![]() |
Re: Corsa mea
Intr-adevar kitul Zender este cel mai marfa.Eu am doar bara fata pe masina (spatele nu se potriveste pentru ca a mea e din 2005).Dar sincer, asta e cel mai marfa.
|
Quote:
|
Gata mashina e in service la tuning (bodykit) tot astazi o sa postez cateva poze, sa vad in ce stadiu sunt baietzii :D, o sa iasa racheta curata, dak ma poate ajuta careva cu nishte vopsitori care fac in cuptor shi ma costa cat mai ieftin posibil, ii fak cinste....
|
din cate am auzit baietzi din zalau fak o treaba foarte buna :) daka te intereseaza...fak rost de un nr de tel...
|
Ma refeream la ceva din Bucureshti, pt k atunci cand va ieshi de la fibra sa o duc direct la paintjob.... pt k o sa bata rau de tot la ochi cum o sa arate... cat despre poze mi-am luat tzeapa azi, fiindca nu se apucasera inca de ea... maine cik se apuca sigur....sa speram k asha va fi... maine poze sigur. Mersi mult oricum...
|
te-am vaz la pescarush de vreo 2 ori...knd a venit si PH`u cu kteva masini in plimbare:))...tare rau jantele...si bafta cu proiectele de viitor pt. masina:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Am fost azi akolo sa vad cum merge treaba shi desigur k am facut shi cateva poze... doar asha sa imi imaginez cum va sta pe ea...
|
doamne ajuta si sa duci lucrarea cu bine la sfarsit. Eu unul o zic de pe acum cu riscul de a fi blamat: Cea mai tare corsa din tara :D (cel putin pentru mine este si va fi). Masina oricum va fi cu bun gust si mult suflet pus in ea
|
sooooperr tare ...abia astept sa o vad terminata
|
Quote:
|
si uite cum incet incet mai iese cate o masinutza din turma si devine printesa
abia astept sa o vad cat de cat gata.... mai avem de facut capota ..... da? si cu vopsitul eu zic sa incepi sa pregatesti vopseaua si banutii ca vad ca se misca repede baietii |
Quote:
|
is curios cum o sa arate in final dupa ce ii vopsit ;)
|
Quote:
|
spor la treaba ashteptam rezultatu ;)
|
Felicitari o sa iasa ceva intradevar deosebit.Nu fii nerabdator sa termini mai repede nu stii : "good things come to those who wait".Spor la lucru in continuare.
|
8 Attachment(s)
Si acum poze noi, fiindca lucrarea a mai avansat iar pe sambata va fi gata urmand k luni sa fie bagata sa fie vopsita...
|
incet incet bestia mika incepe sa prinda o forma....abia astept sa o vad pe stradutele astea perfecte din buc :D...sa vedem cum o scoatem de acolo hihi
|
Quote:
|
puiu e crima, incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult,,,, e ***** rau de tot.....
sa mergi in fiecare zi sa faci poze te rog....:D |
Quote:
|
e faina...bafta la ea in continuare ;)
|
super proiect !!! jantele pica bine zic eu pe masina ;)
ne vedem in pescadrone sa ne pov de baietii aia,ca is tare curios de pret si mai ales de calitate ;) |
spune-mi si mie te rog la ce turatie ai obs ca trage cel mai bine ptr plecarea de pe loc ,am plecat cu a mea de cateva ori la o liniuta la peste 3500 si derapa super mult .este identica cu a ta ,poate ma ajuti u cu informatia si o scap de chinul aiurea de a experimenta.ms anticipat
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Shi acuma nishte poze noi de la vopsitorie, s-au apucat de finisarile finale k sa arate bine... kitul care se vede in poze este kit de fibra...probabil k saptamana asta care vine va fi gata sper.
|
super fain ;) tzineo tot asa ;)
|
asta mica e masina firmei de taxi la care lucrez,are bucsaraia dusa, 2 ani si vreo 84 mii km ,filtru de motorina nu am gasit ptr al schimba deci e cel din fabrica si banuiesc ca deja saraca geme din cauza asta.in rest masina merge bine .rotile sunt din fabrica pe 185 R 15 ,jante de tabla,turbina eu o aud pe la 1300 rot/min ca incepe sa intre ,masina e full ,sigura belea acum de care m-am lovit e cd-player-ul fiind cel din fabrica,citeste numai ce cd-uri sunt trase la vit mare sau ceva mai de firma ,culmea totusi ca alea zgariate si de 2 lei le citeste dar cele curate nu .nu prea ma agit ptr ca este masina firmei dar sa stii ca m-am atasat de ea.oricum intrebarea ramane ptr gumele de 185 pe 15" .pastram legatura aici oricum
|
Iese misto....pacat ca nu o sa mai poti merge cu ea la iarba verde:D!
|
Quote:
|
Quote:
|
Sal..ma puti lamuri putin despre evacuare? Luna asta aduce tatamiu din germania un Astra Caravan Diesel...si sunt interesat de o finala sport...Mai mult pt sunet...Poti sa imi dai detalii cat te-a costat evacuarea? Si de unde e? Am auzit k sunt finale speciale pt diesel.Ms
|
in sfarsit o vad si eu.....a iesit super frumos acuma ramane sa vedem culoarea aleasa :D dovada ca, se poate face ceva frumos si dintr-o buburuza
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: