Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Raliu pentru vitezomani organizat de Politie (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/20656-raliu-vitezomani-organizat-politie.html)

maD_angel 25-08-06 21:23

Re: Raliu pentru vitezomani organizat de Politie

poate sa ma ajute shi p mine cineva????

TND--TEAM 25-08-06 21:32

tu din botosani daca nu te descurci !!!

2102 25-08-06 22:00

Daca vroiai ca sa te ia cineva cu tine trebuia sa lasi si tu mesajul mai devreme, nu acum cu o seara inainte.

danilox 26-08-06 00:56

vb maine...te bag eu intr-o masina...nu e problem.imi lasi nr. de tel. pe mess

siminelsimi 26-08-06 15:57

in poligon ce a fost ? nu am apucat sa ajung.. am fost la Vorona .. ma asteptam sa fie mai multe masini si ceva mai frumos organizat .. am filmuletze cu plecarile masinilor .. le pun mai pe seara

TND--TEAM 26-08-06 17:37

organizarea a fost de nota 10 cursa de nota 10 au fost de toate ! nu trebuia ratata o asemenea cursa!!!

danilox 27-08-06 00:45

11 Attachment(s)
cateva poze de la raliu.pregatesc si un filmulet dar...incerc sa mai fac rost si de alte filmari pt a iesi un colaj frumusel.

2102 27-08-06 08:39

Renault Clio Sport a fost cel mai rapid :D
Important e ca au luat 2 locuri de I 2 din Dorohoi :D:DIar al treilea a fost Clioul.

TND--TEAM 27-08-06 12:29

asteptam filmul :)

agafitei 27-08-06 15:53

ce masini au castigat? ca nu am mai ajuns la vorona si nici la premiere

2102 27-08-06 16:21

Clasa pana in 1600 cmc - Mosnegutu Viorel - Dacia Logan
Clasa 1600+(sau nu mai stiu exact) - Un Clio Sport din Iasi care a castigat si la general.
Si Clasa Licentiai - Sauciuc Lucian - Vw Golf.

siminelsimi 27-08-06 22:40

1 Attachment(s)
cateva starturi de la vorona .. sunt facute cu tel dar pot fi vazute si cu bs player

maD_angel 28-08-06 09:07

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 532662)
vb maine...te bag eu intr-o masina...nu e problem.imi lasi nr. de tel. pe mess

srry cu intarziere acu' e prea tarziu .... am fost cu tata:oops: ....oricum mrs (nu am ID'ul tau:lol: )

danilox 29-08-06 16:43

Quote:

Originally Posted by maD_angel (Post 534750)
srry cu intarziere acu' e prea tarziu .... am fost cu tata:oops: ....oricum mrs (nu am ID'ul tau:lol: )

cat era sa te duci la "identitati useri" !!!

TND--TEAM 29-08-06 18:21

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 535822)
cat era sa te duci la "identitati useri" !!!

in cat timp e gata filmul , o sa cuprinda toata cursa :D sau doar cateva secvente !

danilox 29-08-06 20:26

sa va zic sincer...o sa-mi fie lene sa pun aici tot filmul...care cred ca o sa-l fac destul de mare...adik 2 cd-uri sau 1 dvd. aici pe forum o sa pun secvente cu o marime acceptabila.cei ce or sa vrea filmul intrec,nici o problema,ne intalnim si ...
pacat ca nu se mai anunta nimeni cu inca o filmare...as fi vrut sa mai iau niste secvente (de la proba 2).

TND--TEAM 29-08-06 21:01

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 536111)
sa va zic sincer...o sa-mi fie lene sa pun aici tot filmul...care cred ca o sa-l fac destul de mare...adik 2 cd-uri sau 1 dvd. aici pe forum o sa pun secvente cu o marime acceptabila.cei ce or sa vrea filmul intrec,nici o problema,ne intalnim si ...
pacat ca nu se mai anunta nimeni cu inca o filmare...as fi vrut sa mai iau niste secvente (de la proba 2).

dar daca faci un fisier ftp sau cum ii zici sa poata lua toata lumea filmul :D

siminelsimi 29-08-06 21:15

danilox , nu promit nimic , dar incerc sa fac eu rost de o filmare calumea de la proba a 2-a.

danilox 29-08-06 21:20

ar fi ceva...shpan mi-a promis pe maine inca o filmare.apropos siminelsimi...ar fi indicat sa-mi aduci caseta si de preferinta miniDV...o copii repede si o iei.daca nu...cum o fi.

shpan 29-08-06 23:30

Quote:

Originally Posted by danilox (Post 536171)
ar fi ceva...shpan mi-a promis pe maine inca o filmare.apropos siminelsimi...ar fi indicat sa-mi aduci caseta si de preferinta miniDV...o copii repede si o iei.daca nu...cum o fi.

Ce face regizorul nostru preferat? Am vorbit cu LEOB si are si el o filmare!!!:lol: Ma suna miine sa imi dea o copie!!!:drunk: :drunk:

cata_16v 31-08-06 09:00

salutare, am participat si eu la raliul de la Botosani cu clio sport , si daca ati facut un film as dori foarte mult sa il primesc si eu. daca este posibil dati-mi nr. de tel. si am sa sun pentru a stabili detaliile. multumesc anticipat si felicitari inca odata celor care au organizat competitia .

siminelsimi 31-08-06 12:36

cata16_v , am pus o arhiva cu niste starturi de la vorona .. pe acolo apare si clio-ul tau la un start :)

danilox 31-08-06 22:19

1 Attachment(s)
pt inceput un filmuletz dedicat lui Marcu Ionut. am redus din calitatea imaginii sa-l aduc la vreo 50 mb. pe parcurs or sa fie si alte filmuletze.sper sa va placa acesta.

cata_16v...cum voi termina montajul in totalitate...te anunt. pt faptul ca mi-ai placut cum ai mers(si tu si mashinutza ta)...cred ca iti dedic si tie un filmuletz (doar cu tine).

cata_16v 01-09-06 07:21

multumesc de aprecieri danilox, dar nu stiu cum se face cind incerc sa download-ez nu reusesc sa trag decit 1 mb dupa care se opreste. Turbez!!!!

maD_angel 01-09-06 10:40

cata_16v te rog potzi da cateva detalii despre mashinutza ta??:twisted: (cp,cc,an....etc etc....) shi felicitari pt locul obtzinut la raliu:twisted:

danilox 01-09-06 13:03

cata_16v...ce sa zic....am probat si merge ok. ceilalti care l-au luat sau au incercat sa-l ia ,sa zica daca au avut probleme...eventual il mai pun odata.

siminelsimi 01-09-06 14:38

e pus bine danilox .. eu l-am luat in cateva minute. o fi conexiunea lui de vina ..

claude307 01-09-06 15:52

si mie mi-a mers bine....tare faza cu pholitaiu :))

TND--TEAM 01-09-06 23:19

dupa ce am vazut filmul dedicat lui ionut marcu vreau sa zic ca a iesit super fara cuvinte acel replay la unele faze e super asa o sa se faca pt fiecare concurent in parte pt filmul full > frumos ...... foarte frumos felicitari pt munca depusa ....

cata_16v 03-09-06 21:09

danilox, frumos film , a iesit de belea. am si eu sansa sa primesc un film cu mine ?
maD_angel, 2.000 cmc, 16v, 180 cp, 200nm, 7,1-100km/h

maD_angel 03-09-06 22:27

mrs cata_16v....numai buna sa t dai:twisted:

danilox 04-09-06 01:40

Quote:

Originally Posted by cata_16v (Post 541704)
danilox, frumos film , a iesit de belea. am si eu sansa sa primesc un film cu mine ?
maD_angel, 2.000 cmc, 16v, 180 cp, 200nm, 7,1-100km/h

dap...nu te uit

cata_16v 04-09-06 08:05

merci.......

danilox 08-09-06 05:53

1 Attachment(s)
uite Catalin ...am reusit sa-ti fac si tie filmuletul. cat de curand termin si filmul complet(1dvd)...doar ca timpul asta nu-mi ajunge.sper sa iti placa.

cata_16v 09-09-06 10:50

merci mult pt. film Danilox, esti baiat fin.

kiddo 29-08-07 00:13

oare a participat cineva de pe 4tuning o participat aia de la auto club green cu colf 2 sau 1 usoare ca vantu si de fiecare data ei castiga in gm mami lor x-(

TND--TEAM 29-08-07 01:24

Quote:

Originally Posted by kiddo (Post 1070065)
oare a participat cineva de pe 4tuning o participat aia de la auto club green cu colf 2 sau 1 usoare ca vantu si de fiecare data ei castiga in gm mami lor x-(

las-o mai moale !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

All times are GMT +2. The time now is 11:25.

- Copyright 2026 4Tuning