![]() |
ce????
HAHAHAHA sti ca cu tine numai am treaba :wink: :wink: :wink: :wink:
|
dar fratilor nu va certai poti sa faci subiect nou si sa vb despre ce doriti voi :lol: aici se vb despre audi :lol: si tu robert daca te mai prind ca scri ceva iti sparg ochelari :shock: :shock: :shock: :lol: vezi nu ma fa sal sun pe \"taticu\" :lol: :lol: :lol:
|
haha
crezi ca mie frica de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si daca vrei sa scri asa mult dute la www.chat4free.de si scri acolo mult. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D FU |
haha
crezi ca mie frica de tine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si daca vrei sa scri asa mult dute la www.chat4free.de si scri acolo mult. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D FU |
ba ignoratil pur si simplu nare ce sa fac sta toata ziua singur acasa are vacanta ca normal trebuie sa fie in patut la ora 21 :lol: si pe messenger ma dispera :twisted: :twisted:
|
ba aici nu suntem la \"Copii spun lucruri traznite\"
|
mhda se pare ca gresit adresa de internet :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Asa...Deci sa revenim la subiectul cu Audi ... :) Ce mai zicetzi ?
|
mie numi place allround dar este unul facut de mtm cu motor de rs4 :lol: :lol: :lol:
|
mie imi place mult de tot noul a8 , chiar aveam niste poze cu unu modificat la exterior misto de tot, dar eu am calculatoru stricat de vreo saptamana :( si nu pot sa le pun
|
3 Attachment(s)
Uite si a8 ..numai ca nu e modificat...
|
dar asta e modelul vechi!
|
lol da dar este frumos, la nou ie belea :lol: mie imi place mai mult ca si seria7 si s classe :lol: :lol: :lol: auzi tie iti place audi ingeneral sau?? :lol: :lol: :lol:
|
mie? :) nu sunt chiar mare fan audi da imi place noul a8 mult si ce sa mai zic de rs4 sau rs6? cui nu`i plac? 8)
|
Azi am fost cu b-12-zmd..prin oras..si am vazut un Audi Rs4 ..Deci am ramas masca..arata super super..avea 2 tobe super mari..masina e super..d-abia astept sa o vad cataline.. :P mai ales inauntru..sa stau mandru in dreapta :wink:
|
áuzi cum avea tobele pe amandoua parti?? :lol: :lol: :lol: daca da era rs6 :lol: :lol: :lol: vezi ca masina mea este aici pe site pe prima pagina uitate si ai sa vezi cum arata :lol: :lol: :lol:
|
AAAAAAA...scuze...acu` mi-am adus aminte..aia cu tobele mari era un bmw seria 7..rs4..l-am vazut inainte de bmw..la un moment dat era in fata noastra..si la o fractiune de secunda disparuse..:) ..nu prea am vazut bine spatele :P
|
lool rs4 era albastru nu??bye avea numarul ?? :lol: :lol: :lol:
|
Ti-am spus ..nu am avut timp sa ma uit la nr..oricum era negru..:P
|
lo pai fi si tu mai rapid ce faci data viitoare daca trec eu e langa tine :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
astea imi plac mie :)
|
lool cui nui plac ala din mijloc le mans va iesi in serie :lol: dar va fi $$$$$ scump :twisted: :twisted: iar ultimul rosmayer lam vazut asta vara la muzeu la audi :lol: :lol: :lol: este complet din aluminiu :lol: :lol: :lol:
|
Ala din mijloc rupe tot dupa parerea mea...super tare..
|
lool asai le mans este cel mai tare :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
3 Attachment(s)
...
|
super masinile...
discul ala de frana...imens :shock: :shock: |
Da stiu..Le-am pus special pt Catalin ! :wink:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: da zmd ...alea discuri..alea mi leam cumparat si eu...la toaman dupa ce vin din tara o sa mi le montez.. :lol: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
sa bag si eu niste poze cu nist rs-uri frumoase si nu numai ..iubesc audi in general.. :lol: :wink: the best car .... :twisted: :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
8) si inca ceva poze frumoase ca vad ca ii la moda ..bagat poze pe forum... :lol: :lol:
|
3 Attachment(s)
hai ultimele ..si gata.. :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:17. |
- Copyright 2026 4Tuning