![]() |
Re: Vectra B ceva mai speciala
Quote:
|
Restaurantul a ramas in familie (de fapt de pe Carol Davila 60 :) ...mancarea e la fel de buna iar ardeleanul cu retetele (Ciocu) e in forma
Iti recomand o tigaie picanta :P Iar ontopic, anunt si aici ca am intrat in randul anonimilor :D |
1 Attachment(s)
:) A. N. O. N. I. M. .......
|
stai pe la G Cosbuc la rond ? ca m`am mutat de cateva zile in zona si am vazut tot timpu` masina acolo :)
|
masina e fok fok ;) in curand poate imi akizitionez si eu un opel vectra :)) bv
|
cand vin prin bv o sa mananc si yo o tiganie daia :)) bv frumoasa masina .felicitari
|
Quote:
|
fff faina masina.....cat ai dat pe jenti???
|
sal
ceau....ai mai modificat sai pui jentile de 17?adica suspensie sport sau ceva? ca vreau sami pun si eu de 17 ca toot opel vectra B am !!!ms ast raspuns
|
sa ma bata mama piesa de masinutza ff tare bv frate ai grija de ea :)
|
L-am vazut ruland pe DN1 , prin Otopeni. Masina iti ia ochii intr-adevar .. am rulat langa el un timp. Pacat ca nu pare foarte ingrijita, exterior e cam in suferinta. Daca o pui la punct e foarte posibil sa ai una din cele mai frumoase B2-uri din tara :)
|
M-am intalnit in trafic acum 2 zile cu tine...frumoasa masina nu am ce zice,te-am recunoscut dupa gaurile din porbagaj!Dar jantele parca nu erau tot astea!!!
|
frumoasa...bine ca ai dat jos vinilu ala...e mai "clean" asa...
|
tare masina, rau d tot, da sarak l un moment dat statea pe pana undeva prin buc, langaun magazin... d cate ori am trecut p-acolo ma holbam la jante :D
marfa marfa |
cu cat o vinzi:D......e superba!!vreau sa stiu un pret si ceva detalii:D....sa o folosesti sanatos:D
|
gata.. fuse si se duse. Sunt si suspine, sunt si regrete dar viata merge inainte si sper sa vin cu proiecte mai ambitioase decat ce am facut pana acum.
|
Foarte reusitaSOOOOPEEER :D chiar ca e ceva mai special :-P
i'm in love :peace: |
daca mai intri paici dami si mie o poza cu condensatoarele alea sa vad cum leai legat ms
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning