Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Refreshed (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/201301-e36-refreshed.html)

Nosfer 20-08-10 22:31

re: E36 - Refreshed

Am terminat si faza 2 astazi, abia seara tarziu am apucat sa montam barile sus, maine vin poze noi :rolleyes2

Provenzano 21-08-10 11:09

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3599106)
Am terminat si faza 2 astazi, abia seara tarziu am apucat sa montam barile sus, maine vin poze noi :rolleyes2

Hai cu pozele:)

JusT_SaY_BoBo 21-08-10 15:28

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3599729)
Hai cu pozele:)

mie unul imi place cum evolueaza masina!!farurile imi plac in schimb nu imi plac semnalele cred ca ar fi mult mai ok cu semnale smoked!bara spate nu imi place de nici o culoare dar daca tie iti place e ok.dupa cum ai inceput cred ca masina va ajunge intr-un stadiu in care va arata foarte bine;)

Nosfer 21-08-10 18:13

7 Attachment(s)
Toata lumea voia azi sa vada noua jucarie :)) ca e ca noua practic si chiar au ramas muti cand au vazut ce schimbata e. Sper sa va placa si voua :lol:

Mai sunt de facut chestii pe la jenti, pe moment o sa cumpar niste capacele cu BMW pentru astea (nu le aveam deloc) ca sunt style 37 si destul de rare jentile, poate le dau si un polish... dar in cateva luni daca merg bine finantele vreau sa iau alte jenti noi + cauciucuri, 17-18" sa fie 8)

Mai trebuie lasata suspensia spate ca n-am avut timp si sa conectam proiectoarele din bara. Apoi cred ca ma apuc si de interior usor usor.

Provenzano 21-08-10 20:54

Re: E36 - Refreshed

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3600501)
Toata lumea voia azi sa vada noua jucarie :)) ca e ca noua practic si chiar au ramas muti cand au vazut ce schimbata e. Sper sa va placa si voua :lol:

Mai sunt de facut chestii pe la jenti, pe moment o sa cumpar niste capacele cu BMW pentru astea (nu le aveam deloc) ca sunt style 37 si destul de rare jentile, poate le dau si un polish... dar in cateva luni daca merg bine finantele vreau sa iau alte jenti noi + cauciucuri, 17-18" sa fie 8)

Mai trebuie lasata suspensia spate ca n-am avut timp si sa conectam proiectoarele din bara. Apoi cred ca ma apuc si de interior usor usor.

asa da. e altceva.mult mai frumoasa.

marius mihaescu 21-08-10 21:37

arata bine acum ,dar cred ca semnul ala de pe portbagaj cu power trebuie dat jos... acum depinde de tine ce crezi !

liviu tex 21-08-10 22:52

ehee,alta viata frate!! SO GOOD!:D

liviu tex 21-08-10 22:53

ehee,alta viata frate!! SO GOOD!:D narile le lasi asa nichel sau le faci negre?

Nosfer 21-08-10 23:21

Pe moment nasul il tin asa nichelat ca e nou si parca straluceste fain... dar pe viitor s-ar putea sa-i iau unul de carbon.

CT.20.KTL 22-08-10 09:27

Asa mai da.
Te misti repede :lol:

Nosfer 22-08-10 17:05

1 Attachment(s)
Inca o poza de azi :rolleyes2

M-am apucat deja sa ma uit dupa jante, desi sunt in plan abia peste cateva luni sper... [cineva sa ma opreasca :lol:]

Nici nu stiu inca daca astea se fac pe 5x120 si 17" pentru BMW-ul meu, dar mie mi-au placut.

http://www.performance-direct.co.uk/...zo%20Black.jpg
http://data.motor-talk.de/data/galle...gano-29606.jpg

Ce ziceti de ele?

Gyo*TDS 22-08-10 17:38

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3602251)
Inca o poza de azi :rolleyes2

M-am apucat deja sa ma uit dupa jante, desi sunt in plan abia peste cateva luni sper... [cineva sa ma opreasca :lol:]

Nici nu stiu inca daca astea se fac pe 5x120 si 17" pentru BMW-ul meu, dar mie mi-au placut.

http://www.performance-direct.co.uk/...zo%20Black.jpg
http://data.motor-talk.de/data/galle...gano-29606.jpg

Ce ziceti de ele?

cam nasoale jantele alea,insa asta e doar parerea mea.tie iti trebuie ceva cu buzaaaa :D

marius mihaescu 22-08-10 18:49

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3602313)
cam nasoale jantele alea,insa asta e doar parerea mea.tie iti trebuie ceva cu buzaaaa :D

aici cam ai dreptate ...dar fiecare cu parerea lui !

Nosfer 22-08-10 19:33

Cred ca o sa am cateva luni bune la dispozitie sa decid cu jantele :)) cel mai mult imi plac alea de pe la masina lui liviu. tex :rolleyes2

JusT_SaY_BoBo 22-08-10 20:42

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3602313)

+1.vb cu userul tm adf el vinde jante la preturi super ok si super jante;).parerea mea e ca jantele fac 60% din masina si ar fi pacat sa te grabesti:).arata foarte bine nu noua bara.

brandex 25-08-10 08:12

Buna treaba. F frumos a iesit. Schimba jantele si apoi bara spate si praguri si e gata masina.

V1RuS 29-08-10 03:39

am impresia k jantele lui tex sunt ac schnitzer

Nosfer 31-08-10 14:20

1 Attachment(s)
INCREDIBIL CE TI-E SI CU SOFERII ASTIA DE CACAT DE PE LA NOI !!!

Acum o saptamana am terminat exteriorul, totul super ok, s-au chinuit mecanicii la bara din spate s-o refaca 2-3 zile bune, plus ca vopsitul m-a costat destul de mult pe chestiile astea si.... ce vad eu acum 2 ORE?

MI-A PALIT CINEVA MASINA SI A PLECAT DE ACOLO RAPID. Bara spate mi-a facut-o varza, trebuie refacuta si revopsita complet, la doar o saptamana dupa ce mi-am facut-o si eu frumos.

Deci inca nu imi vine sa cred cat de nesimtiti pot fi unii, putea sa stea si el, ca o dadeam la pace cumva, ca doar sunt de treaba si nu il plezneam, DAR SA PALESTI ASA MASINA SI SA FUGI CA UN FRAIER???

Nu am cuvinte...

trafy-vr6 31-08-10 14:27

Asta sa fie ca o invatatura de minte. De acuma in colo cand parchezi , uita-te ce masini ai pe langa si ce numere au...si va fi mult mai usor in gasirea lor in cazul unui incident neplacut. Multa bafta si sper sa o refaci cat mai repede si cat mai bine

JusT_SaY_BoBo 31-08-10 15:20

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 3623526)
Asta sa fie ca o invatatura de minte. De acuma in colo cand parchezi , uita-te ce masini ai pe langa si ce numere au...si va fi mult mai usor in gasirea lor in cazul unui incident neplacut. Multa bafta si sper sa o refaci cat mai repede si cat mai bine

am patit si eu asa..numai ca mie mia rupt o oglinda..dar am avut noroc de vecini ca i-au vazut numaru si mi-a pus in parbriz nr lu' ala.eu zic sa treci la bara stoc decat sa o refaci pe asta!anyway tie sa-ti placa!bafta

Provenzano 31-08-10 17:35

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3623516)
INCREDIBIL CE TI-E SI CU SOFERII ASTIA DE CACAT DE PE LA NOI !!!

Acum o saptamana am terminat exteriorul, totul super ok, s-au chinuit mecanicii la bara din spate s-o refaca 2-3 zile bune, plus ca vopsitul m-a costat destul de mult pe chestiile astea si.... ce vad eu acum 2 ORE?

MI-A PALIT CINEVA MASINA SI A PLECAT DE ACOLO RAPID. Bara spate mi-a facut-o varza, trebuie refacuta si revopsita complet, la doar o saptamana dupa ce mi-am facut-o si eu frumos.

Deci inca nu imi vine sa cred cat de nesimtiti pot fi unii, putea sa stea si el, ca o dadeam la pace cumva, ca doar sunt de treaba si nu il plezneam, DAR SA PALESTI ASA MASINA SI SA FUGI CA UN FRAIER???

Nu am cuvinte...

Traim in Romania!

Sparkle_81 01-09-10 19:55

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 3624037)
Traim in Romania!

Si asta ne ocupa tot timpul ! :-P

Nosfer 02-09-10 10:36

Azi se reface bara... Asta e, vorba la mecanicu' meu "trebuie sa mai merg pe la biserica" ca am ghinion :)))))

Nosfer 12-09-10 08:33

6 Attachment(s)
Inca niste poze noi

Gyo*TDS 12-09-10 14:18

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3652181)
Inca niste poze noi

Frumoasa pisi,nu ii schimbi si stopurile?

Nosfer 24-09-10 00:15

4 Attachment(s)
Parca nu ma prea atrag stopurile de M. Nici bara spate de M dar de... fiecare cu gusturile lui. Urmeaza curand jenti, sper ca luna viitoare sa fiu pe plus suficient cat sa iau ce-mi place.

Azi am mai dat o tura pe Transfagarasan, probabil ultima data pe anu' asta. Niste poze noi.

Nosfer 24-09-10 00:19

3 Attachment(s)
Si cu drumul sa fie cateva ca prea a fost vreme faina azi. Cu mine nu pun ca n-am ce agata de pe 4tuning :)))

Sparkle_81 25-09-10 08:19

Fata la masina este ok , la spate parca ar mai fi ceva de lucrat. Succes la ales jantele.

Wilgax 25-09-10 10:03

Un BMW de nota 10.Ar fi mai frumos sa-i pui bara M spate dar da bine si asa.Sa incerci sa-ti faci rost de niste praguri laterale M ca ele dau bine.Am vazut pe site-uri germane matze tot asa cu bara spate rieger si fata de M foarte frumoase.Important e sa achizitionezi un set de jante adecvat si pe gustul tau.In rest masina e ok din punct de vedere estetic.Chiar imi place mult!Ingrijita.

SB 01 U L I 26-09-10 02:02

bine bine colegule, va spun in realitate arata mult mai bine matza ... continui sa te sascai si eu cu parerile celorlalti, daca iai pune u bara spate de m, macar difuzoru ala,stopuri albe, niste jante pe 17 cu buza... oricum , e p a masinuta :X ai grija de ea

red_eye 26-09-10 23:09

sau iti dau si eu un sfat (care nu te costa)...
vopseste interiorul stopurilor rosu, sa faci stopurile rosii, dau bine mai ales cu culoarea asta, plus ca acum din ce am vazut se poarta stopurile rosii complet :D

daca vrei te pot ajuta cu un Virtual tuning in photoshop ..spune-mi daca vrei

Nosfer 27-09-10 00:25

am incercat si eu sa vad cum ar arata cu stopurile rosii full dar sunt anti-talent la photoshop :)) daca ma poti ajuta ar fi super.

Mi-as vinde jantele astea de pe masina cu tot cu gume dar nu stiu exact cat sa cer. Style 37 originale pe 16, gume Dunlop sport tires late 225/50 R16 cu doar vreo 5000 km rulati.

Nosfer 05-10-10 15:01

6 Attachment(s)
Un mic update si la mine, i-am mai luat ceva plastice prin interior si am mai schimbat niste piese, ceva modificari minore, s-o pregatesc de ITP. Azi am mers s-o verifice, a trebuit sa-mi dea bara fata jos ca era prea joasa si ar fi palit buza cand imi facea franele... apoi a trecut fara probleme.

Ca si jante, incep sa-mi faca si mie cu ochiul jantele cu buza, parca mi-as dori un set de RH ZW3 pe 17", cu miezul negru ca in poza asta.

http://www.smartpartsgermany.com/ima...d%208,5x17.jpg

Si... inca niste poze de la e36 meet din Valcea.

JusT_SaY_BoBo 05-10-10 15:13

Quote:

Originally Posted by Nosfer (Post 3704552)
Un mic update si la mine, i-am mai luat ceva plastice prin interior si am mai schimbat niste piese, ceva modificari minore, s-o pregatesc de ITP. Azi am mers s-o verifice, a trebuit sa-mi dea bara fata jos ca era prea joasa si ar fi palit buza cand imi facea franele... apoi a trecut fara probleme.

Ca si jante, incep sa-mi faca si mie cu ochiul jantele cu buza, parca mi-as dori un set de RH ZW3 pe 17", cu miezul negru ca in poza asta.

http://www.smartpartsgermany.com/ima...d%208,5x17.jpg

Si... inca niste poze de la e36 meet din Valcea.

superbe rh-urile!cat despre jantele orig eu zic sa le pastrezi pentru iarna

Darkside_89 06-10-10 10:11

Hai ca usor usor te apropii de ceva frumos!Keep up the good work!

SB09HMM 06-10-10 12:55

hai cu janteleeee, ca eu am pus botu si curu de M sus :X arata p**a, tre sa le facem o sedinta foto la amandoua ...hai ma, hai odata, ca plange asta mica dupa niste jante !!:))

Luci_e36 06-10-10 13:05

frumoasa masina ;) dar mie unul nu'mi place bara spate, parca i'ar sta mai bine cu alta, dar faci ce vrei...e masina ta :D mi'am spus parerea :-)

Nosfer 08-10-10 08:53

6 Attachment(s)
In weekend imi vin si mie geamurile electrice pe fata ca n-aveam. Apoi o sa vopsesc stopurile rosii, mai pun o folie de 50% pe geamurile fata si mai vedem ce mai e de facut, chestii minore.

Ma tot gandesc sa-i dau un contrast cumva, si nu stiu cum la albastrul asta. POE avea cu alb si arata super dar e si mai albastru deschis a lui... oare cum ar arata cu nas de carbon si folie de carbon pe platon?

Anyway, poze noi.

SB09HMM 11-10-10 23:10

4 Attachment(s)
pai scuze boss da nu ma pot abtine sa nu arunci si eu 2,3 poze peaici:)

SB09HMM 11-10-10 23:11

matzele noastre trebuiesc periate:))

All times are GMT +2. The time now is 04:24.

- Copyright 2026 4Tuning