![]() |
Re: BMW 335d BI-TURBO vs ... ???
RICARDINHO...stai cumva pe langa kiki?
|
Quote:
|
Quote:
Ce zice cutia la 200 Nm in plus ? |
scuze ca sunt offtopic si eu , dar as dori si eu o fisa dyno daca se poate si nu pentru ca nu cred ca valorile sunt reale [ sunt convins ca e posibil pe motorul 3.0 biturbo ] ci vreau sa vad linia de cuplu si putere ! si cum a mai lansat colegul o intrebare ! cum se descurca cutia la 780 de nm? eu stiam ca suporta un maxim de 700 , mergi la risc sau ai facut modificari si pe la cutie? cu stima !
Bogdan MB , eu stiu ca in anglia exista 535d cu 390 de cai dar cuplul motor limitat tot la 700 de nm din cauza cutiei , si valorile pot fi chiar foarte reale ! din ce stiu eu motorul putea fi dus la 400+ si 800 de NM aprox , dar atat puterea cat si cuplul au fost limitate din cauza cutiei de viteze care ar avea o limita de 700 nm si 400 de cai , acum poate ma insel , daca poate cineva sa vina cu detalii il rog sa mi dea si mie un pm , pentru ca sunt si eu interesat ! PS : Poti sa mi spui unde ai facut tu rost de serpisori pentru 3.0 biturbo , ca si eu caut sa mi inlocuiesc galeria cu ceva de inox , dar momentan nu am gasit nimic ! e facut custom? daca da imi poti da un pret pe pm ! multumesc |
De aceea am intrebat si eu , peste 700Nm cutia stock nu prea mai are multe zile mai ales la plecari dure.
|
cu un megane R26 cu soft te dai?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ne vedem vineri atunci |
Te dai si cu integrale? :)
|
Ai venit YDT-ule???lasa oamenii sa faca victime ... nu te mai baga :)))
|
Quote:
Nu stiu care e ydt, dar cum sunt un pro , accept orice provoare fie daca castig sau pierd...de dragul artei ... Numai bine tuturor |
Quote:
Salut, ma dau cu orice boss... Despre ce masina e vorba ?? |
Quote:
Astept PM de la tine Toba imi incerc si eu norocul cu ce pot |
Quote:
|
Quote:
|
Nu 'a fost nimic ironic , nu 'a fost nimic rautacios ... Era doar un vocabular care se vorbea de mult la curse ... Nu inteleg de ce te-'a deranjat ? Si eu daca imi fac un topic il fac ca sa imi trec victimele:)))iar legat de cursa intre masina ta si 'a lui ydt-u... Cel mai bun sa castige!
|
Quote:
Da ai dreptate, poate eram eu nervos sau obosit in noaptea aia cand am citit post-ul tau, scuzele mele. App de masina lu Ydt-u am auzit ca are undeva la peste 400 de cai si ca greutate e cu 300 de kg mai usoara ca a mea daca nu mai bine de atat :P nu prea are rost teoretic cursa dar practic vreau sa ma dau sa vad cum stau cu el sau cine stie, sa imi incerc norocu . Am auzit ca vine la Vatra Dornei pe 13 august sau cand e, daca e ne auzim acolo.. Numai bine baieti |
nu am pus masina pe dyno....deci nu stiu puterea exacta ...iar masina are 1500 kg
|
Ricardinho, cat scoti pe 400m?
|
Quote:
|
poti sa iti faci o idee cu g-tech sau v-box sau chiar cu un telefon cu gps.
|
Daca ai Nokia cu gps si symbian incearca RaceChrono.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut...un BMW E36 2,5 24V Turbo (300cp) te intereseaza? astept un raspuns
|
Quote:
13 secunde cam asa , anu asta sper sa fiu mult sub .. |
daca scazi sub 13 sec esti idolul meu,un m3 90 scoate pe la 13 sec,poate,undeva pe la 13.4...
|
Impesionant ce ai putut scoate din acest 335d,felicitari! as vrea sa te vad cum stai cu 2 masini, ambele diesel.
|
Quote:
|
[QUOTE=Grasu'XxL;4159727]Şi care ar fi aceste două maşini diesel de care vorbeşti?[/QUOTE
a5 cumva? |
A5 TDI
|
600Nm + Quattro este greu de batut pe 400m . Eu inca nu am vazut 335d sa scada sub 13 secunde pe 400m.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aici e o sectiune de provocari , nu sectiune de dat cu parerea daca are 1600 de cai ...daca poate sa scoata 9.10 secunde ! cine are masina potenta pt BMW 335d BI-TURBO este rugat sa comenteze si sa accepte Provocarea aici !
|
Quote:
salut, ms toba pt comment, ai dreptate, tu stii cel mai bine ce-mi poate masina si nu cred k am stat sa fabulez , nu asta mie intentia ... bafta si tie cu masina si la mai mare , sa ne vedem cu bine si sa-ti traiasca fetita app |
salut!un bmw e36 coupe 325 turbo(300 hp) astept raspuns;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning