![]() |
Bey ce oneros mai esti mah Viviane... Lasa ca pun eu mana pe tine... :lol:
|
il prinzi tu cu ceva , este ? :)
|
Sambata 20-11-2004 Prisma indemanare.
|
1 Attachment(s)
noua masina a lui Ford V6 !!! (una dintre ele) :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
4 Speed Squad la Prisma pe 20.11.2004
si, LA MULTI ANI ! pt. C00bra |
Felicitari baieti!
Bravo AKI-ai fost tare! La fel si SGM-nu este nimik ca lumea crapa de invidie- noi stim ce poate Dacia ta! felicitari inca o data! |
Felicitari tuturor din 4SS care au fost la linia de start sau alaturi de participanti.
Felicitari Aki... si la mai mare! Bravo SGM... Dak nu azi, oricum masinuta ta va face istorie... Bvo Michael, bravo toti! |
Da mah!!!! BRAVO BAIETI !!!!
Si sa-l adaug si pe Edy in lista \"dresorilor de cai putere\" ;) |
]<<<<VA MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE>>>>
<<<<<<<<<RESPEKT>>>>>>> |
Da si eu ii multumesc lui EMIL (VEC-ul) ca mi-a permis accesul la Baneasa!!!
|
-Va asteptam Duminica 12-12-2004 la Palatul Copiilor la ora 16:30.
|
ca tot au inceput felicitarile pe forum... Sarbatori Fericite shi multe bucurii... la mai multzi prieteni,mashini puternice,frumoase,fete... shi tot ce va doritzi ... din partea X-team.
|
Ice R.C. va ureaza sarbatori fericite!!!!
|
Din partea clubului AfterDark Racing va dorim Sarbatori Fericite si tot ce va doriti in aceste momente de fericire sufleteasca, si va mai dorim si multa Sanatate!!!!
Sarbatori Fericite si un An Nou plin de succese!!!! |
Sarbatori fericite si multa sanatate Santos , Speeder , Sonic , Bishop , Hondaru , Alexx_Maxx ,Michael , DNI , C00bra , SGM , Edy and co. :lol: ! Sarbatori fericite 4ss ! :wink:
|
Multumim la fel Ghost , Ice , X-team , and ADR...
|
RACING TEAM va ureaza CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !!!
SARBATORI FERICITE si un AN NOU mai fericit !!!!! |
HO HO HO!!!!!! MERRY CHRISTMAS!!!!
NSL VA UREAZA SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI!!!! P.S. : SI LA CAT MAI MULTE YURESHURI!!!! PEACE :peace: |
ICE RACING CLUB va ureaza SARBATORI FERICITE, LA MULTI ANI si la cat mai multe curse in anul 2005. Si sa nu uit de sanatate si minte limpede!
|
Insomnia Racing va urazea Sarbatori fericite si La Multi Ani!
Cat mai mult cai, cei mai mari jenti, suspensi mai jose, tobe cei mai tari si cat mai multe curse castigate in 2005! :wink: |
Multumim La Fel Insomnia !!
|
Va doresc voua,tuturor membrilor 4 Speed Squad,ca Sfintele Sarbatori de Craciun sa va aduca in inimi bucuria vietii,pace in suflet si belsug in casa.Lumina nasterii Domnului sa va calauzeasca pasii pe drumul fericirii.Multa sanatate si un calduros \"La multi ani!\".Sa fiti iubiti!
P.S. : Sa ramaneti la fel! si sper sa ne vedem curand... :D |
Am sa va fac si eu o urare acum de venirea noului an:
\"LA MULTI ANI 4SS\" SA FITI SANATOSI, BUCUROSI SI VOIOSI ASA CUM VA STIU (PE UNII DINTRE VOI) SA NE AUZIM SI SA NE REVEDEM CU BINE IN NOUL AN VA DORESC K ANUL CE VINE SA VA ADUCA TOT CE VA DORITI INCA O DATA VA DORESC UN CALDUROS SI SINCER \"LA MULTI MULTI MULTI MULTI ANI\" PEACE :peace: |
in constanta avetzi vreo antena intinsa?
|
:?: :?:
|
ne mai intindem antenele si prin Ct :shock: :shock:
dar dk te referi dk avem membri prin ct... raspunsul e nu ... 4speedsquad activeaza doar in buc :D |
am intzeles
aveam impresia ca avetzi membrii in mai multe orase. oricum ideea e klumea. felicitari.. |
Ahhh. :lol: :lol: Cred ca ma fac DJ vara asta! Ca vad ca le am cu alesul melodiilor. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:44. |
- Copyright 2026 4Tuning