![]() |
Re: Team Building 4Speed Squad
de data asta ma bag si eu ....sunt perfect sanatos!!!cred!
|
haideti sa mai gasim activitati pe care sa le facem in toci sa ne cunoastem mai bine ...sa ne distram mai mnult impreuna !!!ce ziceti ?!
|
Eu plec la munte in weekend da nu va iau cu mine :twisted:
poate saptaman viitoare de la cursa LR mergem pe undeva. Sau care are chef sa merga la munte tot asa intr-un weekend la o plimbare cu bicicletele pe munte. veniti cu idei propuneri sau pe 23 dupa cursa de la calarasi luam pe undeva cazare si duminica la un pescuit in Dunare...... PS: in sera asta team building, frecare de menta la Poiana :rolleyes2 |
Am vb si cu Evo sa ne combinam mai multi la o Cheia. Drumul ala... nu poti sa NU te indragostesti de el. Daca mergem in coloana pe acolo, va garantez ca va fi cea mai smechera chestie facuta vreodata. Organizam ceva?
|
eu ma bag, dar mergem 2 zile? sau 1 zi, daca e o zi putem saptamna viitoare dupa cursa LR
|
ar fi misto si 2 zile... sa bagam si o bauta seara :D sa vedem care stie sa cante...
|
Bagam bagam clar ! Asteptam data !
|
ma bag si eu daca e asa cu varamiu' cu fordul ... numai sa ziceti unde si cum :lol:
|
Unde? Cat de departe? Unde dormim? As prefera costurile reduse la minim ca sa pot participa si eu...adica mancare, ceva benzina si gata :) Eu oricum dorm in masina.
|
eu dorm pe capota de la motor ca e loc suficient si e caldura
Trezirea cum adica o sa dormi ce e aia sa dormi. cu atitudinea asta o sa stai acasa :lol: :lol: :lol: :lol: revenind la topic, haideti sa stabilim o data pt operatiunea "gratarul la altitudine" ca altfel ramane ceva doar la stadiul de proiect |
Pai ori stam la Hotel Cheia unde e ceva de genu 1 mil camera de doua pers pe noapte... sau sa inchiriem vreo pensiune...
si ca data.. dupa ce trec cursele.... adica prin octombrie... si orientat in functie si de vreme. |
https://forum.4tuning.ro/57-4-speed-squad/23517-week-end-cheia.html aici vb despre asta. bagati cu parerea cat mai repede :lol:
|
facem! astept o data. ;)
|
suna bine ..;) am vorbit cu var-miu asta seara si ne bagam clar :D detalii :)
|
1 Attachment(s)
Io vineri ma bag la un pescuit (ultimul pe acest an se pare) la Olt, langa Slatina. O sa stau 3 zile cu cortul, cred ca o sa-mi inghete toate alea...
Ma gandeam ca poate de la anul facem si noi iesiri la un peste, alea, alea... Care este pescari acilea????????:lol: |
Sunt deschis la nou ! Da' tre sa-mi cumpar cort si "incalzitoare de cort "!:D
Cu cat ai cumparat pestele ala ?:D |
peste...?!?!facem concurs hondare ....ca la biliard team batut :P:P
|
te-am lasat io ma... ca doar a fost prima oara :lol: La peste ma? Tu? Vezi ca guvizii sunt in mare:lol:
|
Quote:
|
hondare..... nu ma subestima la pescuit ...:D:Dcum mai subestimat la biliard...:Dastept revasa la biliard daca vrei !!!!
|
va provoc si eu la un biliard
|
numai biliardisti pe aici :lol:
|
dany o dau eu cu tine...ca stii ca imi place sa joc contra ta...a-ti uitat cumva de mine la biliard? nu sunt cine stie ce dar.......
|
cand vreti voi .....la orice ora ....:P:P:P!!!!! astept
|
cat era scorul 3-3 la meciuri nu?sau ma conduceai tu cu 4-3! cand am jucat atunci cu george!
|
pai hai sa nu mai vb atata ziceti cand si mergem . ce ati zice de seara asta ?
|
Cineva interesat de niste karting saptamana viitoare ??
pana acuma suntem 3 eu un coleg de la servici si Horia C4 |
yo propuna vineri la un biliard...ce ziceti dany, ahoe bagati o pronuntare!
|
Maine seara > PARTY > detalii in parcare la expo p la 7 juma cand vin d la faculta! sa aveti 200.000 la voi si e all u can drink so bring some drivers or leave ur cars home before coming > este pe langa parcul tineretului > o sa va placa e Jmekerie !
|
interesant ... vedem la fata locului despre ce e vorba :oops:
|
Pentru cei care vroiau karturi, e duminica o cupa pt amatori organizata de baietii cu DBDrag-u : https://forum.4tuning.ro/showthread.p...708#post584708
|
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
simt ca vine caldura si vremea buna |
Miroase a.... gratare verticale....de-alea supranaturale...:-P :D
|
Quote:
|
man hai sa mai facem ceva cu team buldingu asta......o disco ....un gratar ....un paintball......o kestie .....hai sa ne distram si noi putin
|
Quote:
|
Quote:
|
Care se combina la motorina pana la severin???
Am 3 locuri disponibile. Gratarul e in portbagaj la TAU Sau pe bancheta din spate????? P.S. Alexutzu Eu il stiu dar cred ca esti rau ca te bucuri de necazul altuia.... Nici macar antrenor nu are echipa aia. Oricum Ayf-u e funny |
1. grataru e deja in plan pt toamna asta... dar nu e inca stabilit concret - undeva la munte
2. vezi ca era pe sectiunea dream squad ceva legat de fotbal pt vinerea asta 3. orice propunere e binevenita.... adica de genu hai sa mergem "la x in ziua y... deacord?" si in functie de propunere se strange lumea ;) |
Hai ba la Severin ca ne mananca cainii aici...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:32. |
- Copyright 2026 4Tuning