![]() |
Nu v-am omis dar poate din graba nu am scris numele vostru acolo. O sa vorbim toate detaliile ca sa puteti si voi adera la alianta.
<RESPEKT> |
Clubul AfterDark este un club nou format care nu numara foarte multi membri precum 4ss dar crestem incet incet, deoarece si noi cautam oameni cu care sa ne intelegem care sa ajute, sa suporte ideile noastre. Noi de asta ne-am format un club ca sa fim uniti cand dam de greu si neutri, iar ca un club nou sa intre intr-un club mai vechi mi se pare cam aiurea, dar nu conteaza.
Clubul AfterDark nu este cu nimeni, sa nu intelegeti gresit, noi suntem prieteni cu toti, ajutam pe cine putem cu ce putem. Ne-am oferit sa ajutam cum putem LR si implicit NSL pt. crearea pistei din Dr. Taberei deoarece este un pas foarte important in dezvoltarea curselor legale in Romania. Dar dupa cum am spus ca nu suntem de partea nimanui, sau suntem cu toti, cum vreti, vom fi prezenti si la intalnirea propusa de Midnight cu cel putin un reprezentant. |
Salutari,am ajuns si eu sa am net in cele din urma,prin presiunile altor membrii fondatori AfterDark ,mai sunt cativa care o sa apara in scurt timp pe forum dar nu este decat o chestiune de timp......
|
las , k nu conteaza sa fitzi pe net , conteaza sa fiti la linia de start... right ?
|
Right Santos...ji cel mai bine ar fii la linia de start a pistei de la Ghencea de acolo! :D
Succes in continuare cu actele alea...da' nu numa'! |
[T3m]b3|| Mersi!!! Sa fie!!!
Si o sa fim prezenti si la linia de start!!! :twisted: :twisted: :twisted: |
Shadow e greu cuvantu' ala pe care-l porti?, ca vad ca te-a cam deselat :lol: :lol:.
Nu mi-l dai si mie sa dau o tura? :lol: :lol: :lol: |
Nope!!!!
Inca ma descurc cu el!!! |
Shadow, felicitari pentru \"functie\"...
off-topic: Mishto semnatura... :twisted: |
Mda :lol: :lol: , cred ca are o boala, fura semnaturi :lol: :lol: , si pe a mea vroia sa o fure dar i-am dat peste nas :lol: :lol: , lasa ca vorbesc eu cu el, sa nu il dai in judecata :lol: :lol: , ca e mai emotiv :lol: :lol:
Acu trebuie sa ma ascund o luna ca are pusca cu alice si ma vede cand ies din scara, cred ca ma umple de plumb. Dar nu ma pot abtine. :lol: :lol: |
Scuze amadeus!!!
Nu am vazut ca era a ta!!! Mie mi-a dat-o un prieten si mia placut. O schimb!!! |
Iti dai seama ca si a mea e ciordita...dar am luat-o de pe Supraforums... :twisted:
|
Prieteni cine a pus aberatia asta cu presedinte si vicepresedinte, eu Shadow si Radu suntem membrii fondatori AfterDark Racing (cu D mare)
nu exista presedinte, vicepresedinte. Presedinte este cel care conduce iar pe mine nu ma conduce nimeni, asa ca scoateti alea, Shadow este un purtator de cuvant al unui club nu presedintele. Macar vorbiti si voi inainte sa scrieti astfel de lucruri. :x :x :x :evil: :evil: :evil: :evil: |
vezi msg pe PM.
|
Luca - era un comentariu care nu avea ce cauta aici |
Nu sariti pe Luca ca aici nu a fost el de vina!!!
Aici am fost eu de vina; a fost o lipsa de comunicare la noi datorita faptului ca eu am fost plecat si nu am avut timp sa vb. cu toata lumea. Se mai intampla. Scuze!!!! Vina mea!!! :oops: :oops: :oops: |
Din partea mea...atzi fost...spoveditzi ! :P :mrgreen: :peace:
|
Ma Bogdane nu se ataca cel caruia ii este destinat mesajul si te ataci tu, care e problema ta?
Aici vorbesc numai cei din AfterDark si cei cu intentii bune, daca tu vrei sa te certi cu cineva du-te la Arena si gata. Sugerez stergerea postului lui Bogdan_16v, nu are ce cauta pe topicu AfterDark. Quote:
|
Si eu sugerez sa fii mai ponderat in asemenea vorbe...mai ales ca nu te-a jignit nimeni, ci dimpotriva, iti pusese un titlu care ar fi trebuit sa te onoreze...dar ma rog, \"pe tine nu te conduce nimeni\"...nu puteai sa-l rogi frumos pe ZoliaT pe pm sa-ti schimbe rangul? Asa ar fi fost mai civilizat, parerea mea...
|
Haideti sa incheiem acest subiect. A fost o greseala de a mea si gata!!!
Nu are rost sa ne certam pe teme din astea. NU???? |
Bogdane din partea mea ne-am impacat.
:hug: :tetter: Tu ce zici? |
Din partea mea, nu ne-am certat niciodata...
|
VISATI, SPERATI.................................DAR NU LE CUMPARATI SA SUNT SCUMPE http://www.streetdreams.org/wheel_brands/BBS.php bliNg bliNg
|
iL STIU PE UNU CU CIELO DIN DRUMUL TABEREI SI MA GANDEAM SA II FAC UN CADOU DE ZIUA LUI DAR ASTEPT SA VAD DACA II PLAC
:D :shock: :shock: :D :D :D :D http://www.streetdreams.org/display....uck&fin=Silver am glumit ce-AI ESTI NEBUN NU-MI PERMIT NICI MACAR SA LE PRIVESC MAI DE APROAPE |
Bogdan suntem caractere total opuse dar o sa ne intelegem noi cand o sa ne intalnim, in ce club esti ca sa stiu unde sa te caut, sunt sigur ca esti de treaba vii duminica la Prisma?
Ma Radule frumoase dar unde sunt preturile? :wink: |
Quote:
|
Aha vrei sa ramai anonim, vezi ca ies cu baietii la vanatoare si tot te gasim si cand te prindem nu mai scapi. :lol: :lol:
Deci fara gluma chiar vreau sa te cunosc macar asa sa te vad cum esti cu adevarat ca aici esti cam rau. Poate ne duelam la o liniuta ceva. :wink: Unde stai? |
Radule daca imi faci tu cadou de ziua mea nishte jante din alea esti :peace:
|
Noutati ceva? Cati membrii suntem in final? Hai cu lista aia odata ca mor de curiozitate. :drunk:
|
Ma tata tu esti ala cu Nubira? Silviule cred ca ne suparam \"din nou\", numai prostii faci. Daca esti ala cu Nubira va trebui sa vorbim NOI DOI da numarul tau si te sun.
Te bag in usergroup dupa ce vorbim. Astept. :wink: |
Da eu sunt ALA cu Nubira. :bat:
***** este nr meu. Astept telefon de la tine. :flower: Luca - sa nu faca cineva glume cu numarul tau |
Bine ai venit. Cand te vad o sa iti arat si bata mea pe care o tin langa suflet tot timpu' cand merg cu masina. :lol:
Vorbim maine poate ne intalnim sa discutam de cursa. :wink: |
Bine v-am gasit dragii mei. Eu n-am bata-n masina, am baston telescopic. :) Vineri nu avem cum sa ne intalnim din cauza ca plec la munte dar sambata la ora 9 sunt in Bucuresti. :peace: Mergem sambata dupa eveniment si bem un suc. :lol: Trebuie sa vorbim despre viitorul lui AfterDark. Trebuie sa ajugem cei mai buni. De la premiza asta trebuie sa plecam. :) Eu am un prieten cu motor Aprilia RS 125 Extrema poate sa intre si el in club daca vrea?
|
Poate sa intre fara probleme!!!
Dar sa ne intalnim si noi cu el sa-l cunoastem!!! |
Problema este ca el este de la munte dar vorbesc zilele astea cu el si va dau un raspuns! Poate o sa vina sambata cu noi.
|
Ma scuzati, dar nu pot sa nu remarc o discrepantza in afirmatiile voastre:
shadow: Quote:
Quote:
|
Nu este nici o discrepantza!!!
Noi cand am plecat am fost aproximativ 10!!! Dar cand a venit vorba de legalizare am ramas doar cei 3(pe care i-a mentionat Luca). Membri care ii vezi acum debia au venit in club!!! |
Aha, ok, pai puneti si voi intr-un singur topic sa se inteleaga...
|
Re:
Quote:
|
Bogdan eu ma refeream la cati am ramas din grupul initial, si care mai tarziu am devenit membri fondatori.
Michael el are cielo cu motor mai mare decat astea ale noastre, el are DOHC iar noi cred ca avem SOHC. Luca - Informatia era gresita |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning