![]() |
Re: CT_03_WPJ Dacia Homemade Tuning
priza de aer dupa capota este doar lipita..sau este functionala?? ar fii fost interesant sa ii faci pleoape..ar fii aratat mai bine
|
Quote:
Quote:
|
arata bine daciuta ta interiorul e ingrijit la tinichigerie am vazut ca nu a fost asa o problema mare cu rugina dar e bine ca ai facut asta , jentile de ce nu le-ai facut in 2 culori? , motorul arata bine si bine ca te-ai ocupat de frane ca nu e de gluma cu asta :D si trebuie neaparat sa ii faci acel bad-boy look succes la modificari si rezervorul plin ;)
|
ti a iesit bine , imi place cum ai facut si compartimentu ... ce nu imi place e pleoapa aia vopsita sau facuta cu scoci ... numa bine bafta in continoare
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
am pregatit si evacuarea pt itp:???: ; deocamdata toba finala este cea originala a masinii, dupa itp urmeaza o toba sport;
|
4 Attachment(s)
Nimic nou pe la masina, doar cateva poze :arrow:
Azi ma duc sa ii fac itp-ul, sa scap de el odata ca ma tine pe loc cu modificarile; |
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai cu ITP`u ! mai repede k vrem sa vedem masina gata si pusa cu burta pe asfalt ! si cu barile facute ! mai da si tu pe mess :P:twisted:
|
Baftă la ITP :twisted: apoi spor la tunat, să te vedem pe străzi.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
M-am apucat sa ii fun folie pe luneta si pe geamurile spate, dar cum nu am mai pus niciodata, am stricat jumatate din folie pe luneta de 2 ori, apoi am reusit sa o pun mai bine, dar nu mi-a mai ajuns si pe geamul din stanga :oops::shock: pana maine ramane asa; |
a iesit bine folia :) dar cam intunecat in spate acolo nu crezi :evil:
|
mai da-i 2 maini de lac !
|
dc nu ai vorbit ma cu mine de folie ca am eu pe cineva care stie sa le puna....
|
scz nu mergea Editul .. uite jantele astea ar fi mortale pe masinuta ta :D http://static.daciaclub.ro/uploads/p...1404_thumb.jpg
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
da dar cum ar sta pe masina ? intra pe mess
|
pui folie si pe fata?
|
Quote:
|
Quote:
aha partea de sus a parbrizului...cand vin la constanta vreau sa iti vad si eu masina, poate faci si bad boy.ul pana atunci;) |
resuita masina .arata bine .bv spor la modificari .
|
Quote:
Quote:
|
9 Attachment(s)
Noutati :am pus folie pe luneta, geamurile spate, in loc de parasolar si pe semnalizarile fata;
Si o pereche de stopuri decolorate; Deocamdata masina ramane exact asa cum este acum, pt ca stau foarte prost cu banii(am terminat munca si incep facultatea:cry:) poate o sa continui proiectu vara viitoare. Pana atunci doar benzina si cox:twisted::twisted: Cateva poze :arrow::arrow: |
off...ce facultate faci?
on...arata bine daciuta...;) |
6 Attachment(s)
Quote:
Masina a primit mici modificari: toba sport (homemade) ,praguri si prelungiri pt bari; Poze:arrow::arrow: |
E draguta.Te-ai gandit sa ii faci interiorul farului negru?Eu zic ca ar arata bine,mai ales ca masina e neagra.De ce ai vopsit toata janta alba?Incearca sa-i faci interiorul negru si buza sa o lasi alba.Asa as face eu.
Cheers! |
Quote:
Referitor la jenti mi se pare ca negrul din mijloc face janta sa para mai mica; |
Frumoasa Dacia..dar si eu cred k ar arata mai bne cu buza la janta alba si restu negru 8)
|
Quote:
Cheers! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
La ovidius ?Ce an?
|
poate ne auzim la un tel ceva...;)
|
Arata MULT mai bine cu prelungirile de spoilere,felicitari.
|
Din cate se veed din poze dimensiunile gumelor difera..pune-le pe cele mai mici pe fata si pe cele mai mari pe spate apoi taie din arcuri sa fie cat mai asezata macar sa ajunga buza aripii la cauciuc,jantele mai bine le lasi asa sau fa negru interiorul si buza argintie,stopurile ar da foarte bine rosii si niste semnale clare,ar mai merge o toba cu tips mare ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Gumele au aceeasi dimensiune 165/70, doar ca le-am pus pe cele tocite pe spate si pe cele mai bune pe fata pt o aderenta mai buna (asta provizoriu pana fac rost de unele mai late pe spate), suspensia, semnalele, stopurile si toba (+ altele :twisted::twisted:) vor urma pe parcurs, pt ca masina nu a ajuns nici macar la jumatate din ce mi-am propus, doar ca o sa evolueze mai lent din cauza banilor; |
Quote:
da am venit...0768586896 astept un telefon...;) |
3 Attachment(s)
Dupa 2 ani in care m-am ocupat doar de buna functionare si reparatii de intretinere, masina intra din nou la modificat.
Urmeaza :arrow: arcuri scurtate+amortizoare intarite, folie omologata, bari restilizate, capota prelungita peste grila si faruri, vopsea noua+ altele Poze cu starea actuala:arrow::arrow: |
Bafta cu daciutza!arata foarte bine.....hai sa vedem si bad boy-ul acela...o sa schimbe aspectul radical;)
|
bafta in continuare
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning