![]() |
Re: dacia 1300
Quote:
|
sorry ca nu am raspuns dar am fost plecat la mare distanta...MII DE MULTUMIRI pt aprecieri !!!!
cum a zis si robert pe fata arcuri de nova spate iar pe spate le taiati pana va place cum sta :) parerea mea e ca trebuie adusa la nivel cu fata adica sa nu stea mai ridicata de spate... bafta...mai asteptam low rideri :D |
Finutza masina...sa ai grija de ea!;)
Cum s-a comportat la drum lung? :rolleyes2 cu noile modificari? |
jante + o vopsea albastra cu stiker gordini si o sa fie criminala (nu ca nu ar fi :D)
|
mie unu imi place stilul gordi dar nu imi plac stikerele alea gordi.
P.S. vezi poate gasesti o masca mai intedesanta si fara semne p ea. Eu zic k ar arata bine |
ma mai gandesc in privinta exteriorului,estimez ca in maxim o luna as vrea sa ma apuc de ea...
ps:la drum lung s-a comportat super ok m-ai ales pe autostrada :) |
imi cer scuze pt greseala: "mai"
|
Suuuuuuuper mashinutza asta....dk reushesc sa imi fac si yo un la fel....o sa fiu super fericit!!!!tzine-o tot asa!!!baftelu! PS:yo sunt km nou in astea....poate sa imi explice si mie mai exact c inseamna Gordini style???PLIZZZZZZZZZ!!!scuze offtopic-ul!:D
|
gordiny style inseamna...fara barele de protectie si cu 2 dungi albe de jur imprejur...da si tu un search pe google eu nu am reusit sa-ti pun poze sa vezi despre ce vb...
bafta! |
10 Attachment(s)
cam asa veva e gordi, bine...acum d poti sa o faci diferita. gordi se intelege fara bari si cat mai simpla. uite nishte poze cu gordi f reusite, un pik abatute d la regula.
|
Pentru cei pasionati de Renault12 Gordini:wwww.gorde.org
|
lumea vad ca are un net mai valabil :D
|
ms mult d poze...!!!dar am si yo o intrebare....:dk o faci asa nu ai probleme cu gaborii??accepte asa fara bari?? Ink odata ms mult pt poze!CaLIN 1 vezi k nu iti merge link-ul!!!
|
normal ca ramai fara talon ca si cum ai zice...talon :)
asta e site-ul : http://gorde.org/ ;) |
fara sa te superi sper...eu stiam ca la dacii pozitiile alea laterale se pun in spate nu in fatza..pe aripa aia trebuia sa pui pozitii rotunde..
|
Alea rotunde de care vorbesti sunt chiar urate! parerea mea! zici k ti-ai pus 2 vafe(de inghetata) :lol:
...si am vazut dinalea numai pe break-urile alea care veneau la piatza cu varza :D |
Quote:
iti spun eu cum sta treaba...in spate se pun rosii pe fata galbene cum am eu ...le-am pus din motive si motive... vezi ca sunt niste dacii intre 86-90(parca)la care s-au pus pozitiile alea si in fata(galbene) si in spate(rosii) DE FABRICA...tie ti se pare anormal pt ca lumea le da jos si numai vezi cu pozitii acolo ;) bafta! |
da asa e ...scuze acum mi-am amintit ac sunt si rosii :lol: oricum la tine e prima data cand vad pe fatza asa ecva...poate nu am fost eu atent dar ..in fine :)
|
Quote:
bafta! |
cristi...mai traiesti???ceva nouy la masina ...sau a murit topicul??asteptam...baftelu!!!!
|
Quote:
sorry ca nu am mai postat dar nu prea am ce...masina o sa ajunga cum era de fabrica...o sa postez poze cat de curand cu ea stock :) |
deranjez cu o intrebare. cum se pot pune jante in 4 prezoane pe o dacie 1300 din 1979? am unele pe '15. nu gasesc jante de aliaj in trei prezoane si de dimensiuni mai mari. exista si alta varianta in afara de flanse? in alta ordine de idei am si eu de facut tinichigeria, ca saraca masina e cam batrana. stie cineva un mester bun si ieftin prin pantelimon? ms.
|
Quote:
|
salut,sa o stapanesti sanatos ,frumoasa masina,simpla :D vezi poate iti trebuie uleiul ala de cutie de viteze :D
|
Quote:
|
masinile clasice revin la moda ... tuning elegant ...
|
5 Attachment(s)
retro de retro :D
ps:nu e masina mea...am furat-o de la bunicuuuu :p =)) wrc-u stieeeee :)))))) |
Ce poti sa spui la o masina ca a ta decat ca e urata rau acum (cine stie stie). Oricum macar tu esti printre putinii care incearca sa o pastreze intr-o stare de invidiat decat sa o duca la remat :D. Planuri ceva de viitor? Tine-o tot asa si la cat mai multe burn-out-uri si drift-uri cu ea :))) (stim noi ce poate masinutza asta)
|
ce drift mann ??? ce barne ?? :D
vrei sa ma alerge bunicu' cu ciumagu' ??? :))) |
aoleu ai dreptate. Iarta-ma. Oricum cine stie ce am vrut sa zic se va simti
|
tu stai prin colentina-tei sau erai cu treaba?
poate,cine stie, suntem vecini... |
Quote:
eu stau prin giulesti. |
sarbi :)) lol
|
Sa sti ca si la fete le atragi atentia chiar daca este ea dacie din 72 dar este ft ingrijita la fel ca stapanul :)) bafta
|
Quote:
mai sunt unele care zic: "noi nu vorbim cu voi ca aveti DACIEEE" :)))) |
Sa mor de n-o las pe marginea drumului daca o aud pe vreuna ca zice asta :D
|
Va spun eu cum sta treaba: pustoaicele intorc capul dupa masini mari, luxoase... Cand vad prietelnele mele o Dacie se uita ca la felul 14:blink:(dar taticu` n-o are nici pe aia) ;)
Asta se intampla cu majoritatea, fiindca nu au nimic si viseaza sa aiba TOTUL. Dar nu va descurajati: exista si exceptii! |
exceptii cum ar fi clau :D
|
Da' ce prietene ai, ah? :P Tocmai, ca alea care au super masini si bani nu comenteaza nimic cand merg cu dacia (cel putin alea pe care le stiu eu)...
|
Si acum ar trebui versul acela din Parazitii - In focuri "Ce **** mea, proastelor, **** are alt gust intr-un BMW?" :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:42. |
- Copyright 2026 4Tuning