![]() |
Re: - B 87 WBL -
Quote:
|
Re: - B 87 Wbl -
Doar pentru usi nu stiu .... am dat cam 3 mil pentru tot .. chiar mai mult ... si am cumparat 2 motorase unu pentru portbagaj si unu pentru sofer + montare ... ce sa zic inca 500 de mi cam asa .... plus releu la alarma sa pot deschide din telecomanda portbagaju .... ehheee ... uite asa s`au dus bani :))
|
am si eu o intrebare ... cum ai facut cu usile pe spate si cea din dreapta fata ... alea le deschizi din interior sau din telecomanda ???
|
este o masina facuta cu gust ... si mai ales cu cap ... :D bravo!
|
ce sa zic... e o masina ingrijita ! dar ai mare grija cu rugina !a mea e din 2000 si cand i-am dat aripile jos m-am speriat ! e pacat de ea ! o sa apara in curand chiar daca are doar 26.000 km ! in legatura cu designul exterior ar fi bine daca ai renunta complet la stickere !daca vrei praguri si spoilere nu-ti pune din targ ! daca vrei ceva putere catalizatorul nu o sa te ajute prea mult! in legatura cu filtrul si toba spune-mi daca se simte vreo diferenta ? ce firma este toba si filtrul? pe fata poti sa-ti pui arcuri de nova o sa cobori mult garda iar cu niste jenti ar fi super ! bafta
|
4 Attachment(s)
daca tot schimbi jantele cauta sa pui ceva frumos pe 15 cu un cauciuc pe masura.(la niste jante ca astea visez eu)
|
Mama ... sunt criminale sa mor ... daca le vinde anunta`ma pls ... si apropo ... gumele sunt 195.40.15 ??? si cum a facut adaptarea din 3 in 4 ???
|
195/40 XR16 sunt rotile... se vede in a 3-a poza... sunt superbe...
|
Quote:
|
misto jantele alea, dar sa mergi singur in masina
|
2 Attachment(s)
foarte simplu..... asa....:lol::lol::lol:
|
lasa u cu simplu ... si zi-i omului cum sa isi faca ...
din 3 in 4 .. si eventaual .. si preferabil .. fara flanse |
2 Attachment(s)
cel mai simplu cu flanse faci adaptarea din 3 in 4 si fara munca multa. da' tre sa umblii la aripi k flansa iti arunca rotile 2 cm in exterior. multa lume zice k nu sunt bune flansele k se pot desprinde. mie nu mi sau desprins si am mers cu rotile nestranse :) (un cretin fara minte). de fapt stranse foarte putin nici juma de prezon
|
nu cred ca se desprind. nu au de ce. daqcasunt stranse nu se desprind. morcov_ssl din cate am invatzat yo lafacultate filetul de pe prezoane este astfel gandit incat orcat de slabe ar fi stranse piulitele tot nu se vor desface si cel mult chiar se vor strage. mi-a explicat un prof dar nu mai stiu ce mi-a explicat si parea sa aiba dreptate.
|
se vorbea mai devreme de stopuri... unde se fac stopurile astea decolorate? pe mine m-ar interesa doar partea de sus (adik banda alba banda rosie cum se spune)
|
iti fac eu rost de stopuri cum zici tu,aly_geo2001 pe mess sa vb :)
|
Nimeni nu vrea sa zica cum se face din 3 in 4 fara flanse ? ? ? plsssss ....
|
pe fata: se da jos butucul, se scot prezoanele vechi, se umple cu sudura, dupa care se dau 4 gauri in butuc...faza e ca trebuie sa gasesti pe cineva care sa fie in stare sa ti le centreze PERFECT, ca altfel o sa ai probleme, mai ales la viteze mari. Dupa care iti cumperi prezoane noi, potrivite pentru jentile pe care le vei avea.
pe spate nu cred ca merge sa gauresti tamburul, aici singura solutie ramane flansa. asta ar fi o solutie... a doua solutie ar fi sa gasesti o punte spate de la o alta masina care sa se potriveasca la dacie, la fel si pentru fata (cred ca asta ar fi cea mai buna varianta, neimplicand alte riscuri) |
Ms frumos .... o sa incerc sa vad ce iese ... mai astept pareri ... plssss
|
wbl, cauti strungarie, care sa mai aiba, ca in magazin nu prea gas, disc fara prezoane, mergi la un nene care stie bine stungarie si iti faci prez. apoi discul se monteaza pe fuzeta, pe spate schimbi doar tamburii merg de la reno, 4x100
|
ce zici nebune???? Sunt EU Johnny ..... Stii Ca Arata Bine Masina .... si mai stiu ca era sa ne miereasca si un tir cand am plecat de la scoala .... ai grija cum conduci :P !!! mai vb ;)
|
Quote:
|
Multa bafta in continuare nu prea am mai vaz sch si o stiam in rest..uite te si u la break u meu si ti dai seama cine sunt si zi mi cateva pareri...sal
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html |
1 Attachment(s)
uite .. eu m-am gandit ca ai putea face asta la jenti
ca eu stiu ca dak imi iau jenti asemanatoare cam asa ceva vreau sa fac cu ele e doar o propunere ... vopsite cu negru in interior ... dar cu o vopsea buna si care sa tzina ps. .. scuze calitatea dar poza e lucrata in pait ... :) |
eu zic k e buna ideea, acestui model d jante cel mai bne ii sta asa, da si impresia de spitze subtiri;)
|
1 Attachment(s)
asa ar arata pe masina ...
|
Daaaaa ... imi place mult cum da asa .... cade bine ca sunt si geamurile negre ... dar nu stiu unde sa le vopsesc asa ...sa nu sara vopseaua si sa fie treaba buna :( ..... daca stiti vreun vopsitor bun .... ajutati`ma ...... apropoo ... am dat jos stikerele dupa botu masini .... se vede mult mai frumos fara ele :D ....
|
trec in fiecare zi p acolo si am vaz si eu azi...arata mai bine fara stikere..de ce ai luat amenda la meeting???pt ce? da si mie id tau d mess sau intra p min raketa_maryan
|
imi place masinutza ta ! succes in continuare !!!
|
Jantele astea se vad bine vopsite asa daca NU faci tamburii rosii(ca in imaginea prelucrata)... ori sub forma asta(interiorul negru), ori cum le are DAC-ul :rolleyes2
^^^ parerea mea!:oops: Si chiar cred ca da bine combinatia asta pe WBL. :D |
hmm ... tamburii deja erau roshii ...
la partea aia nu am lucrat nik ... si sincer sa fiu ... mie imi plac asa roshii cum sunt ... nsuh` .. :D parerile difera ... sau dak vrei sa le faci tot interiorul jantei negre ... uita-te cum le are B 83 DAC ... ramane la latitudinea ta cum o sa o faci .. pt ca pana la urma e masina ta ... si ce iti palce tzie mai mult aia sa pui pe ea ... ca o faci sa iti placa tzie in primul rand .. ;) |
msina asta o vedeam zilnic la scoala (am fost colegi de liceu), si dupa parerea mea e printre cele mai frumoase dacii, se pi*a p un logan...tine-o tot asa, si poate aduci si niste modificari la motor ;)
|
Vopseste jantele, k arata mult mai bine vopsite. Schimba putin aspectul intregii masini.
|
bv WBL-ule ... asa imi place.. simplu, cu gust... Daca mai vopsesti si jantele e si mai criminala... bafta
|
Quote:
:sad: Oricum frumoasa masina.Bafta in continuare! |
Quote:
Sincer ... m`am interesat ... pe spate punte de Renault cum ai si tu si pe faza fuzete tot de Renault ... dar momentan las jentiile astea pe masina si le vopsesc .... ca mi`am luat o alta masina ... tot dacie dar 1300 din 81 .... am alergat mi`am inscriso pe numele meu si vreau sa ma apuc de ea ... Sa o fac stil WRC .... ciao |
un sfat: incearca si u dak tot ai bagat bani in ea sa faci ceva cu grila fata :D
|
hai ma ca o faci tu si pe aia veche de la batrani
|
si daca vrei detalii cum sa faci din 3 4 prez stii unde ma gasesti
|
Quote:
spuneti si daca v-ati chinuit sa puneti puntea k nu cred k ai dat puntea d dacie jos si ai pus-o p aia d renault |
| All times are GMT +2. The time now is 10:49. |
- Copyright 2026 4Tuning