![]() |
Re: Poligon auto
eh daca vin 20 odata te cam pupi in rest e lejer tare
|
Singurul poligon auto pt categoria b din jurul orasului este la Holboca la SAM-ul (scoala de arte si meserii)de acolo.Cred ca acum fiind vara contra unei taxe rezonabile pt portar se poate folosi.Eu personal nu am fost ca e prea departe de oras si ar trebui sa fac contract cu cei de acolo.
Iar singurul poligon valabil pt categoria A e in 2 baieti la autobaza dar rupe patronul la inchirierea lui.Mai era un poligon pt b in spatele stadionului de rugby de la agronomie dar de vreo 3 ani s-au ridicat niste vile marete drept in mijlocul lui ca asa-i frumos in tara asta. Ideea este ca sa nu aveti probleme cu legea sa cautati drumuri care nu sunt deschise circulatiei publice(drumuri de acces particulare,parcari etc) Citeam mai sus de cei care spuneau ca la ciric e o zona ok pt lectii de conducere "private".Din pacate intreaga zona(minus malurile lacului) e drum public iar in ultima vreme si extrem de periculoasa din cauza celor care gonesc ca disperatii(taximetristi,particulari) sa prinda avioanele. |
e greu ..eu stiu singuru poligon era ala de pe drumu hotilor unde era si terenu de fotbal Progresu..dar cred ca tre sa isi faca unu vreo vila si pe acolo..alea era bun bun poligonu si mare..dar na..in iasi totul se cumpara ..
|
totusi unde imi recomandatzi sa merg cu cineva care vrea sa conduca si sa nu fiu luat de politie si sa fie si loc mare? ms
|
Singurele locuri mari si fara probleme cu politia sunt parcarile de la Carrefour era si felicia care sunt parcari private, dar dupa ora inchiderii desigur.Ramine de vazut insa daca cei de la paza nu au ceva de comentat.Din cite stiu insa nu prea ii intereseaza ce se intimpla in parcare seara daca exista bunsimt din partea celor care se plimba pe acolo.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning