Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Deva, Hunedoara ? (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/19859-deva-hunedoara.html)

mutzu 11-08-06 22:56

Re: Deva, Hunedoara ?

Quote:

Originally Posted by fast_racer_sonik
Ce muncesti? iti faci fitzuici pt examene? ca se apropie sesiunea de toamna si tre sa bagam tare :caffine:

N-am restante:)
TOtusi tu cine esti ?:)

fratzika 11-08-06 22:59

Fie vremea cat de rea dar mai bine-i in masina mea...Dadi a venit din Tirolia Country, cred ca azi de dimineata, ne-am intalnit, eu eram la terasa la Rafa iar el descarca cadourile...."pt. noi"...:)).
Asteptam sa posteze si el niste poze de pe acolo.....

fratzika 11-08-06 23:05

Quote:

Ce muncesti? iti faci fitzuici pt examene? ca se apropie sesiunea de toamna si tre sa bagam tare :caffine:

Noooo ca nu stie cine esti, dar sunt sigur ca nici pe mine nu ma stie, cu toate ca acum ceva vreme pierdeam vremea(si banii la poker-e) impreuna prin Bar la Leu..:))...."mai ia o data poate prinzi bonus-ul la septari " :)).....da asta e lumea mai uita..:))....fara suparare:D

F.R.Sonic 11-08-06 23:15

Quote:

Originally Posted by mutzu
N-am restante:)
TOtusi tu cine esti ?:)

:lemon: pai vezi pe prima sau a doua pagina la topicu' asta ca-s poze cu mine... sunt la faculta la hd anu 3...n-am avut onoarea sa dialogam face 2 face pana acum... lasa ca data viitoare cand trec pe langa tine o sa ma prezint :flower:
PS: fericitule ca n-ai restantze!! Eu am ...asa ca tre sa ma scutur de ceva bani :cry: pe... "meditatzii" :lol: ata ete

mutzu 12-08-06 09:30

Quote:

Originally Posted by fratzika
Noooo ca nu stie cine esti, dar sunt sigur ca nici pe mine nu ma stie, cu toate ca acum ceva vreme pierdeam vremea(si banii la poker-e) impreuna prin Bar la Leu..:))...."mai ia o data poate prinzi bonus-ul la septari " :)).....da asta e lumea mai uita..:))....fara suparare:D

Cine esti ma ?:)

mutzu 12-08-06 09:30

Quote:

:lemon: pai vezi pe prima sau a doua pagina la topicu' asta ca-s poze cu mine... sunt la faculta la hd anu 3...n-am avut onoarea sa dialogam face 2 face pana acum... lasa ca data viitoare cand trec pe langa tine o sa ma prezint :flower:
PS: fericitule ca n-ai restantze!! Eu am ...asa ca tre sa ma scutur de ceva bani :cry: pe... "meditatzii" :lol: ata ete

Cred ca te-am vazut atunci cand ne-o strans pt practica.Ai tricou nou 4tuning, nu ?

F.R.Sonic 12-08-06 09:52

1 Attachment(s)
Quote:

Cred ca te-am vazut atunci cand ne-o strans pt practica.Ai tricou nou 4tuning, nu ?

Yeap! that's me ...o poza facuta in austria intr-o intersectie(cu aparatele foto ca japonezii, pozam' tot) (ca niste adevaratzi turisti :D )

fratzika 12-08-06 09:54

Quote:

Cine esti ma ?:)

:D Sunt poze cu mine,masina si catelusa"dulcica de ea" la prima sau a doua pagina a topicului, dar oricum a trecut multa veme de cand ne ocupam cu poker-e"eram niste baietasi de la faculta care in loc sa mearga la cursuri, jucau biliard toata ziua si intre partide mai spargeau niste bani la poker-e"....le luau la rand sa vada unde nu s-a luat "bonus-ul"....tu te laudai cu Renault-ul lu' taicatu:idea: ...din nu stiu ce garaj.....Dar nu-ti fa probleme, cand voi trece pe langa tine te voi bate pe umar...:)

mutzu 12-08-06 16:41

Quote:

:D Sunt poze cu mine,masina si catelusa"dulcica de ea" la prima sau a doua pagina a topicului, dar oricum a trecut multa veme de cand ne ocupam cu poker-e"eram niste baietasi de la faculta care in loc sa mearga la cursuri, jucau biliard toata ziua si intre partide mai spargeau niste bani la poker-e"....le luau la rand sa vada unde nu s-a luat "bonus-ul"....tu te laudai cu Renault-ul lu' taicatu:idea: ...din nu stiu ce garaj.....Dar nu-ti fa probleme, cand voi trece pe langa tine te voi bate pe umar...:)

Oltcit era la maaa:)) Nu renault :))
Si cu ce treci tu acum pe langa mine ?:)

F.R.Sonic 13-08-06 13:45

Cu golanu' trece :bong: :D

xxdadixx 13-08-06 16:17

1 Attachment(s)
Quote:

Yeap! that's me ...o poza facuta in austria intr-o intersectie(cu aparatele foto ca japonezii, pozam' tot) (ca niste adevaratzi turisti :D )

Aceeasi locatie din alt unghi :)

xxdadixx 13-08-06 16:56

6 Attachment(s)
Adi de unde sti ca am fost in Tirol? :lol: Vad ca noul forum nu mai are descriere la poze asa ca va zic eu:) Patronul lu vara mea era pasionat de masini intr-o poza se vede ce avea in pod..., tot el avea si ultima broscuta ( 0 km ) In rest bla bla bla am vazut si eu calibra aia din pozele de pe paginile anterioare dar nu am oprit oricum nu mai aveam cum sa ma intorc ca trecusem //

fratzika 13-08-06 21:46

Quote:

Oltcit era la maaa:)) Nu renault :))
Si cu ce treci tu acum pe langa mine ?:)

Cu "golanu", dar nu am sa te bat pe umar ca nu am cum, numai am sa-ti fac cu mana,....Glumesc normal.Oricum e multa vreme de cand ne-am cunoscut, f multa....:)

PS. A fost careva la legale la Brad???Ceva poze??Nimik???De fapt si asa merge netu' ca pixu....dar poate isi revine...

fratzika 13-08-06 21:53

Quote:

Originally Posted by xxdadixx
Adi de unde sti ca am fost in Tirol? :lol: Vad ca noul forum nu mai are descriere la poze asa ca va zic eu:) Patronul lu vara mea era pasionat de masini intr-o poza se vede ce avea in pod..., tot el avea si ultima broscuta ( 0 km ) In rest bla bla bla am vazut si eu calibra aia din pozele de pe paginile anterioare dar nu am oprit oricum nu mai aveam cum sa ma intorc ca trecusem //

Dadi, nu stiu sigur dar cred ca am visat un tirolez, sti costumul lor national, salopeta aia cu pantaloni scurti, si palarioara cu pana....si cum aflasem ca mergi in Austria...am facut legatura....
Ce ma mai distrau filmele sexi turnate pe plaiurile tiroleze....cred ca aveam vreo 15 ani cand ma uitam pe SAT1 sambata noaptea...in timp ce ai mei dormeau in aceeasi camera.....:)

sNap7 14-08-06 09:31

ioi .. da ce functioneaza topicu asta.Poze cu mine .. hm .. caut cateva mai artistice si pun, promit.
P.S: scuzati-mi absenta

Sal GYM, mutzu, racedriver ... si ceilalti. Cu unii ma cunosc, cu unii am vreme :D

sNap7 14-08-06 09:36

2 Attachment(s)
Nu e rideu' meu dar, sper sa-l "incerc" cat de curand.Deocamdata .. stau in dreapta pana pe la sf lui septembrie :D

sNap7 14-08-06 09:43

hm .. ma gandeam la o intalnire a celor de pe aici .. sa ne mai "familiarizam" :D, ce ziceti ?

F.R.Sonic 14-08-06 14:51

Quote:

Aceeasi locatie din alt unghi :)

Ce tare!!!!! :crazy:
Ar fi o idee buna sa facem o iesire sNap, numai sa fie in vichend de preferat duminica si de preferat pe baraj si de preferat alegetzi voi unde vretzi ca eu nu am preferintze(multe) :lol:
si apropo...Dadi, data viitoare cand mergi undeva(legat de curse si nu numai) si ai loc si pt mine(si vrei sa ma iei),sa dea draq sa pleci fara je' k stiu unde stai :bat: :lol:

fratzika 14-08-06 15:11

Quote:

Ce tare!!!!! :crazy:
Ar fi o idee buna sa facem o iesire sNap, numai sa fie in vichend de preferat duminica si de preferat pe baraj si de preferat alegetzi voi unde vretzi ca eu nu am preferintze(multe) :lol:
si apropo...Dadi, data viitoare cand mergi undeva(legat de curse si nu numai) si ai loc si pt mine(si vrei sa ma iei),sa dea draq sa pleci fara je' k stiu unde stai :bat: :lol:

:-) ....sau sa fim anuntati din timp, si oricum masini se gasesc....si cu intalnirea sunt de acord...cred ca pe baraj ar fi o idee OK....

PS. se pare ca vor fi ceva legale de motociclete la Timisoara si Cluj....:D

sNap7 14-08-06 21:32

Pai bineinteles ca vom hotari din timp intalnirea .. si veti avea timp pt tot.Dar .. d c neaparat sa fie la HD si nu la Deva, sa mergem sa stam undeva si la un suc, o bere cv ..;)

F.R.Sonic 14-08-06 21:54

Quote:

Originally Posted by sNap7
Pai bineinteles ca vom hotari din timp intalnirea .. si veti avea timp pt tot.Dar .. d c neaparat sa fie la HD si nu la Deva, sa mergem sa stam undeva si la un suc, o bere cv ..;)

De acord cu tine !! Deci fratzi mei din Hd. mergem in Deva ca fac ei cinste :D :drunk:

F.R.Sonic 14-08-06 22:32

Quote:

De acord cu tine !! Deci fratzi* mei din Hd. mergem in Deva ca fac ei cinste :D :drunk:

:sleep:*fratzii cu 2 " i " :oops:

sNap7 14-08-06 22:32

nah .. nu eshti tu smecher, ha ? :D

sNap7 14-08-06 22:32

un ID de mess imi dai si mie ? :)

F.R.Sonic 14-08-06 22:34

Quote:

Originally Posted by sNap7
un ID de mess imi dai si mie ? :)

fast_racer_sonik e ID-u meu si pe messenger !!! :lol: nu ma enervez :lol:

sNap7 14-08-06 22:36

ms ms .. nu te enerva :P

xxdadixx 15-08-06 06:03

Poze de la Brad nu mai am da am cam toate cursele filmate :P Le pun cand vin. Bogdane eu ce sa-ti fac daca te-ai zgarcit la un telefon, eu am fost in Austria... am cost :))

mutzu 15-08-06 10:54

Quote:

Poze de la Brad nu mai am da am cam toate cursele filmate :P Le pun cand vin. Bogdane eu ce sa-ti fac daca te-ai zgarcit la un telefon, eu am fost in Austria... am cost :))

Racer Man, filmele le ai filmate cu K750i -u?
Sau filmat cu ceva mai bun .. punele odata sa vad cum mi-or dat baietii :P

F.R.Sonic 15-08-06 15:04

Quote:

No bine' Scoate-te scoate-te!!! :D Chiar nu aveam idee de ce-mi dai beep...Promit ca la urmatoru apel te sun!!! (da' puteai da un sms, ca duminica mi-ai dat :p )Noi sa fim sanantosi :hug: ca , curse o sa mai fie!
Baga filmele sa vedem cu i-au dat baietzii lu' mutzu :)

sNap7 15-08-06 15:26

Vrem poze si filme de la Brad !!!! :)

fratzika 15-08-06 16:12

Quote:

No bine' Scoate-te scoate-te!!! :D Chiar nu aveam idee de ce-mi dai beep...Promit ca la urmatoru apel te sun!!! (da' puteai da un sms, ca duminica mi-ai dat :p )Noi sa fim sanantosi :hug: ca , curse o sa mai fie!
Baga filmele sa vedem cu i-au dat baietzii lu' mutzu :)

.....ce mah? or fost altzii mai tari decat mutzu???? vreau sa-i vad....oare o fi scos bancheta din spate, roata de rezerva si cricul din masina inainte de curse???? ....... sau poate i-au pus oficialii ceva in plus niste balast ca la WTC si DTM :ashamed:
....dadi, baga filmuletzele odata ca nu mai pot...sunt curios sa vad ce masinutze au defilat pe acolo.....

fratzika 15-08-06 16:20

Quote:

.....ce mah? or fost altzii mai tari decat mutzu???? vreau sa-i vad....oare o fi scos bancheta din spate, roata de rezerva si cricul din masina inainte de curse???? ....... sau poate i-au pus oficialii ceva in plus niste balast ca la WTC si DTM :ashamed:
....dadi, baga filmuletzele odata ca nu mai pot...sunt curios sa vad ce masinutze au defilat pe acolo.....

...:D sorry, WTCC not WTC ( World Trade Center :( ).....

xxdadixx 15-08-06 17:23

1 Attachment(s)
Mutzu vs Dacia Alba

F.R.Sonic 15-08-06 17:47

Ce "COX" i-a dat la dacia aia!

fratzika 15-08-06 18:18

...nu stiu daca cunoastetzi site-ul dar putetzi da o geana pe aici...mie mi-a placut ce am vazut acolo....http://www.ibherdesign.com/

xxdadixx 15-08-06 20:44

Unele kit-uri sunt foarte reusite, am vazut ca au si ceva wide pacolo. Le facea reclama in revistele italiene de tuning, credeam ca-i italiana firma :D

F.R.Sonic 16-08-06 22:32

https://www.youtube.com/watch?v=3YG3uoadVgk Ce zicetzi fratzilor de asta? Evo 6 mai rapid ca Evo 9 .. !?! :shock: cred ca "shoferu" era de vina

fratzika 17-08-06 05:12

Quote:

https://www.youtube.com/watch?v=3YG3uoadVgk Ce zicetzi fratzilor de asta? Evo 6 mai rapid ca Evo 9 .. !?! :shock: cred ca "shoferu" era de vina

:blahblah: :blahblah: .....asa e, cu siguranta "soferul" nu e de vina, ca e "aceeasi":woowoo: ....dar sa sti ca nu intotdeauna o versiune mai noua a unei masini sport e mai buna,mai rapida sau mai fiabila decat precedenta...si sunt multe marci la care s-a intalnit chestia asta:Porsche, Ferrari,....si chiar si masinutzele japoneze...:)....dar oricare din ele as vrea sa o chinui un pic....Evo 6 sau Evo 9....nu am pretentii...:eyebrow:

F.R.Sonic 18-08-06 21:30

Quote:

Originally Posted by GYM
Afara e urat, ploua si e innorat.....ce mai faceti ? :D:D

Gym, mai spune-ne ceva inteligent :mrhappy: ai mai fost la beute :bong: la...(nu mai stiu unde ai zis ca ai fost) sti tu :hug:

mutzu 18-08-06 23:57

Quote:

Gym, mai spune-ne ceva inteligent :mrhappy: ai mai fost la beute :bong: la...(nu mai stiu unde ai zis ca ai fost) sti tu :hug:

EL nu bea ma, nici eu.. nimeni nu bea, suntem baeti cuminti :)

All times are GMT +2. The time now is 18:47.

- Copyright 2026 4Tuning