![]() |
Re: Cea mai potrivita alegere dintre Ford Focus - Seat Leon - VW Golf
si stai tu linistit ca motoarele diesel de pe peugeot sunt mult mai rezistente decat cele de la ford poate si VW
|
una e ford mondeo alta e ford focus! daca vrei facem o liniuta sa te convingi! poate ma faci poate nu :D Eu nu ridic in slavi nici o masina i-am zis o optiune!
Si intradevar interiorul focusului I este iesit din tipar, unora le place altora nu, mie imi place! Cat despre plastic nu prea imi dau seama cat de prost e sau ieftin plasticul de pe focus 1 dar in coparatie cu bordul de la astra sau 307 dupa parerea mea e ceva mai bun! am mers cu amandoua si nu vb din auzite. Oricum orice isi ea in categoria asta eu zic ca va fi multumit! dar dintre toate dupa focus mi-as lua clar leon. |
si mie imi place ca aspect ! doar atat! sunt folosite materiale de *** :|
|
De cateva zile stau numai cu paginile de auto deschise si faza este urmatoarea:
Cu 9000 E poti sa iei un Seat Leon 1.9 bunicel, dar la banii astia nu prea gasesti VW Golf IV sub 150ooo. Ideea e ca vreau neaparat sa fie pe motorina asta daca nu se gaseste o super ocazie pe benzina bineinteles. |
Quote:
|
Da in Romania... In Germania am auzit ca se fac o groaza de modificari la kilometraj totul cu acte in regula.
|
pai se fac .. normal doar a ajuns romanasu pe acolo ! dar la dealeri seriosi unde nu e picior de roman n-ai sa vezi !
|
In principiu as vrea din Romania.
|
Quote:
1. in romania sunt omorate prin toate gropile si cu o gramada de talpi 2. in romania sunt dati km inapoi 3. in germania ai noroc sa gasesti o masina super ieftina , neomorata, cu putini km :D ( exemplu: opelu meu ) |
Dar trebuie sa ma duc cu cineva care cunoaste acolo ca sa nu caut o gramada de timp si sa pierd bani. Oricum este si asta o varianta daca nu gasesc nimic care sa ma satisfaca o sa ma interesez...
Daca eu am 9000 E cam cat ar trebui sa coste masina acolo ca sa ma incadrez cu toate taxele in banii astia? |
te incadrezi! eu ma ocup cu import de masini din Germania :D:D si daca vrei iti dau nr de telefon al unui prieten care te duce in Nurnberg iti ofera cazare si te duce oriunde prin oras la numai 200 de euro :D:D
|
Sa vad dc gasesc pe-aici ceva interesant daca nu gasesc nimic cel tarziu pana la sfarsitul lunii iti dau un pm.
|
ce masini te intereseaza?
|
Pe motorina TDI ori Seat ori Golf IV
|
pai GOLF IV gasesti dar Variant , varianta scurta o gasesti f greu :(
|
Dap am vazut ca e plina piata de Varianturi, dar mie nu-mi plac d nici o culoare. Atunci ma voi reprofila pe Seat...
|
ti-am gasit si niste Golf-uri scurte ( vreo 3-4) pretul lor : intre 6500 - 7000 EURO
.. te duc la limita 9000 EURO |
Am vazut sunt o groaza. Pe mobile.de te uiti nu?
Faza e ca poti sa-ti iei tzeapa sa ajungi acolo si sa nu mai fie... si te-ai ales cu bani aruncati. |
:D da mobile...dar tot gasesti ! sunt o gramada de autohouse-uri
uite eu mi-am gasit opelu pe http://home.mobile.de/thomas-eiben uita-te si tu pe acolo si zi-mi daca iti place ceva! ca am nr lui de telefon si am mai rezervat cateva masini |
Dap am vazut si eu pe ala unele golfuri, dar inca nu sunt convins ca vreau sa-mi iau din germania. Ti-am spus ca daca nu gasesc aici nimic interesant o sa vb pe sfarsitul lunii.
|
Eu am Focus si VW. Imi place bordul de Focus ca e asimetric, mi se pare chiar interesant, cat despre plastice.. nu mi se par de prost gust.
La intretinere.. VW ma rupe pe langa Focus. Ca planuri de viitor: vreau sa dau VW si sa imi iau Leon 1.8T. Dolb, as vrea sa vb cu tine; ID Mess: serbyrl - da-mi un add si dau eu accept dupa 18:30 cand ajung acasa sau lasa-mi id-ul tau si-ti dau eu direct add. Mersi! |
nush la mine am "trait" faza cu intretinerea pe FORD si VW si vreau sa iti zic k FORDU duce cel mai greu! ( foarte scumpe) acu depinde de model :|
|
All times are GMT +2. The time now is 06:05. |
- Copyright 2025 4Tuning