![]() |
Re: AUDI A4 B5 TUNING IN PROGRES
Quote:
|
Quote:
ma costa mai ieftin la mesteri kitu si mi-l face cum vreau eu.ptr cauciucuri am ales 225/45/17 |
Quote:
|
3 Attachment(s)
aveti dreptate in germania se gasesc cu 560 de euro +transport.il stiam si pe cel verde dar mi-a placut mai mult cel cu negru si cu alb si cred ca sunte-ti de acord cu mine.am gasit la campina un baiat f priceput in fibra care a zis ca mi-l face (nu ca astia pe aici prin buc care nu fac decat prelungiri EX:ghettotuning)in fine si kitul ma costa 500 euro +inca 200 anularea manerelor spate,bandouri,semnalizari,semne laterale,portbagaj cu suport ptr nr patrat gen america,evazari aripi si o incinta bass.eu zic ca se merita sa vedem ce o sa iasa.maine sper sa se apuce de ea.
evazarile m-am gandit sa fie ca cele de pe masina din poza ce ziceti? Attachment 1617248 Attachment 1617249 Attachment 1617250 |
4 Attachment(s)
a si niste poze cu jantele.nu sunt prea reusite dar o sa revin cu unele mai bune
Attachment 1617321 Attachment 1617322 Attachment 1617323 Attachment 1617324 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Gata s-a inceput treba la masina.am dat bara spate la modificat si sapt viitoare a zis ca e gata.pana atunci sper sa rezolv cu amortizoarele si cu distantierele.
niste poze cu jantele Attachment 1620828 Attachment 1620829 Attachment 1620830 Attachment 1620831 Attachment 1620832 Attachment 1620833 Attachment 1620834 Attachment 1620836 |
De ce vrei sa pui distantiere ?
Ai cam dat chix cu marimea anvelopelor, talonul e prea inalt si la final , dupa ce o cobori, nu o sa-ti placa cum arata . |
Quote:
|
Asta am vazut, dar lucrurile se bat cap in cap .
Daca o evazezi de ce ai dat bara spate la modificat ? Va trebui sa mai fie o data modificata pentru a se potrivi cu aripile evazate. Eu iti doresc mult succes, cu toate ca din punctul meu de vedere complici foarte tare procesul de modificare. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
evazarile vor veni aplicate ulterior ..exista si o explicatie tehnica ,bara culiseaza pe o sina destul de ciudata..astea sunt detalii tehnice greu de explicat pe net .... intre timp poze cu modelul difuzorului de aer :) |
Avand in vedere ca nu e fizica atomica, ar fi bine sa detaliezi sa`nteleaga si prostii, ca mine .
Asteptam , "evazarile aplicate ulterior" pentru a ne putea da cu parerea . Spor la treaba ! |
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
aici sunt de acord cu Drako, sa stii ca are dreptate in privinta jantelor, sunt foarte grele ptr 1.6i, masina sigur trage mai greu, si are si un consum ridicat! si app daca tot vrei sa le pastrezi pe masina, monteaza o suspensie sport! ;) bafta la modificat!! |
Quote:
sa stii ca nu sunt asa grele cum credeti toti.le-am cantarit si au 19kg fata de 16,5 kg cele originare ale ei.deci nu e o diferenta asa mare. kitu de suspensii reglabile o sa ajunga sambata cel tarziu luni bafta |
Ptr toti carcotasi care mai au de gand sa se ia de superbul meu motor de 1,6 ponei :D va anunt ca masina a intrat in proces de modicare totala si dupa ce se termina cu exteriorul si interiorul va primi si un motor nou.deci in maxim un an va zburda cu un motor de 1,9 TDI sau 2,5 TDI(nu m-am hotarat ink)urcat cu putin peste 300 de cai.nu de alta da sa pot trage jantele dupa mine :D:D:D
numai fiti asa de nerabdatori k nu pot sa le fac pe toate o data :sad: |
Scuza-ma ca intervin iar, dar acum chiar o dai in abureala. Adica tu dintr-un 1.9TDI ne zici noua ca o sa scoti 300CP??? Nu stiu, poate am inebunit eu, sau nu am citit bine. Sau din 2.5TDI??? Chiar sunt curios cum o sa faci chestia asta...Cand incepusem sa apreciez ca ai inceput sa iti modifici masina si sa investesti, arunci tampenii dinastea. Poti sa-mi zici tu ce vrei tot nu te cred ca o sa scoti puterea asta, orice i-ai face.
|
Daca tu nu crezi asta nu inseamna ca nu se poate :D
Mai erau unii care nu credeau ca Pamantul e rotund :) Avem in tara 1.9 la 270cp si pe afara s-a trecut de 400cp de ceva timp. |
Uite un exemplu aici si e asa,din scurt ce am gasit..
|
Eu vad 240hp la acel golf...unde 300+ ??
Eci pana nu vad masina asta cu 1.9tdi sau 2.5tdi de 300+ cp nu cred...ca au facut unii cu firme de asa ceva, asta cred...ca face el, mai putin. Mai sunt si romani prosti care zic ca Soarele se invarte injurul Pamantului...daca ei asa vad pe cer...deci... |
Quote:
Personal si eu am dubii in priviinta acestui proiect,mi se pare fff aiurea inceput,fara nici o logica!! :-) Quote:
Dar, dupa cum ziceam mai sus,din punctul asta de vedere sunt de acord cu tine 100%. Nici eu nu cred ca proprietarul acestei masini va avea un astfel de motor pe masina :-):-):-) |
Eu doar despre el vorbeam...stiu ca s-a trecut demult bariera de 300cp pe motoare 1.9tdi dar cu ample modificari, bani investiti cu gramada pe piese de buna calitate, daca ne ia cu "din esapament scot 15cp din filtru alti 10 si din tips inca 5...." imi imaginez ca se scot mult peste 300cp dar revenind la ACEST "PROIECT" mi se pare putin cam imposibil, bine, asta pana o sa-mi dea proprietarul peste nas si o sa NE arate si noua ce vrea sa bage mai exact in ea, sau pana imi arata unu din aceste motoare pe masina lui. Eu zic ca daca se tine de treaba are undeva la 230-250cp planul, dar, astept....mai comentez una alta, ca sa ma injure lumea :D
|
Intre tdi-ul ala de 230cp pe care ti l-a aratat Cocaine si acelasi tdi de 300+cp diferenta e de aproximativ 500E.
De altfel intre timp masina aia a evoluat si a depasit cei 300cp sau e pe acolo.Iulian e mai discret din fire si nu stie toata lumea ce are pe masina. Cat despre initiatorul topicului... Sa zicem ca daca era genul cu toba +filtru = 50cp isi pastra 1.6le.Asa prefera sa nu bage nici un ban in motorul asta.Da 500-1000E pe un A4 1.9tdi complet si doar muta ce are nevoie pe masina asta.+ un soft si deja sare de puterea maxima pe care o putea dezvolta 1.6le cu toate modificarile pe care i le puteai aduce. Stiu ca pare simplu pe hartie dar nici extraordinar de complicat nu e.Sa nu uitam ca e aceeasi platforma deci totul va fi bolt-on. |
Eu deja refuz sa mai comentez si sa dau explicatii 'ca de ce asa' , 'ca de ce nu-i asa',ca de ce am inceput intr-un fel' si 'de ce nu am inceput altfel' ,'ca de ce masina asta' si altele.dupa cum bine se vede in acest thread eu cand am zis ceva asa e si nu manank kakat cum fac altii ca-si tuneaza masinile si le pun jante si peste doi ani folie si gata da ma rog vad ca unii se tot indoiesc sau le place sa faca conversatie.si dak altii au putut si au facut-o de ce credeti ca eu n-as face-o???nu vreau sa par inganfat dar de cand am inceput acest thread adica acum 2 luni am bagat peste 1500 de euro in ea asa ca...... .asa ca o sa postez doar strictul necesar si o sa vedeti la final cine a avut dreptate.
bafta multa p.s. maine sosesc suspensiile reglabile si bara de rigidizare o sa pun poze |
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
gata s-au montat si suspensiile da nu sut f multumit de ele si bara de rigidizare nu se potriveste:sad:
Attachment 1634780 Attachment 1634781 Attachment 1634782 Attachment 1634783 Attachment 1634784 Attachment 1634785 Attachment 1634786 Attachment 1634787 Attachment 1634788 apropo caut urgent flanse de 4cm da stiti ceva va rog spuneti-mi |
Quote:
|
pentru drumurile noastre e mai bine asa decat low :)
spor la modificari :pistoles: |
asta vroiam sa zic si eu k ptr deumurile noastre e prea low.si asa la o denivelare mai mare imi atinge in contra aripa:sad:asta e baba sufera la frumusete nu?:D
|
3 Attachment(s)
incet incet incepe sa prinda viata :D:mrhappy:
Attachment 1642053 Attachment 1642054 Attachment 1642055 |
tati, schimba discurile alea de frana ca esti pericol! in rest, o sa fie bagati multi bani in masina...
|
la rotitele pt aerul conditionat..ai beculete..iti sunt luminate?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning