![]() |
Re: Informatii despre Dacia AG 08 CDC
Quote:
|
Deci masina ii tot in parcare la service nu sa vandut si nu se vinde isi asteapta propietarul sa plateasca taxele pentru tot ce sa facut la motor.
|
Quote:
|
Au scos masina in strada ( trotuar ) :( am stat si mam uitat la ea cat de bine arata , dar nici un anunt cu "DE VANZARE " probabil o va lua cineva din strada :(
|
In treaba asta cu masina imposibil ca cineva sa nu stie nimic de ea.Atunci ei de unde au cheile sa o scoata afara si alte chesti.Intrebati pe cineva din firma aia ce fac cu dacia aia si daca mai au ceva acte de la ea sau ultima varianta la politie mergi si intrebi de NR de inmatriculare a cui este si spui ca te-a blocat in parcare.Si atunci iti va spune ce si cum ii proprietarul.Pacat ca toate masini arajante ajung la fier vechi din nepasarea cuiva.
|
Am fost astazi sa intreb detalii despre masina , isi asteapta proprietarul sa o ridice era spalata , aranjata tot ...deci masina are proprietar si NU ESTE DE VANZARE !
|
Inseamna ca cat de curand o vedem pe strada sa inteleg.
|
Daaaaa... de trei ani urmeaza sa o vedem pe strada ... sunt satul de povestea asta...
|
Eu cred ca pana la urma masina aia putrezeste acolo in parcare sau pe trotuar si ajunge la fier ori la maina "ajutoarelor"care o descomplecteaza si gata.Si la mine este o dacia 1100 atata o pana o duso la fier.
|
Quote:
|
Are cineva jante de aro 10 in 3 prezoane de vanzare?[/QUOTE]
Eu am 4 jante de aro 10 vopsite alb |
Quote:
La ce pret ai jantele? ca ma intereseaza |
200 ron toate 4 jantele
|
Stie cineva mai exacta pe ce strada este masinuta ?:>
|
Str. Drumul Intre Tarlale nr. 29A, Sector 3, Bucuresti
|
astazi un prieten a trecut pe acolo si masina a disparut de pe trotuar de unde am inteles ca a fost pusa , va rog uitati-va prin rematuri sau fier vechi daca aveti drum sa nu cumva sa fi fost furata de cineva si sa fi ajuns pe la fier vechi .....
|
Quote:
Acuma sa fim seriosi,CINE fura asa ceva? :lol: |
proprietarul este DERO iar masina era acolo din cauza unor datorii
|
I-au luat-o camatarii?
|
A fost scoasa afara pentru ca service`ul unde era se inchidea, probabil ca venit si a luat`o careva ori de la service ori proprietarul.
|
proprietarul este firma DERO si avea datorii la acea firma TOP TEN AG dar a dat faliment
|
Masina e de ceva timp undeva langa Campina, motorul si tot de pe ea, e pe una alba, tot 1300. Probabil la anu' o sa se afiseze cu ea. Si nu a fost furata, ci....(ghici!) CUMPARATA!!! nu mai da-ti vorbe aiurea pt toate fiarele parasite ca intra lumea la banuiala degeaba...
|
pentru cele spuse ai vreo justificare vreo poza ceva sa te si cred ?
|
Ti-am spus si pe privat, nu am de ce sa ma justific cu nimic in fata ta! Am poze (nu direct de la propietar) dar ca ce chestie sa le pun eu pe net? Parca a fugit cineva cu tezaurul tarii...asa se agita unii...
|
Omuletule vrem poze sa vedem mai exista masinuta sau astea sunt vorbe cum sunt foarte multi pe forum care vorbesc si ei dar fara nici un adevar sau altceva.
|
Ma, sunteti incredibili nu alta :D .
|
Mi se pare stupid ca sa nu spun altfel, sa scoti motorul de pe o masina care il are in acte si sa il pui pe alta careia nu ii poti face acte cu acel motor. Dacia aia avea motor alpine in acte ! STUPID !
|
Am vazut 2 poze la un prieten, o sa le iau de la el...cand o sa am timp... Cat despre pus motorul pe alta, asa a spus proprietarul, acum eu nu stiu ce face omul si nici nu ma intereseaza!
|
Pentru a se clarifica odata ... in urma cu ceva timp am fost la service-ul respectiv in vederea achizitionarii masinii , in schimb mi s-a spus ca masina are proprietar si acesta nu doreste sa o vanda ... motivul pentru care masina se afla acolo era simplu fapt : RECONDITIONAREA MOTORULUI . DA MASINA A DISPARUT PENTRU CA S-A INTORS LA PROPRRIETAR ! SERVICEUL RESPECTIV AM VAZUT CA OBISNUIESTE SA RECONDITIONEZE MASINI MAI NEOBIJNUITE IN MOMENTUL DE FATA AVAND IN CURTE CEL PUTIN 3 MASINI DE VTM .
|
Foarte bine spus Pokemonu ai lamurit pentru tot deauna problema cu dacia asta.
|
Noutati? :lol:
|
Stiu ca e vechi topicul dar mai stie cineva ceva de masina?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:32. |
- Copyright 2026 4Tuning