![]() |
Re: Deva, Hunedoara ?
Quote:
TOtusi tu cine esti ?:) |
Fie vremea cat de rea dar mai bine-i in masina mea...Dadi a venit din Tirolia Country, cred ca azi de dimineata, ne-am intalnit, eu eram la terasa la Rafa iar el descarca cadourile...."pt. noi"...:)).
Asteptam sa posteze si el niste poze de pe acolo..... |
Quote:
|
Quote:
PS: fericitule ca n-ai restantze!! Eu am ...asa ca tre sa ma scutur de ceva bani :cry: pe... "meditatzii" :lol: ata ete |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Si cu ce treci tu acum pe langa mine ?:) |
Cu golanu' trece :bong: :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
Adi de unde sti ca am fost in Tirol? :lol: Vad ca noul forum nu mai are descriere la poze asa ca va zic eu:) Patronul lu vara mea era pasionat de masini intr-o poza se vede ce avea in pod..., tot el avea si ultima broscuta ( 0 km ) In rest bla bla bla am vazut si eu calibra aia din pozele de pe paginile anterioare dar nu am oprit oricum nu mai aveam cum sa ma intorc ca trecusem //
|
Quote:
PS. A fost careva la legale la Brad???Ceva poze??Nimik???De fapt si asa merge netu' ca pixu....dar poate isi revine... |
Quote:
Ce ma mai distrau filmele sexi turnate pe plaiurile tiroleze....cred ca aveam vreo 15 ani cand ma uitam pe SAT1 sambata noaptea...in timp ce ai mei dormeau in aceeasi camera.....:) |
ioi .. da ce functioneaza topicu asta.Poze cu mine .. hm .. caut cateva mai artistice si pun, promit.
P.S: scuzati-mi absenta Sal GYM, mutzu, racedriver ... si ceilalti. Cu unii ma cunosc, cu unii am vreme :D |
2 Attachment(s)
Nu e rideu' meu dar, sper sa-l "incerc" cat de curand.Deocamdata .. stau in dreapta pana pe la sf lui septembrie :D
|
hm .. ma gandeam la o intalnire a celor de pe aici .. sa ne mai "familiarizam" :D, ce ziceti ?
|
Quote:
Ar fi o idee buna sa facem o iesire sNap, numai sa fie in vichend de preferat duminica si de preferat pe baraj si de preferat alegetzi voi unde vretzi ca eu nu am preferintze(multe) :lol: si apropo...Dadi, data viitoare cand mergi undeva(legat de curse si nu numai) si ai loc si pt mine(si vrei sa ma iei),sa dea draq sa pleci fara je' k stiu unde stai :bat: :lol: |
Quote:
PS. se pare ca vor fi ceva legale de motociclete la Timisoara si Cluj....:D |
Pai bineinteles ca vom hotari din timp intalnirea .. si veti avea timp pt tot.Dar .. d c neaparat sa fie la HD si nu la Deva, sa mergem sa stam undeva si la un suc, o bere cv ..;)
|
Quote:
|
Quote:
|
nah .. nu eshti tu smecher, ha ? :D
|
un ID de mess imi dai si mie ? :)
|
Quote:
|
ms ms .. nu te enerva :P
|
Poze de la Brad nu mai am da am cam toate cursele filmate :P Le pun cand vin. Bogdane eu ce sa-ti fac daca te-ai zgarcit la un telefon, eu am fost in Austria... am cost :))
|
Quote:
Sau filmat cu ceva mai bun .. punele odata sa vad cum mi-or dat baietii :P |
Quote:
Baga filmele sa vedem cu i-au dat baietzii lu' mutzu :) |
Vrem poze si filme de la Brad !!!! :)
|
Quote:
....dadi, baga filmuletzele odata ca nu mai pot...sunt curios sa vad ce masinutze au defilat pe acolo..... |
Quote:
...:D sorry, WTCC not WTC ( World Trade Center :( )..... |
1 Attachment(s)
Mutzu vs Dacia Alba
|
Ce "COX" i-a dat la dacia aia!
|
...nu stiu daca cunoastetzi site-ul dar putetzi da o geana pe aici...mie mi-a placut ce am vazut acolo....http://www.ibherdesign.com/
|
Unele kit-uri sunt foarte reusite, am vazut ca au si ceva wide pacolo. Le facea reclama in revistele italiene de tuning, credeam ca-i italiana firma :D
|
https://www.youtube.com/watch?v=3YG3uoadVgk Ce zicetzi fratzilor de asta? Evo 6 mai rapid ca Evo 9 .. !?! :shock: cred ca "shoferu" era de vina
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:47. |
- Copyright 2026 4Tuning