Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Discutii diverse dinainte de nasterea sectiunii( arhiva Mures:D) (https://forum.4tuning.ro/402-mures/19683-discutii-diverse-dinainte-nasterea-sectiunii-arhiva-mures.html)

vali-tgm 12-03-07 20:02

Re: Mures

misto.... poate data viitoare ne intalnim pe acolo. e bine ca incepe sa miste si tg-muresul. sper sa putem face si aici un thread dedicat muresului . sa fim reprezentati mai bine.

vali-tgm 12-03-07 20:33

apropo.......... la 4 tuning days merge careva de pe Mures ? inafara de cei care ii stiu eu.

driver 12-03-07 20:52

eu vin categoric dak nu cu masina mea sper k ma ia kreva

vali-tgm 12-03-07 21:18

aia e bine.... macar sa fim destui. oricum asa eveniment nu prea il puteam rata. pe anul asta e 4 tuning days si siab-ul. astea doua trebuia vazute. :)
apropo ce ar fi sa ne punem niste poza cu masinile... fiecare sa stim dupa ce sa ne uitam prin oras :D sa stim pe cine sa tragem de maneca :D

MS 87 PIJ 12-03-07 23:16

1 Attachment(s)
Mah driver noi merem destui de pe aicia daca e vreun loc liber cu placere te luam!

vali-tgm 13-03-07 16:20

2 Attachment(s)
uitele si pe ale mele (relativ ale mele). cel bej al meu.... the red one e a lu a mei.

kovacskl 13-03-07 19:35

Salut baieti .
Avem o veste foarte buna pentru voi . A aparut in oras cea mai noua firma de tuning . S.C. BAD BOYZ TUNER SRL. care va va satisface orice dorinta legata de masinile voastre in domeniul TUNINGULUI...Intr-o saptamana va aparea si site-ul oficial al firmei.....si ca sa va demonstram cat de seriosi suntem, inainte de Zilele 4Tuning de la Otopeni vom fonda clubul BAD BOYZ TUNER (BBT) in Targu-Mures si vom reprezenta ca atare orasul nostru la show-ul de tuning.Cine e interesat de inscrierea in club sa astepte urmatoarele criterii de selectare.
Multumim
Conducerea BBT :
KOVACS KAROLY - MS 31 NGL; CIOBAN CLAUDIU - MS 74 TIP

kovacskl 13-03-07 19:56

CRITERII DE SELECTARE IN CLUBUL BBT:

1. Sa fie trecut de 18 ani
2. Sa posede Permis de Conducere
3. Sa aiba o masina pregatita pt cel putin unul dinurmatoarele categorii de concurs: DRAG, DRIFT, SHOW, RALLY, SOUND
4. In cazul in care are masina pregatita pt DRAG, se va intrece cu 1 (2) masini care se situeaza in aceasi grupa de putere cu el, si in functie de rezultat va avea sansa de a adera la club.
5. Plateste taxa de aderare in club, ce include: Tricou, Sticker, Parasolar
6. Plateste in termen de 1 luna de la aderarea in club cotizatia pe semestru in curs de desfasurare in functie de luna in care adera!
7. Acesta va fi admis daca indeplineste toate conditiile de mai sus si daca este acceptat printr-un vot de ceilalti membri ai clubului.
8. Aderarea membrilor se va face intr-o data precisa, o singura data pe luna, la o sedinta a clubului.
9.Fiecare membru al clubului poate fi oricand exclus in cazul in care nu se va supune regulilor clubului!
10.Orice membru al clubului va semna o hartie prin care va scoate CLUBUL BBT de sub raspundere pt orice actiune prestata de membru in afara clubului si mai ales pt CONCURSURI ILEGALE.
11.Clubul BBT isi pastreaza dreptul de a schimba orice regula a clubului,urmand ca aceasta sa fie discutata si aprobata la o sedinta stabilita cu membrii sai.Aceasta va fi publicata pe site-ul oficial al BAD BOYZ TUNER,sectia stiri.
Multumim,
Membrii fondatori ai CLUBULUI BBT
KOVACS KAROLY - BMW 325i, CIOBAN CLAUDIU - CORRADO VR6

vali-tgm 13-03-07 20:27

succes cu noua firma. cu putin noroc poate o sa gasim si firma NESCAR la 4 tuning days. sa reprezinte la randul lui acest oras.

kovacskl 13-03-07 20:36

1 Attachment(s)
Multumim pentru atentia acordata si asteptam replicile voastre .

MS 87 PIJ 13-03-07 21:53

Succes baietii !! ne vedem la 4 tuning days :D

Senzor 13-03-07 22:39

3 Attachment(s)
Golfuletul meu...

clau_vr6 14-03-07 09:30

Salut..Nu are nevoie de nici o imbunatatire golfuletzul tau??Daca te intereseaza orice orice la masina nu ezita sa ne spui si se rezolva...numai bine

zeffacec 14-03-07 16:44

cam pe unde va e magazinu sau shovrumu? si de ce n-as putea adera la clubu asta daca masina mea nar fi pregatita pt nici una din categ. pe care le aveti voi in lista aia? nu e dacie dar va fi frumoasa zic io

zeffacec 14-03-07 16:47

aaaa ..... sau numai cei tunati pot sa se inscrie?

vali-tgm 14-03-07 16:55

aici ai dreptate. un club nu trebe facut neaparat pt competitii si altele. un club trebuie sa fie si recunoasterea unei comunitati locale, care sa se poata intruni de la mic la mare, de la dacie la mercedes, de la bogat la sarac prin singurul lucru care ii unesc, adica pasiunea pt masini. si plus.... la asemenea pretentii pt intrat in club vor ajunge doar vreo 10-15 masini in club.

zeffacec 14-03-07 16:58

sau poate ca e un club f exclusivist
si atunci nu vor reprezenta mai pe nimeni. pacat daca ramane in picioare chestia aia cu ,,,, categoriile respective.

Senzor 14-03-07 21:47

Quote:

Originally Posted by clau_vr6 (Post 797274)
Salut..Nu are nevoie de nici o imbunatatire golfuletzul tau??Daca te intereseaza orice orice la masina nu ezita sa ne spui si se rezolva...numai bine

Pai uite specificatiile Golfuletului meu. Daca ai ceva sugestii sau propuneri in legatura cu imbunatari...
VW Golf Mark 2 GTI Syncro (Limited Edition)
Anul fabricatiei: 1989
Motor: 1.8 Injectie multipunct
Putere: 72 kW
Transmisie: 5 viteze standard
Tractiune: Integrala
Viteza maxima de constructie: 180 km/h
Tip: Berlina 3 usi

Daca ai ceva recomandari nu ezita sa-mi spui.

clau_vr6 14-03-07 22:40

Quote:

Originally Posted by Senzor (Post 798441)
Pai uite specificatiile Golfuletului meu. Daca ai ceva sugestii sau propuneri in legatura cu imbunatari...
VW Golf Mark 2 GTI Syncro (Limited Edition)
Anul fabricatiei: 1989
Motor: 1.8 Injectie multipunct
Putere: 72 kW
Transmisie: 5 viteze standard
Tractiune: Integrala
Viteza maxima de constructie: 180 km/h
Tip: Berlina 3 usi

Daca ai ceva recomandari nu ezita sa-mi spui.

Pai sincer sint o gramada de imbunatatiri pe care le-am putea aduce masini tale .Depinde de ce vrei tu sa obtii .De exemplu daca te gindesti la exterior ,de la becul de far pina la umflarea aripilor si eleroane si fibra de carbon si orice iti trece tie prin minte ...putem face orice, la interior de la pedale pana la tapiterie de piele sau scaune sport e o groaza de lucruri pe care le putem face, iar la motor unde e placerea noastra cea mai mare....de la un filtru de aer sport pana la pistoane forjate, turbo sau supercharger iar se poate face orice...deci acum depinde de tine, de ideile tale si bineinteles de buzunarul tau ... caci nu ar fi placut sa incepi un proiect si sa ramai cu el doar la jumatate ca ti s-a terminat bugetu'.
Daca te intereseaza ceva concret iti lasam 2 nr de telefon unde ne poti contacta la orice ora din zi....0744517790/0745199860

clau_vr6 14-03-07 22:57

Quote:

Originally Posted by zeffacec (Post 797835)
cam pe unde va e magazinu sau shovrumu? si de ce n-as putea adera la clubu asta daca masina mea nar fi pregatita pt nici una din categ. pe care le aveti voi in lista aia? nu e dacie dar va fi frumoasa zic io

Sincer regulile acestea nu noi le-am inventat....sunt reguli pe care trebuie sa le respecte fiecare membru care vrea sa intre in club.....la fel cum si in alte cluburi aceste reguli exista si deci trebuie respectate ca atare.....
Si nu vrem sa se creeze confuzia intre CLUB si FANCLUB....pe care de asemenea o sa il avem....tot pe acelasi site
Iar daca zici ca va fi frumoasa masina, atunci inseamna ca poti linistit sa concurezi cu ea la sectiunea de design la care oricum avem nevoie de masini

vali-tgm 14-03-07 23:25

bine ca in alte cluburi mult mai mari din tzara se primesc orice masini nu cont ce masina nu conteaza tuning sau no tuninig( ex: NSL) si voi aici cereti bijuteri. oricum clubul vostru. dar sa stiti ca prea multi nu intra. succes cu tot.

kovacskl 15-03-07 01:02

Quote:

Originally Posted by zeffacec (Post 797859)
sau poate ca e un club f exclusivist
si atunci nu vor reprezenta mai pe nimeni. pacat daca ramane in picioare chestia aia cu ,,,, categoriile respective.

Fara nici o suparare.... nu este un club exclusivist cum spuneai tu....dar cand ne prezentam la un concurs cum de ex este 4Tuning...nu ne putem prezenta 40 si sa concureze 3..4 din ei la diferite categorii....crede-ma ca vor rade de noi.....Deci va fi un CLUB BBT, unde vor fi doar concurentii si va fi un FANCLUB BBT unde vor intra toti pasionatii de masini pana vor indeplini conditiile necesare intrarii in CLUB.Trebuie sa intelegi ca CLUBUL (adica concurentii) vor avea parte de niste beneficii din partea organizatorilor unde nu ne vom putea permite sa punem 40 de masini cand concureaza doar 3 sau 4.Nu vremsa te superi pe noi dar cum am explicat deja nu sint doar regulie noastre .Aici iti dau citeva exemple sa te convingi tu singur :
Midnight Racers
http://forum.midnightracers.ro/showthread.php?p=13690
insomnia racing
http://www.insomniaracing.org/phpw/i...HPWS_MAN_ITEMS[]=5
insane racers
http://www.insaneracers.ro/forum/viewtopic.php?t=2
racing sindicate
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=10252
si asa mai departe ...
dar oricum sint convins ca dupa ce ai citit primele trei nu te mai intereseaza si restul.
Ne cerem inca odata scuze dar nu cred ca poti sa fi menbru CS ASA Tg Mures (football) daca nu stii sa joci football.Dar poti deveni fan in Fanclub.Sper ca ne-am facut intelesi .
Dar oricum vor organiza prima sedinta Vineri 16/03/2007 la ora 9pm (ora 21)
la MBO CITY (TUDOR ).Speram sa te vedem acolo .Si mai discutam .
Multumim.
Fondatorii BBT

kovacskl 15-03-07 03:07

Pentru Baietzi si Fetizele frumoase cu masini frumoase
Am dori sa va informam ca vineri 16 /03/2007 la ora 9 PM (ora 21 )se va tine o intrunire a tuturor celor interesati de tuning mania la MBO City (Tudor ).
Multumim
Fondatori BBT

zeffacec 15-03-07 16:37

aha deci clubul va fi infiintat doar pt a putea participa la o competitie sau un concurs sa inteleg. daca e asa atunci iti multumesc de explicatii si da acum sunt deacord cu tine............90%. imi permit sa am retinerile mele. fara explicatii. miar place sa vin la intalnirea voastra dar nu vin fara masina care inca nu e gata. eu sper sa fie o batranica frumoasa.un ford taunus ghia. asa ca pana nu e gata dansa nu voi mai spune nik pt ca sa nu se spuna ca asta are gura mare pe uscat asa.
apropos nu miati raspuns la intrebarea cu magazinu sau sovrumu. daca exista. pt ca mar interesa un filtru sport . daca puteti sa puneti pe net sortimentatia si preturile

zeffacec 15-03-07 16:48

a si chiar fara nici o suparare dar regulile voastre sunt axact ale celor de la midnightracers bineinteles fara 9 10 11.de ce? aaaaaa........ putina originalitate?
sa nu ma intelegeti gresit nu vreau sa fiu rautacios dar miar place ca muresul sa iasa totusi in evidenta. va urez multa bafta la bucuresti. coradou e o masina superba. sper sa nu iba incidente neplacute. pe mine mar durea cu toate ca nu e a mea

kovacskl 15-03-07 17:10

Quote:

Originally Posted by zeffacec (Post 799752)
a si chiar fara nici o suparare dar regulile voastre sunt axact ale celor de la midnightracers bineinteles fara 9 10 11.de ce? aaaaaa........ putina originalitate?
sa nu ma intelegeti gresit nu vreau sa fiu rautacios dar miar place ca muresul sa iasa totusi in evidenta. va urez multa bafta la bucuresti. coradou e o masina superba. sper sa nu iba incidente neplacute. pe mine mar durea cu toate ca nu e a mea

Salut Zeffacec
Intradevar regulile noastre seamana mult cu cele de la MR pentru ca noi nu am vrut sa cerem nici mai mult si nici mai putin decit altii cer de la membri lor .Cit despre showroom am explicat ca sintem la inceput si inca nu avem unul ,dar oricum site-ul nostru va fi functionabil in max. o saptamina . Cit despre filtru de aer momentan avem unul folosit foarte putin (de pe Corrado )
este Simota Racing la 150 Ron (oricum acestea sint garantate pina la un mil. kilometri ) iar daca ai nevoie de unul nou atunci contacteazane la tel: 0744517790, 0745199860 ,sau email :[email protected] ,
[email protected]

driver 15-03-07 18:03

2 Attachment(s)
ziceatzi la un mom dat sa punem poze cu masinile....

vali-tgm 15-03-07 18:31

ma bucur ca macar cineva mai urmareste ceva de pe acest thread. driver...:D. poate ne intalnim prin oras la sf asta de sapt. oricum mai vb. si sa mai vedem care merge la 4 tuning day. sa mergem mai multi din ms. mai vb...

driver 15-03-07 18:59

hai maine la 9 la mbo city ne intalnim akolo vb

vali-tgm 15-03-07 19:30

vb si cu MS 87 PIJ... daca vin vin cu el. nu shu ca la 9 inca e treaba. oricum daca nu sigur ne intalnim odata pe undeva si nu o sa ezit sa iti atrag atentia sau ceva si ma voi prezenta. cu 4 tuning day's ce te-ai hotarat ? sau cine de pe aicea mai vine?

driver 15-03-07 21:36

pai inca nush cu cine sa ma duc k nimeni nui hotarat cu a mea nu ma duc k nus in regula cu directia dak ai vreo propunere astept un semn

MS 87 PIJ 15-03-07 23:07

HHmmm curios se aduna vineri lume pe la MBO :| ?

MS 87 PIJ 15-03-07 23:09

Da totusi cu ce ocazie e adunarea ?

kovacskl 16-03-07 09:23

Quote:

Originally Posted by MS 87 PIJ (Post 800686)
Da totusi cu ce ocazie e adunarea ?

Nu e ocasie speciala ,dar saptamina trecuta toti cei care am fost la "nebunii" ,am hotarit sa ne adunam in fiecare vineri si simbata pe la 9 la MBO CITY .Si cu aceasta ocazie am rezolva si interesele clubului .

vali-tgm 16-03-07 12:33

buna initiativa. poate trecem si noi pe acolo astazi. sa vedem cum sta treaba cu timpul si restul.

dinodish 16-03-07 17:42

acolo la bad boyz la shop,aveti sigurante pt neoane montate sub masina ? si vindeti la bucata neoane (nu leduri) ? tot pt pus sub masina

vali-tgm 17-03-07 01:07

driver ai fost aseara ? ca masina nu ti-am prea vazuto. oricum poate diseara avem mai mult noroc.

dinodish 17-03-07 01:15

driver o stat putin aseara,insa pe tine nu te-am vazut deloc... :) sa puna cineva filmuletele sus pe forum,numa sa fie acoperite numerele sa nu fie bai,o fost f misto ;)

vali-tgm 17-03-07 01:22

pai nu am nici un filmuletz. eu nu am ajuns numa la MBO pe la 11 si ceva sau cat era ceasul. si de filmat ce se puteam filma ? multe masini la un loc :D. u cu ce masina erai ? sofer sau pasager ?

dinodish 17-03-07 01:34

pasager golf 4,pai s-o mutat actiunea la stadion... Apropo,de baiatu cu bmw-u rosu se mai stie ceva ?

All times are GMT +2. The time now is 03:16.

- Copyright 2026 4Tuning