![]() |
Re: E36 - /m50b25/215 cp/sanfte Katze kratzt schlecht
Poate ca suntem carcotasi, dar sincer atunci cand vezi specimene rare, sincer te ia capul. Nu pot spune ca nu este ok masina, dar sa aduni hp dupa cum bate vantul, sau cum crezi de cuviinta, este cea mai mare prostie, iar dupa toate astea, mai e si arogant. Sa-ti spun ceva domnule posesor de BMW, marea majoritate de aici au bagat mai multi bani in bmw-urile lor decat ai sa visezi tu vreodata, si ce e mai tare, e ca noi astia...fanii tai asa cum ne-ai numit tu, chiar avem habar de modificari si de ce inseamna tuning, tu in schimb se pare ca esti cam de pe alte meleaguri. Volan spor nu ti-ai pus? Cine stie poate iti mai da si ala cai putere.
|
Quote:
|
ai dictionar german?
|
Quote:
|
Daca tot zici ca pisica ta zgaraie rau, zi-ne si noua cateva dintre victimele pe care le-a zgariat, sau folosesti fraze de dragul de a le folosi, care sincer nu ne-ar mira.
|
Quote:
EJTI ZEUL NOSTRU :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: PUNE-TE LA START CU COSTIN "FFS" DE PE ACEST FORUM ARE O PISICA 2.5 ALBASTRA CARE EU PERSONAL SPUN CA TRAGE BINE !!! SA VEDEM CAT DE RAU ZGARIE 2.5 TAU !!! DACA ITI DA 2 MASINI TE ASTEPT LA START CU 1.8 IS MEU !!!! SI VEDEM CARE PE CARE (MENTIONEZ CA NU AM FOST AROGANT,SAU IRONIC,AM VB FOARTE SERIOS ) |
intradevar poate a gresit si el pe acolo niste cifre...hai sa ii dam omului sfaturi si o sa se indrepte pe drumul cel bun....a avut logan na avut ce conteaza acum este posesor de bmw deci e cu ''noi''......gata l-am criticat indeajuns incat sa isi dea seama de anumite chestii.....a inteles....i-ati spus de filtru omu a ascultat a vazut ca e mai intelept asa cum ati zis voi deci inseamna ca a bagat ceva la cap....haideti sa incercam sa il integram printre noi si sa il incurajam....nu vreau sa supar pe nimeni cu postul asta si nici nu cred ca am zis ceva suparacios sau deplasat.
P.S: imi place pisicu arata bine darrrr.....dupa cum am mai vazut pe aici postat fa ceva cu ceasurile de bord..cel putin cu luminaa...laso cum eraa...cred ca e mult mai bine.bafta cu ea |
ma bag si eu la o paralela cu al meu e30 2,5 12 volti....
am mai adus un prieten o matza de afara care o ardea in 240 cai....:rolleyes2 si i-am dat vreo 2 masini.... eu vb serios .... daca te cunosti cu ady_viteza te poate aduce la noi si vedem ce pot cei 215 cai.... bafta in continuare... sal.... |
Pana la FFS, Jakal-ul e un concurent destul de aprig ca sa zic asa, deci daca iti trage masina, demonstreaza, iar atunci probabil nu vor mai fi posturi inutile asa cum le-ai numit tu.
|
Quote:
|
Va agitati degeaba, nu cred ca se va da, iar daca se va da si cine stie cum si-o va lua pe coaja va spune ca nu a avut volanul sport care-i mai dadea si ala 5 cai frumosi...sau iepe.
|
ca sa mai agitam putin spiritele............:twisted::twisted::twisted:
https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...370z-7214.html deci daca la nisan Z a putut 14 caluti cred totusi ca poate si bmw-ul macar 7 iepe si fara volan sport......:lol::lol::lol: |
Quote:
si Coca Cola e cea mai buna bautura ....au scos din ea 2 ochi si o limba !!! https://www.youtube.com/watch?v=HLQiZ...eature=related |
foarte tare faza cu limba.........:lol:
atunci hai sa ne intoarcem la filtre stok pt fiecare masina,la jante pe 15,la cauciucuri cu garda de 65,la tobe stok,la faruri fara xenon,la portbagaje fara eleron,la placute de frana stok,la etrieri normali si asa poate o sa dea faliment firme ca BBS,K&N,momo,brembo,zender,borla....ca de, toate aceste accesorii inutile,sunt la fel de nocive ca si coca cola:D:D:D |
sunt doar accesori cum bine zici tu .. nu dau cai frumosi ..
|
Acum nu sunt ironic sau altfel !!!
iti spun decat atat lasand caterinca la o parte !!!caii putere nu ii obtii asa usor cum pretinzi tu !!!!!!!!!!!!cu bani foarte multi obtii caii pe care pretinzi tu ca ii ai !!!215 !!! masina de fabrica are 192 cu compresie 11 daca nu ma insel !!! verifica si tu compresia la motorul tau si apoi vezi cati cai mai ai din aia 192 !!! aduni cu softul (max 15 daca ii obtii si p aia ) si vezi ca nu ajungi la 215 !!!!!!!undeva pe la 205 ...daca ii ai si p aia !!!si cu filtru sport conic nu faci mare lucru (doar cu filtru sport care intra in carcasa ta origniala !!! )cu axe sport,cu serpi !!!in nici un caz cu o toba finala scoasa si fara catalizator nu castigi 10 cai !!! salut si nu mai scrie perle aici pe forum !!!! |
Quote:
|
Mai pune poze cu masina sa vedem c-am ce-ar mai trebui sa faci pe la ea......si nu !
|
Quote:
|
Quote:
|
poate omu si`a spus puterea pe care crede ca o are la volanta....:) si din aia scazi si ajungi tot la 190 :P....nu mai fiti rai :) toti am fost asa...cred eu...
|
Ati inceput caterinca baieti si aici?:))
Cat despre tine ozn_yakuza propun sa ne faci o fisa dyno sa te credem. Odata ce ai postat masina pe un forum trebuie sa te astepti si la critici. Asa ca pe viitor asculta de cei dupa forum sfaturile ca nu iti spun degeaba,fiecare iti explica ce e bine si ce nu e;asta daca vrei sa iei in considerare. Daca nu....treaba ta. Fiecare are dreptul de a alege. Daca vrei sa alegi calea cea buna o sa ai de castigat daca nu mergi pe cea rea. |
1 Attachment(s)
off:
Quote:
on: ozn_yakuza man ce ai vrut tu sa faci cu filtru in esenta era o idee buna dar daca-mi permiti, prost pusa in aplicare, daca e filtru prost o sa iti aspire tot prafu si apa... uite mai jos un kit Cold Air Intake adevarat, el vine si cu un shield care mai impiedica din caldura + filtrul in sine e mai de calitate, intr-adevar costa mai mult dar corelat cu o galerie de evacuare de m3 atunci chiar mai scoti ceva ponei. Mai intra si tu pe forumurile de afara si ai sa vezi ca baietii de aici nu sunt rau intentionati. Oricum bafta cu masina. |
pipercross...........
|
Quote:
|
Mai lasati ironia la o parte si mai bine vorbiti cu baiatul normal si il indrumati daca greseste cu ceva decat sa tot face 10 comedie de 1. Daca greseste , greseste pe banii lui,nu cred ca ar trebui sa va afecteze pe voi.
|
dar de ce esti ma invidios pe astia cu motoare mai mari,dak ai bani de ce nu iti iei si u un motor mai mare?iti tot lauzi pisica 1.8is,park ai avea vreun motor de 5.0.cand vreodata o sal faci u pe ala cu 2.5
,vad k pomenesti mereu numele costi"FFS',dak vrei sa sti a vrut sami ia mie motorul de 2.8 sa-l puna pe a lui.nu zic k masina aia nu e buna,trage destul de bn ptr un 2.5,toata stima ptr el k are asa o masina buna si a investit destul in ea. merita multa stima si respect dupa parerea mea p.s sa stii k nu zic cu suparare trb asta,ptr k am invatat si eu de la voi cate ceva,chiar dak unii au zis de bn sau de rau am inteles tot ce s-a scris pe topic despre 2.8 meu.am uitat sa va spun k masina aia a avut chit de M, mai are decat pragurile si stopurile de M. |
Quote:
Intr-adevar maxim respect pentru persoanele de la care ai intr-adevar ce invata.Am avut multe de invatat de la unii de aici de pe forum si le multumesc. da fytzosul cam are dreptate.se face prea multa caterinca ceea ce nu e frumos.Cat despre Marian_nebunu....sincer ar fi bine daca s-ar mai maturiza putin.Gluma unora intrece orice masura.Daca ai ceva pro de zis, spune si atat iar daca ai ceva contra, incearca doar sa nu faci persoana in cauza sa regrete.Avand in vedere ca a avut un E46 un E36 verde de ala nebun ca il lauda pe toate thread-urile si acum poseda o pisica coupe neagra in 2 portiere cu jante replica M, si pentru faptul ca cunoaste multa lume de p-aci omul are nebunul simt sa comenteze aiurea ceea ce nu e frumos!Ar fi mai bine sa-ti vezi de thread-ul tau Marian_nebunu si sa ai grija cata caterinca faci acolo ca pana si pe al tau ti se streg comentariile inutile pe care le postezi de catre moderatori!Nu mai lua lumea in deradere ca sunt altii care nu posteaza dar au potential mai mare ca tine in lumea masinilor!Acum sa fiti siguri si sa va asteptati la niste replici f dure din partea lui aci in special pt fytzosu si pt mine!Asta e.Obisnuiti-va. |
pana una alta ... cam ce ganduri ai cu ea fytzosule? ma refer din punct de vedere tehnic !
|
9 Attachment(s)
;)..............................
|
E bine ca ai revenit la tuningul care te-a consacrat :). "atzipildele" de care "ie" ? din ala de 10 cai sau din alea de 6?
Cati km are pisica de arata asa naspa volanu? |
revin: saracu motor... unde sta el :(
|
264540 km............
mestere dc zici asa de motor? |
Cred ca ar fi vrut sa stea in portbagaj ..
|
Quote:
Bafta multa cu masina ... imi place mult cum a iesit capota spate.. daca te uiti de la departare juri ca este din carbon ! succes in desfasurarea proiectului , ma bucur ca esti pe drumul cel bun ! |
Frumos foliata.Pui pe plafon si pe capota folie sau ele raman stock?Ar da frumos.Foarte interesanta treaba cu capota pe interior.Ce anume este tot folie?
|
este pus momentan capacul spate in carbon imitatie pt ca o sa il fac in carbon 3d texturat si capota fata......restul e cancan:D
|
AM inteles.Spor la treaba atunci!sa iasa fortza.
|
3 Attachment(s)
pentru un moment inima pisoiului nu mai bate..........
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning