![]() |
Re: Nissan 200 SX S13 (restaurare si tuning)
bv man...felicitari
|
Dai dai, ca ii dai bine. Vezi ca vin in weekend pe la tine sa vad cum decurg restul treburilor :D. Si lasa bordurile in pace, ca "Costa" bani! :-P
|
Ei si daca ar fi atins bordura ce ? Nene, se cheama invatat ca nu ne-am nascut pe-o parte.
Multa bafta, Octav |
succes in continuare cu proiectul, si felicitari pentru ce ai facut pana acum !
|
CUM DAU DE TINE?????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????
|
3 Attachment(s)
In sfarsit a ajuns si eleronu :D
|
1 Attachment(s)
Si tot azi am terminat de modificat directia, pentru unghiuri mai mari, acum masina teoretic vireaza 53 de grade :D...dar am nevoie de niste jante mai late si care sa arunce roata mai afara, pentru ca cu rotile stock, care sunt cam cu 5 cm mai inauntru aripii, atinge cauciucu in aripa interioara inainte sa ajunga directia la capat. Ideea este de aici :http://kpi.squarespace.com/steering-...modifications/
Realizarea by JE :P....am facut o proba cu jantele cuiva si masina vireaza fix asa https://www.youtube.com/watch?v=l1_Shluq8wA Ce as putea vrea mai mult ?:D |
Good job man! Aşteptăm jantele.
|
Un video se poate?:-)
Bielete si capete de bara?Stock? |
Graaaav tare de tot daca ii ca acolo! 2011 o sa fie un sezon deosebit de interesant.
Sunteti toti deja din alta lume!!! RESPECT! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si iata filmuletzu si poza:D : https://www.youtube.com/watch?v=CeLzPXxD0EQ
|
Hopa, misto modificarea, felicitari ! Luna viitoare sper sa ajung si eu in gradele astea :)
Clar se infierbanta treaba, abia astept primavara sa ne vedem toti la o bere pre-sezon. Multa bafta, Octav |
Frumos, acum faci orice autobuz dupa ce i-ai dublat unghiul de bracare. :-P
Aripi avem, viraje stranse luam. Acum ce mai urmeaza? :twisted: |
1 Attachment(s)
Azi am mai facut ceva :) am scos bucsile de la jugu spate si le-am inlocuit cu unele de aluminiu ca cele din poza, evident facute de mine :D...ca doar nu dam banii pe ce putem face si noi ;)
|
Quote:
|
Quote:
succes in continuare... sa auzim numa de bine.. :) |
Salut
Dupa cum se vede o sa iasa ceva frumos. Spor la munca. Felicitari |
3 Attachment(s)
Daa...i-ar am mai nascocit ceva... Am facut o bara de rigidizare intre clopotele de la amortizoare (spate) si un rollcage in 4 puncte (copie dupa CUSCO). Rollcage l-am ales asa simplu deoarece mai vreau sa intre persoane si in spate daca e nevoie :) dar este stricut necesar de 'doamne fereste' ;) si tirantii de la bratele din fatza, cu unibale reglabile in loc de bucsi.
|
pusca mea nus acasa de 2 sapt si deja atatea facute......vezi ca maine trec pe la tine:)) bafta in continuare
|
Frum i i sta cu eleronu :D
Acum un kit drift style ;) Bft cu proiectu. |
La masina asta i sta foarte frumos hellaflush
PHOTO: https://img44.imageshack.us/img44/385...johnzhang1.jpg |
2 Attachment(s)
Da...masina e cu adevarat o bijuterie :D....dar...viitoare mea masina (daca o voi schimba pe asta) va fi cu siguranta, iubirea mea de demult:
|
Si mie imi place skyline, daca o sa am vrodata masina aia pt drift as folosio, am vazut pe net un NISSAN skyline r34 gtr -99 700CV tunata in Japonia 70.000 €
Asta DA masina :D http://imgs.segundamano.es/images/926/92650749461.jpg http://imgs.segundamano.es/images/926/92659272780.jpg http://imgs.segundamano.es/images/926/92667796099.jpg http://imgs.segundamano.es/images/926/92642226142.jpg |
1 Attachment(s)
Fraatilor...am ramas prost...fiti atenti la poza asta....e spatele la R34...si are caseta de directie pe spate !!!!
|
Caseta e cam mult spus, HICAS, sau un fel de..
|
Quote:
|
Pe mina ma mira....sincer nu ma asteptam..am vazut multe nissanuri pe dedesupt...da nici unu asa :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Domnilor ! sunt proaspatul posesor al unui motor SR20DET de GTI-R :D, care are nevoie de ceva bani investiti in el pentru a ajunge unde vreau eu :), dar mai intai trebuie sa-l termin de platit...Fostul posesor...daca citesti....MERSI MULT DE TOT ! pentru aranjament si ocazia de a lua asa un motor !
|
Mama da ce motor..............banuiesc ca asta nu poate fi decat al meu......esti al 4 lea proprietar al motorului.
Din experienta iti spun ca motorul este ''bullet proof'' (daca i se pun cuzinetii corespunzatori si ulei de calitate schimbat la fiecare 5000 km). Motorul face ,la rece approx. 2000 rpm, 9 bari presiune de ulei. Daca mai ai nevoie de ceva pe la el....anunta-ma ca mai am o carutza de piese!!! Numai bine, Bogdan |
Quote:
Vlad aia nu e caseta de directie este asa numitul sistem HICAS (care se intalneste la foarte mult Nissan-uri). Sistemul asta este bun pentru o masina pe care o conduci pe strada nicidecum o masina pentru performanta. Un sistem similar exista si la Honda ....asa numitul 4WS ( four wheel steering) Exista si un ''Hicas delete kit'' pentru aceasta treaba ( care pur si simplu blocheaza capacitatea de a vira cu rotile de spate) Initial HICAS a fost un sistem hidraulic care folosea lichid si presiune din pompa de servo directie, ulterior el sa transformat intr-un sistem de sine statator cu un actuator electric (cel care se vede si la tine in poza). |
Felicitari pentru achizitie Vlad, acum nu vei mai avea griji pe partea de putere :)
Multa bafta, Octav |
da...din pacate ai am desfacut motoru, si baiu e pe la arbore...cam toate cotele sunt ovale...cea mai mica diff e de 2 sutimi, care ar trebui sa fie toleranta maxima....la mine ajunge si la 8 sutimi la biela 1....si este si R2...acum ramane sa vad, mi-a recomandat Ciuli o firma care paote sadepuna material pe arbore si sa-l rectifice iar la cota nominala, voi incerca asta prima oara...
Bogdan, te rog i-mi si mie un pret la o biela si un piston, ca ca mine unu are niste mici urme pe el, si o biela just in case...daca ai... In rest motoru e ok, cilindrii 2 si 3 sunt putin iesiti din toleranta la ovalitate, da cu un set de segmenti noi,o sa le preia ovalitatea :D P.S. Revin in seara asta cu poze ;) ciao :D |
1 Attachment(s)
Un poze be !
|
Quote:
|
Dupa niste calcule si consultari a unei carti despre alezaje si deformari, sunt practic cu 1 sutime in plus fatza de ce e original, un segment preia maxim 8 sutimi la rece ovalitate...cu motoru cald tot va fi perfect :D
|
hat bee tuu numai cu hat egy pozee umblii bee...de mai mult poze ca se vade si im mai binee....hat serus toc tee!hat eu nu cunoaste limba romane bine ...ioii si bafte mei
|
Dar totusi....VAND PISTOANE GTI-R STOCK :D
|
Gata ...nu mai sunt
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning