Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona tehnica VW (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw.html)
-   -   Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts (https://forum.4tuning.ro/322-zona-tehnica-vw/20463-haideti-ajutam-vw-parts.html)

c_ovidiudaniel 14-11-06 18:21

Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts

arcuri sport pt vw lupo + amortizoare.....email me!

dubmaniacks 15-11-06 20:59

pt cei interesati ... BAri Late GOLF 2 ... NOU NOUTZE :) pefecta stare ... 150EURO (ambele) info pe pm :)

dubmaniacks 15-11-06 21:01

motor 1.300 cm3 benzina carburator dublu corp ...stare exceptionala fara gaze ... etc + cutie de viteze 4+1 trepte ... 200 euro (motor+cutie)

P.S. simplu fapt pt care vand motoru ... am schimbat de pe benzinar pe DIESEL POWER :X ...

P>S> DIESEL POWER 4 EVER :P

dubmaniacks 15-11-06 21:02

+ multe alte maruntisuri ...

razak 16-11-06 07:49

pacat ca nu sunteti din buc :( am si eu nevoie de maruntisuri dalea ...

juana_man 16-11-06 07:53

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 624218)
motor 1.300 cm3 benzina carburator dublu corp ...stare exceptionala fara gaze ... etc + cutie de viteze 4+1 trepte ... 200 euro (motor+cutie)

P.S. simplu fapt pt care vand motoru ... am schimbat de pe benzinar pe DIESEL POWER :X ...

P>S> DIESEL POWER 4 EVER :P

ti-am trimis pm, astept un rasp

aldoadabass_wrs 16-11-06 19:39

sal need some help nu are cineva arcuri golf3---gti....

am cumparat si eu masina de vro2 luni si ex.proprietar a pus arcuri inalte................arata masina ca o capra
si nu am momentan multi bani la dispozitie....daca cineva are asa ceva......plz

Mario_Dub 16-11-06 19:58

semnal stanga de scirocco 2 are cineva?

razak 20-11-06 20:23

Quote:

Originally Posted by tru_astra (Post 625573)
semnal stanga de scirocco 2 are cineva?

Da-mi un pm cu :

Seria de la caroserie
Anul fabricatiei
Modelul exact al masinii

Poate te scot cu unul nou :)

balann_jointt 22-11-06 12:04

1 Attachment(s)
ofer spre adoptie 2 perechi de stopuri golf 2 stock si niste jante aliaj pe 14 ATs la super pretz !

catalos 24-11-06 19:55

caut si eu sistemul de franare de pe spate la Golf II, cel cu discuri de franare (etriere, discuri si butuci) si cablurile de frana mana pt acesta, ca al meu are tamburi de frana.

Mario_Dub 24-11-06 22:33

vezi ca are sorin golf la piese auto de vanzare unde dezmembreaza un golf 2 16v rasturnat

CJ-01-WOB 24-11-06 23:36

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 632425)
ofer spre adoptie 2 perechi de stopuri golf 2 stock !

ma bucur sa vad ca sa mai si ofera pe topicul asta , nu numai se vinde!

balann_jointt 25-11-06 00:17

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 635734)
ma bucur sa vad ca sa mai si ofera pe topicul asta , nu numai se vinde!

Wob si eu am primit ajutor cand am avut nevoie asa ca de ce sa nu si oferim! adika asa gandesc ca e bine si frumos ! deci inca valabil 2 perechi de stopuri stock + o pereche de faruri mari + barile stock subtiri toate de Mk 2!! bafta ....

dubmaniacks 26-11-06 20:07

aduc la comanda orice motor (pt VW) ... 1.8 gti 16V ... etc multe altele :) ... pt cei interesati : [email protected]

razak 27-11-06 09:53

Cine are sa doneze [ adik sa le dea pe moca ] in scop caritabil 2 stopuri de G2 stock , sparte , cum or fi .

Pt ce? Pei impreuna cu user-ul PAK Si taikmiu vrem sa facem un montaj pe LED-uri pt stopurile clasice, inlocuim becul cu un "buchet" de leduri superluminoase cu 2 tunuri de culoare, pe o alimentare se aprind rosii , iar pe cealalta galbene, urmand ca semnalul si marche arrier-ul sa fie separate :)

De asemnea si ceasuri de g2 cu turometru pt iluminare backlight :)

Daca imi iese treaba celui care le doneaza ii fac stopurile/ceasurile fara sa il coste manopera nimic [ isi plateste decat materialele ].

PS: Modificarile o sa le fac in timpul liber ... deci o sa dureze ceva :D

road_runner 27-11-06 17:13

Quote:

Originally Posted by razak (Post 638107)

Pt ce? Pei impreuna cu user-ul PAK

...

cine e useru PAK? :peace:

CJ-01-WOB 27-11-06 19:23

INTREBARE :
Quote:

Originally Posted by razak (Post 638107)
Cine are sa doneze [ adik sa le dea pe moca ] in scop caritabil 2 stopuri de G2 stock , sparte , cum or fi

RASPUNS :

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 632425)
ofer spre adoptie 2 perechi de stopuri golf 2 stock!

Razvane tu nu citesti posturile altora?
ia intalneste-te urgent cu jointt 8)

balann_jointt 27-11-06 23:50

frate cu cea mai mare placere iti dau stopurile! macar sa faci tu treaba cu ele! stopurile sunt in perfecta stare nu au nimk numai ca mi-am luat negre de gTi si nu mai am ce face cu el si dupa cum am zis am 2 perechi !! apropo pt cei interesati si cele de GTI sunt de dat asa ca sariti ...... bafta

balann_jointt 28-11-06 00:48

2 Attachment(s)
apropo nu cred ca sunt multi acre urmaresc acest topic dar poate cinev ama poate indruma sau ajuta! asa ca ,,, caut kit de golf 2 in special am vazut pe modele GTD exact ca in poze! ma refer la praguri si la bandourile de pe aripi ! multumesc anticipat!

razak 28-11-06 08:54

WOB le-am citit dar nu credeam ca se dau pe MOKA - GRATIS :D daca e asa cum facem sa ne vedem sa le iau si eu d-le balan ?:D

Avand in vedere faptul ca esti din targoviste cred ca o sa mergem pe posta nu?:)

Kit-ul de pe g2-ul ala e original din fabrica? Daca da! da-mi seria de la caroseria ta si ma interesez poate ti le pot aduce de afara OEM-uri. La un pret bun fara comision fara nimic :)

@road_runner vezi in link-ul meu din semnatura cu comenzile pe net de adidasi de pe EASTBAY , are un post acolo , e membru VWForum si mai nou prieten de-al meu. Posesor al unui Mk2 din 85 , 1.3 momentan:D , suspensie sport, jante , new paintjob :) o sa iasa frumos si a lui .

Ti-am vazut fostul G3 din cate am inteles eu :( pe la Crangasi ... masina e lacrima ... bulan mare pe ala care o are acum.

balann_jointt 28-11-06 11:10

dap prin fan curier e cel mai simplu! lasa adresa ta si ti le pun!!!!

SUPAPA_Jr 28-11-06 13:14

poate are cineva si pentru mine niste stergatoare de spate...de G4,passat,octavia....cam orice VAG ... opel break....mi-ar trebui pentru o conversie la masina mea :D

Turbo110 28-11-06 18:36

bord de golf 1 cu turometru an 83 si panou sigurante tiple ambele ! moka

CJ-01-WOB 28-11-06 19:20

ai si traversa de mijloc ( ca aia m-ar interesa pe mine - partea cu maciuca :) - 8)

chance 29-11-06 19:46

Quote:

Originally Posted by Turbo110 (Post 640401)
bord de golf 1 cu turometru an 83 si panou sigurante tiple ambele ! moka

Salut Turbo mai am eu nevoie de bordul acela cum facem sa vb am tel 0724829611 Cosmin

chance 29-11-06 19:51

Mai fratilor cine are un carburator pentru motor de 1300 cc golf I

dubmaniacks 29-11-06 19:53

bord cu turometru pt diesel are cineva? :(

tristan 29-11-06 21:10

Quote:

Originally Posted by chance (Post 641922)
Mai fratilor cine are un carburator pentru motor de 1300 cc golf I

cum este prinderea fata de galerie?

Mario_Dub 29-11-06 21:56

cunosc ieo in buc pe un g60 wolsburg edition daca am scris corect, stiu ca le da dar nu stiu pretul daca vrei nr lui il ai pe pm:) sa-i spui mai exact despre ce este vorba ca sa-si dea seama

balann_jointt 30-11-06 04:56

cum arata??? e exact ce am pus eu in poza sau alt tip de kit???

thunder rock 30-11-06 07:45

Etrier stanga spate pentru passat 35 i are cineva ?(cred k sunt la fel stg/dr nush exact).Ca unul nou costa cat o Dacie buna:rolleyes2

razak 30-11-06 14:26

Quote:

Originally Posted by thunder rock (Post 642443)
Etrier stanga spate pentru passat 35 i are cineva ?(cred k sunt la fel stg/dr nush exact).Ca unul nou costa cat o Dacie buna:rolleyes2

da-mi toate datele masinii si poate reusesc sa-ti fac rost de unul nou la un pret omenesc .

Deci :

Marca:
Model :
An fabricatie :
Motor :
Cmc :
Kw :
Seria caroserie :

si te anunt.

Mario_Dub 30-11-06 19:48

kit-ul este exact ca in poze, daca reusesc zilele astea ma duc sa-i fac o poza, masina din ce mi-a povestit a fost g60 full si a dat jos motorul ca se dusese compresorul si acum are 1.6 pe ea. ieo plang dupa scaunele fata care sunt recaro originale sport electrice si arata prea bine dar vrea cam mult pe ele:( poate te intelegi tu cu el la tel la pretul kitului. bafta.

balann_jointt 01-12-06 01:17

oooo si pe scaune cat vrea? daca tot te duci ti-am zis s in Pm: imi trebuie usile cu geam dint-o bucata daca are si evzi ce mai are pe acolo interesant!! merci mult si dau un suc asa cum am promis sau 2 SUCE !! :)))))))))

Mario_Dub 01-12-06 22:18

nu mai stiu sigur parca vroia 200e si scaunele mele tip recaro ca l-am intrebat de ceva imp. dar nu era decis sa le dea

blue_rabbit 06-12-06 00:00

am o rugaminte sunt nou in masini tocmai am achitionat un golf 4 si am o dilema nu sunt un stiut
as vrea sa stiu daca pun pe golf roti cu jante pe 16,17 masina va fi mai lenesa sau mai rapida viteza maxima ma intereseaza mai mult sau demarajul oricum va rog sa ma ajutati sa stiu ce sa fac

Mario_Dub 06-12-06 07:45

depinde si de motorul care-l ai pus pe masina, normal cu cresterea dimensiunii ar trebui sa observi si o modificare in comportamentl masinii, la golf 4 16 nu cred ca ar pune probleme dar la 17 deja se simte. oricum mai bine te documentezi la sectiunea vw nu aici:)

vdub 13-12-06 10:08

schimb 2 arcuri spate sport koni golf 3, cu ceva pt golf 3.
astept oferte.

brgds
edi

ranzi 04-01-07 21:11

am si io o intrebare la mk1 79 motor 1.5 benzina ...cutie 4+1 ....cum e timoneria ...ca nu ma pricep .... am auzit ca ar fi pe cabluri ...ba ca nu ba ca da ...m-au zapacit .....si am si o problema intra f f grele in 1 > 2 ....adika pe treapta 1 tre sa o cautzi ceva
sa apesi pe skimbator putzin ...si sa o nimerejti pe undeva pe langa marshalier ....ceva indicatzii ....sfaturi ... ce se poate face ...se poate skimba timoneria ...sau modifica cumva ,,,nuj

All times are GMT +2. The time now is 07:55.

- Copyright 2026 4Tuning