![]() |
Re: Vand Renault Fuego
upppppppppppppppppppppppp
|
800 euro upppppppppppppppppppppppppppppppppp
|
discutabil sau sariti cu variante
|
15 000 000 ultimul pret fara nimic pe ea doar geamurii electrice , volan reglabil si trapa (sariti ca este pret de oltcit :)))))))
|
si jantele originale renault din aluminiu
|
variante variante variante chiar si dacia
|
variante variante variante chiar si dacia
|
inca valabil la pret de oltcit 150 ron.
|
am gresit 15 mil
|
Ce ti-a facut mah de vrei sa scapi de ea??Am si eu una care era exact la fel, numai k i-am pus motor de Peugeot 205, 1.6 diesel k al ei manca si 25 in oras. Are si mp3, inchidere, alarma, da' fara 3000 n-o dau. A ta mai are ceva in stare buna pe ea? Ca la 15 mil poate o iau.
|
salut masina este functionala dar mi-am luat nova GTI
|
m-ar interesa mai mult directia, suspensia spate, tablaraia...astea cum sunt?
|
tablaria este ok dar ca aspect estetic mai tre vopsita este luata de rugina putin la umeri de langa parbriz.
|
chiar nimeni?????? pret de promotie
|
Poate eu, dar nu acum, k vreau sa iau un mercedes. Inca o intrebare: cat consuma?
|
ma sa sti ca nu imi ia mult cam 10 / 12 dar am carburator webeer , cat despre directie capetele de bara sunt schimbate de curand , numai ca este desfintata servo directia ca pierdea pe la un semering lichid , tehnic este buna masina anul trecut a luat itp pe bune dar acu da cu putin fum.
|
mentionez ca daca i se pune semeringul nu trebuie luat nimic trebuie pusa doar cureaua la loc care o am in protbagaj.
|
Si inca ceva: ce culoare are in talon? Ca ar trebui vopsita si culoarea asta e cam nasoala.
|
in talon scrie verde id messenger dragos_svo
|
Cam nasol verde:( Gata, promit sa nu te mai stresez cu intrebari pana nu ma hotarasc s-o cumpar:D
|
nu este nici o problema raspund la orice intrbare.
|
hai sus cu batranul
|
hai sus cu batranul
|
in continuare la reducere (pret promo 15 mil)
|
vezi ca ai PM...
|
salut , nu am gasit pm
|
bagam...creca am trimis la altu?:))
|
este ok am citit
|
15 000 000 lei rol sau 1500 lei ron
|
15 000 000 lei rol sau 1500 lei ron si inca valabil
|
15 000 000 lei rol sau 1500 lei ron si inca valabil
|
ma dau cu capul de pereti cand ma gandesc ca sunt jafuri de dacii la pret dublu fata de masina asta si totusi alea isi gasesc cumparatori,nu o fi nene asta ca iesita de pe poarta fabricii dar bag mana in foc ca daca o intretii oricat jar i-ai da tot te mai tine cativa ani (numai bine cat sa strangi bani ptr una chiar nevoasa :) ) .daca aveam banutii era deja in constanta :( si cand ma gandesc ca vin si sarbatorile acum si cu ele vin si chletuielile ....nu mai vb
|
1 Attachment(s)
si mie imi pare rau ca a trebuit sa ajung la pretul asta si o sa atasez si un filmulet de la mare spre bucuresti anul acesta sa vedeti voi la ce viteza a ajuns aceasta masina las filmuletul sa vorbeasca
|
Cu asta chiar m-ai bagat in boala! Ce vremuri cand plecam intr-a 2-a si lasam tot in urma la semafor!
|
este chiar real foarte putin o desparte de un 200 curat.
|
Quote:
|
are chiar vre-o 900 kg si 120 cp respectiv 81kw
|
La mine in talon scrie 1080 kg:D Ma rog, nu asta e important, important e ca e o super masina, de care multi nici n-au auzit si n-au idee ce poate. Pun pariu ca daca scria BMW pe ea se dadea ca painea calda.
|
asta cam asa este
|
fiara la pret de catelus
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
- Copyright 2026 4Tuning