![]() |
Re: Drift Show - Suceava 10-11 Iulie 2010
din Pascani se pare ca lumea s-a cam razgandit:sambata vor merge 2 sau 3 masini(eu nu vin sambata din motive personale) iar duminica vom merge alte masini...
baietii care merg sambata se intorc inapoi seara. imi pare rau ca au intervenit diferitele motive si nu putem merge toti sambata si duminica. salutare. |
Quote:
|
Eram sigur ca o sa inceapa oamenii sa se cace pe ei...asa se intampla intotdeauna.
DECI PRACTIC FRATILOR!!! Sincer, nu de alta...dar sa stiu si eu cum rezolv de o cazare...in x sau y....cu cine merg...in coloana... CINE VINE??? Ca nu am chef sambata la 8 sa fiu singuru prost care asteapta acolo la Lukoil... 1. Ali_ump (cu e30 right?) 2. Morph cu NSLu Neamt (right? pana la urma mergem de sambata??? ca pe forum la noi nu am vazut nici un reply...) 3. 4. Putin mai multa seriozitate... |
1. Ali_ump (cu e30 right?)
2. Morph cu NSLu Neamt 3. valyh (golf 3) ... |
Quote:
|
pentru cei care vor sa ramana peste noapte am reusit sa obtin cazare cu 50 ron/noapte...
eu zic ca e mai mult decat OK... benzina sa va intoarceti e mai scumpa... think about it... mai sunt in discutii si cred ca pot obtine spatiu acoperit pentru expo.... un cort foarte mare..... nu aveti nici un motiv sa nu veniti, chiar daca accentul se va pune pe Etapa de Drift. Bafta all, Razvan LKN |
Daca ne poti da niste detalii la cazare ar fi super:rolleyes2
Da, masina mea nu e gata! O sa vin cu cineva maine dimineatza ...vad eu cu cine! Ursu turbo momentan nici el nu este in totala stare de functionare deci nu stim decat in cursul zilei de azi daca merge cineva de la mine de maine dim sau nu! Daca nu e gata ursu turbo pana maine dim colegii mei vor merge duminica! Vedem azi ...mai vorbim! In schimb este gata S13 cu un nou engine!;) |
2. Morph cu NSLu Neamt 3. valyh (golf 3) 4. Catalin Oprea aka rommel (E90) - 3 locuri libere la dus |
2. Morph cu NSLu Neamt 3. valyh (golf 3) 4. Catalin Oprea aka rommel (E90) - 3 locuri libere la dus[/QUOTE] 5. DNR-cu TT-ul si am un loc liber, adik singurul loc din fata!:D |
1. Morph cu NSLu Neamt
2. valyh (golf 3) 3. Catalin Oprea aka rommel (E90) - 3 locuri libere la dus 3. DNR-cu TT-ul si am un loc liber, adik singurul loc din fata! 4. Catalin - E30 Audio Class(platforma) 5. Lilik - Nissan S13(platforma) 6. NIck - Matiz 7. Cip - Renault Megane 8. Sas- VW Polo GTI Cei care mai vin va rog sa imi dati mie un mesaj privat sa completam lista daca tot am inceput cu liste iar! Plecarea va fi la ORA 7:00 AM din Piatra Neamt ca sa fie timp sa ajungem cu tot cu platforme:!: Ar fi bine ca cei cu care trebuie sa ne intalnim pe drum sa ajunga mai repede cu vreo juma de ora si sa ne astepte ca s anu pierdem timp si sa putem ajunge in timp util sa inscriem si baietii la Drift! Multumesc de intelegere! NE vedem~ |
Quote:
|
Quote:
:lol: |
Quote:
|
Da nush ce va atacati ... ca n-a zis de nimeni anume!
|
is curios din astia care merg de sambata cati vor ramane peste noapte si nu se vor intoarce acasa sambata.
si inafara de katana team...mai merge cineva duminica???sa ziceti care mergeti duminica ,ca sa nu ziceti pe urma ca nu am zis ca mergem si iar ies discutii... |
Pai deocamdata este lista de masini de mai sus plus colegii mei , Joker merge si el, By Alin vine maine ,Costi si cine o mai fi maine dimineatza (Tg Neamt - Roman - Pascani) !
Cati om fi ... |
+ inca o masina. Loganul unui prieten ... mergem 4 persoane
|
Razvane (LKN), cazarea cu 50 lei noaptea e acolo unde am vb. cu Kamikaze??? (pensiunea unui prieten dea lui) bla bla bla????
p.s. maine la 07.10 Romanul a plecat spre locul de intalnire!!! legat de partea cu "cacatu pe ei" am sa va spun detaliat ce am vrut sa spun mai tarziu...dar pe scurt exact ce a zis alin :) |
Eu cred k majoritatea care merg de sambata seara o sa se intoarca inapoi, si nu se stie daca o sa mai aiba intentii sa vina si duminica!....
Duminica o sa fie mai toata actiunea si o sa vina mult mai multa lume, asha k sunt mai inspirati aia care vin numai duminica.....:D...ziceam si eu asha:D!!! |
E tarziu, incerc sa fug la somn...pui mei dar hai sa explic treaba aia.
1) Nu am dat nume deci frati Katanisti nu va simtiti cu musca pe caciula ca nu de voi era vorba. 2) De fiecare data cand se anunta o chestie de genu toata lumea e "mergeeeeeeem! Meeeeeeeergeeeeeem! De sambata? da coane, de sambata mergem!!!" 3) Trec zilele si ma suna unu ma suna altu...mai intru pe thread la Tg. Nt/Pascani...etc...si ba ca ala nu mai vine...ba ca aia vin duminica...ba ca aia nu stau peste noapte...ba ca...ba ca... 4) Asa ca am zis ca iar incepe sa se imputa treaba...si aavand in vedere ca e o ora gen 7 la care trebuie sa plec de acasa sa ma intalnesc cu "gasca"...hai sa vad si eu exact care e gasca ca sincer imi iau tzeapa maxima daca ajung acolo si nu e nimeni. ca 5) daca ar fi dupa mine eu as merge pe la 9/10...7 e cam devreme dar vin special ca sa mergem cu totii... 6) Deci asta era toata faza. Daca ziceti o vorba (iar vorbesc la general) tineti'va de ea. Asa mai bine ziceti vorbim vineri...o sa vedem ce si cum...sau nu vin...sau vin de duminica...dar nu inteleg de ce de fiecare data trebuie sa ne afisam entuziasmul public si ulterior sa ne retragem in umbra si sa nascocim fel si fel de chestii. 7) MA REPET, FARA NUME FARA NIMIC. Pur general asupra posturilor care leam zarit pe forum. 8) Daca am deranjat pe cineva, sa vina maine la mine si'mi cer public scuze fata de el. Eu o tai...deci din cate am inteles eu ar trebui sa fiu pe la Lukoil ala din varfu dealului, nu? (dupa intersectia care faci stanga spre targ)...daca ma insel si citeste cineva asta sa dea si mie un tzrr pe 763668903 cu 0 in fata, apreciez. Peace out! |
Este ora 4,30 , abia am ajuns de la garaj (pregateli-probleme etc)
Masinile sunt relativ gata - E30-ul 2,7 va merge aspirat si va suferi reglaje la Sv , pe traseu:) iar Nissanul la fel! La ora 7 -7:15 maxim am vrea sa decolam. Am sa sun lumea in cazul in care nu mia trecem pe la OMV desi e cam in drum...dar cu platforma e mai greu de oprit...totusi veti fi sunati ceio care stiu ca merg sigur! Somn usor ;)) Ne vedem! |
Din Pascani merge astazi la Sv doar o masina,restul mergem maine.
cel care merge nu stiu daca o sa se intalneasca cu voi la lukoil,dar daca o sa vre sa se intalneasca o sa va astepte acolo,daca nu nu. maine mai merge cineva sau ramaneti peste noapte toti. |
maine mergem din tg neamt cei care nu am reusit sa ajungem azi
|
Slabuta activitate azi si cam putine masini si lume!....noroc de drifteri k altfel imi parea rau k am batut atat drum...dar poate o sa vie maine mult mai bine decat azi!....:rolleyes2
|
Quote:
|
Felicitari concurentilor si organizatorilor pentru show-ul oferit.
Parerea mea e ca a fost cel mai bun show pe Moldova de pana acum. succes in continuare concurentilor. |
inafara de surprizele si show`ul de la drift care a fost super super tare...restu a fost praf ca si organizare...ca de obicei ,cei de la suceava isi dau premiile intre ei...si mai nou,membrii juriului isi dau premii ...urat!
|
Quote:
|
Quote:
P.S...si cine o mai merge la SV la vreun eveniment de acum incolo, o sa cheltuie banii degeaba si timpul.... |
Quote:
Se stie exact juriul-nume ...etc? Eu stiu de MIhai YTA ...Best paint am inteles si pe aceasta cale il felicit! Stiu BEst car of the show 407 de la BC , care merita din plin ...nimic de obiectat! |
Quote:
|
Re: Drift Show - Suceava 10-11 Iulie 2010 POZE/Filme
nu am participat nici la expo nici la drift nici la audio...
asa este intr-un concurs...uni pierd alti castiga de ce nu sunteti impacati cu ideea? cei de mai sus care sunteti nemultumiti ziceti merci ca ati fost jurizati in comparatie cu cei de la audio... |
dark ...nu trebuie sa fii suparat sau dezamagit ca ai venit azi la expo ..dupa cum ai reactionat cand ai rupt nr de competitie ...majoritatea de la bacau aveau masinile preparate ..cel putin 407 a meritat din plin premiul ..cunosc istoria masinii .....poate teai suparat ca ultima cupa ia dato la jurizant...nah ,,,tu stii mai bine ......felicitari alin (ali_ump) pentru efortul depus si ca nu ati renuntat sa veniti chiar daca ati stat pana la 3-4 dimineatza sa reparati ursuletzu si ....baia de ulei (ma bucur ca am reusit sa fiu de ajutor sambata cand ati ajuns la suceava)
|
Quote:
A fost o experienta la SV si de aici mai este mult de munca (antrenament si motor) insa am ramas cu un gust amar ca nu a venit S13-le sa ne poata reprezenta poate ceva mai bine decat am facut-o noi! A fost frumos , am fost din nou printre "cei mari" din acest sport , am invatat multe si speram la o mai buna prezentare la o urmatoare etapa cand ne vom prezenta! Acum sa vedem si niste poze de la cei care au fost...:D |
Am urcat niste poze aici. https://forum.4tuning.ro/636-suceava-...ml#post3511021
|
Quote:
ca parte tuning..praf organizare...vad ca 4tuningul a luat -o mai mult pe drift,nu zic ca-i rau..dar totusi oamenii astia care se agita cum pot cu masinile prin drumuri cu gropi ,bani bagati in ele,pasiune,munca ...cu oamenii astia ce facem?ii lasam in voia sortii? pana sa apara driftu in romania... aceste evenimente se bazau doar pe tuning int,est si muzica. am auzit multe comentarii la fata locului gen: - "da ...nu tot seatu asta a luat si anul trecut???" - " hmm baiatu din juriu isi da premiu la masinile aduse de el??" oricum driftu a facut tot evenimentul! felicitari tuturor participantilor in special celor din suceava! |
Quote:
|
Spuneti lucrurilor pe fata, fiti directi si nu va mai ascundeti cu subtilitati care nu isi au rostul. Asta daca aveti ceva de zis...daca nu...mia bine nu mai spuneti.
... Dar atat va spun: Aleks nu a fost "juriul"...juriul, din cate am inteles de la Aleks a fost format din 4 indivizi, el fiind doar 1 si nepuncandu'si masinile. Acum scriu pe graba ca trebuie sa duc pe cineva la gara...revin in 20 min's cu "un post lung"...eventul vazut prin ochii mei...mai mult sau mai putin umblati pe la astfel de eventuri. ...revin. Back in 20 |
Quote:
eventual sa nu se mai intample la anul sa fie premiate aceleasi masini... |
Felicitari YTA pentru cupa castigata :D
Maine voi urca si eu cateva din pozele pe care le-am facut la eveniment. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning