![]() |
Re: Logan Speedline
Felicitari celor care au muncit la ea si nu in ultimul rand proprietarului...beton masina (cu gust)....Multa bafta in continuare.
|
Mersi!Astept cu nerabdare sa mai lucrez cate ceva la ea din ce mi-am propus!Cu timpul stau mai nasol!Si la randul meu trebuie sa le multumesc baietilor de la Maniac Motors care m-au sprijinit si m-au ajutat!O sa atasez cat de curand cateva poze noi cu masina!
|
Apropo,cine imi poate spune de unde as putea face rost de discuri de frana spate de Clio 2?
|
de la magazin de piese....super tare loganelul succes in continuare , sa ne tineti la curent cu modificarile facute
|
Quote:
|
Mersi pt sfaturi!Daca mai ai sfaturi te ascult cu foarte multa atentie!
|
La motor te-ai gandit sa-i faci ceva? sau te axezi pe design exterior?
|
Quote:
O sa ma apuc si de motor!Nu stiu sigur cand(cand o sa strang o suma mai frumusica)!M-am gandit la un compresor care ma duce la vreo 3000 euro!O sa vad!Dar de facut o sa-i fac sigur ceva!! |
Ai face treaba buna cu un compresor......merita toti banii.
|
5 Attachment(s)
Poze recente cu masina
24082006229.jpg (329.7 KB) 24082006231.jpg (352.9 KB) 24082006234.jpg (260.5 KB) 24082006236.jpg (315.1 KB) 20082006226.jpg (313.5 KB) |
Arata bine dar schimba grila, pune-i plasa neagra fara stema si ai sa vezi ca se schimba tare ;)
|
auzi de unde ai luat prelungirea pt spoileru de fata?
|
...pur si simplu prea belea :P
....cum a mai spus cineva mai sus :grila schimbata si inca ceva fffff important , vopsestei oglinzile in culoare masini... in rest mi se pare mai mult decat ok... ...shi ..o sa mai urmeze praguri si spoilerul spate? ca sa aliniezi dupa spoilerul fata? |
Quote:
|
Quote:
Oricum mersi pt sugestii si astept in continuare idei interesante de la voi! |
Quote:
|
da parca era mai draguta cu ceealalta bara care ai avuto
|
frate fara suparare,dar nush cum reusesti,da bara aia pe fatza tot timpu e urata!asta oricum pare un pic mai frumoasa dekt cealalta!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
si stai linistit ca o sa ai timp cand o sa imi termin masina o sa te anunt sau daca vrei poti sa urmaresti linkul; de la semnatura si o sa vezi mai sti poate o sa imi vi si u cu niste idei ceva :))))) hai papa |
super masina , simpla si de bun gust ... si jantele fac toti banii !!!
bvo .. felicitari ... tineo tot asa , nu de alta dar sa avem si noi de und fura idei :P !!! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok intreaba'l :P
|
Misto Golanu ala!
imi place f mult! motor iai facut ceva? |
Quote:
|
Quote:
|
bigu :
1: nu sunt prieten cu tine 2: eu mi-am dat cu parerea 3: vezi ca nu imi place sa fiu amenintat asa ca fi foartew atent ce vb ca mie mi se rupe de cine e el si ce face 4: daca eu cu omu ne-am inteles u ce .... mea te bagi ca musca in lapte aaaaaaaaa??? sau ai placere nebuna de a face posturi aiurea a si cand folosesti cuvantul suprematie la ce te referi cumva la nickul meu sau la ce ???? p.s. apropo poate ca nu sti dar sunt si eu un mic printisor la mine in oras ca doar de .......... scuze mircat de off topic |
terminati ma cu prostiile ce aveti...hai gata de acum inainte doar despre acest logan.
Cat despre masina asta in ciuda multora mie mi se pare o masina reusita din toate punctele de vedere, bara fatza totusi parca as fi rotunjit-o altfel,in fine gusturile nu se discuta si asteptam cu nerabdare si alte schimbari interesante |
vezi sa nu ti se rupa de tot (si asta nu e amenintare, e doar o vb)...si cu asta am incheieat. puteti sterge posturile astea in +
|
asa e bigule cum zici u
|
Quote:
ps:felicitari Big-ule pt cupa de la EMMA Drobeta!la cat mai multe!sper ca saptamana care vine o sa-mi vina si mie noul subwoofer Ground Zero si statia din aceeasi clasa!!!!! |
scuza-ma dar nici eu nu intru pe forum ca sa fiu amenintat de nu stiu cine eu ti-am oferit parerea mea si daca m-am contrat un pic cu tine doar cu tine trebuia oricum tine-o inainte cu masina si cine stie poate vreodata o sa ne intalnim si o sa stam de vb ca oamenii normali
multa bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning