![]() |
Re: M3-uri ft tari !
am vazut ca ti-au pus angel eyes-urile :D foarte frumos si scrisul pe care l-ai pus ;) bravo
|
4 Attachment(s)
ptr mine asta e un m3 ft. tare... :)
ma bucur ca am apucat sa-l pozam :D |
1 Attachment(s)
o poza f tare (nu este modificata)
|
7 Attachment(s)
M3-uri ft. tari !
|
3 Attachment(s)
///M Power
|
Quote:
Europrojektz in Romania ? |
nu,in nici un caz.din pacate.baietii sunt consacrati pe us.right?
doar ca m3-ul pastreaza stilul europrojektz.si mie mi-a placut cum da.cine nu trece prin thread-ul asta nu stie ce se afla la semnatura :rolleyes2 ;) ps:bine ai venit pe la noi.nu aveam idee ca esti roman :D |
5 Attachment(s)
Quote:
O sa pun si eu poze cu a mea cand e gata, ce vezi in semnatura e o poza foarte veche. Sper sa va placa. Pana atunci va las in compania uneia dintre cele mai frumoase modele E46 (non M). Un prieten de-al meu de aici din Miami (el e membru EP). Enjoy ! Razvan |
nice,verry nice
fa si tu un thread cu a ta la sectiunea "masina mea"(indiferent de starea in care e )....... salut |
Quote:
|
Prea tare masina de sus :peace:
|
7 Attachment(s)
Quote:
abia astept sa o vad si pe a ta.nu am intrat pe forum la voi de ceva timp.imi place mult ca toate sunt super clean.nu se fac in spatele blocului ca majoritatea de pe aici.e si vorba de bani,ca nu oricine isi permite o capota gtr sau un portbagaj csl etc etc |
3 Attachment(s)
superb m3-ul ... no coment..
hai ca pun si eu cateva .. |
1 Attachment(s)
Le aveam si pe alea :) O sa vorbesc cu el zilele astea (proprietarul masinii de mai sus) sa facem un photoshoot cu a mea. El se pricepe la photography, dupa cum vezi :)
Pana atunci uite unde de pe telefonul mobil. PS: Am vazut ceva M3-uri E46 modificate in RO. Unul in Oradea la un car-show acuma vre-o 2 ani, negru, cu jante Antera, Hamann airbox si lambo-style doors. Mai unul in Timisoara, Phoenix Yellow cu kit Hamann. In rest tot ce am vazut au fost stock. |
|
10 Attachment(s)
M3-uri ft tari !
|
10 Attachment(s)
|
Quote:
|
Am si eu o intrebare ... avem voie sa postam poze de pe net ?
|
30 Attachment(s)
Am venit si eu cu niste poze ... cam urate... da ce sa faci ... asta este :twisted:
|
Faimosul "Chrome M3" al lui M3NTAL. Saraca masina, multi bani bagati in ea pentru nimica. Posesorul masinii a incredintat-o unei firme de tuning din California (cred), pentru un Supercharger install. Idiotii de la firma respectiva au parcat masina in spatele unitatii, unde a stat neacoperita pentru o perioada foarte lunga, uitand de ea. Dupa luni de zile vopseaua s-a transformat intr-un "galben", pasarile si-au facut treaba pe ea, etc etc. Ultima oara cand am auzit ceva de la el se pregatea sa dea in judecata firma respectiva (care nici vorba sa instalese un supercharger kit pe ea).
|
Quote:
chrome m3-tare masina....e ceva special,dar nu mi-as fi facut masina crom....no way jose....macar omul are o masina care o stie toata lumea.:-) |
2 Attachment(s)
:arrow: Un tip din Suedia
|
Si totusi de ce a bagat el atatia bani in masina aia ?? ? K din cate stiu yo nu ai voie sa circuli cu ea pe strada :( Daca tot il cunosti da mai multe detalii despre ea (daca stii) citisem pe un site k are 600 si ceva de CP .
|
Quote:
Nici vorba 600hp, cum scriam mai sus, trebuia sa aiba undeva pe la 500hp |
ooo da ... ce masini :D bv lui ....
|
adevaraciuni de masini ce sa mai zici...
|
5 Attachment(s)
LooK!!!M3 stock
|
9 Attachment(s)
alte M3-uri...
|
^^^ Toti membrii E46FANATICS :peace:
|
8 Attachment(s)
I like this one...
|
10 Attachment(s)
:arrow::arrow: Alt membru E46fanatics...E36 M3
|
foarte tari pozele.. si foarte tare masina .... locuiesti in afara ?
|
7 Attachment(s)
Nope nu locuiesc in afara. Sunt doar un impatimit al masinilor :-) ..Si sa nu fim offtopic :arrow:
|
1 Attachment(s)
Si vreau sa il corectez pe Kane. Din cate stiu cel mai puternic M3 din USA este M3-ul turbo de la HPF(**********Freaks) care dezvolta 603cp la roata si 750 la motor. Kitul turbo costa 16.000$. http://www.**********freaks.com/pric...bos/Turbo_Kits
|
Quote:
|
Intradevar niste masini superbe!!!
|
elegant bmw-u ala alb
|
lasa ca imi fac si eu RSul la fel de tare k un M3 :)) ui numa...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:49. |
- Copyright 2026 4Tuning