![]() |
Re: Machete in lucru - InSidE
1 Attachment(s)
Porsche boxer are motor pe mijloc. Dar oricum e bine si sa ii pui 2 motoare ca sa fie complet tunnnnnning. Merge mai bine la liniute si daca le pui si "chip" deja esti zeu.
Attachment 2083287 |
Frate, nu mai chinui macheta.Acum are nevoie de reconditionare:lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
asculta de batrani...laso-n amaru' ei...
Cred ca daca ar putea vorbi..ar urla de durere.... Sa sti ca si masinile au suflet si nu-i bine sa le chinui in halul acesta |
Beeeeeeeey, ia gata!
Nu va mai luati de saracu user. Omule, modifica cum stii tu macheta, sfatul meu e sa ii pui inca un motor in fata. Ii dai un farmec aparte. Sincer, eu i'as da o culoare..... undeva la un violet cu perla albastra. Parerea mea e ca ar pica bine pe o masina din clasa ei. Nu uita sa ii pui ceva jante asortate, daca o modifici in stilu asta, merge ceva mai bling bling... parerea mea. Si dupa aceea, piesa de rezistenta!!!!! Fa ce am facut si eu cu un Lamborghini Murcielago 8). Intreaba'i pe neseriosii astia si ai sa vezi. Sau cauta singur si descopera solutia unei modificari reusite. |
Fa ce am facut si eu cu un Lamborghini Murcielago 8).
cred ca asta ar fi ce mai buna optiune plus ca ar da perfect in colectie...:lol::lol: nu stiu cu ce a dat alin dar tu o poti pune direct pe aragaz.. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:24. |
- Copyright 2026 4Tuning