Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/202886-ct_03_wpj-dacia-homemade-tuning.html)

Alex4u 24-08-10 15:30

Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning

priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine

nephew Mitel 25-08-10 10:10

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3606860)
eheee ! parca arata altfel masina ! ohoo si un sunet cat de cat decent :> Bravo Bravo Succes cu ITP``u

Ms ms; ce se mai aude de nova??

Quote:

Originally Posted by Alex4u (Post 3606882)
priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine

sub priza este decupata capota; pleoape o sa ii fac dupa ITP;:twisted:

Alexis_PSA 25-08-10 11:28

arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)

tmkrf 25-08-10 12:04

ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare

nephew Mitel 26-08-10 16:28

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3608873)
arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)

Quote:

Originally Posted by tmkrf (Post 3608969)
ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare

Mersi baieti:D ; succes si voua cu Daciile:twisted:

nephew Mitel 26-08-10 16:32

2 Attachment(s)
am pregatit si evacuarea pt itp:???: ; deocamdata toba finala este cea originala a masinii, dupa itp urmeaza o toba sport;

nephew Mitel 31-08-10 12:17

4 Attachment(s)
Nimic nou pe la masina, doar cateva poze :arrow:
Azi ma duc sa ii fac itp-ul, sa scap de el odata ca ma tine pe loc cu modificarile;

Alexis_PSA 31-08-10 13:03

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3623222)
Nimic nou pe la masina, doar cateva poze :arrow:
Azi ma duc sa ii fac itp-ul, sa scap de el odata ca ma tine pe loc cu modificarile;

succes cu itp-ul , sa il iei ca sa vedem modificarile :)

Choby 31-08-10 13:32

1 Attachment(s)
hai cu ITP`u ! mai repede k vrem sa vedem masina gata si pusa cu burta pe asfalt ! si cu barile facute ! mai da si tu pe mess :P:twisted:

DraquVerDe 31-08-10 18:35

Baftă la ITP :twisted: apoi spor la tunat, să te vedem pe străzi.

nephew Mitel 31-08-10 18:38

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3623335)
succes cu itp-ul , sa il iei ca sa vedem modificarile :)

Am luat ITP-ul fara probleme( ca doar traim in Romania :lol:)

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3623410)
hai cu ITP`u ! mai repede k vrem sa vedem masina gata si pusa cu burta pe asfalt ! si cu barile facute ! mai da si tu pe mess :P:twisted:

Mersi pt VT, dar nu o sa trec in 4 prezone , in cel mai fericit caz(daca am bani:shock:) mi-as lua niste jenti CMS cu cauciucuri pe 215;

M-am apucat sa ii fun folie pe luneta si pe geamurile spate, dar cum nu am mai pus niciodata, am stricat jumatate din folie pe luneta de 2 ori, apoi am reusit sa o pun mai bine, dar nu mi-a mai ajuns si pe geamul din stanga :oops::shock: pana maine ramane asa;

Alexis_PSA 31-08-10 19:17

a iesit bine folia :) dar cam intunecat in spate acolo nu crezi :evil:

BlueAngel 31-08-10 22:30

mai da-i 2 maini de lac !

Choby 01-09-10 09:20

dc nu ai vorbit ma cu mine de folie ca am eu pe cineva care stie sa le puna....

Choby 01-09-10 10:37

scz nu mergea Editul .. uite jantele astea ar fi mortale pe masinuta ta :D http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1404_thumb.jpg

nephew Mitel 01-09-10 15:04

Quote:

Originally Posted by Alexis_PSA (Post 3624273)
a iesit bine folia :) dar cam intunecat in spate acolo nu crezi :evil:

Dupa ce am pus-o, mi-am dat seama ca e cam inchisa, oricum din masina se vade bine afara si noaptea.

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3624905)
mai da-i 2 maini de lac !

Cand ii fac bad boy-ul o sa ii dau si o mana de lac; vopseaua era lucioasa dar pe aripa din spate si pe cele din fata s-a matuit;

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3625493)
dc nu ai vorbit ma cu mine de folie ca am eu pe cineva care stie sa le puna....

Acum zici si tu dupa ce m-am chinuit cu luneta :cry:, bine de stiut pe viitor :lol:

Quote:

Originally Posted by Choby (Post 3625697)
scz nu mergea Editul .. uite jantele astea ar fi mortale pe masinuta ta :D http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1404_thumb.jpg

Modelul asta nu cred ca se mai gaseste, sunt foarte forte rare;

Choby 01-09-10 15:05

da dar cum ar sta pe masina ? intra pe mess

Sonny™ 01-09-10 15:38

pui folie si pe fata?

nephew Mitel 01-09-10 15:42

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3626480)
pui folie si pe fata?

Pe fata nu ii pun; o sa ii pun in loc de parasolar;

Sonny™ 01-09-10 15:45

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3626491)
Pe fata nu ii pun; o sa ii pun in loc de parasolar;

aha partea de sus a parbrizului...cand vin la constanta vreau sa iti vad si eu masina, poate faci si bad boy.ul pana atunci;)

hutzzyy 09-09-10 17:18

resuita masina .arata bine .bv spor la modificari .

nephew Mitel 11-09-10 15:40

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3626499)
aha partea de sus a parbrizului...cand vin la constanta vreau sa iti vad si eu masina, poate faci si bad boy.ul pana atunci;)

Sa vedem cum facem,poate ne intalnim mai multi;:twisted:

Quote:

Originally Posted by hutzzyy (Post 3646392)
resuita masina .arata bine .bv spor la modificari .

Ms ms:D;

nephew Mitel 11-09-10 15:56

9 Attachment(s)
Noutati :am pus folie pe luneta, geamurile spate, in loc de parasolar si pe semnalizarile fata;
Si o pereche de stopuri decolorate;

Deocamdata masina ramane exact asa cum este acum, pt ca stau foarte prost cu banii(am terminat munca si incep facultatea:cry:) poate o sa continui proiectu vara viitoare. Pana atunci doar benzina si cox:twisted::twisted:

Cateva poze :arrow::arrow:

Sonny™ 11-09-10 17:24

off...ce facultate faci?
on...arata bine daciuta...;)

nephew Mitel 05-10-10 15:50

6 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3651227)
off...ce facultate faci?
on...arata bine daciuta...;)

Facultatea de autovehicule rutiere; ms :D

Masina a primit mici modificari: toba sport (homemade) ,praguri si prelungiri pt bari;

Poze:arrow::arrow:

rasta_boy40 05-10-10 15:57

E draguta.Te-ai gandit sa ii faci interiorul farului negru?Eu zic ca ar arata bine,mai ales ca masina e neagra.De ce ai vopsit toata janta alba?Incearca sa-i faci interiorul negru si buza sa o lasi alba.Asa as face eu.

Cheers!

nephew Mitel 05-10-10 16:29

Quote:

Originally Posted by rasta_boy40 (Post 3704648)
E draguta.Te-ai gandit sa ii faci interiorul farului negru?Eu zic ca ar arata bine,mai ales ca masina e neagra.De ce ai vopsit toata janta alba?Incearca sa-i faci interiorul negru si buza sa o lasi alba.Asa as face eu.

Cheers!

Ideea cu farul am incercat sa o pun in practica,dar nu am reusit in nici un fel sa desfac farul ; si daca tot il desfac ii pun si angel eyes;
Referitor la jenti mi se pare ca negrul din mijloc face janta sa para mai mica;

bib_andrey 05-10-10 16:54

Frumoasa Dacia..dar si eu cred k ar arata mai bne cu buza la janta alba si restu negru 8)

rasta_boy40 05-10-10 17:01

Quote:

Ideea cu farul am incercat sa o pun in practica,dar nu am reusit in nici un fel sa desfac farul
Cu ce e prinsa sticla de plastic?Daca e cu silicon pune farul in apa calda.Daca nu merge ia intr-o seringa cu ac benzina si pune-o la imbinarea sticlei cu plasticul,dupa care ii dai foc cat sa se incalzeasca siliconul,si cu o surubelnita il scoti.Ai mare grija cum lucrezi!!!Eu asa am facut si a iesit perfect.Unii vor zice ca se topeste plasticul,dar daca ai grija si lucrezi cu simt o sa iasa perfect.

Cheers!

Ingerasul99 05-10-10 18:12

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3704640)
Facultatea de autovehicule rutiere; ms :D

Masina a primit mici modificari: toba sport (homemade) ,praguri si prelungiri pt bari;

Poze:arrow::arrow:

Prelungirea pe spate de unde provine?

nephew Mitel 05-10-10 18:59

Quote:

Originally Posted by bib_andrey (Post 3704773)
Frumoasa Dacia..dar si eu cred k ar arata mai bne cu buza la janta alba si restu negru 8)

Eu ma gandeam sa vopsesc toata janta neagra si sa ii fac o dunga rosie spre exteriorul buzei; o sa fac roata de rezerva sa vad cum iese; daca imi place le fac pe toate

Quote:

Originally Posted by rasta_boy40 (Post 3704787)
Cu ce e prinsa sticla de plastic?Daca e cu silicon pune farul in apa calda.Daca nu merge ia intr-o seringa cu ac benzina si pune-o la imbinarea sticlei cu plasticul,dupa care ii dai foc cat sa se incalzeasca siliconul,si cu o surubelnita il scoti.Ai mare grija cum lucrezi!!!Eu asa am facut si a iesit perfect.Unii vor zice ca se topeste plasticul,dar daca ai grija si lucrezi cu simt o sa iasa perfect.

Cheers!

Iti multumesc pt ajutor; o sa incerc mai intai varianta cu apa calda daca nu merge am un far in plus pe care o sa il sacrific ;

Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 3704919)
Prelungirea pe spate de unde provine?

Prelungirea de la bara spate este de la o bara spate de cielo, iar cea din fata de la o bara fata de opel tigra, dar au fot ajustate ca sa se potriveasca pe barile de dacie;

15lda 05-10-10 20:30

La ovidius ?Ce an?

Sonny™ 06-10-10 01:21

poate ne auzim la un tel ceva...;)

adi.schumi_tm 06-10-10 08:43

Arata MULT mai bine cu prelungirile de spoilere,felicitari.

BlueAngel 06-10-10 12:23

Din cate se veed din poze dimensiunile gumelor difera..pune-le pe cele mai mici pe fata si pe cele mai mari pe spate apoi taie din arcuri sa fie cat mai asezata macar sa ajunga buza aripii la cauciuc,jantele mai bine le lasi asa sau fa negru interiorul si buza argintie,stopurile ar da foarte bine rosii si niste semnale clare,ar mai merge o toba cu tips mare ;)

nephew Mitel 06-10-10 19:08

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3705267)
La ovidius ?Ce an?

Da la Ovidius, anul I;

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 3705875)
poate ne auzim la un tel ceva...;)

Ai venit in Constanta?

Quote:

Originally Posted by adi.schumi_tm (Post 3706087)
Arata MULT mai bine cu prelungirile de spoilere,felicitari.

Ms ms :D;

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 3706589)
Din cate se veed din poze dimensiunile gumelor difera..pune-le pe cele mai mici pe fata si pe cele mai mari pe spate apoi taie din arcuri sa fie cat mai asezata macar sa ajunga buza aripii la cauciuc,jantele mai bine le lasi asa sau fa negru interiorul si buza argintie,stopurile ar da foarte bine rosii si niste semnale clare,ar mai merge o toba cu tips mare ;)

Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor;

Sonny™ 09-10-10 22:48

Quote:

Originally Posted by nephew Mitel (Post 3707646)
Da la Ovidius, anul I;

Ai venit in Constanta?

Ms ms :D;

Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor;

da am venit...0768586896 astept un telefon...;)

nephew Mitel 01-07-12 18:53

3 Attachment(s)
Dupa 2 ani in care m-am ocupat doar de buna functionare si reparatii de intretinere, masina intra din nou la modificat.
Urmeaza :arrow: arcuri scurtate+amortizoare intarite, folie omologata, bari restilizate, capota prelungita peste grila si faruri, vopsea noua+ altele
Poze cu starea actuala:arrow::arrow:

vasy-alex 01-07-12 22:47

Bafta cu daciutza!arata foarte bine.....hai sa vedem si bad boy-ul acela...o sa schimbe aspectul radical;)

DJBOSS 03-07-12 21:45

bafta in continuare

All times are GMT +2. The time now is 16:21.

- Copyright 2026 4Tuning