Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - Ursar pe viata (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/206323-e30-ursar-viata.html)

plictisit 25-11-10 19:35

Re: E30 - Ursar pe viata

chiar ca, foarte intretinut e30-ul, sa ai parte de el fara incidente neplacute

ar_66_rau 27-11-10 11:33

felicitari pentru achizitie prietene...e superba masina,ti-am zis-o si in realitate,iti zic si acum....sa ai parte de ursake.....si bafta la modificari ;).....toate cele bune

ar_66_rau 27-11-10 11:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3712395)
hai mai da-ne niste poze cu bolanda sa vedem..
o sugestie...am gasit poza asta si ma gandeam la ursu tau..
bafta!

cgm-uleeeeeeeee ma omori cu poza asta.....imi iau urs :lol::lol:.....

last_don 16-12-10 22:25

3 Attachment(s)
si poze cu semnalele de la stopuri vopsite :lol: sunt foarte multumit de cum au iesit :lol:, vor urma maine si poze cu ele montate

Maniak22 17-12-10 00:21

Frumoasa.... sa o pastrezi cat mai originala ca nu am vazut prea multe de genu in Arad

last_don 17-12-10 00:24

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 3904405)
Frumoasa.... sa o pastrezi cat mai originala ca nu am vazut prea multe de genu in Arad

Iti multumesc...sincer in arad in momentul actual, poti numara pe degetele de la o mana ursii dupa care iti intorci privirea...restul, tiganii cu numere de franta...

Calin_CGM 17-12-10 14:06

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3904143)
si poze cu semnalele de la stopuri vopsite :lol: sunt foarte multumit de cum au iesit :lol:, vor urma maine si poze cu ele montate

palalilaaaaa.....ca la americaa....de ce razi cand scri???:lol::lol:
belea rau bolanda!!!8)

bebe91 17-12-10 23:47

frumos ursulet :)

last_don 18-12-10 00:25

Quote:

Originally Posted by bebe91 (Post 3907008)
frumos ursulet :)

mulumesc :-)

last_don 18-12-10 00:28

1 Attachment(s)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea

bebe91 18-12-10 00:33

chiar arata mai bine buna treaba bafta in continuare ;)

Sonny™ 18-12-10 00:40

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907071)
am montat triplele..arata mult mai bine decat cu semnalele portocalii..cel putin parerea mea

arata bine intradevar, de ce nu ti.ai luat de alea cu partea de sus transparenta si jos rosie asa am luat eu...;)

last_don 18-12-10 00:43

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3907092)
arata bine intradevar, de ce nu ti.ai luat de alea cu partea de sus transparenta si jos rosie asa am luat eu...;)

Sa fiu sincer cu tine nu am luat triple din alea pt k nu imi plac nici un tip de stopuri aftermarket la urs..nu imi plac cum dau, si oricum merg pe tema de a`l pastra cat mai simplu si eu zic ca am gasit varianta cea mai potrivita pt mine :-)

tmDNSe30 18-12-10 00:44

salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:

Sonny™ 18-12-10 00:46

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907096)
Sa fiu sincer cu tine nu am luat triple din alea pt k nu imi plac nici un tip de stopuri aftermarket la urs..nu imi plac cum dau, si oricum merg pe tema de a`l pastra cat mai simplu si eu zic ca am gasit varianta cea mai potrivita pt mine :-)

ok, mersi de raspuns, oricum arata bine ursul...;)

last_don 18-12-10 00:50

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3907098)
salut..frumos rau de tot ursu tau bafta mare in continuare cu el si eu tot de la taikmeu stiu de ursi o avut mai multi..s-a transmis boala prin sange:oops:

merci :-)
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala:
sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta

tmDNSe30 18-12-10 00:59

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907109)
merci :-)
faza e k suntem tineri, si mama masii multa lume imi contesta ideea k mi`am luat e30..nu`i inteleg..inainte am avut e34 si dupa ce l`am vandut si am aparut cu ursu toata lumea a ramas dezamagita k si cum as fi facut un downgrade..dar oricum nu ma i`au dupa altii :lalala::lalala:
sunt extraordinar de multumit de alegerea facuta

mie imi spui crezi ca mie nu mior sarit in cap ca mai bine un golf3 ca ii mai nou ca nu stiu ce prostii dinalea cand ii auzeam pe toti...da in fine nu stiu cum se face ca dupa ce ii faci pe toti o tura cu ursu ies zambind din el si isi schimba deodata parerea:D

last_don 18-12-10 01:05

Quote:

Originally Posted by tmDNSe30 (Post 3907115)
mie imi spui crezi ca mie nu mior sarit in cap ca mai bine un golf3 ca ii mai nou ca nu stiu ce prostii dinalea cand ii auzeam pe toti...da in fine nu stiu cum se face ca dupa ce ii faci pe toti o tura cu ursu ies zambind din el si isi schimba deodata parerea:D

ai mare dreptate :lol::lol:
chiar dak e doar un 2.0, ii bagi in sperieti la plecarile de pe loc si knd ii dai a2a le dai orgasme celor din dreapta dak ei sunt obisnuiti cu ASTRE F, GOLFURI 3, si VW PASSAT INTERMEDIAR :google::google:

Claudia 18-12-10 13:45

1 Attachment(s)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic.

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3907096)

Daca e sa-ti recomand niste stopuri, ti le recomand pe cele de mai jos(dar sunt rare si foarte scumpe). In nici un caz aftermarket. Arata prea bine masina ca s-o tiganesti.

PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus.

last_don 18-12-10 13:58

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 3907970)
Asa, bai, imi furi semnatura, si apoi ideea de stopuri. Asa le am si eu. :lol:
Ii sta foarte bine. Si totodata pastreaza lookul clasic.

Daca e sa-ti recomand niste stopuri, ti le recomand pe cele de mai jos(dar sunt rare si foarte scumpe). In nici un caz aftermarket. Arata prea bine masina ca s-o tiganesti.

PS: apropo cu discutia despre decizia de a iti achizitiona urs. Majoritatea oamenilor, cand aud de e30, aud de cazane bune de blana, cercuri, etc. Putini au avut ocazia in viata lor sa se urce (macar in dreapta) intr-un e30 impecabil. E diferenta de la cer la pamant.... De la mine din masina s-au dat jos cu zambetul pe buze si fascinati de multitudinea de "butoane" si dotari... impatimiti ai altor marci, care sustineau cele spuse mai sus.

Asa e Claudia, multi vad ursii ca pe acele masini conduse de baietii cu mustata si palarie neagra pe cap..

last_don 18-12-10 13:59

1 Attachment(s)
:arrow::arrow:

last_don 18-12-10 14:53

1 Attachment(s)
:arrow::arrow:

vam_19 18-12-10 18:23

satisfactie fara incidente! faina jucaria...fa o schimbare la ea(jante) si pune poze sa o vedem si noi ..:lol:

bebe91 25-12-10 22:55

ceau auzi sti ceva despre ursu acela din arad 325 intra pe mes :) ceau

Calin_CGM 25-12-10 23:46

Quote:

Originally Posted by bebe91 (Post 3927252)
ceau auzi sti ceva despre ursu acela din arad 325 intra pe mes :) ceau

:lol::lol:care 325?..ca sunt mai multi in arad:lol:

bolande...mai zi-ne ceva de masina...

bebe91 26-12-10 10:31

era unu fara fiscal :) sa dat din pacate ms oricum

ady_viteza 26-12-10 11:23

He he..imi place cum arata ursul tau...e curat si ingrijit....stopurile vin foarte bine...dupa ce iti rezolvi actele ar merita sa pui un motor de 2.5 12v bun...nu-i diferenta mare de consum daca de asta ti-e frica fata de 2.0.Insa diferenta e uriasa;)
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el in continuare.

last_don 27-12-10 01:18

Quote:

Originally Posted by ady_viteza (Post 3927944)
He he..imi place cum arata ursul tau...e curat si ingrijit....stopurile vin foarte bine...dupa ce iti rezolvi actele ar merita sa pui un motor de 2.5 12v bun...nu-i diferenta mare de consum daca de asta ti-e frica fata de 2.0.Insa diferenta e uriasa;)
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el in continuare.

da si eu visez la 2.5 dar tot ce pun pe ursu asta vreau sa fie omologat, e o masina pe care vreau sa o pastrez pt mine..si sincer fiind, nu imi permit momentan un 2.5..pe viitor mai probabil da..si eu visez la 2.5 12v..dar actualmente sunt multumit cu ce am :???:

CaZu 27-12-10 01:23

de ieri am devenit prop la un ursake 2.0 tot rosu .. misto al tau .. si sa ti ajute dumnezeu sa l aduci in stadiu care vrei .. SARBATORI FERICITE

last_don 27-12-10 01:28

Quote:

Originally Posted by CaZu (Post 3930337)
de ieri am devenit prop la un ursake 2.0 tot rosu .. misto al tau .. si sa ti ajute dumnezeu sa l aduci in stadiu care vrei .. SARBATORI FERICITE

felicitari pt urs! si merci k mi`ai "furat" semnatura :lol::lol::lol:

NorbyHPF 31-12-10 10:07

Quote:

Originally Posted by last_don (Post 3930329)
da si eu visez la 2.5 dar tot ce pun pe ursu asta vreau sa fie omologat, e o masina pe care vreau sa o pastrez pt mine..si sincer fiind, nu imi permit momentan un 2.5..pe viitor mai probabil da..si eu visez la 2.5 12v..dar actualmente sunt multumit cu ce am :???:

SALUT, pune-i mah un 2.5 12v.... :twisted::twisted::twisted: stie raul(AR 66 RAU)cum e...dale dracu de 2.0 si IS-uri,ca alea abia se invirt...ca si 2.5 nu-i nici unul...credema...asta in cazul in care vrei sa ai schimbi motorul..bafta sa ai cu el...

Calin_CGM 31-12-10 12:41

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3942798)
SALUT, pune-i mah un 2.5 12v.... :twisted::twisted::twisted: stie raul(AR 66 RAU)cum e...dale dracu de 2.0 si IS-uri,ca alea abia se invirt...ca si 2.5 nu-i nici unul...credema...asta in cazul in care vrei sa ai schimbi motorul..bafta sa ai cu el...

cand o dadeai si u in 2.0 si in is erau adevarate...haaa?...acuma apari ca un profet paici dupa ce ai ajuns sa iti pui turbo pe 2.5....de invartit te invarti si cu motoare mici daca ai blocant....iar eu de exemplu la tine inca nu am intalnit nici un 2.5 asa exemplar pana acuma incat sa ma faca sa imi doresc asa de mult unu...toate erau numai tu sti cum...noroc ca te-a facut si pe tine cineva cu un motor bun acum ca de nu iti umileau bucurestenii 2.5-urile tale cu 1.8is...

asa ca...sfatul meu Cataline....tine u ce ai pe masina ca e sfant...pana o sa ai bani sa iti duci un 2.5 de afara in mintile lui;)

RazvanTM 31-12-10 14:44

Imi explicati si mie va rog cum sta treaba cu recarosarea?? Ii taxa ca si aia de poluare sau ? ..

Astept PM daca aveti timp.

Maniak22 31-12-10 15:11

Eu nu am auzit in viata mea sa omologheze cineva un motor.....primul motiv bataia prea mare de cap iar 2 nu e chiar ieftin.

Oricum bafta cu pisica... la un m-tehnik nu te-ai gandit?

RazvanTM 31-12-10 15:12

Si daca mergi cu motoru pe naspa si te prinde ce faci ? :???:

ar_66_rau 31-12-10 15:26

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3942798)

mah aici are dreptate...2.5 e 2.5....:D:D:D:D:D:D LA MUUULTTTIIII ANIIIIIII

Calin_CGM 31-12-10 19:15

Quote:

Originally Posted by ar_66_rau (Post 3943724)
mah aici are dreptate...2.5 e 2.5....:D:D:D:D:D:D LA MUUULTTTIIII ANIIIIIII

nu am zis ca virgula contest asta...doar ca are un motor in mintile lui si nu are rost sa il schimbe pe orice 2.5..iar daca am dat reply la ce a scris norby,..a fost fiindca stiu ca el a detinut 2.5 in stare mult mai jalnica ca si 2.0 lu Cata...in fine..sa lasam off-topicul:lol:

La Multi Ani si tie si lu Cata si ursilor si pisicilor si la multi bani si modificari !!!

NorbyHPF 05-01-11 08:07

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3943226)
cand o dadeai si u in 2.0 si in is erau adevarate...haaa?...acuma apari ca un profet paici dupa ce ai ajuns sa iti pui turbo pe 2.5....de invartit te invarti si cu motoare mici daca ai blocant....iar eu de exemplu la tine inca nu am intalnit nici un 2.5 asa exemplar pana acuma incat sa ma faca sa imi doresc asa de mult unu...toate erau numai tu sti cum...noroc ca te-a facut si pe tine cineva cu un motor bun acum ca de nu iti umileau bucurestenii 2.5-urile tale cu 1.8is...

asa ca...sfatul meu Cataline....tine u ce ai pe masina ca e sfant...pana o sa ai bani sa iti duci un 2.5 de afara in mintile lui;)

bah mi se pare mie sau te iei de mine....ms,de foarte mult timp imi doream sa faci lucru asta...:twisted::twisted::twisted:

NorbyHPF 05-01-11 08:08

Quote:

Originally Posted by Calin_CGM (Post 3943226)

las ca dezbatem noi treburile face to face...oricum mai avem noi multe de dezbatut...mult mai multe pe linga subiectele astea...profetu de mine :-)...ma abtin sa fac comentari aici pe forum despre tine si masina ta,ca nu isi au rostul si nici nu ma sint genul...dar toate la timpu lor...:-):-):-)

Calin_CGM 06-01-11 01:44

Quote:

Originally Posted by NorbyHPF (Post 3954973)
las ca dezbatem noi treburile face to face...oricum mai avem noi multe de dezbatut...mult mai multe pe linga subiectele astea...profetu de mine :-)...ma abtin sa fac comentari aici pe forum despre tine si masina ta,ca nu isi au rostul si nici nu ma sint genul...dar toate la timpu lor...:-):-):-)

...hai k deja o dam in aiureala...masina mea e masina mea...e una stock..cu vopsea originala....cum a iesit pe poarta fabricii...nu despre masina mea se vorbea aici...si da...eu m-am luat de tine deoarece nu te cred in masura sa dai u sfaturi despre motoare...nu am sustinut niciodata k e mai bun un 2.0 k un 2.5...dar pur si simplu nu pot nici sa admit cand o zici u...

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning