!se pare ca pana la urma ma voi ambitziona si o sa fac ceva ce inca nu a fost facut la noi,cel putzin din cate stiu eu,o sa cumpar kitul turbo de la cehi si o sa o ridice pe la 110 cai....

T@zMania 09-09-06 00:25

apropo oz si pilot deja exista pe masina...;)

tavisor 15-09-06 14:40

2 Attachment(s)
:D Vad ca nu mai dai nici un sem de viata PH-66-NOS))))))

T@zMania 17-09-06 00:31

Quote:

Originally Posted by tavisor (Post 554822)
:D Vad ca nu mai dai nici un sem de viata PH-66-NOS))))))

scuze fratele meu dar deja am comandat un kit exterior ptr ea....spoiler fatza,spate,praguri.eleron si pleoape......e in lucru....saptamana viitoare o sa pun poze cu ele montate pe masina in stagiul brut,inca nefinisat....;)

bodyspeed 17-09-06 16:30

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 556162)
scuze fratele meu dar deja am comandat un kit exterior ptr ea....spoiler fatza,spate,praguri.eleron si pleoape......e in lucru....saptamana viitoare o sa pun poze cu ele montate pe masina in stagiul brut,inca nefinisat....;)

super man abia astept ;)
imi pare rau ca n-am ajuns si eu la intalnire:cry:
vedeam si eu matizul

T@zMania 18-09-06 10:24

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 556880)
super man abia astept ;)
imi pare rau ca n-am ajuns si eu la intalnire:cry:
vedeam si eu matizul

eu o sa vin prin craiova saptamana viitoare...dar nu cu matizul....oricum trec sa stam de vb...bafta!

cielo wrc 20-09-06 00:41

cu ce solutie dau si eu pe bord ca vreau sa fac si eu la un matiz consola aia care vine de la volan si se duce pe consola vreau sa o fac in culoarea masini si am inteles ca inainte de vopsit trebuie sa ii dau cu ceva pe bord pls help me

T@zMania 22-09-06 18:03

se numeste plastic primer......e un fel de spritz chit......se gaseste si la spray....

cielo wrc 01-10-06 14:01

si dau direct pe plstic si dupa il vopses care e procedura pls

All times are GMT +2. The time now is 11:06.

- Copyright 2026 4Tuning