![]() |
Re: Dacia - GJ 02 S C H
2 Attachment(s)
Oare.. schimbarea la faţă ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Fain ;) ... oare sub farurile dreapta ( cum te uiti din fata... mai exact sub farul dinspre interior) este o indoitura? :|
|
Ar merge o dunga alba pe mijloc gen cum are MRU :lol::lol:
|
Quote:
nu ar merge o dunga alba, mai bine ceva unic...;) |
Quote:
Să vedem ce zice proprietarul, ce are el în cap .. |
Quote:
pune niste poze si cu spatele masinii |
Quote:
Bătrâni.. dar o ducem bine.,. :lol: |
@ MPX...:nu e nici macar atinsa,e din "claritatea" pozei...Stiu ce vorbesc ca o vad zilnic;)
|
Quote:
|
masina e super!
nota 10.... o baza buna pentru un proiect la fel!!! bafta in continuare si felicitari propietarului!!! |
1 Attachment(s)
Am zarit din nou masina, de data asta la Baile Herculane.Chiar este ingrijita.Bafta propietarului.
|
Dacă i-ar pune şi ştergătoarele, ar fi şi mai bine! :lol:
|
Ingrijita masina ....;)..tineo tot asa
|
Mulţumiri!
|
arata foarte bine baba :X ... am tot vazut "ca mru" "gen mru" "dunga alba ca mru" ... Nu incerca sa copiezi masina :) fiecare baba are stilul ei aparte ...
|
arata foarte bine baba :X ... am tot vazut "ca mru" "gen mru" "dunga alba ca mru" ... Nu incerca sa copiezi masina :) fiecare baba are stilul ei aparte ... bafta multa incontinuare spor la bagat banutzi !!! [ scz ptr dublu post :-s din greseala ]
|
Bineînţeles !
Asta încearcă şi Danuţ să facă :) ceva mai unic... Maşina încă trăieşte , se ţine foarte bine! Am văzut-o zilele astea dar eram în mers , nu am putut să-i fac poze:) Sper să ne facem odată timp şi de o şedinţă foto ca la carte . Chyry . mulţumiri maxime şi nelimitate! |
Quote:
|
Nu am, Sonnatule :(
De doi ani încercăm să îi facem şi degeaba... Când ne întâlnim ne luăm la vorbă cu altele :D şi uităm de poze! |
Quote:
sa pui mana sa faci si poze... |
Gabi ceva noutati despre masina nimik nimik ?
|
Masina e in acelasi stadiu...tipu' si-a achizitionat o "inima" pt dacie...dar momentan e in stadiul de proiect...Sa treaca vremea rece si se va apuca de transplant!
|
Aleex , nu mai da din casă .:lol:
|
hai ca tot orasu stie de motor :lol: sus cand il vedem? ca,eu cred ca s-a saturat de "1210" :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:39. |
- Copyright 2026 4Tuning