![]() |
Re: Peugeot 407
mane lasa un pm cu adresa ta de mail ym ... si mai vb ;)
|
Frumoasa tare masina. jantele parca eu ti le-am vandut. Sau cauciucurile? (chiar nu mai tin minte):D:D:D.
|
Jantele si caucicurile le am de la Silviu..
|
tocmai ca stiu treaba asta iar eu am "lucrat" la silviu vreo 2 saptamani ;)
|
aaa..posibil..
|
iti zic mai mult ca sigur ca eu ti-am vandut, dar nu mai stiu ori jantele ori gumele ca nu le-ai luat impreuna, asa-i ?
|
Pai cauciucurile le-a luat Tata..Jantele eu le-am luat..Stiu ca a fost un baiat care m-a ajutat sa le car da nu mai stiu daca erai tu..
|
pai eu am "lucrat" doar vreo 2 saptamani si stiu ca eu ti-am dat comanda dar nu mai stiu pentru ce. Cand a fost livrata comanda nu mai eram yo, era unul chel.
|
deci atata poate sa imi placa masina asta, nu stiu d c ... :) Daca dai cumva cu ea pe la Deva in trecere sa-mi spui sa o vad si eu live ;)
|
ok..Thx..S-ar putea sa vin in primavara pe la cluj..
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Noua ``nuca`` din piele perforata..e super..pozita e mai joasa, are o prindere mult mai buna, si forma este super..Nu ma asteptam sa fie asa o schimbare..(in bine)
|
well .. frumoasa masina ... de cand au scos`o astia de pe banda am zis ... "ce naiba sa`i mai faci ? ca e deja raketa" dar uite ca se mai poate imbunatati :D good job cristi :) keep up the good work ;)
|
THX :) ..mai sunt unele chesti care as vrea, dar astept vara :)
|
Pe la Deva cand ajungi ? :D :D
|
:) m-ai mai intrebat..Nu stiu..Poate ajungi tu prin Iasi sau prin Bacau.. :)
|
Stiu ca te-am intrebat, dar asta a fost demuuulllttt .. ma gandeam ca poate dai pe aici
Eu prin zona aia nu cred ca ajung prea curand :( , cu toate ca primul lucru pe care l-as face ar fi sa vin sa-ti vad masina :D |
Quote:
off-topic: chiar e asa fricos alexika?:D |
modestia asta;):-P
|
La cine te referi doru wrc?Scuze da nu am inteles!
|
super frumoasa masina ta..........imi place in special culoarea pe care ai ales-o
multa bafta si ai grija de ea,sa o pastrezi tot timpul curata k merita............... |
Quote:
|
http://www.musketier.com/html/video.html un mic VIDEO cu 407
|
Parerea celor de la Top Gear.. https://www.youtube.com/watch?v=Sa6a5BT8NQA
|
Quote:
|
Au avut ei ceva de comentat in legatura cu lagul de la turbo de pe motorul HDI dar cum eu nu am HDI :)
|
ma nu stiu de ce sunteti asa de pasionati de peugeot...proaste la piese scumpe la revizii scumpe de intretinut isi pierd pretu repede si pana la urams a nu uitam ca e masina frantuzeasca asa ca...nu am nimik cu posesoru la peugeot tot respectu pt el ca o personalizeaza da totusi frate...
|
Asta e..Revizia ma costa 3 mil..asa ca nu e scumpa..In 50.000 de km nu am avut nimic de reprosat..Piesele sunt scumpe la reprezentata ca peste tot..Si sa iti zic ceva..Toate diselurile de pe Ford sunt facute de Peugeot...Acum Peugeot lucreaza cu BMW pt motoarele cu benzina..Fiecare cu gustul lui..De 26000 euro imi luam alt ceva, dar daca asta mi-a placut..Asta e..Merci pt respect..
|
fiecare cu parerile lui, mie unu imi place fffff mult 407. mai ales a lu' cristi ;)
|
Aho aho
Forumisti bazati, Langa LEU v-alaturati Si cuvantu-mi ascultati! S-a sculat mai an Badica Bercean Si acu in prag de sarbatoare O tuflit o taxa mare! Multa grija statu are Sa n-aveti bani in buzunare! O scumpit binzina O scumpit si motorina! Strada are gropi in ea Grea viata pentru bucsaraia ta! Politatiu cu Loganu Sta la panda ca marlanu, Banu sa ti-l salte Si permisu daca poate! In service, spagarii Numara paraii! Amortizoare curse Si volante duse Asteapta in garantie schimbarea Inc-un pic si cuprinde disperarea! La receptie pasesti Factura s-o platesti Te ia si caldura si inghetu De-ti ingheata... omuletu! Dara fii far de-ntristare Leul tau e tartor mare Serpentinele-s floare la ureche Cu leutul in pereche! Uite colo un Passat Cum sta de suparat! Ii mor jantele de ciuda Ca pe leu nu poa' s-ajunga! Colo Tuaregu Zace ca blegu E ofticat de moarte Pe 407! Iote si Meganu Asteptand sa treaca anu Poate Poate L-o prinde pe 307! De urat v-as mai ura Da nu pi dijeaba! Acu, gazde primitoare Adunati din buzunare Plata ce-o veti face Cand gura-mi va tace! Accelerati mai! Hai Hai!!! La anu si LA MULTI ANI! Un plugusor compus de cei din forumul Peugeot..Sper sa nu se supere altii posesorii.. :) |
5 Attachment(s)
Mi-au ajuns jucariile..Evacuare dubla, pleoape, buza fata, buza spate, preguri, pleopa luneta..Am facut poze doar la tipsuri si la pleope...Celalalte o sa le vedeti cand o sa fie montate..Acum nu prea se intelege nimic..
|
imi plac mult tipsurile ...
asteptam poze cu ele montate pe masina. |
Pai se deschida astia odata service-urile :) In prima faza o sa imi montez doar evacuarea pe spoilerul original..Prelungirile si pragurile le pun pe la primavara..Sa se incalzeasca un pic..Sper sa pot sa mai merg pe strada la cat de joasa o sa fie..
|
Frumoasa uratura :lol: si frumoase planuri...;)
Happy new year si bafta in continuare :) |
frumos frumos. astept sa le vad pe masina ;)
|
9 Attachment(s)
A inceput nebunia :lol: :shock:
|
:) Grila din fata o sa dispara.. Nu prea imi place cum da..Prea mult crom!!
Thx SFW pt poze... |
mie imi place f mult cum da :)
|
arata prea bine cu noile modificari...
si mie mi se pare ca iar sta mai bine cu o grila neagra dar ceva diferit de cea de serie..;) bafta in continuare cu "projectul 407":D |
Da..O sa ma gandesc la ceva..Acum astept vara sa imi pun si restul..Sa vad cu o sa arate si cu jantele pe 18`
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning