![]() |
daca cumva ai nevoie de ceva parts sa imi dai un apel :)
M-tech aero kit, jante ce vrei tu :) Multa bafta la tuning :) Ma bucur ca iti place masina...tot mai pun pe ea :) |
2 Attachment(s)
un sait cu preturi estem? sa ne facem si noi o idee despre firma ta :wink:
ps:faina rau masina... ps2:ai fost cumva asta vara in ro? :lol: |
Re:
Quote:
Mersi de poze :) si de complimente. Acuma lucrez la pagina, din pacate trebuie sa update si pagina din suedia asa ca dureaza...sorry am pagina http://www.stylabilen.se E pe suedeza si preturile la fel, dar 10 SEK este un Euro, deci ce costa acolo 3500 SEK este egal cu 350 Euro (chiar daca va fi mai ieftin pt Romania totul) cu cel putin 10% |
Re:
Quote:
|
ai preturi bune p site...ala din suedia.mai alex la stopuri :lol:
|
Salut,puteti sa imi dati si mkie un numar de telefon unde se pot pune angel eyes?Si niste preturi ceva?
|
incearca la sectiunea BAZAR AUTO sunt cateva persoane care vand angel eyes :wink:
|
Re:
Quote:
Da un PM si iti dau preturi Razvan Altii nu au asa de nice angel eyes ;) |
Re:
Quote:
ce ma sfatuiesti sa iau , negre sau crom? al meu e negru perlat, ti-am spus e fratele treiarului tau :wink: |
Eu iti recomand negre cu clears negre...crom parca se taie prea tare :)
Cand postezi niste poze? :) |
Re:
2 Attachment(s)
Quote:
uite 2 poze de cand am adus-o... mai multe o sa pun cand o sa ma apuc de uploadat pe ea :D |
Re:
Quote:
|
multumesc de intrebare razvy :wink:
acum e in service... ii fac ceva retusuri saptamana viitoare imi sosesc spoilerele, pragurile, farurile si semnalele de la fk... pana la urma le-am luat pe argintiu... cu jantele mai rascolesc ceva... |
Re:
Quote:
ce spoilere iti pui? ce planuri de jante ai? OEM sau altceva? |
jantele incerc sa le iau la skimb cu vechile faruri, sa vad dak imi iese smekeria :lol:
|
Re: BMW E46 meu. Pareri, ce se mai poate face?
salut ,
tocmai sunt fericitul posesor al unui BMW e46 :lol: as vrea sa-i pun si eu angel eyes si eleron , imi spui te rog de unde le-ai cumparat si cam cat a fost toata distractia? multam' |
Quote:
|
da gasesti si la c&c tuning angel eyesurile
|
si acum a ramas printre cele mai frumoase E46 de pe forum , daca nu cel mai frumos
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:14. |
- Copyright 2026 4Tuning