![]() |
Re: Autorizatie Toba
Of nu intelegeti ma ... Sunteti toti defecti ... Toba e mostenire din mosi stramosi ... Are valoare sentimentala ... E originala (o va inscrie la retromobil) cum sa o carpeasca?
Si mai e si bonusul ... De cand cu acest mic tuning pe langa sunetul super placut a la REMUS omu nu isi mai strica banii pe odorizante. Are parfum non stop doar cand ii da talpa de talpa si merge parfumul la ceilalti participanti prin trafic. Aia din dambovita trebuie sa ii multumeasca pentru acest mic kcadou de care au parte. cLAR?! Asa ca hai fara mistouri daca nu stiti despre ce e vorba. |
ba da vi clar am zis?
Pfu ca ati reusit sa ma enervozati |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alex ... Autorizatie de toba sport la o toba sparta ... Nu orice autorizatie :p
|
Poate iti e de ajutor. Eu mi-am cumparat o asemenea autorizatie de la magazinul unde au produse la pret unic de 3.8 lei. Acum sincer....chiar crezi ca vinde un producator DOAR autorizatia???? Ai trei variante: repari toba veche, iti una noua stock sau...cauti variante mai scumpe cu omologare TUV cu care ai putea sa speri sa ti-o recunoasca RAR-ul.
|
Quote:
Tu visezi ... vestea proasta e ca RAR nu recunoaste nimic ca produs aftermarket omologat TUV [ ceea ce mi se pare o idiotenie , tinand cont de faptul ca suntem in UE ] |
1 Attachment(s)
Nah ca-ti dau cadou una standard, din partea comunitatii. Trebuie doar sa completezi acolo unde mai trebuie 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
cat rautate un om care nu stie trebuie ajutat nu trebuie umilit probabil acum voi primi ban pentru comm
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
toata discutia asta e CEA MAI BUNA RECLAMA LA IARBA EVER!!!
|
bine ca sunteti nascuti invatati
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:11. |
- Copyright 2026 4Tuning