![]() |
Re: Raliu pentru vitezomani organizat de Politie
poate sa ma ajute shi p mine cineva????
|
tu din botosani daca nu te descurci !!!
|
Daca vroiai ca sa te ia cineva cu tine trebuia sa lasi si tu mesajul mai devreme, nu acum cu o seara inainte.
|
vb maine...te bag eu intr-o masina...nu e problem.imi lasi nr. de tel. pe mess
|
in poligon ce a fost ? nu am apucat sa ajung.. am fost la Vorona .. ma asteptam sa fie mai multe masini si ceva mai frumos organizat .. am filmuletze cu plecarile masinilor .. le pun mai pe seara
|
organizarea a fost de nota 10 cursa de nota 10 au fost de toate ! nu trebuia ratata o asemenea cursa!!!
|
11 Attachment(s)
cateva poze de la raliu.pregatesc si un filmulet dar...incerc sa mai fac rost si de alte filmari pt a iesi un colaj frumusel.
|
Renault Clio Sport a fost cel mai rapid :D
Important e ca au luat 2 locuri de I 2 din Dorohoi :D:DIar al treilea a fost Clioul. |
asteptam filmul :)
|
ce masini au castigat? ca nu am mai ajuns la vorona si nici la premiere
|
Clasa pana in 1600 cmc - Mosnegutu Viorel - Dacia Logan
Clasa 1600+(sau nu mai stiu exact) - Un Clio Sport din Iasi care a castigat si la general. Si Clasa Licentiai - Sauciuc Lucian - Vw Golf. |
1 Attachment(s)
cateva starturi de la vorona .. sunt facute cu tel dar pot fi vazute si cu bs player
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sa va zic sincer...o sa-mi fie lene sa pun aici tot filmul...care cred ca o sa-l fac destul de mare...adik 2 cd-uri sau 1 dvd. aici pe forum o sa pun secvente cu o marime acceptabila.cei ce or sa vrea filmul intrec,nici o problema,ne intalnim si ...
pacat ca nu se mai anunta nimeni cu inca o filmare...as fi vrut sa mai iau niste secvente (de la proba 2). |
Quote:
|
danilox , nu promit nimic , dar incerc sa fac eu rost de o filmare calumea de la proba a 2-a.
|
ar fi ceva...shpan mi-a promis pe maine inca o filmare.apropos siminelsimi...ar fi indicat sa-mi aduci caseta si de preferinta miniDV...o copii repede si o iei.daca nu...cum o fi.
|
Quote:
|
salutare, am participat si eu la raliul de la Botosani cu clio sport , si daca ati facut un film as dori foarte mult sa il primesc si eu. daca este posibil dati-mi nr. de tel. si am sa sun pentru a stabili detaliile. multumesc anticipat si felicitari inca odata celor care au organizat competitia .
|
cata16_v , am pus o arhiva cu niste starturi de la vorona .. pe acolo apare si clio-ul tau la un start :)
|
1 Attachment(s)
pt inceput un filmuletz dedicat lui Marcu Ionut. am redus din calitatea imaginii sa-l aduc la vreo 50 mb. pe parcurs or sa fie si alte filmuletze.sper sa va placa acesta.
cata_16v...cum voi termina montajul in totalitate...te anunt. pt faptul ca mi-ai placut cum ai mers(si tu si mashinutza ta)...cred ca iti dedic si tie un filmuletz (doar cu tine). |
multumesc de aprecieri danilox, dar nu stiu cum se face cind incerc sa download-ez nu reusesc sa trag decit 1 mb dupa care se opreste. Turbez!!!!
|
cata_16v te rog potzi da cateva detalii despre mashinutza ta??:twisted: (cp,cc,an....etc etc....) shi felicitari pt locul obtzinut la raliu:twisted:
|
cata_16v...ce sa zic....am probat si merge ok. ceilalti care l-au luat sau au incercat sa-l ia ,sa zica daca au avut probleme...eventual il mai pun odata.
|
e pus bine danilox .. eu l-am luat in cateva minute. o fi conexiunea lui de vina ..
|
si mie mi-a mers bine....tare faza cu pholitaiu :))
|
dupa ce am vazut filmul dedicat lui ionut marcu vreau sa zic ca a iesit super fara cuvinte acel replay la unele faze e super asa o sa se faca pt fiecare concurent in parte pt filmul full > frumos ...... foarte frumos felicitari pt munca depusa ....
|
danilox, frumos film , a iesit de belea. am si eu sansa sa primesc un film cu mine ?
maD_angel, 2.000 cmc, 16v, 180 cp, 200nm, 7,1-100km/h |
mrs cata_16v....numai buna sa t dai:twisted:
|
Quote:
|
merci.......
|
1 Attachment(s)
uite Catalin ...am reusit sa-ti fac si tie filmuletul. cat de curand termin si filmul complet(1dvd)...doar ca timpul asta nu-mi ajunge.sper sa iti placa.
|
merci mult pt. film Danilox, esti baiat fin.
|
oare a participat cineva de pe 4tuning o participat aia de la auto club green cu colf 2 sau 1 usoare ca vantu si de fiecare data ei castiga in gm mami lor x-(
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:25. |
- Copyright 2026 4Tuning