Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Vectra B ceva mai speciala (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/19712-vectra-speciala.html)

AdrianC4 31-08-06 23:11

Re: Vectra B ceva mai speciala

Quote:

Originally Posted by XelleX (Post 537731)
AdrianC4, proprietarul e acelasi, povestea continua pe cai nebanuite :P

Atunci o intrebare... Mai are proprietarul mini-restaurantul ala de pe Dr. Felix? Nu de alta, dar ce mancare ardeleneasca papam eu acolo, nu am mai gasit pe nicaieri! ... Offf... :rolleyes2

XelleX 01-09-06 01:46

Restaurantul a ramas in familie (de fapt de pe Carol Davila 60 :) ...mancarea e la fel de buna iar ardeleanul cu retetele (Ciocu) e in forma
Iti recomand o tigaie picanta :P

Iar ontopic, anunt si aici ca am intrat in randul anonimilor :D

XelleX 14-09-06 05:36

1 Attachment(s)
:) A. N. O. N. I. M. .......

neoStar 14-09-06 20:33

stai pe la G Cosbuc la rond ? ca m`am mutat de cateva zile in zona si am vazut tot timpu` masina acolo :)

zeinedin 29-10-06 23:29

masina e fok fok ;) in curand poate imi akizitionez si eu un opel vectra :)) bv

Slim29 30-10-06 09:12

cand vin prin bv o sa mananc si yo o tiganie daia :)) bv frumoasa masina .felicitari

FreaK_Bv 20-01-07 01:08

Quote:

Originally Posted by XelleX (Post 466024)
Hmm.. pozele

Inca niste poze

Si iar poze :D

Da, ai dreptate.. de aia am zis ca e a doua incercare de a aduce masina pe site... Dar am cautat sa vad daca mai e pe aici si n-am mai gasit nici unul din post-urile mele mai vechi. Am incercat mai demult sa o bag la bazar, cu gandul sa o vand din motive personale. Masina este inca de vanzare, dar la banii pe care i-am bagat in ea greu mai vinzi asa ceva. Oricum m-am gandit ca e timpul sa o mai aduc in atentia lumii, nu neaparat ca sa o vand :)

A, si permite-mi sa te felicit pt. dacia loco ;)
Am vazut-o pe viu acum vreo saptamana si imi place ce i-ai facut.. oricum cere jenti :)

mai vi pe la muresan sau pe la tzache la vulcanizare pe alba???;)

Viduka11 20-01-07 11:05

fff faina masina.....cat ai dat pe jenti???

und_Alexx 01-02-07 09:07

sal

ceau....ai mai modificat sai pui jentile de 17?adica suspensie sport sau ceva? ca vreau sami pun si eu de 17 ca toot opel vectra B am !!!ms ast raspuns

Bobby boss 12-02-07 21:48

sa ma bata mama piesa de masinutza ff tare bv frate ai grija de ea :)

kegpr 08-03-07 13:10

L-am vazut ruland pe DN1 , prin Otopeni. Masina iti ia ochii intr-adevar .. am rulat langa el un timp. Pacat ca nu pare foarte ingrijita, exterior e cam in suferinta. Daca o pui la punct e foarte posibil sa ai una din cele mai frumoase B2-uri din tara :)

LiviuTZ 11-03-07 09:55

M-am intalnit in trafic acum 2 zile cu tine...frumoasa masina nu am ce zice,te-am recunoscut dupa gaurile din porbagaj!Dar jantele parca nu erau tot astea!!!

peter 11-03-07 10:48

frumoasa...bine ca ai dat jos vinilu ala...e mai "clean" asa...

FREEMANVeSel 19-04-07 13:25

tare masina, rau d tot, da sarak l un moment dat statea pe pana undeva prin buc, langaun magazin... d cate ori am trecut p-acolo ma holbam la jante :D
marfa marfa

stecherro 30-04-07 03:19

cu cat o vinzi:D......e superba!!vreau sa stiu un pret si ceva detalii:D....sa o folosesti sanatos:D

XelleX 08-08-07 04:03

gata.. fuse si se duse. Sunt si suspine, sunt si regrete dar viata merge inainte si sper sa vin cu proiecte mai ambitioase decat ce am facut pana acum.

Mariusz_PH 28-09-07 16:37

Foarte reusitaSOOOOPEEER :D chiar ca e ceva mai special :-P
i'm in love :peace:

santino_cortez 10-01-10 19:07

daca mai intri paici dami si mie o poza cu condensatoarele alea sa vad cum leai legat ms

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning