Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!! (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/209123-premiera-rm-valcea-auto-tuning-show-prima-expozitie-tuning.html)

trafy-vr6 25-09-10 21:21

Re: Premiera in RM. Valcea @ AUTO TUNING SHOW. Prima expozitie de tuning !!!

so, pareri pana acuma ?

parerea mea e ca pana acuma e reusit, masini destul de ok, vremea acceptabila, imi pare rau ca nu au fost mai multe masini. Pacat ca nu e ciment pe jos sau asfalt...:( dar asta e...tot e bine:))

alte pareri?

Donnyro 25-09-10 21:55

Nu pune nimeni cateva poze???Eu personal am fost ,dar m-a tradat aparatul foto.Cand am ajuns acasa am descoperit ca nu s-a salvat nici o poza.Am ramas doar cu pixul si cu biletul de intrare ca amintire:cry:

trafy-vr6 25-09-10 21:56

Poze va pot oferi numai maine.

Aaronnel^ 25-09-10 22:45

2 Attachment(s)
Doar 2 poze momentan cu capul de afis.

VL 77 SYD 25-09-10 23:50

Auto Tuning Show Valcea 25 septembrie 2010 by Sorin SYD
selectare poze, aruncare in prgram, efecte la intamplare printr-un singur clic, introdusa o melodie si salvare... ce a iesit nici eu nu stiu...:lol:

PrietenCuTine 26-09-10 00:13

nu merge !?! :rolleyes2

VL 77 SYD 26-09-10 00:21

Quote:

Originally Posted by VL 77 SYD (Post 3683208)
Auto Tuning Show Valcea 25 septembrie 2010 by Sorin SYD
selectare poze, aruncare in prgram, efecte la intamplare printr-un singur clic, introdusa o melodie si salvare... ce a iesit nici eu nu stiu...:lol:

O sa mearga, inca e la procesat si convertit. Nb!;)

PrietenCuTine 26-09-10 10:02

Frumos video, tocmai ce l-am vizionat. Acum dau fuguta la show. :D

ClaudyuNSL 26-09-10 14:30

Quote:

Originally Posted by Aaronnel^ (Post 3683128)
Doar 2 poze momentan cu capul de afis.

nu te supara dar cap de afis la ce? la programul rabla sau la ce e carcasa asta cap de afis? a fost expusa? :???:

cosmin_cosmin_1 26-09-10 15:32

mie mi se pare sa fie o conversie de la 4 usi la 2

09shh 26-09-10 17:40

ma bucur ca ati incercat sa faceti evenimet...dar a fost un esec total...cupe date aiurea...pe interioare de cateva milioane...muzica...sa dat asa ca are ala un woofer...macar nu ati intrebat toti oamenii ce are masina ta sau cat a bagat sau ai muzica...plus ca nu am vazut acea bora cupe?

bennjamin 26-09-10 18:15

nu ai luat nimica?

vasyxplod 26-09-10 18:16

si eu am aceeasi parere despre evenimentul de la Rm. Valcea,si anume unul total nereusit.de obicei se asigura spalarea gratis a masinilor care participa, la o spalatorie "decenta",daca-i pot spune asa,ci nu la omv unde e cam greu sa speli o masina in 3 minute,mai ales ca ea urmeaza sa fie expusa,.al 2-lea lucru nemultumitor ar fi distanta la care sunt cazati paticipantii fata de locul evenimentului,care trebuie sa fie cat mai aproape de acesta,ci nu la 20 de km.o alta problema este dorectionata tot spre programul evenimentului incare se anunta prezenta unui autoturism vw bora,care n-a existat la acest tuning show,precum si lipsa concursului car audio.care la randul lui a fost anuntat in program duminica la ora 14,si nu in ultimul rand decernare premiilor trebuie sa fie facuta in urma deciziei unui juriu care trebuie format din cel putin 3 persoane,ci nu la plesneala.

09shh 26-09-10 18:24

eu nu am fost cu nimik....desi eu zic ca cei din clubu meu aveau la ce sa ia in comparatie la ce sa dat cupe

VYP12 26-09-10 18:28

mai au fost si lucruri nereusite dar in principal show-ul s-a tinut si mie nu pot sa zic ca mi-a displacut.
se putea si mai bine dar asa e la prima organizare, eu chiar am reusit sa mai schimb niste vorbe azi dimineata cu baietii si sunt super ok.
nu poate iesi totul perfect asta e viata
fara suparare dar au fost masini mult mai frumoase decat ale voastre, nu fiti rai.
inca o data sal la baietii din valcea si data viitoare sigir va iesii mai bine.

DiabloXXX 26-09-10 18:28

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684490)
eu nu am fost cu nimik....desi eu zic ca cei din clubu meu aveau la ce sa ia in comparatie la ce sa dat cupe

juriu a fost compus din 5 persoane si premiile au fost date pe merit.... imi pare rau daca night angeles au avut masini slabe. defapt cele mai slabe

trafy-vr6 26-09-10 18:39

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3684498)
juriu a fost compus din 5 persoane si premiile au fost date pe merit.... imi pare rau daca night angeles au avut masini slabe. defapt cele mai slabe

nu fii rau....fiecare isi face masina dupa placul lui.Cat despre premii....s-au dat pe merit parerea mea. Juriul a fost format din cate stiu de 5 persoane, Bora coupe a fost prezentata ( ce`i drept nu in varianta finala ), trebuie inteles faptul ca e primul eveniment la Rm.Valcea, cazarea.....a fost si ea, au fost conditii bune si la cei 20 KM de valcea ( Govora ). Sper ca la urmatorul eveniment sa se implice mai multe persoane atat la jurizare, organizare cat si la participanti ! Numai bine va doresc, felicitari celor care au participat, felicitari organizatorilor, felicitari premiantiilor, felicitari peste felicitari:))

09shh 26-09-10 18:45

daaca paint sa dat ca un colant negru mat..si la jante...e36 bbs...cu vopseaua sarita..jantele de pe golfu portocaliu si ale lu sobo erau de 10 ori...sau interioru glolfu portocaliu..lucrat in germania...ce sa mai spun....am uitat voi faceti mereu show...de aia a iesit si pe la sibiu nasol
ps.5 oameni care 2 3 premi si le au luat ei

trafy-vr6 26-09-10 18:46

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684540)
daaca paint sa dat ca un colant negru mat..si la jante...e36 bbs...cu vopseaua sarita..jantele de pe golfu portocaliu si ale lu sobo erau de 10 ori...sau interioru glolfu portocaliu..lucrat in germania...ce sa mai spun....am uitat voi faceti mereu show...de aia a iesit si pe la sibiu nasol

la cine te referi cand zici ca a iesit nasol la sibiu ?

09shh 26-09-10 18:48

pai la uni din MR....RESPECT PT ACEST CLUB CE A FOST NU PT CE E:d

DiabloXXX 26-09-10 18:48

Quote:

Originally Posted by 09shh (Post 3684382)
ma bucur ca ati incercat sa faceti evenimet...dar a fost un esec total...cupe date aiurea...pe interioare de cateva milioane...muzica...sa dat asa ca are ala un woofer...macar nu ati intrebat toti oamenii ce are masina ta sau cat a bagat sau ai muzica...plus ca nu am vazut acea bora cupe?

premiile pe sound&video a fost doar pe partea de estetic

trafy-vr6 26-09-10 18:52

Evenimentul nu a fost organizat de Midnight Racers. A fost organizat de un membru MR, unul Shadows si inca un baiat.

09shh 26-09-10 18:52

Quote:

Originally Posted by DiabloXXX (Post 3684546)
premiile pe sound&video a fost doar pe partea de estetic

si cine sa uitat la asta?la noi dabia s au uitat la2 masini dar sa mai deschida porbagaju...

gll-BT 26-09-10 18:53

pai dak si la valcea si la sibiu a iesit nasol, de ce nu faci u un eveniment bomba mha baiatule...si nu mai umfla u asa in pene masinile voastre k dak e cum zici u ar fi trebuit sa ia la fiecare show premii.....Mie mi-a placut s-a facut show, lume buna, masini frumoase....felicitari baieti:drunk::2gun::drunk:

luci4n_vl 26-09-10 18:56

asa e diablo....noi am avut cele mai naspa masini.....felicitari pt "fair-play"....sper sa mai fim invitati si alta data.....si sper ca tot asa sa se dea premii.....si sper k tot...."amici" sa ne jurizeze....in rest...case close.....

PS...sper k in calitate de organizator,si membru al juriului....sa castigi in continuare....atat tu cat si TIR........sa fie exact ca..."buciuriga" (asa il chema pe ala) el canta....el dansa,,restul se plictisea.....si adormea......

09shh 26-09-10 18:56

am vrut si o sa fie in primavara primul show..si la care va asteptam..daca nu sti la app toate expo in afar de vl s au luat premi...deci mai intereseazate...
ps cate premi aveti luate voi?

gll-BT 26-09-10 19:01

ok, te rog sa ma ierti atunci dak nu sunt informat...in orice caz nu ma refer la toate masinile voastre...dar unii chiar se umfla in pene k ei sunt cei mai tari, da nu e asa... n-are rost sa umplem topicu cu prostii....numa bine.

DiabloXXX 26-09-10 19:04

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 3684571)
asa e diablo....noi am avut cele mai naspa masini.....felicitari pt "fair-play"....sper sa mai fim invitati si alta data.....si sper ca tot asa sa se dea premii.....si sper k tot...."amici" sa ne jurizeze....in rest...case close.....

PS...sper k in calitate de organizator,si membru al juriului....sa castigi in continuare....atat tu cat si TIR........sa fie exact ca..."buciuriga" (asa il chema pe ala) el canta....el dansa,,restul se plictisea.....si adormea......

pardon nu am fost in juriu, exact ca sa nu apara discutii...
memebri din juriu au fost din afara mai exact... Adi Vulpas, Gogu de la nurvil, Vali de la nurvil si oana( campiana nationala offroad extreme) si bobi lux care nu mai este mebru shadows.

premiile au fost date pe merit

09shh 26-09-10 19:04

doar ne spuneam parerea despre eveniment...daca interior se la imitatie de piele si care nu valoreaza mai mult de 7 mil...si paint la colant......

trafy-vr6 26-09-10 19:08

toate ca toate dar masina aia lovita ( dacia ) din spate ce premiu a luat ? ca avea un interior unic...cred ca facut in japonia si o caroserie "usuratica" :))

ClaudyuNSL 26-09-10 19:09

inafara de cearta mai aveti si altceva in meniu? nu am vazut si eu o poza, un filmulet sau ceva material foto-video de la evenimentul asta decat cearta voastra ca ala a luat n`premii si celalalt nu a luat.bagati poze si lasati cearta ca nu sa nascut nimeni organizator.

trafy-vr6 26-09-10 19:11

Quote:

Originally Posted by ClaudyuNSL (Post 3684608)
inafara de cearta mai aveti si altceva in meniu? nu am vazut si eu o poza, un filmulet sau ceva material foto-video de la evenimentul asta decat cearta voastra ca ala a luat n`premii si celalalt nu a luat.bagati poze si lasati cearta ca nu sa nascut nimeni organizator.

Sa traiti nea Claudiu. Vezi ca 2-3 pagini inapoi e un link pus de SYD cu un filmulet smeshcher. Stima

09shh 26-09-10 19:12

dacia era un proiect de 10000 euro neterminat;)

DiabloXXX 26-09-10 19:13

Quote:

paint sa dat la opel corsa verde, opel corsa cameleon si peugeot 206 alb perlat, iar daca nici BBS CH numai sunt jante tari care o bucata pe 18" incepe de la 800 euro nu stiu ce sa zic

inca odata tin sa precizez evenimentu nu a fost organizat nici de shadows nici de midnight si nu au fost membri in juriu de la shadows

ClaudyuNSL 26-09-10 19:15

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3684616)
Sa traiti nea Claudiu. Vezi ca 2-3 pagini inapoi e un link pus de SYD cu un filmulet smeshcher. Stima

salutare....filmuletul lui SYD l-am vazut, foarte frumos dar astept sa vad poze....sa vad si eu ce masini au fost la eveniment, atmosfera de acolo....o poza cu baieti de la VL :D mai ales cu E46-le cupe Alpina Style

Felicit pe aceasta cale pe colegi mei de la No Speed Limit care au luat toti premii frumoase .

Mitza GLL 26-09-10 19:16

Vreau sa ii felicit pe baietzii de la Valcea pt show`ul organizat..care din punctul meu de vedere a ieshit f bine.Si inca un lucru dupa cum comenteaza lumea pe aici eu zic ca jurizarea sa facut ok,iar daca s-a luat premiu aia nu inseamna ca organizatorii sunt de vina pentru ca ei au format un juriu care a jurizat dupa anumite criterii.Expozitzii vor mai fi asha ca bafta tuturor la modificat si lasa-ti certurile ca nu isi au rost

Kinghost69 26-09-10 19:16

Salut si eu pe toata lumea. Mie mi-a placate evenimentul. Organizatorii au fost super baieti! Mai naspa a fost cu vremea, dar asta nu a depins de nimeni. Il auzeam pe Mihai de la Ghetto cand vb cu unul din organizatori si zicea ca la anul ar fi bine sa se faca in vara o a doua editie. Sper sa se poata realiza acest lucru. In rest... Am ramas impresionat de cluburile Tao si Enigma (intr-un mod super placut!!!).
Una peste alta, la Valcea am cunoscut niste oameni noi si, sper ca s-au legat si noi prietenii care vor dura in timp!!!

P.S. Astept si eu poze si filmulete.

trafy-vr6 26-09-10 19:18

@ Claudiu - e46 ala stock ? cam uratzel....sper sa apara poze si cu el :twisted::twisted::twisted:

Mitza GLL 26-09-10 19:22

Quote:

Auzi am si eu o intrebare.care e premiu dat pe autocolant?2 premii de paint au fost date la GLL si mai exact la opel corsa si peujeot 206 iar cel de-al 3-lea premiu a fost la opel corsa midnight.

09shh 26-09-10 19:23

si jantele de pe golf uitete cat costa una si sa ne spui...(18 de porsche)

All times are GMT +2. The time now is 20:03.

- Copyright 2026 4Tuning