![]() |
Re: dacia 1300
Quote:
Cu aceasta ocazie urez la tuturor un an nou mai bun, impliniri pe toate planurile si multa sanatate! |
7 Attachment(s)
un mic update pentru 2011, respectiv 4 canadiene dublate...maine o sa le si incalt, cu gume de 185/70..sa vedem cum arata.
si alte cateva lucruri marunte.. |
Frumoase foc jantele, le-am vazut acum 2 luni anuntul pe net, aparent au ajuns la tine:D buna afacere, in poza ai niste anvelope pe ele sunt ale tele? Sau alea au ramas la cumparator?
Ce J au jantele? |
Quote:
|
Daca iei 185/60 o sa fie ca la mine pe fata, aproximativ, nu or sa fie foarte , sunt exact cum trebuie:-P mie imi place mult de tot cum vine la mine pe fata:D
Pe spate ce faci? Remodelezi pasajul nu? Ca nu vad eu cum o sa-ti incapa 7,5J:lol: |
Quote:
|
Daia ziceam, cauta ceva 185/60 daca nu ma insel exista Dunlop SP Sport pe dimensiunile astea, la mine mergeau niste 50 dar daca am gasit 55 m-am multumit cu ele:)
Dute la depozitele de anvelope SH, sunt sanse sa gasesti dimensiunea de mai sus, ale mele de acolo le-am luat si sunt multumit de ele.... Bafta la pasaje:lol: sa vedem poze cu rotile incaltate:D |
Buna alegere cu jantele! Frumoase..:)
|
eu am 175/50/13 Dunlop sport pe 7jx13 si da bine de tot.....o sa le fac o poza si am sa ti le pun sa vezi cum vine...
|
Eu as pune 155 pe jantele alea, sa traga mult de cauciucuri....
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
pozele promise, numai pe fata..pe spate am punte jos. |
Sa sti ca si anvelopele astea dau bine rau:D Old School Baby:rockon: vad ca sunt SP Sporturi:D mai ai 2? Sa pui si pe jantele din spate?
Culoarea va ramane?;) |
Quote:
Culoarea este grund :lol:..cel mai probabil vor fi negre. Ramane de vazut. |
Arată bine de tot jantele!
Dacă ai reuşi să le nichelezi/cromezi, ar fi vis! Aliajele ar fi o glumă proastă pe lângă astea... |
Quote:
Sfatul meu fale rosii:D cel putin cum arata grundul ala ca sunt dementiale si daca vrei sa faci o treaba adevarata, sableazale si vopseste in camp electrostatic:D or sa fie dementiale |
Am uitat să specific că şi aici bineînţeles, este chestie de gusturi.
Pe maşina mea, cea mai contemporană, am jante de tablă (cu anvelope de iarnă). Şi mă cam bate gândul (Foarte tare) să le lăţesc şi să fie pe maşină cu titlu permanent şi nu decât sezonier. Deci da...se poate pune şi problema cu societatea :lol: şi unde va ajunge ea!:lol: |
Quote:
Andi iti recomand cu caldura table dublate, sunt mare fan al rotilor de genu;) |
tipla :!:
felicitari, buna alegere :D daca vrei poze cu stretch-uri pe jante de dacie da-mi un pm cu o adresa de mail ca am cam majoritatea pozelor de pe forum ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Puntea cand o pui inapoi pe masina? Ca garaj vad ca ai, conditi cam ai:-P
|
2 Attachment(s)
Quote:
P.S. pe spate se vor pune 2 bare antiruliu de 13 mm, iar pe fata una de 22 mm, pentru rigidizarea suspensiei. |
Quote:
|
imi place treaba facuta de tine. Spor :D:oops:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
cateva poze .. |
Frumoase pasaje pe spate :X imi plac si jantele sunt intoarse sau dublate ?
Bafta cu masina este pe calea ce-a buna |
Jantele sunt dublate, se vede clar;)
Iti incap jantele in pasajele alea? Trebuias a pui si tu niste greutati in portbagaj sa vezi daca au loc, presupun ca nu o lasi capra asa:lol: Imi place ca ai garaj cu rampa:love: nu toata lumea are luxul tau:d, daca aveam garajul tau de mult aveam masina terminata:D |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
E bine, conditii sunt, dar nu pot lucra decat dupa ce termin serviciul, plus de asta mai sunt si finantele... Am gasit si masca romaneasca, si zic ca ii sta bine si asa..:D |
Quote:
|
6 Attachment(s)
După cateva peripeţii, într-un final a ajuns acasă... Mulţumim colaboratorilor.
|
A iesit frumos!:D Succes la echipat.
|
un galben frumos ,imi place !bv ,sa se monteze repede !
|
Frumos:-p am avut un soc cand am vazuto vopsita:lol: ma asteptam sa bagi poze din timpul tinichigeriei:-P
Felicitari si bafta la montat piese;) |
a iesit super, felicitari:tenisclap
daca o lasi mai jos aripiile fata si poate si spate s-ar putea sa trebuiasca roluite(buza) si tare imi e de vopseaua aia impecabila:sad: fir intins in continuare :!: |
arata bine:D..nici nu ma asteptam sa iasa asa ceva
|
4 Attachment(s)
Quote:
Acum o să o pregătesc să treacă la RAR. Cât mai originală. Încet, încet... |
Salut. Felicitari, super masina, culoarea imi place la nebunie. Cred ca va iesi ceva super cand vei monta toate piesele.
Felicitari inca o data, si succes in continuare ;);) |
Ca o mica atentie, vopseste cu negru in spatele grilei radiotorului. Ce cod are vopseaua?
|
Quote:
Quote:
Intrebare: Pentru cine a făcut IPT-ul la RAR, se leagă de ceva aspecte din interior (centuri, scaune)? |
4 Attachment(s)
Incă un pas :D. Cine mă poate ajuta şi pe mine cu o pompă de frână simplu circuit, model vechi, cea de pe maşină e dusă.
|
wau arata super bafta cu babuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:45. |
- Copyright 2026 4Tuning