![]() |
Re: Date despre utilizatorii din Brasov
Nume:Vulcu Mugur (FreaK)
Data nasterii: 05.01.1988 Varsta:18 ani Masina: Skoda Octavia 4X4 L&K Nr inamtriculare: BV-18-VEB Mail: [email protected] Tel:0722-67-76-92 ; 0765-504-099 |
salut, numele meu e Ovidiu, "copilu" este pseudonimul sub care sunt cunoscut in oras ....sunt un fan inrait al automobilismului si a tot ce inseamna masina...de altfel am si detinut cateva bombe;corrado g60...cel cu UIE la numar, golful galbem BMM si altele....ma preocupa mai mult strada decit netul dar am vrut si eu sa intru in lumea virtuala...nr meu de tel unde pot fii gasit este 0722775171
|
Re: my name is......
si eu sunt din sacele chiar precizia si ma cheama Alex am 22 de ani si ma dau cu un Nissan din 98 si mai multe aflati cand ne vedem la vara....
p.s. am uitat sa va spun ca locuiesc in Suedia, dar la vara sunt in Romania si sper sa ne vedem cu totii bafta si cele bune peace |
Salutare!
Lucrez in domeniul ISP, am 24 de ani, am avut mai multe masinutze: Fiat Ritmo (BV-01-GAS); GOLF2 GTI (nr germania, pregatit VTM); Golf3 VR6 (BV-03-WVR); Din pacate toate astea au fost de mult timp. :sad: :sad: :sad: :sad: Acum am o SuperNova (BV-07-SZZ), din pacate atat am putut sa-mi permit, am avut de investit in altceva. :sad: :sad: :sad: :sad: Ce va pot spune despre mine... Imi lipseste mult sunetul motorlui de VR6, am participat cu Golf2 la 4 etape de VTM(2001-2002), iubesc tot ce inseamna sport pe 4 roti(legal sau mai putin legal). :oops: |
Salut sunt din Sf.Gheorghe locuiesc in Austria dar imi place foarte mult comunitatea voastra si m am gandit sa ma inscriu si eu aici cu voi....sper ca nu va suparatii.
Ionita Bogdan 26 ani baiat muncitor BMW E36 M3 |
Nume:Costel
Alias: Don'Costelo Varsta:22 ani Ocupatia:electrician auto(din cand in cand si pe la scoala) Auto:Opel Ascona 2.0 BV-21-COX E-Mail:[email protected] Tel:0724237115 |
k sa ma prezint...:
-> Marius alias Portta ->student ->posesor de Dacie Nova 1.6 ->pasinune: tot ce are motor si merge pe 4 roti!! ->BV-08-ZZE(stiu ca are nr de camion daar mi placut...:D) ->ca planuri......ceva mai Veninos sub capota si mult fumm...:D:D:D -> mess->> [email protected].... P.S- sper ca nu vam plictisit si ca no sa ma dati pe usa din dos afara!!!:D Tel-0747/112796.....:)) |
eu sunt din oradea.. dar.. sper ca ma primitzi printre voi.. cam am planuri sa ma mut in brashov... deci banuiesc ca ar fi bine sa cunosc lumea din`ainte ;)
> Roxana ma numesc >16 anishori.. [shtiu shtiu.. micutza.. da de condus conduc.. shi`mi plac tare mult mashinile] >eleva.. > id de mess : rockzy_babe aaa.. apropo.. ador tot ce tzine de munte.. catzaratul ..shi alte sporturi extreme. take care. ;) cius |
salutare
Tibi Passat TDI 115 |
Re: Date despre utilizatorii din Craiova
Ce faceti copiiii??/
Eu sunt un fericit posesor al unei Alfa Romeo 33...din 1993 1.7...8V OT-99-RUM Da numere de Olt Ma intereseaza daca se mai intalneste cineva la Brasov...anul asta VREAU SI EU 0744332932 |
sal
Bogdan 23 ani dacia break- vanduta renault megane 1.6 16v- vandut actual opel calibra 2.0 astept sa va intalnesc :) |
|
Bine ma, fie, dupa ziua de azi (n.r. 29 ) ma bag si eu sa ma forumesc cu voi, cine ma stie ma cunoaste :drunk:
|
Vali Gtt
Ma Numesc Vali Am 23 De Ani Am O Dacia Nova
|
SUNT DIN BRASOV SI AM NOVA ALBA BV 14 GTT [email protected]
|
|
Silviu alias VALEO
1986 student Fan DACIA LOGAN 1.4 0741926867 BV 09 BLJ :) |
Lucian
1989 elev masina : probabil ursulet sau pisicuta (depinde de bani) masina lu taicamiu BV 69 RAU (logan verde inchis) deabia astept sa implinesc varsta legala pt carnet!! |
Sebi Armeanu
18.02.1991 Chevrolet Aveo momentan stock Hobbiuri:masinile de cand ma stiu si sporturile pe 4 roti(mai putin Formula 1) Astept cu nerabdare sa va surprind dupa ce imi iau carnetul,momentan raman mut la masinile unora dintre voi Messenger: s3bby2000 Fan Dacia pana la moarte(chiar imi pare rau ca am dat Berlina pe Aveo,dar la 18 ani o recuperez eu) Si asa de final: TRAIASCA BRASOVUL!!! |
Bogdan
17 ani Brasov elev Sunt in asteptarea carnetului,iar masina(cel mai probabil)dacia 1310 sau golf I Va salut pe toti si va urez multa bafta. |
1 Attachment(s)
Mihai Mircea
student 22 ani Punto HGT Multa bafta tuturor :P |
|
Alex
1989 masina: Opel Calibra (in curand):D deabia astept sa fac 18 ani! |
|
Salut!
Razvan Maftei 11.05.1986 student Mazda Rx-8 Merceres-benz c220 CDI sportcoupe 0729.998.538 Maniac Motor's str. 13 Decembrie nr.31 |
Traian
29 ani Brasov Fiat Tipo 1,9 TDI urmeaza saptamana viitoare Mitsubishi Proton 1.6, 16V, i |
|
ma primiti si pe mine?:D
prietenii imi zic Bassu am 24 ani cica sunt student :D si masina ....am dacia break 1310 cu mici modificari la motor si un opel vectra a 2 litri [email protected] |
adi
21 ani student 0765 353 352 0749 490 494 '02 passat TDI |
1 Attachment(s)
Hai sa ma prezint si eu cu toate ca sunt de langa,din sfantu gheorghe,dar avand in vedere ca sunt 15min de mers ....... se accepta,cred.
Stan dragos,an 1988,masina opel astra f 1.7td. Modificarile au loc momentan la sistemul audio.Poate o sa evoluez si la mecanica si vizual, dar cine stie.;) |
sal ! Si eu tot la 10-20 min de bv depinde cum merg :D , adica din Sfantu Gheorghe! Am un focus 1.8 Td! deocamdata nimik pus pe el dar in curs de schimbare. Trebuie sa strang bani:-)
|
Salut ptr toti! Tolciu Tudor, din Sfantu Gheorghe, 18 min de mers de la Bv(cu tot cu respectarea de limita prin localitati) :)! Foarte pasionat de masini si ma bag cam peste tot unde vine vorba de ele! Cu acordul lor ;), stau aproape tot timpul cu dagosh88, sances si Liviutz(https://forum.4tuning.ro/showthread.p...er#post608196)! Deocamdata nu am masina dar poate poate, speranta moare ultima ;)......si nici nu zic ce masini au ai mei ca mi se pare aiurea! Sper sa ma primiti si pe mine pe aici! Eu am si vrut sa infiintez o comunitate in Sfantu Gheorghe, lucru cu care baietii au fost de acord numai ca a picat pentru ca deocamdata suntem prea putini......deocamdata :)!!
|
Liviu
aproape 19 ani Opel Calibra ehhh...eu sunt la 10 min de bv :P |
Bun venit la toti...pana va faceti o comunitate sunteti bine veniti aici...;))
|
Neagu Stefan,pe 16 ian 2007 fac 21 de ani,student la Universitatea Transilvania,Facultatea de Inginerie Mecanica, Sectia Ingineria Transporturilor. Stau in Caminul 2 din complexul studentesc Memo,Brasov. Sa speram ca peste 1 luna sa fiu posesor de Oltcit,ca asa sa stau dupa Loganul familiei....ajung la spitalul de nebuni.
|
Budeanu Dragos Adrian
21 ani student - A.R. daewoo cielo 0765417944/0747484821 |
|
Stefan
-19ani -student:shock: I.M -Fiat Tipo 1.7D:-P |
Vali Chirica
tuner ;) Megane Coupe 2.0 l |