![]() |
Re: E30 - Ursar pe viata
chiar ca, foarte intretinut e30-ul, sa ai parte de el fara incidente neplacute
|
felicitari pentru achizitie prietene...e superba masina,ti-am zis-o si in realitate,iti zic si acum....sa ai parte de ursake.....si bafta la modificari ;).....toate cele bune
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
si poze cu semnalele de la stopuri vopsite :lol: sunt foarte multumit de cum au iesit :lol:, vor urma maine si poze cu ele montate
|
Frumoasa.... sa o pastrezi cat mai originala ca nu am vazut prea multe de genu in Arad
|
Quote:
|
Quote:
belea rau bolanda!!!8) |
frumos ursulet :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea
|
chiar arata mai bine buna treaba bafta in continuare ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:
|
Quote:
|
Quote:
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala: sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta |
Quote:
|
Quote:
chiar dak e doar un 2.0, ii bagi in sperieti la plecarile de pe loc si knd ii dai a2a le dai orgasme celor din dreapta dak ei sunt obisnuiti cu ASTRE F, GOLFURI 3, si VW PASSAT INTERMEDIAR :google::google: |
1 Attachment(s)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic. Quote:
PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus. |
Quote:
Asa e Claudia, multi vad ursii ca pe acele masini conduse de baietii cu mustata si palarie neagra pe cap.. |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
satisfactie fara incidente! faina jucaria...fa o schimbare la ea(jante) si pune poze sa o vedem si noi ..:lol:
|
ceau auzi sti ceva despre ursu acela din arad 325 intra pe mes :) ceau
|
Quote:
bolande...mai zi-ne ceva de masina... |
era unu fara fiscal :) sa dat din pacate ms oricum
|
He he..imi place cum arata ursul tau...e curat si ingrijit....stopurile vin foarte bine...dupa ce iti rezolvi actele ar merita sa pui un motor de 2.5 12v bun...nu-i diferenta mare de consum daca de asta ti-e frica fata de 2.0.Insa diferenta e uriasa;)
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el in continuare. |
Quote:
|
de ieri am devenit prop la un ursake 2.0 tot rosu .. misto al tau .. si sa ti ajute dumnezeu sa l aduci in stadiu care vrei .. SARBATORI FERICITE
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asa ca...sfatul meu Cataline....tine u ce ai pe masina ca e sfant...pana o sa ai bani sa iti duci un 2.5 de afara in mintile lui;) |
Imi explicati si mie va rog cum sta treaba cu recarosarea?? Ii taxa ca si aia de poluare sau ? ..
Astept PM daca aveti timp. |
Eu nu am auzit in viata mea sa omologheze cineva un motor.....primul motiv bataia prea mare de cap iar 2 nu e chiar ieftin.
Oricum bafta cu pisica... la un m-tehnik nu te-ai gandit? |
Si daca mergi cu motoru pe naspa si te prinde ce faci ? :???:
|
Quote:
|
Quote:
La Multi Ani si tie si lu Cata si ursilor si pisicilor si la multi bani si modificari !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
- Copyright 2026 4Tuning