![]() |
Re: Vand Machetute pentru colectie !
Presimt un ban...
In alta ordine de idei: Shelby GT500 1:24 pe rosu este? http://www.wellydiecast.com/product_detail.php?id=205 |
Quote:
|
Pretul e cel scris pe prima pagina? 39 de lei pentru 1:24?
Daca il ai pe stoc adu-l. |
Quote:
Quote:
Salut ! comenziile care s-au facut numai de maine pot sa le trimit , pentru ca azi cand am vorbit cu directoru firmei de unde aduc machetutele mi-a zis ca vrea sa mareasca pretul la machete , dupa lungi negocieri si insistente am ramas intelesi ca vorbim maine . Imi pare rau dar nu puteam sa trimit coletul cu un alt pret . Maine incerc sa le livrez . In al-2 ile rand vreau sa va spun ca azi am fost la posta romana , taxa aceea d livrare ajunge la 15 lei , asa ca nu are rost ca voi sa asteptati 4-5 zile lucratoare pana ce va vine coletu iar eu inca peatata pana imi primesc bani , as vrea sa mentionez ca ar fi mai bine pt 18 lei sa vi le trimit prin fan curier livrare in 24 de ore . Ms de intelegere si maine daca directoru nu vrea sa mareasca preturile am sa mai pun modele noi 1:24 si 1:18 . ms inca o data |
Quote:
|
nasol... am vazut ca la 3kg e cam 11ron la posta. sa nu mareasca prea mult ca se apropie vertiginos de pretul pietei,....oricum dif e mica. ne tii la curent
|
Quote:
|
Salut
Poti aduce modelul acesta de Ford Fiesta, preferabil culoarea rosie... http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...1t:429,r:7,s:0 Mersi... |
Quote:
|
17 Attachment(s)
Salut . am adus machetute noi
1:24 / Porshe Cayenne Turbo Mercedes-Benz ML350 2005 Ford Escape Limited Volvo XC90 1:18 ( Motociclete 02 Triumph TT600 Husqvarna Cr 125 Kawasaki Vulcan 1500 Mean Streak BMW R1150R '01 Kawasaki Ninjab Zx-12R '02 Sprint ST '02 Yamaha Road star warrior Honda Steed 600 BMW R1200 C 1:18 Model Kit Alfa GT BMW 645Ci Convertibil Mercedes-Benz SL500 Convertibil 1:18 Lamborghini Mucielado |
Quote:
Mersi frumos. |
Quote:
|
Poti sa imi aduci
2004 Ford GT diecast model car 1:12 scale die cast by Motor Max ? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut...imi poti aduce modelul din poza asta?
nu conteaza culoarea... |
Salut sunt nou as vrea sa stiu daca cineva vinde machetute nu conteaza marca dar sa nu fie de plastic sub 50 lei . Multumesc.
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi.Nu-mi trebuie decat la 1:43.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
salut ... un ford focus 2009/2010 ? ms
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
ok..mersi oricum
|
Salut . Masinutele sau returnat unele ditr-e ele sau vandut... in mare parte s-a facut retur , pentru ca pretul lor de depozit erau mai mare decat ce din magazine , imi cer scuze pentru cei care trebuia sa-si primeasca macheta dar nu puteam sa fiu nesimptit s-a trimit macheta cu un alt pret decat cel stabililit anterior . Va multumesc . OFF topic
Ultimul post editat ...după cred că ştii ce urmează ;) |
|
Quote:
Eu din cate stiu NU! :shock: |
foarte greu sa citesc posturile....incearca sa scrii corect, ca nu e graba....:-)
|
Quote:
Daca te referi, daca s-a fabricat la uzinele DACIA vreodata Dacia Sport, sa stii ca s-a fabricat... |
Si noi care credeam ca poza aia e un Photoshop primitiv... Era vorba de macheta, nu s-a facut macheta de Dacia Sport (eu unul nu am vazut), doar 1300 (e de fapt o combinatie de 1300 si 1310) in mai multe variante.
|
Salut.
Am citit si mai sus ca era cineva interesat de Vw Ghia. Nu s-a shimbat situatia, nu poti aduce Vw Karmann Ghia? Multumesc. |
Mai e valabil ?
|
Nu mai este valabil. OFF topic
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning